بستگی به قاضی هم داره ، ولی 6ماه یک سکه رو من دیدم که تعیین کردن ، البته موقعی که سکه 15م قیمتش بود، درامد طرف هم بزور همون 3م بود، کل مهریه هم 14 تا بود،الان کسی که ماهی سه میلیون درآمد داره و 110 سکه باید بده چه قدر هر ماه قسط واسش تعیین میکنن چه جوری هست جریانش
اینجاست که قدرت شیر و خرما رو میفهمی خخخخخخخمهریه؟ کار خیلی بَدیــــــــــــــــــــــــــــــــه
آدم زمینی ها هم درگیر ن . یه شرط مادی میذارن برای چیزی که معنوی صداش میکنن . زنان پیامبر بارها او را با سَم چیز خور کردند اما پیامبر اینقدر مهربان بود سر به بیابان میگذاشت
خبر حذف «فرآیند دادرسی مهریه» و پیش بینی حداکثر «۱۴ سکه» برای آن، همان پارچ آب یخی بود که پس از انتشارش بر سر فعالین حوزه حقوق زنان ریخته شد. گرچه پس از انتشار این خبر یک عضو فراکسیون زنان مجلس اعلام کرد که طرح یاد شده از دستور کار مجلس خارج شده است اما همچنان چرایی توجه مجلس به مشکلات مردان در پرداخت مهریه و روی آوردن به ملاحظاتی به ظاهر مردانه نظیر کاهش ضمانت اجرای مهریه مورد سوال است.
مهریه چرند ترین چیزیه که تا به امروز شنیدم. در هیچ چهارچوبی نمیگنجه ، در هیچ منطقی نمیگنجه . فقط تو یه سری کشورای اسیایی جوابه این نوع بیزنس
ضمن اینکه ، کم یا زیاد بودن مهریه ، هیچ تضمینی برای داشتن ارامش روانی نیست .
ولی وجودش الان نتیجه معکوس داده.
نی نی سایت هم همه پسرن باباپیر پسر خیلی داریم اینجا خخخخخخ.
از نی نی سایت حمله نکن صلوات
حکیمی گفت: فصل جفتگیری که برسه کرونا معنا ندارهمن هر طور حساب کتاب میکنم میبینم دیگه دوران ازدواج خیلی وقته تموم شده
ولی بازم هر جا میرم میبینم هر روز مردم عروسی دارن و بزن و برقصون حتی تو اوج کرونا!
هر کی هم میبینم یا تلاق گرفته یا داره میگیره یا از ازدواجش پشیمونه...
خلاصه نتونستم این جماعت رو درک کنم.
گمونم خبریه
تاپیک های عاشقانه رو آپ میکنی و صحبت از مهریه میکنی و ...
: ))))))))))))))))))))))))
الان دیگه خانه پر ش ١۴ تا شده: ))))))))))))))))))))))))
باور کن من نگران شما مجردا و جَوونام
من که ازم گذشت . رفتم خواستگاری به خانواده همسرم گفتم من هیچییی ندارم ، پس مهریه ام ندارم که بدم . 14 تا بیشتر نمیتونم بدم.
مشاهده پیوست 1260412
------------------------------------------
ولی فک نکنم چینیای خوشگلت مهریه اینا بخوان ، مفت در میری :دی . از الان نشون کن
خب دیگه ، بلاخره من از دیرباز پیشرو بودم تو این امور (الکی)الان دیگه خانه پر ش ١۴ تا شده
بیشتر رسیدگی نمیشه مثل اینکه
حالا اگر دختر داشته باشی چقدر مهریهاش میکنیدخب دیگه ، بلاخره من از دیرباز پیشرو بودم تو این امور (الکی)