• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهریه

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
یکی از اشنایان هر 6 ماه یک سکه براش بریدن - البته بعد از دوبار تعدیل - ابتدائا هر 14 تا بصورت کلی - بعد 5 تا پیش و هر پنج ماه یکی - الان هر شش ماه یکی - خدا بده برکت

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
البته خود قانون مهریه شاید خیلی مشکلی نداشته باشه اما عرف جامعه بسیار مشکل داره قانون بهت نمیگه چه میزان مهریه تعیین کن اما عرف جامعه مهریه زیاد رو به افراد تحمیل میکنه چرا مرد باید مالی رو مهر زن کنه که از توان پرداختش عاجزه؟ اصلا چرا باید چیزی به زن بپردازه؟ مگر زن رو خریداری میکنه؟
جامعه و قانون گذار کم کم باید تعارف و ساز و کار قدیم مهریه رو کنار بزارن و تعریف جدیدی از مهریه ارائه بدن
بنظرم بهترین کار اینه مهریه برداشته بشه حق طلاق به زن داده بشه و مثل خارج موقع طلاق اموالی که تو زندگی مشترک بدست میارن نصف بشه این منصفانه ترین حالت ممکنه

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
یکی از اشنایان هر 6 ماه یک سکه براش بریدن - البته بعد از دوبار تعدیل - ابتدائا هر 14 تا بصورت کلی - بعد 5 تا پیش و هر پنج ماه یکی - الان هر شش ماه یکی - خدا بده برکت
البته خود قانون مهریه شاید خیلی مشکلی نداشته باشه اما عرف جامعه بسیار مشکل داره قانون بهت نمیگه چه میزان مهریه تعیین کن اما عرف جامعه مهریه زیاد رو به افراد تحمیل میکنه چرا مرد باید مالی رو مهر زن کنه که از توان پرداختش عاجزه؟ اصلا چرا باید چیزی به زن بپردازه؟ مگر زن رو خریداری میکنه؟
جامعه و قانون گذار کم کم باید تعارف و ساز و کار قدیم مهریه رو کنار بزارن و تعریف جدیدی از مهریه ارائه بدن
بنظرم بهترین کار اینه مهریه برداشته بشه حق طلاق به زن داده بشه و مثل خارج موقع طلاق اموالی که تو زندگی مشترک بدست میارن نصف بشه این منصفانه ترین حالت ممکنه

خب راه حل چیست؟
من جوان الان هر جا خواستگاری برم کف مبنا و عرف مهریه، همون قانون 110 سکه است. پایین تر هیچ خانواده ای قبول نمیکنه. زیر 100 سکه دختر نمیدن.
اون قانون شخمی 110 سکه ام مال ده سال پیشه زمانیکه سکه 800 تومن بوده و الان 20 برابر شده و اون قانون اگر بخواد امروز بروز رسانی بشه باید مبنای 110 سکه به 10 سکه کاهش پیدا کنه ولی هیچ خانواده ای پیدا نمیشه این تعداد سکه دختر شوهر بده. اگر قبول نکنیم باید قید ازدواجو بزنیم اگر قبول کنیم ممکنه به چوخ بریم. خب ما چکار کنیم؟

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
خب راه حل چیست؟
من جوان الان هر جا خواستگاری برم کف مبنا و عرف مهریه، همون قانون 110 سکه است. پایین تر هیچ خانواده ای قبول نمیکنه. زیر 100 سکه دختر نمیدن.
اون قانون شخمی 110 سکه ام مال ده سال پیشه زمانیکه سکه 800 تومن بوده و الان 20 برابر شده و اون قانون اگر بخواد امروز بروز رسانی بشه باید مبنای 110 سکه به 10 سکه کاهش پیدا کنه ولی هیچ خانواده ای پیدا نمیشه این تعداد سکه دختر شوهر بده. اگر قبول نکنیم باید قید ازدواجو بزنیم اگر قبول کنیم ممکنه به چوخ بریم. خب ما چکار کنیم؟
چاره اینه که زیر بار حرف زور نری
کی گفته زیر ۱۱۰ تا قبول نمیکنند؟ پسرعموی من چند روز دیگه عروسیشه و ۱۴ تا سکه مهر کرده.از خداشونم هست
اگر جلسه اول ببینند ضعف نشون‌ میدی و هولی،ارادشون رو بهت تحمیل میکنند

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422

حق طلاق رو بدی به زن که هر وقت پول بهش ندی یا بهش تو بگی میره طلاق میگیره

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
حق طلاق رو بدی به زن که هر وقت پول بهش ندی یا بهش تو بگی میره طلاق میگیره
بره به درک یعنی باید به ضرب زور حق طلاق زنه رو نگه دارن؟ خب این چه فرقی با مهریه داره اونم زنه به ضرب زور مهریه مرده رو نگه می داره
بعد مگر مرد صاحب زنه؟
همینه دیگه ادما رو به ضرب زور مهریه و حق طلاق با هم دیگه نگه میدارن اخرش همین میشه
دو نفر همدیگه رو دوست داشته باشن با هم می مونن احتیاج به این چیزا نیست

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
جا داره از همین جا ی سلام ویژه عرض کنم به تمامی بانوانی که از طریق اجرای مهریه امرار معاش مینمایند:)

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
خب راه حل چیست؟
1573622034309.gif

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422
بره به درک یعنی باید به ضرب زور حق طلاق زنه رو نگه دارن؟ خب این چه فرقی با مهریه داره اونم زنه به ضرب زور مهریه مرده رو نگه می داره
بعد مگر مرد صاحب زنه؟
همینه دیگه ادما رو به ضرب زور مهریه و حق طلاق با هم دیگه نگه میدارن اخرش همین میشه
دو نفر همدیگه رو دوست داشته باشن با هم می مونن احتیاج به این چیزا نیست

نمیگم زن رو نگه دارن یا اذیتش کنن
ولی دخترای الان تا تقی به توقی میخوره با حق طلاق میتونن طلاق بگیرن
دختره میگه ازدواج میکنم فوقش خوشم نیومد ازش طلاق میگیرم حالا مرد بدبخت هم هزینه میکنه زن میگیره و یهو واسه یه اختلاف کوچیک زنه میره طلاق میگیره
بالاخره یه قانونی باید باشه که وقتی میخان ازدواج کنن درست تصمیم بگیرن و فکر نکنن خاله بازیه

kolange

Registered User
لایک‌ها
2,097
هر کاری میکنید زیر مهریه سنگین نرید، بخدا پاش بیوفته میگیرن، خوبشم میگیرن...زور داره، بخاطر سکه بیافتی تو هلفدونی با یه مشت نره خر سر کنی. مراقب باشید. وضع خرابه .

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
متاسفانه سس چشم ها را کور و مغز را تعطیل میکند

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
خب راه حل چیست؟
درود

حق با شماست و واقعا پیدا کردن چنین حالتی بسیار دشوار است اما چون هم در فامیل داشتیم که 14 سکه مهرشان بود و هم تازگیها شنیدم برخی آشنایان از سمیرم برای پسرشان دختر انتخاب کردند و انها هم گذاشتند خانواده پسر در حد توانشان مهریه بگذارند گفتم اینجا بنویسم شاید بارقه امیدی پیدا شود که هنوز برخی خانواده ها هستند که سخت گیری انچنانی نمی کنند. در مورد خانواده های ایذه هم که دیگر خودتان شنیده اید سخت گیری ندارند.بهترین کار اینست که تلاش کنید شناخت بیشتری درباره خانواده ها پیدا کنید و اینکه هرگز هرگز هرگز زیر چیزی که در توانتان نیست امضاء نکنید.

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
نمیگم زن رو نگه دارن یا اذیتش کنن
ولی دخترای الان تا تقی به توقی میخوره با حق طلاق میتونن طلاق بگیرن
دختره میگه ازدواج میکنم فوقش خوشم نیومد ازش طلاق میگیرم حالا مرد بدبخت هم هزینه میکنه زن میگیره و یهو واسه یه اختلاف کوچیک زنه میره طلاق میگیره
بالاخره یه قانونی باید باشه که وقتی میخان ازدواج کنن درست تصمیم بگیرن و فکر نکنن خاله بازیه
درود

قانون که گویا گذاشته اند و همین که دیگر نمی گذارند زود بتوانند از هم جدا بشوند هم تلاشی در همین راهست.یک دلیل که این روزها برخی پسرها به سوی ازدواج با زنان بیوه جوان می روند همینست که انها -یا دست کم بیشترشان- دیگر همچون دختران نه مهریه بالا می خواهند و نه برای هر چیز کوچکی دوست دارند از همسرشان جدا بشوند.

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
درود

قانون که گویا گذاشته اند و همین که دیگر نمی گذارند زود بتوانند از هم جدا بشوند هم تلاشی در همین راهست.یک دلیل که این روزها برخی پسرها به سوی ازدواج با زنان بیوه جوان می روند همینست که انها -یا دست کم بیشترشان- دیگر همچون دختران نه مهریه بالا می خواهند و نه برای هر چیز کوچکی دوست دارند از همسرشان جدا بشوند.
نخیر این نیست چون من احساس میکنم اونا نسبت به من فهمیده تر و با تجربه تر هستن یه دختر 30به بالا رو ترجیح میدم تا هم سن خودم یا کمتر از اون،شخصا حاضرم با یه خانوم خوش هیکل آس سن 30به بالا یعنی هات مام ردیف مهریه هم نمی خوام فقط هزینه Redbullو گیم منو بده حله
یادمه گوشم سوت میکشید رفتم متخصص حلق و بینی طرف اسمش خدیجه بود ولی هیکل lana rhoades بود تا یه ماه روش کراش داشتم اصلا درد گوشم یادم رفت سینگل 35 پولدار اووووف
29.gif

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
نخیر این نیست چون من احساس میکنم اونا نسبت به من فهمیده تر و با تجربه تر هستن یه دختر 30به بالا رو ترجیح میدم تا هم سن خودم یا کمتر از اون،شخصا حاضرم با یه خانوم خوش هیکل آس سن 30به بالا یعنی هات مام ردیف مهریه هم نمی خوام فقط هزینه Redbullو گیم منو بده حله
یادمه گوشم سوت میکشید رفتم متخصص حلق و بینی طرف اسمش خدیجه بود ولی هیکل lana rhoades بود تا یه ماه روش کراش داشتم اصلا درد گوشم یادم رفت سینگل 35 پولدار اووووف
29.gif
درود

بله این هم می تواند باشد. یادم آمد به موضوع مشابهی که پدری از کارکنان دانشگاه غمگین بود چرا پسرش با دختری که بر و رو ندارد ازدواج کرد و به حرفشان گوش نداد. برایم جالب بود که پسرشان به انها گفته بود خوشگلترین دختر هم پس از یکی دو ماه چهره و اندامش عادی میشود اما این دختر عشق و علاقه اش همیشگیست قدرم را می داند هزینه دانشگاه آزادم را می پردازد خانه و ماشین هم که دارد و می گوید همه اش برای تو هم هست ، جز اینکه همسرش باشم و او را رها نکنم هم چیزی از من نخواسته.چرا پسش بزنم؟! :)خودم کجا می توانستم در این بیست و خورده ای سن که کار ثابتی هم ندارم این همه را با هم داشته باشم؟! :oops::rolleyes: از شما چه پنهان به پدرش گفتم باور کنید پیش از این ندیده بودم پسری در این سن به چیزهایی به این مهمی هم بیاندیشد و همه چیز را فدای خوشگلی یک دختر نکند!!! :D

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
چاره اینه که زیر بار حرف زور نری
کی گفته زیر ۱۱۰ تا قبول نمیکنند؟ پسرعموی من چند روز دیگه عروسیشه و ۱۴ تا سکه مهر کرده.از خداشونم هست
اگر جلسه اول ببینند ضعف نشون‌ میدی و هولی،ارادشون رو بهت تحمیل میکنند
درود

بله ما هم در فامیل یکی داشتیم و هم اینکه چند نفری هم میشناسم که بسیجی بودند و چون می خواستند حتما اگر جور بشود ***** صیغه عقدشان را بخوانند می گفتند چون **** برای موارد بیشتر از 14 سکه نمی پذیرند انها هم این شرط را برای خانواده دختر می گذاشتند. این را اینجا نوشتم شاید به کار آمد که اگر کسی در خواستگاری گفت مگر کسی هم بوده که 14 سکه مهریه اش باشد؟ بتوان گفت دست کم انهایی که می خواستند صیغه عقدشان را **** بخواند.

بالا