• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهریه

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
آقا اصلا به من چه مربوطه:p زندگی شخصی هر کسی به خودش مربوطه و نتایج روش زندگیش هم به خودش برمیگرده ... لذا شما اونجوری زندگی کنید، منم اینجوری زندگی میکنم:D .... این از اون مواردیه که عیسی به دین خود، موسی به دین خودت، مصطفی به کفر خود، کاملا مصداق داره:D

اصلا لزومی نداره که در این مورد بحث کنیم. در این زمینه هر کسی منطق خودش رو داره و منطقش هم از اون نقطه ای که داره نگاه میکنه، منطق درستیه ... این دیگه استایل زندگی شخصیه. من اعتقاد دارم آدم بالای 30 سال نباید تیشرت قرمز یا شلوار جین پاره ( زاب دار ؟:D) بپوشه، شمای نوعی اعتقاد داری لباس ربطی به سن و سال نداره... نظر هر دو هم محترمه. لباس قرمز پوشیدن شما به من ضرری نمیزنه، یقه بستن و کراوات زدن من توی دستشویی هم به شما ضرری نمیزنه:D
این لحظه باید در تاریخ ثبت بشه
حضرت افتک به خطای خودش اقرار و از جماعت پاتوق طلب عفو کرد.
واقعا اشک‌ تو چشمام حلقه زد:(
به رفیقم میگم به خاطر گل روی شما هم‌که شده املاکو بزنه به نام اون دختره ی گشنه:D:D

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
هر رابطه عاطفی که به هم بخوره یه تکه از شما رو با خودش میبره. دیگه هیچوقت اون آدم سابق نمیشید.
اما از حق نگذریم این تیکه رو عالی گفتی بعد از خراب شدن هر رابطه عاطفی یک تکه از قلبت انگار کنده میشه :( اگر خراب شدن رابطه های عاطفیت زیاد بشن بعد یه مدت انگار دیگه قلبی نداری برای عاشقی کردن برای دوست داشتن خیلی مهمه که کیو تو زندگیت راه بدی که تیکه ای از قلبتو نابود نکنه یه موقع میبینی اینقدر تکه های قلبت کنده شده که ادم خوبم بیاد تو زندگیت دیگه نتونی دوستش داشتی باشی
و این درده :(

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
احسنت بر تو افتک کبیر
دقیقا من و همه دوستان همینو ازت میخواستیم که نسخه پر از باگتو پس بگیری و فقط تو زندگی شخصی خودت بکار بگیری و تعمیمش ندی به همه :p
خوشحال شدم که به اشتباهت پی بردی :D

پ.ن1 چه کیف میده پیرمردای لجبازو اذیت کنی :D

پ.ن 2 افتک الان تو دلش میگه ذلیل بمیره بنچی :D :p
این لحظه باید در تاریخ ثبت بشه
حضرت افتک به خطای خودش اقرار و از جماعت پاتوق طلب عفو کرد.
واقعا اشک‌ تو چشمام حلقه زد:(
به رفیقم میگم به خاطر گل روی شما هم‌که شده املاکو بزنه به نام اون دختره ی گشنه:D:D

اشتباه متوجه شدید. حرفمو پس نگرفتم. خطا و اشتباه هم نکرده بودم :p

در واقع گفتم شما به روش اشتباهتون ادامه بدید و زندگیتون داغون بشه. من که ضرر نمیکنم:p:D ... به من چه که بخوام تو زندگیتون دخالت کنم

پ.ن1: من اخیرا خیلی خودخواه شدم. قدیما مشکلات و ناراحتی کسی رو میدیدم ناراحت میشدم. سعی میکردم مسیرشو عوض کنم یا نصیحتش کنم.... اخیرا میگم حقشه. به سزای اعمال ننگینش رسید:D. حتی دیگه برای پسرهای نوجوون هم دلسوزی نمیکنم:D

پ.ن 2: ذلیل بمیره بنچی:D:p

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
دوستان خواهش میکنم به همدیگر احترام بگذارید و فقط پیرامون موضوع تاپیک بحث کنید، در غیر این صورت مجبور میشم تاپیک را بسته و متخلفین را بن کنم.

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
اول که دیدم به امیر عنوان ستاره پاتوق داده شده ناراحت شدم که چرا این عنوان را به افتک نداده اند, بعد که دیدم این عنوان به the boy هم داده شده, خوشحال شدم که به افتک ندادند

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
اول که دیدم به امیر عنوان ستاره پاتوق داده شده ناراحت شدم که چرا این عنوان را به افتک نداده اند, بعد که دیدم این عنوان به the boy هم داده شده, خوشحال شدم که به افتک ندادند
تا چشت دراد بوزینه :p

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
Prn استار
بی دلیل ستاره نگرفتن... ;).... :D

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
مصطفی زیر پستت لایک زده. استغفار کن:D

پ.ن: مصطفی هنوز زنده است:rolleyes:. کرونا هم کروناهای قدیم. ما 4 نفر تو این پی تی بهت معرفی کردیم. یکیشونو حداقل بکش دیگه بی عرضه:(

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
مصطفی زیر پستت لایک زده. استغفار کن:D

پ.ن: مصطفی هنوز زنده است:rolleyes:. کرونا هم کروناهای قدیم. ما 4 نفر تو این پی تی بهت معرفی کردیم. یکیشونو حداقل بکش دیگه بی عرضه:(
نسبت D پست های شما تو این تاپیک بسیار پایین بوده در مقایسه با مخالفانتون

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
مهریه رو کی داده و کی گرفته :rolleyes:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
من مهریه ام 1368 تا شمش یک کیلوی طلا هستش
تازه شوهرم همیشه میگه بیا بریم محضر مهریه ات رو دو برابر کنم ولی من میگم نه مهم تفاهمه

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
من مهریه ام 1368 تا شمش یک کیلوی طلا هستش
تازه شوهرم همیشه میگه بیا بریم محضر مهریه ات رو دو برابر کنم ولی من میگم نه مهم تفاهمه
جنیفر لوپز هم اینقدر مهریه اش نمیشه با اون وجنات و سکنات.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
یه سوال ذهنمو مشغول کرده
اگه با یه دختری ازدواج کنی و بعد ازدواج متوجه شدی دروازه در نداره
اینو چطور میشه ثابت کرد که کار خودمون نیست، و میشه طلاقش داد و مهریه رو نگیره؟
حالا فاز روشن فکری بر ندارید و بگید هرکی دروازه نداره خراب نیستو ازین حرفا
بحث من سر اینه که دختره پنهون کاری کرده و بعدش که خرش از پل گذشته زیر بار نمیره که از قبل اینجوری بوده و میندازه گردن شما و محکومتون میکنه و مهریه رو بخواد از حلقومتون بکشه بیرون

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
یه سوال ذهنمو مشغول کرده
بحث من سر اینه که دختره پنهون کاری کرده و بعدش که خرش از پل گذشته زیر بار نمیره که از قبل اینجوری بوده و میندازه گردن شما و محکومتون میکنه و مهریه رو بخواد از حلقومتون بکشه بیرون
پزشک قانونی تاریخ (تقریبا) دقیق اولین توپی ک وارد دروازه ش شده رو تشخیص میده
البته به این راحتیام نیست ، کلی دادگا پاسگا داره

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
یه سوال ذهنمو مشغول کرده
شب حجله رو برا همین گذاشتن
قبلنا باید دستمال خونی هم نشون میدادی تو شب حجله :D

بالا