takesh
Registered User
- نوشتهها
- 5,312
- لایکها
- 4,325
طرز فکرت با آواتارت نمیخونه قضیش چیه؟
پارادوکس فکری
طرز فکرت با آواتارت نمیخونه قضیش چیه؟
شما به دلیل عدم واقع گرایی و اسلام ستیزی است که ما یاران ولایت را پاچه خوار می نامید!مدیران لطفن عنوان تاپیک به تاپیک پاچه خواران پی تی تغییر پیدا کنه
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 4
در این مسئله طبق استفتاء از مقام معظم ***** هر کس رکن ولایت را زیر سوال ببرد و در تضاد با این پایه دینی برخیزد ، کافر بوده است و
بر طبق آیه شریفه 29 فتح که می فرماید ؛ اشدا على الكفار
ما بچه های پایگاه مقاومت پی تی چنین همان طور که پیشتر نشان دادیم ، اجازه اهانت به بنیان گذار انقلاب و نایب بر حق ایشان را نمی دهیم .
در این مسئله طبق استفتاء از مقام معظم ***** هر کس رکن ولایت را زیر سوال ببرد و در تضاد با این پایه دینی برخیزد ، کافر بوده است و
ما بچه های پایگاه مقاومت پی تی چنین همان طور که پیشتر نشان دادیم ، اجازه اهانت به بنیان گذار انقلاب و نایب بر حق ایشان را نمی دهیم .
ما بچه قمی نیستیم ملت ایران هستیم.
در مسائل فقهی باید از برادر افتک سوال بپرسید که تحصیلات حوزوی در این زمینه دارند.
حرف قشنگی زدی عزیز ، ما 35 ساله اسیر همین دموکتاتوری اسلامی هستیمبعد هم اسمش میشه دموکراسی؟!
رئیس جمهور و اینها هم تقریبا بازیچه هستن چون تصمیمات مهم کشور در بیت گرفته میشه
ما بچه قمی نیستیم ملت ایران هستیم.
در مسائل فقهی باید از برادر افتک سوال بپرسید که تحصیلات حوزوی در این زمینه دارند.
جناب میشه تا تاپیکو نبستن و نر...دی بهش این بحث مسخره رو جمش کنی؟؟ اصن تو و کسایی که عقیده ی تو رو دارن ادمای خوب اینجا تاپیک گفت و گوی ازاد نیست اقای با شخصیت.
شما چرا فقط به این دوستمون تذکر میدی؟
من یه خاطره از زمان انقلاب تعریف کردم که زندگیم رو تغییر داد بعدش یه عده وطن فروش غرب گرا اومدن با من و این دوستمون کل کل کردن . تقصیر ما چیه؟
از من و این دوستمون انتظار نداشته باش این همه بی احترامی رو تحمل کنیم و چیزی نگیم
هر حرفی جواب داره . دوستانی که نظر میدن باید جوابشونم بگیرن
شاید بشه گفت از برترین کاربر های اسپمر پی تی باشی که بتونن هر روز 20 پست اسپم بفرستن و پست های خودشون رو کوت کنن و به خودشون جواب بدن!جناب میشه تا تاپیکو نبستن و نر...دی بهش این بحث مسخره رو جمش کنی؟؟ اصن تو و کسایی که عقیده ی تو رو دارن ادمای خوب اینجا تاپیک گفت و گوی ازاد نیست اقای با شخصیت.
اتفاقن منم شمارو وطن فروش عَرَب گرا میدونم ، فرقش یه نقطه اس ولی زمین تا آسمون فرق دارن با هم
به فرض که من و تعدادی دیگه از دوستان غرب گرا هستیم ، حداقل به چیزی گرایش داریم که از خودمون جلو تر هست نه به خرافات 14 قرن پیش
شما شروع کردی مخالف های شما هم پست زدن
شاید بشه گفت از برترین کاربر های اسپمر پی تی باشی که بتونن هر روز 20 پست اسپم بفرستن و پست های خودشون رو کوت کنن و به خودشون جواب بدن!
اگر مطلع نیستی به اسم تاپیک مراجعه کن! سن و سال عضویت شما به بخش محبوب گفتگوی آزاد نمی رسد بنابراین جملاتی که هر روز به شما گفته می شود به دیگران نسبت ندهید و
همچنین تصویر زیر که بیانگر نوع فعالیت شما است بروید تاپیک زیر خاکی دیگری را بالا بکشید!
![]()
عزیز جان واسه من نظرات شما اهمیتی نداره اصلا . من همین که تو این تاپیک مخالفان زیادی دارم خدا رو شکر میکنم چون هر وقت انسان مسیری رو بره که هیچکس ازش انتقاد نکنه معلومه داره به بیراهه میره
همیشه راه حق رو رفتن سخت هست و باید تو این راه کلی سختی کشید و حرف خورد
شما تاریخ رو اگه بخونی متوجه میشی غرب هر چی پیشرفت داره از مسلمون ها بدست آورده
بحث من اصلا غرب یا عرب نیست . من میگم آدم باید اقتدار ملی خودش رو حفظ کنه و در برابر هیچ حکومتی گردن خم نکنه
تو هر قشری خوب و بد هست . تو عرب ها هم خوب و بد هست . عرب ها هر چقدم کثیف باشن بازم دلیلی نداره شما دین بر حق اسلام رو زیر سوال ببری
شما بشین دین رو اول مطالعه کن اگه دیدی حرفی خلاف بر انسانیت توش زده شده بیا اینجا جبهه بگیر. مشکل شما اینه اسلام رو با زندگی عرب ها یکی میدونید در صورتی که زمین تا آسمون با هم فرق میکنه
من هم مثل شما از خیلی از عرب ها متنفرم ولی این باعث نمیشه دینم رو زیر سوال ببرم یا بخوام نوکر ابر قدرت ها بشم
نوع ادبیات و نگاه از به بالا به پایین شما به کاربرها منو یاد یکی از مدیران سابق پی تی میندازهذکر ادبیات مغایر با عامیانه یعنی مدیر هستی؟
بر چه مبنایی چنین نظری ارائه می دهید که اعتقادات ما 180 درجه مخالف است؟
افترا کار درستی نیست
چرا از جانب بنده الکی اطلاعات نادرست میدید
یعنی من اینقدر عقلم کمه بیام سر هیچ با دوستانم بحث کنم؟ مطمئن باشید تمام این حرفا عقاید بنده هست
آن قدر ناتوان هستید که نمی توانید از کلمات درستی استفاده کنید بعد انتظار دارید اجازه فعالیت در این انجمن بزرگ به شما داده شود .
متاسفم برای شما که علاوه بر اسپم های متعدد ، فاقد فرهنگ هم هستید .
من جوش تاپیکمو نمیزنم جوش انجمنو میزنم که به خاطر بحث های شما ها به فنا نره!!عزیزم شما زیاد جوش تاپیکت رو نزن
هر جا جبهه حق علیه باطل باشه مطمئن باشید من و برادران دیگه حضور داریم حالا چه تاپیک شما باشه چه تاپیک های دیگه
بعدم بی احترامی نکردیم که بخواد تاپیک شما بسته شه یا چند نفر بن شن . خیلی دوستانه داریم با هم بحث میکنیم
شما خواهشا الکی جو نده