• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهم ترین خاطره که باعث تغییر زیادی تو شما شد

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
مدیران لطفن عنوان تاپیک به تاپیک پاچه خواران پی تی تغییر پیدا کنه :eek:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 4
شما به دلیل عدم واقع گرایی و اسلام ستیزی است که ما یاران ولایت را پاچه خوار می نامید!
بروید طلب استغفار کنید که خداوند همیشه شما را می بخشاید.

باشد که مورد عنایت و رحمت خداوند قرار گرفته و به دسته مومنین بگروید تا با حسابی پاک به بهشت برین وارد شوید.

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
در این مسئله طبق استفتاء از مقام معظم ***** هر کس رکن ولایت را زیر سوال ببرد و در تضاد با این پایه دینی برخیزد ، کافر بوده است و
بر طبق آیه شریفه 29 فتح که می فرماید ؛ اشدا على الكفار

ما بچه های پایگاه مقاومت پی تی چنین همان طور که پیشتر نشان دادیم ، اجازه اهانت به بنیان گذار انقلاب و نایب بر حق ایشان را نمی دهیم .

عزیزم من ک مثل شما این آقا رو نایب امام زمان نمیدونم
ایشون الان قدرت زیادی در دستشه (خیلی بیشتر از شاه)
من میگم این آقا که تقریبا پادشاه این کشوره به چه حقی برای تعداد زیادی از مردم کشورش که به هر دلیلی موافقش نیستن و اونجور که باید مثل شما بسیجی ها مثل بت پرستشش نمیکنن حکم مرگ میده؟!!
بعد هم اسمش میشه دموکراسی؟!
رئیس جمهور و اینها هم تقریبا بازیچه هستن چون تصمیمات مهم کشور در بیت گرفته میشه

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 4

mahyar999

Registered User
لایک‌ها
362
سنگ کوهت در و گوهر است خاک دشتت بهتر از زر است
در این مسئله طبق استفتاء از مقام معظم ***** هر کس رکن ولایت را زیر سوال ببرد و در تضاد با این پایه دینی برخیزد ، کافر بوده است و

ما بچه های پایگاه مقاومت پی تی چنین همان طور که پیشتر نشان دادیم ، اجازه اهانت به بنیان گذار انقلاب و نایب بر حق ایشان را نمی دهیم .

ما بچه قمی نیستیم ملت ایران هستیم.
در مسائل فقهی باید از برادر افتک سوال بپرسید که تحصیلات حوزوی در این زمینه دارند.

بیخود خودتون رو جزو ملت حساب نکنید شما و عاقاتون از امت اسلام هستید نه ملت ایران
ملت ایران اونایی بودن که سال 88 تو خیابون مرگ بر خــ.. ای گفتن برو تو یوتیوب سرچ کن ببین ملت ایران ندا بود یا سهراب یا سدعلی و مموتی

بعد هم اسمش میشه دموکراسی؟!
رئیس جمهور و اینها هم تقریبا بازیچه هستن چون تصمیمات مهم کشور در بیت گرفته میشه
حرف قشنگی زدی عزیز ، ما 35 ساله اسیر همین دموکتاتوری اسلامی هستیم

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674

ما بچه قمی نیستیم ملت ایران هستیم.
در مسائل فقهی باید از برادر افتک سوال بپرسید که تحصیلات حوزوی در این زمینه دارند.

جناب میشه تا تاپیکو نبستن و نر...دی بهش این بحث مسخره رو جمش کنی؟؟ اصن تو و کسایی که عقیده ی تو رو دارن ادمای خوب اینجا تاپیک گفت و گوی ازاد نیست اقای با شخصیت.

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
مهم ترین چیز این بود که
هرچی ننگ واسه پای لنگه(بدبخت شدیم رفت)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ياد سخنان حضرت امام بعد از آزاد سازي خرمشهر افتادم ...

hamidrezaaaa

Registered User
لایک‌ها
116
جناب میشه تا تاپیکو نبستن و نر...دی بهش این بحث مسخره رو جمش کنی؟؟ اصن تو و کسایی که عقیده ی تو رو دارن ادمای خوب اینجا تاپیک گفت و گوی ازاد نیست اقای با شخصیت.

شما چرا فقط به این دوستمون تذکر میدی؟
من یه خاطره از زمان انقلاب تعریف کردم که زندگیم رو تغییر داد بعدش یه عده وطن فروش غرب گرا اومدن با من و این دوستمون کل کل کردن . تقصیر ما چیه؟
از من و این دوستمون انتظار نداشته باش این همه بی احترامی رو تحمل کنیم و چیزی نگیم
هر حرفی جواب داره . دوستانی که نظر میدن باید جوابشونم بگیرن

mahyar999

Registered User
لایک‌ها
362
شما چرا فقط به این دوستمون تذکر میدی؟
من یه خاطره از زمان انقلاب تعریف کردم که زندگیم رو تغییر داد بعدش یه عده وطن فروش غرب گرا اومدن با من و این دوستمون کل کل کردن . تقصیر ما چیه؟
از من و این دوستمون انتظار نداشته باش این همه بی احترامی رو تحمل کنیم و چیزی نگیم
هر حرفی جواب داره . دوستانی که نظر میدن باید جوابشونم بگیرن

اتفاقن منم شمارو وطن فروش عَرَب گرا میدونم ، فرقش یه نقطه اس ولی زمین تا آسمون فرق دارن با هم
به فرض که من و تعدادی دیگه از دوستان غرب گرا هستیم ، حداقل به چیزی گرایش داریم که از خودمون جلو تر هست نه به خرافات 14 قرن پیش
شما شروع کردی مخالف های شما هم پست زدن

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
شاید بشه گفت از برترین کاربر های اسپمر پی تی باشی که بتونن هر روز 20 پست اسپم بفرستن و پست های خودشون رو کوت کنن و به خودشون جواب بدن!

اگر مطلع نیستی به اسم تاپیک مراجعه کن! سن و سال عضویت شما به بخش محبوب گفتگوی آزاد نمی رسد بنابراین جملاتی که هر روز به شما گفته می شود به دیگران نسبت ندهید و
همچنین تصویر زیر که بیانگر نوع فعالیت شما است بروید تاپیک زیر خاکی دیگری را بالا بکشید!
ujsyp2efdjvnzfbnf2.jpg

hamidrezaaaa

Registered User
لایک‌ها
116

اتفاقن منم شمارو وطن فروش عَرَب گرا میدونم ، فرقش یه نقطه اس ولی زمین تا آسمون فرق دارن با هم
به فرض که من و تعدادی دیگه از دوستان غرب گرا هستیم ، حداقل به چیزی گرایش داریم که از خودمون جلو تر هست نه به خرافات 14 قرن پیش
شما شروع کردی مخالف های شما هم پست زدن

عزیز جان واسه من نظرات شما اهمیتی نداره اصلا . من همین که تو این تاپیک مخالفان زیادی دارم خدا رو شکر میکنم چون هر وقت انسان مسیری رو بره که هیچکس ازش انتقاد نکنه معلومه داره به بیراهه میره
همیشه راه حق رو رفتن سخت هست و باید تو این راه کلی سختی کشید و حرف خورد
شما تاریخ رو اگه بخونی متوجه میشی غرب هر چی پیشرفت داره از مسلمون ها بدست آورده
بحث من اصلا غرب یا عرب نیست . من میگم آدم باید اقتدار ملی خودش رو حفظ کنه و در برابر هیچ حکومتی گردن خم نکنه
تو هر قشری خوب و بد هست . تو عرب ها هم خوب و بد هست . عرب ها هر چقدم کثیف باشن بازم دلیلی نداره شما دین بر حق اسلام رو زیر سوال ببری
شما بشین دین رو اول مطالعه کن اگه دیدی حرفی خلاف بر انسانیت توش زده شده بیا اینجا جبهه بگیر. مشکل شما اینه اسلام رو با زندگی عرب ها یکی میدونید در صورتی که زمین تا آسمون با هم فرق میکنه
من هم مثل شما از خیلی از عرب ها متنفرم ولی این باعث نمیشه دینم رو زیر سوال ببرم یا بخوام نوکر ابر قدرت ها بشم

radicalboy

Registered User
لایک‌ها
61
شاید بشه گفت از برترین کاربر های اسپمر پی تی باشی که بتونن هر روز 20 پست اسپم بفرستن و پست های خودشون رو کوت کنن و به خودشون جواب بدن!

اگر مطلع نیستی به اسم تاپیک مراجعه کن! سن و سال عضویت شما به بخش محبوب گفتگوی آزاد نمی رسد بنابراین جملاتی که هر روز به شما گفته می شود به دیگران نسبت ندهید و
همچنین تصویر زیر که بیانگر نوع فعالیت شما است بروید تاپیک زیر خاکی دیگری را بالا بکشید!
ujsyp2efdjvnzfbnf2.jpg

مدیر آینده پی تی شمایی؟
شما رفتارت با بقه کاربرها مثل مدیر ها و ادمین هاست.
من هر موقع پست های شما رو می خونم حس می کنم دارم پست مدیر کل پی تی رو می خونم ولی نمی دونم چرا تا چشمم به زیر نام کاربریتون میفته با عبارت Registered User مواجه میشم!
لطفا پرستیژ مدیرها رو به خودتون نگیرید و چپ و راست به کاربرها تذکرات ملوکانه ندید!

mahyar999

Registered User
لایک‌ها
362
عزیز جان واسه من نظرات شما اهمیتی نداره اصلا . من همین که تو این تاپیک مخالفان زیادی دارم خدا رو شکر میکنم چون هر وقت انسان مسیری رو بره که هیچکس ازش انتقاد نکنه معلومه داره به بیراهه میره
همیشه راه حق رو رفتن سخت هست و باید تو این راه کلی سختی کشید و حرف خورد
شما تاریخ رو اگه بخونی متوجه میشی غرب هر چی پیشرفت داره از مسلمون ها بدست آورده
بحث من اصلا غرب یا عرب نیست . من میگم آدم باید اقتدار ملی خودش رو حفظ کنه و در برابر هیچ حکومتی گردن خم نکنه
تو هر قشری خوب و بد هست . تو عرب ها هم خوب و بد هست . عرب ها هر چقدم کثیف باشن بازم دلیلی نداره شما دین بر حق اسلام رو زیر سوال ببری
شما بشین دین رو اول مطالعه کن اگه دیدی حرفی خلاف بر انسانیت توش زده شده بیا اینجا جبهه بگیر. مشکل شما اینه اسلام رو با زندگی عرب ها یکی میدونید در صورتی که زمین تا آسمون با هم فرق میکنه
من هم مثل شما از خیلی از عرب ها متنفرم ولی این باعث نمیشه دینم رو زیر سوال ببرم یا بخوام نوکر ابر قدرت ها بشم

راستش نظر شما هم برای من اهمیتی نداره ولی نظر مخالف رو باید خوند و شنید شاید درست بگه
عزیز من به خدا قسم من یکی از مذهبی ترین آدم هاییی بودم که فکرشو نمیتونی بکنی
قبلن توی هیئت ها زیارت عاشورا میخوندم پشت بلندگو و کمابیش مدایی میکردم حتی کتاب های مداحی رو هنوز دارم ، علتش خانواده مذهبی بود
ولی فکر کردم امام حسین و امام علی و .... (اشخاص بسیار محترم) برای منِ ایرانی چه کاری کردند؟ به جز حمله به کشورم و تجاوز و قتل و غارت به اسم دین خدا؟
دقیقا از همین روز بود که مسیر زندگی من به کلی عوض شد و ارزش ها عوض شد نمیگم تغییر 100 درصد مثبت بوده ولی از جهالت 14 قرن پیش خلاص شدم

radicalboy

Registered User
لایک‌ها
61
ذکر ادبیات مغایر با عامیانه یعنی مدیر هستی؟
بر چه مبنایی چنین نظری ارائه می دهید که اعتقادات ما 180 درجه مخالف است؟
افترا کار درستی نیست
نوع ادبیات و نگاه از به بالا به پایین شما به کاربرها منو یاد یکی از مدیران سابق پی تی میندازه
شاید میخواید جا در جای پای ایشون بذارید و شما هم دورخیز کردید برای مدیریت
چرا از جانب بنده الکی اطلاعات نادرست میدید
یعنی من اینقدر عقلم کمه بیام سر هیچ با دوستانم بحث کنم؟ مطمئن باشید تمام این حرفا عقاید بنده هست

پست های قبلی شما در این انجمن همه گویا هست.
خوب گیر اوردین این مهیار رو

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
آن قدر ناتوان هستید که نمی توانید از کلمات درستی استفاده کنید بعد انتظار دارید اجازه فعالیت در این انجمن بزرگ به شما داده شود .
متاسفم برای شما که علاوه بر اسپم های متعدد ، فاقد فرهنگ هم هستید .

من میتونم درست با شما حرف بزنم اما متاسفانه انقدر شما بی شعور هستید که حرف منو گوش نمیکنید و باز هم ادامه میدید. شما با یه سال عضویت هنوز نمیدونی محل همچین بحثایی کجاست پس لطفا مثل مدیرا حرف نزن یه بار هم بهت گفتم اینکه من تو این انجمن هر کاری انجام میدم به شما ربط نداره هر وقت مدیر شدی بعد بیا اظهار فضل کن

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
عزیزم شما زیاد جوش تاپیکت رو نزن
هر جا جبهه حق علیه باطل باشه مطمئن باشید من و برادران دیگه حضور داریم حالا چه تاپیک شما باشه چه تاپیک های دیگه
بعدم بی احترامی نکردیم که بخواد تاپیک شما بسته شه یا چند نفر بن شن . خیلی دوستانه داریم با هم بحث میکنیم
شما خواهشا الکی جو نده
من جوش تاپیکمو نمیزنم جوش انجمنو میزنم که به خاطر بحث های شما ها به فنا نره!!
من نگفتم بی احترامی کردید گفتم این حرفا تو انجمن مشکل ساز میشه حالا چه برای تاپیک چه برای انجمن لطفا درک کن!!

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
راستش هیچ چیزی فعلا در من تغییری ایجاد نکرده خودمم و خودمم و بسیار مغرور ولی اینو میدونم که یه روزی از پولداران ایران میشم چون هدفم همینه اگه پول داشته باشی همه چی داری البته به نظرم زندیگی80 درصد پول و 20 درصد معنویات اینا همش نطریات شخصی خودمه و انتظار ندارم کسی همین نظر داشته باشه خیلی دوس دارم تغییر تو زندگیم ایجاد شه به امید اینکه جوونای ایرانی در هر عرصه ای موفق باشن

بالا