همه چیز بستگی به پارتی داره
من داییم معمولا پستهای خوبی داره
الان رئیس کارگاه تونل متروه تو بلوار پروین که میرسیم به رسالت
من اونجا مسئول دفتر فنی بودم
البته نکه کار بلد نباشما نه خیلی هم بلد بودم
ولی خدا وکیلی آدم پارتی نداشته باشه حسابی کارش گیره
آهانممنون اما سوال من چیز دیگه ای بود
من در مورد تنوع بازار کار پرسیدم
آهان
ببخشید
منظورت چه شغلایی میشه داشت باهاش؟
خب میشه یه دفتر فنی عمران زد
میشه مهندس ناظر شد و در این شرکتای مشاور کار کرد
میشه در شرکتای پیمانکار شغلای زیر رو داشته باشه
رئیس کارگاه که البته به هر کسی نمیدن
دفتر فنی که کار نقشه کشی و کارای آماری و حساب کتابای کارگاه رو انجام میدن
مهندس اجرایی که مسدول کار های اجرای هست
زمینه کار زیاده اینا اوناییه که من از نزدیک دیدم
بستگی به شخصیتت داره که کدوم جو کاری رو انتخاب کنی
بهترین کار دفتر فنی هست (البته من اجرایی رو بیشتر دوست دارم چون دوست دارم خاکو خلی بشمو تونل و .. خراب بشه رو سرمو ... )از اونجایی که بنده خیلی با کلاس تشریف دارمخوب البته همه کارهایی که گفتی با کلاس هست
برای استارت کدوم کار رو راحت تر به یه فارغ التحصیل بدون سابقه کار می دن؟؟
البته من هنوز دارم درس می خونم منتها می خوام یه ویژن از آینده داشته باشم چون چه به آینده فکر کنی چه فکر نکنی بالاخره میاد پس چه بهتر که بهش فکر کنی!
من یه سوال بپرسم یه کمی اینجا فعال بشه حالا سوال:
پدیده روانگرایی یا liquafaction چیه؟
اگه کسی جواب نداد خودم میام جواب میدم.
راستی دون فان جان شما هم بیا سوال مطرح کن تا اینجا کمی فعال بشه. البته بعد از سوال من : پی
حالا به نظرتون راه مقابله باهاش چطوریه؟ در کجاها و تحت چه شرایطی بیشتر این حالت بوجود میاد؟
سلام خدمت سهیل جان :happy:
اول اینکه این پدیده بدلیل کاهش سختی و مقاومت خاک در اثر وارد آمدن نیروی زلزله یا یک بارگذاری سریع صورت می گیرد و بدلیل اینکه روانگرایی فقط در خاکهای اشباع صورت می گیرد این پدیده معمولا در مناطق نزدیک آب اثرات تخریبی بیشتری دارد.
و در مورد مقابله هم تا اونجایی که من میدونم استفاده از زهکشهای شنی هستش
خوب درست گفتی
ا این پدیده کنار دریا هم ممکنه در اثر امواج آب اتفاق بیوفته ( زلزله که جای خودش رو داره) که خودش یه موج سیکلی ایجاد میکنن.
البته لازم نیست که حتما نزدیک آب باشه هر جا که سطح آب زیر زمینی بالا باشه ممکنه یه جا سفره آب زیر زمینی تشکیل شده باشه . مثلا همین نزدیک تهران تو جاده هراز یه جا سطح آب بالاست این پدیده زیاد اتفاق میوفته .( تو اون دشت باز )
خوب راه مقابلش هم که درست گفتی همون زهکش هست البته نمیشه هر چی زهکش دلت خواست طراحی کنی بذاری اونجا میدونی چرا؟
الان تو خودت دقیقا فهمیدی چی گفتی؟ حالا چرا اینقدر قلمه سلمه حرف میزنی
من پرسیدم چرا نمیشه هر چی زهکش ( منظورم تعداد زیادزهکش بودش نه نوعش حالا چرا نمیشه تعدا زهکش زیاد گذاشت؟) خوب البته نوعشم به محل ساخت پروزه بستگی داره که کجا باشه.
اون جمله آخر رو دقیقا چی گفتی؟ نشست پی با سرعت کمتر؟ اینو در چه موقعی گفتی؟
من چیکاره بیدم حالا یه بار اومدم کلاس بزارم ها
دلیلش یادم نیست :happy:
جمله آخری رو بیخیال خودمم ندونستم چی گفتم حوصله ندارم برم دوباره به کتاب نگاه کنم