• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهندسی عمران

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
كسي اينا رو داره:

[ علي خيرالدين ] - استاديار ، دانشكده مهندسي ، دانشگاه سمنان ، سمنان ، ايران
[ عليرضا ميرنظامي ] - كارشناس ارشد سازه ، دانشكده مهندسي ، دانشگاه سمنان ، سمنان ، ايران

سلام خدمت مهندسین عزیز
راستش من این تاپیک رو ندیده بودم .. الان دیدم چقدر هم جالب که در پست آخر اسم استادم رو میبینم
دکتر علی خیرالدین

آدم خیلی باحالیه . دکتراش رو از کانادا گرفته ولی هنوز لهجه سمنانی داره (دائی جان) خلاصه اینکه 8 - 9 واحد من باهاش پاس کردم مخصوصا کلا شاخه بتن رو یادش به خیر چه حالی داشت .
اما حیف که خدمت (شت) باعث شد همش از یادم بره

حالا یه سوال من مطرح میکنم . کلاسهائی که میزارن برای دوره بازیابی خوبه ؟؟ مخصوصا اون موسسه معروف خانه عم..... کلاسهاش قیمتهای بالائی داره اما من میخوام شرکت کنم کسی میتونه راهنمائی کنه . که چه کلاسهائی خوبه برای دوره بازیابی

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
خوب مثل اینکه کسی علاقه مند نبود جواب این سوال رو خلاصه میگم اگه کسی پیدا شد سوال کنه توضیح بیشتر میدم.

پدیده لیکوفکشن یا روانگرایی در محلهایی که ماسه ریز اشباع وجود داشته باشه ( یعنی در حضور آب) وقی بار دینامیکی ( باری که بطور سیکلی وارد میشه) به این خاک وارد بشه آب درون ماسه محبوس میشه و به عبارتی فشار آب حفره ای بشدت افزایش پیدا میکنه( بعنی شرایط زهکش شدن ایجاد نمیشه) تا جایی که این فشار اب برابر تنش وارد به خاک میشه و در نتیجه تنش موثر صفر میشه و خاک مقاومت خودش رو از دست میده و هر چیزی روی خاک ساخته شده باشه به درون خاک فرو میره.

حالا به نظرتون راه مقابله باهاش چطوریه؟ در کجاها و تحت چه شرایطی بیشتر این حالت بوجود میاد؟
تو عراق هم این مشکل رو دارند یکی از راه حل هاش استفاده از شمع است اونم اتکایی نه اصطکاکی که تا سنگ بستر می برن پایین

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
دوستان عمرانی آموزش نرم افزار land رو اگه دارن ممنون میشم آپ کنن

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
كسي اينا رو داره:

بررسي رفتار غيرخطي اتصالات قاب با اختلاف تراز طبقه درساختمانهاي دوبلكسي

نويسنده‌گان:
[ علي خيرالدين ] - استاديار ، دانشكده مهندسي ، دانشگاه سمنان ، سمنان ، ايران
[ عليرضا ميرنظامي ] - كارشناس ارشد سازه ، دانشكده مهندسي ، دانشگاه سمنان ، سمنان ، ايران

اثرات نحوه بارگذاري بررفتار غير خطي ديوارهاي برشي

نويسنده‌گان:
[ علي خيرالدين ] - استاديار گروه عمران، دانشكده مهندسي دانشگاه سمنان، سمنان
[ عليرضا مرتضايي ] - مدرس گروه عمران، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سمنان، سمنان

سايت سیویلیکا، مقالات علمی کنفرانسهای کشور - CIVILICA داره ولي من عضو نيستم.

شما هم سمنان درس خوندین ؟ آقای مرتضایی استاد مقاومت مصالح و آقای خیرالدین هم استاد بتن 1 و پروژه بتونمون بودن .

بالا