HamidZaeri
Registered User
لطفا شرایط خرید و... رو پی وی بفرستیدHuawei b310as-852
لطفا شرایط خرید و... رو پی وی بفرستیدHuawei b310as-852
سلام در صورتی که ظاهرش براتون مهم نباشه بله گیر میاد هم همراه هم دانگلیسلام دوست عزیز،
مودم ۴جی خوب با قیمت زیر ۱۲۰ گیر میاد؟
مودم cat 6 چطور؟ تمیز بودن مودم اهمیت نمیدم فقط سالم باشه
هزینشون چقدر میشه ؟دو مودم جدید ایرانسل
FD-M60
و
TF-i60
از امروز به بعد توسط ما انلاک میشوند
انلاک مودم ایرانسل Irancell FD-M60
انلاک مودم ایرانسل Irancell TF-i60
سلامهزینشون چقدر میشه ؟
سلام کارکرده موجود چی دارین؟سلام
۶۰ تومن
سلام کارکرده موجود چی دارین؟
ممنون از شماسلام
۶۰ تومن
دستگاه رو باید برای ما ارسال کنید کمتر از 60 در تعداد ممکن هست در تکی خیرممنون از شما
حضوری باید برسیم یا از دور میشه انجام داد؟
کمتر راه نداره ۶۰ یه کم بالاست.
خوب طرف 60 به شما بده نزدیک 20 هم پست رفت و برگشت بده یا اصلا کلش 60 تموم بشه خودش 40 میزاره روش به قیمت 100 تومان از خود شما یک مودم 4g میگیره دیگه درسته شما زحمت زیاد کشیدید برای اینکار دستتون درد نکنه ولی کاری بفرمایید بیشتر امکانش باشه تا همه بتونن آنلاک کنن. ....دستگاه رو باید برای ما ارسال کنید کمتر از 60 در تعداد ممکن هست در تکی خیر
مودم ۱۰۰ تومنی که میخرید برابر با مودمی هست که میخواید انلاک کنید؟خوب طرف 60 به شما بده نزدیک 20 هم پست رفت و برگشت بده یا اصلا کلش 60 تموم بشه خودش 40 میزاره روش به قیمت 100 تومان از خود شما یک مودم 4g میگیره دیگه درسته شما زحمت زیاد کشیدید برای اینکار دستتون درد نکنه ولی کاری بفرمایید بیشتر امکانش باشه تا همه بتونن آنلاک کنن. ....![]()
سلام
در حال حاضر مودمی دارید که هم با باطری کار کنه هم با برق مستقیم؟
صد در صد خیر ولی خودتون هم فرمودین قبلا که سرعت اینترنت ایران تا یک اندازه بالاتر نمیره حال این مودم یا مودم فورجی های شما خداییش تا نهایت سرعت امکان تو ایران جواب گو هست الان هم چه کت ۴ بخری یا ۶ و یا ... همون سرعت را تو ایران خواهد داد.... الان که این مودم جدید i60 تو سرعت مودمهای قبلی ایرانسل هیچ فرقی نداره....مودم ۱۰۰ تومنی که میخرید برابر با مودمی هست که میخواید انلاک کنید؟
بله درسته فرق چندانی نداره از لحاظ کیفیت شاید این شرایط برای شما بهتر باشه که همون مودم ۱۰۰ تومانی را بخرید من هم جای شما بودم همینکارم میکردم ولی نباید خودتون رو مثال بزنید خیلی ها تماس گرفتن که مودم براشون تعدادی بخرم همینجا انلاک کنم و بفرستم چون قیمت مودم fd-m60 انلاک فاکتوریش ۵۵۰ تومنه و با یه حساب سر انگشتی میبینید که طرف با خرید مودم ایرانسل و هزینه انلاکش ۱۵۰ تومن کمتر پول داده!صد در صد خیر ولی خودتون هم فرمودین قبلا که سرعت اینترنت ایران تا یک اندازه بالاتر نمیره حال این مودم یا مودم فورجی های شما خداییش تا نهایت سرعت امکان تو ایران جواب گو هست الان هم چه کت ۴ بخری یا ۶ و یا ... همون سرعت را تو ایران خواهد داد.... الان که این مودم جدید i60 تو سرعت مودمهای قبلی ایرانسل هیچ فرقی نداره....
در ضمن مودمهای ۱۰۰ تومانی شما هیچ فرقی با مودم ۳۵۰ تومانی فرق نداره فقط قیمتش نسبت به وضعیت ظاهریش پایینتره....
در کل این نظر شخصی من بود که اگر قیمت آنلاک بین ۲۵ تا ۳۰ بود آنلاک کنندگانش بیشتر بود و تشکر خیلی میشد از زحمتی که در این راستا کشیده اید و قابل تقدیر هستید.
بستگی داره چقد بخواید هزینه کنید و چه امکانتی برای شما اولویت داره ؟به نظر شما چه مودمی نسبت به قیمت و کارایی بهترو مناسب تره؟؟
سلامسلام مودم یو اس بی ندارید؟ برای دانلود میخام این مودم ها باطری دارن بکارم نمیان