mr-secret
Registered User
- نوشتهها
- 343
- لایکها
- 120
ُلام همه مدل ها انتن خارجی میخورنسلام خوب هستین ببخشید کدوم یکی از این مودم ها انتن خارجی میخورن
ُلام همه مدل ها انتن خارجی میخورنسلام خوب هستین ببخشید کدوم یکی از این مودم ها انتن خارجی میخورن
سلام علیکم.استاد شما مودم همراه 4gالان چه مدل هایی دارید؟با تشکر ذبیح اللهُلام همه مدل ها انتن خارجی میخورن
در اخرین اپدیت ویندوز 10 این مشکل به وجود امده البته بنده یک ماه پیش این مشکل برام پیش اومد که نتوسنتم رفعش کنم بعد دو روز ، خیلی ها هم این مشکلو داشتن تو انجمن مایکروسافت که به نتجه درستی نرسیدن و من هم اپدیت هارو حذف کردم تا اینکه بعد یک ماه دوباره متجه شدم ویندوزم اپدیت شده ولی مشکلی ندیدمآقا من از وقتی ویندوز 10 رو آپدیت کردم دیگه مودمو سیستم نمیشناسه هرکاری کردم نشد کسی اگه راهکاری داره بگه ممنون
سلام بله موجوده هم تمیز و هم غیر تمیز با تضمین کارایی و بدون اشکال متعلقات فقط شارژر دارن که شارژر اورجینال خودش نیست و ما فقط به عنوان هدیه یک شارژر معمولی سامسونگ نو تقدیم میکنیمدرود
موجود دارید مدل 5577 رو؟ترجیحا دست دو تمیز. وضعیت باتریشون چجوریه؟ متعلقات دارن احیانا؟
کجای تهران هستید؟
امروز امکان ارسال دارید بنده موقع تحویل هزینه رو بدم؟ بنده غرب تهرانم و اگه اوکی بشه امروز خرید میکنم ازتون
سلام بله انلاک شده ۲۲۰سلام یزرگوار/ مدل tf i60 موجوده ؟ بیزحمت قیمت هم بفرمائید
سلام اکبند و دست دوم موجوده به دلیل مشغله کاری وقت نکردیم بزاریم تو سایت دست دوم هارو تو تلگرام پیام بدیدسلام دوست عزیز
مدل E5577s-932 چیزی دارید؟
سلام انلاک مودم از دور قابل انجام هست نیازی به ارسال نیست در تلگرام بهم پیام بدید ای دی ما در تلگرام : @modem4girسلام، آنلاک tf-i60 چقدر زمان میبره؟ میتونم بیارم و منتظر بشم که تموم شد ببرمش؟ یا ...؟ و آدرستون رو لطف میکنید، و اینکه تو عید از چه تاریخی هستید و میتونم بیام؟