• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مودم ADSL wireless

وضعیت
موضوع بسته شده است.

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
سلام ...
من یدونه مودم هست که به علت نخوندن با سیستم ADSL میخوام بفروشمش ( با شرکت دیگه تست شده و کاملا سالم هست ) ...
مارک و مدلش هم : NetGear DG834G v3 هست ..... که دیگه میدونید تو شبکه چطوره ....
از همه لحاظ نو و سالمه و هنوز پلاستیک داره هم روی مودم و چند تا از کابلهاش ....4 پورت LAN داره و همزمان برای چند گیرنده هم بصورت wireless میفرسته ..... همچنین هر دو استاندارد b/g رو پشتیبانی میکنه .
DG834GFSCW.jpg

این هم مشخصات توی سایتش :

http://www.netgear.co.uk/wireless_adslrouter_dg834g.php

و در آخر هم قیمتش : قیمتش فکر میکنم هنوز هم 120 باشه .....

ادیت : قیمت پایه 75 بر اساس 20% از قیمت نو

Last edited:

AKBAR_TR

Registered User
لایک‌ها
98
سلام
میشه اینترنت رو از طریق کامپیوتر (نه از طریق adsl ) با این مودم به کامپیوتر دیگه share کرد؟ (مثلا با دیال آپ)

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
سلام ....
والا قیمت رو خریدار میگه ....
این مودم همون جوری که توی سایتش که بالا لینک دادم قابلیت wireless access point داره منتها میتونید از کسی که توی کار شبکه هست کاملا بپرسید .....

این رو هم بگم که من الان مودم adsl asus am602 دارم و این netgear هم به همین خوبی و حتی بهتر هم کار میکنه !!

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
دوست عزیز شما چطوری حساب کردی شد اینقدر ؟

اگر 25 درصد کم کنیم که معمولا هم برای چیزی که اینقدر کم کارکرد باشه کم میکنند میشه 90 که من قیمت پایه رو 85 قرار میدم .... ( ........ )

راستی شما هنوز گرافیکت رو داری ؟

silent_ninja

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز شما چطوری حساب کردی شد اینقدر ؟

اگر 25 درصد کم کنیم که معمولا هم برای چیزی که اینقدر کم کارکرد باشه کم میکنند میشه 90 که من قیمت پایه رو 85 قرار میدم .... ( ........ )

راستی شما هنوز گرافیکت رو داری ؟

من نسبت به پولی که تو جیبم هست قیمت دادم

کدوم یکی رو میگی؟7900 یا 8500 یا 8600؟

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
ok!!!
مگه چند تا داری : دی
من منظورم 7900 بود ولی یه آماری از اوون یکی ها هم بده

hamidyek

Registered User
لایک‌ها
1
درود

دوست گرامی برد این مودم شما چقدره با چه شرکتهای ادی اس ال سازگاره محبت بفرمایید پاسخ اینها را بدهید و اینکه من 52000 تومان خریدارم

با سپاس فراوان

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
درود

دوست گرامی برد این مودم شما چقدره با چه شرکتهای ادی اس ال سازگاره محبت بفرمایید پاسخ اینها را بدهید و اینکه من 52000 تومان خریدارم

با سپاس فراوان

دوست عزیز قیمت پایه رو روی 85 گذاشتم یعنی اینکه زیر این قیمت پیشنهاد ندید !!!

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
سلام. فکر نکنم بیشتر بخرن. من دیروز پاساژ رضا D-link Wireless با 6 پورت Lan قیمت گرفتم گفتن 70 تومن.

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
همون موقع هم d-link بود 70 تومن ..... ولی این خیلی بهتر از d-link هست میتونید بپرسید .... کلا من جنس خوب از d-link ندیدم ....
وقتی دارند asus با 4 پورت lan که وایرلس هم نیست رو 50 میخرند توی همین pt .... یعنی این 30 تومن بیشتر ارزش نداره ؟؟؟

کسی که خریدار باشه میدونه این چیه و d-link چی .....

silent_ninja

Registered User
لایک‌ها
2
ok!!!
مگه چند تا داری : دی
من منظورم 7900 بود ولی یه آماری از اوون یکی ها هم بده

آره 7900 هنوز هست خواستن بز بخرن ندادم او 2 تا دیگرو هم یکیشو فروختم یکیشم

دادم به خواهر زادم

مودمت رو هم دیروز تو پایتخت قیمت کردم گفتن 95 چونه میزدی 90 هم میداد طبقه دوم پشت به پله ها

اسم مغازش یادم نمیاد

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
خوب چطوریاست ؟ نظر خودت چنده ؟ کرایسیس رو چند فریم میاره با چه تنظیماتی ؟

پس من هم قیمت رو به 75 کاهش دادم .... فرقی هم با نو نداره

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خوب چطوریاست ؟ نظر خودت چنده ؟ کرایسیس رو چند فریم میاره با چه تنظیماتی ؟

پس من هم قیمت رو به 75 کاهش دادم .... فرقی هم با نو نداره
دوست عزيز مودم NETGEAR DG834G از بدو ورودش به ايران هركز قيمتش از 87500 تومان بالاتر نرفته و الان هم در بازار بين 84000 تا 86500 به فروش ميرسد!!!! و به علت اينكه هيچ شركتي آنرا گارانتي نكرد لذا از اين مارك در ايران زياد استقبال نشد و به همين خاطر هم واردكننده اش ديگر اين مارك را وارد نكرده و به جاي آن به يك مارك معروف در تجهيزات شبكه روي آورد و اينكه قيمت 120 را شما از كجا بدست آورديد الله و العلم. جهت اطلاع اينكه در حال حاضر گرانترين مودمهاي adsl وايرلس موجود در ايران با مارك linksys حوالي 100 هزار به فروش ميرسد و قابل مقايسه با نت گير و ايسوس و دي لينك و و... نيست
ضمنا درصورت امكان بگيد كه مودم با كدام isp مشكل داشته تا شايد بتوانم راه حلي برايتان پيشنهاد كنم تا مجبور نشويد كه به ضرر بفروشيد.
در غير اينصورت من بين 58 تا 63 خريدارم
همچنين يك مشكل نرم افزارييي كه اين مودم در اينترفيسش داره اين است كه وقتي براي امنيت شبكه WEP اين مودم را فعال ميكنيد اكثر اين مودمها پس از اينكه بيش از دو كلاينك بصورت وايرلس بهش وصل ميشوند شروع به هنگ كردن ميكنند و مجبوريد هر دفعه مودم را خاموش روشن كنيد و متاسفانه تا اين لحظه هنوز هيچ پچ و فريم ور جديدي هم براي رفع اين مشكل نيامده است. البته همينكه بعد از 4 سال توليد اين محصول هنوز فريم ور جديد براي رفع مشكل بيرون نداده ميتواند دليل بر مشكلي سخت افزاري در طراخي اين مودم باشد زيرا توليد اين مودم فقط دو ماه و 6 روز بوده و بعداز آن از رده توليد خارج شده و فقط بصورت استوك بفروش رسيده است. The firmware are absolutely NOT interchangeable among different versions
يك مشكل ديگري هم كه اين مودم دارد با سرعتهاي بالاي يك مگ نيز ناسازگاريهاي زيادي پيدا ميكند

Last edited:

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
سلام دوست عزیز
با تشکر از توضیحات شما ..... ولی در حال حاضر 95 قیمتش هست ( صفحه قبل ) .... این 120 هم فکر میکردم هنوز هم 120 باشه با قیمتی که من داشتم و نادرست بود ....

isp من لایزر هست .... ولی با پارس آنلاین تست کردم کامل درست بود .... ( اگر راهی هست بفرمایید چون خط رو کامل میشناسه )

فعلا شما با 65 بیشترین پیشنهاد رو دادید .... پیشنهاد دیگه ؟

پ.ن : شما انگار خیلی از داتک شاکی هستی !!!

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز
با تشکر از توضیحات شما ..... ولی در حال حاضر 95 قیمتش هست ( صفحه قبل ) .... این 120 هم فکر میکردم هنوز هم 120 باشه با قیمتی که من داشتم و نادرست بود ....

isp من لایزر هست .... ولی با پارس آنلاین تست کردم کامل درست بود .... ( اگر راهی هست بفرمایید چون خط رو کامل میشناسه )

فعلا شما با 65 بیشترین پیشنهاد رو دادید .... پیشنهاد دیگه ؟

پ.ن : شما انگار خیلی از داتک شاکی هستی !!!
مشكل مودم با لايزر را بيشتر توضيح دهيد كه چه اتفاقي افتاده كه پي برديد با لايزر مشكل داره . مثلا ديتا رد و بدل نميشه يا زمان نگوشيت براي يوزر پسوورد مشكل پيدا ميشه يا نصاب لايزر اين حرف را زده يا ...؟؟؟؟

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
مشكل مودم با لايزر را بيشتر توضيح دهيد كه چه اتفاقي افتاده كه پي برديد با لايزر مشكل داره . مثلا ديتا رد و بدل نميشه يا زمان نگوشيت براي يوزر پسوورد مشكل پيدا ميشه يا نصاب لايزر اين حرف را زده يا ...؟؟؟؟
من با لایزر مشکلم اینجوری بود که اصلا دیتا رد و بدل نمیشد یعنی اصلا به چک یوزر و پسورد نمیرسید در حالت ppoe البته پیش خود لایزر هم تو شهرستان بردم تا حالا از این مودما گفت ندیدم سر در نمیارم

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من با لایزر مشکلم اینجوری بود که اصلا دیتا رد و بدل نمیشد یعنی اصلا به چک یوزر و پسورد نمیرسید در حالت ppoe البته پیش خود لایزر هم تو شهرستان بردم تا حالا از این مودما گفت ندیدم سر در نمیارم
از دوستان در لايزر تهران سوال كردم و متاسفانه آنها ميگفتند كه تجهيزات لايزر در شهرستانها با تهران متفاوته و براي همين نميتونند راهنمايي كنند. ولي اگر مشكل كانكت شدن شما آن چيزي است كه من فكر ميكنم با تغيير فريم ور اينترفيس اين مودم با يك نوع فريم ور تي پي لينك مشكل بايد حل بشه ،البته اگر شما در اين زمينه فني نيستيد و تجربه نداريد به هيچ عنوان چنين كاري را پيشنهاد نميكنم و فكر ميكنم به همين حالت مودم را بفروشيد بهتره تا اينكه خدايي ناكرده دست به كاري بزنيد كه ديگه كلا مودم از كار بيفته و جد و آباد ما را بگيد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا