• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موسیقی ایران و فحش!!!!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
دوستان می خواستم بگم چرا موسیقی ایران الآن همش شده فحش و بد و بیراه

یارو تو آهنگش می گه میام می کشمت/عوضی/خاک بر سر..........

از زمانی که من یادمه شعر معنی لطیف و قشنگی داشته اما اینا با این شعر ها دارن به همه چی توهین می کنن...

نظر بدید من مفصل تر می نویسم

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
شعر یعنی لطیف ترین طرز بیان احساس اون وقت الآن می شنویم که فحش می دن

وای اگر سهراب بود/وای اگر حافظ بفهمه.............

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
آخه شعرای رپ که اصلاً ارزش ادبی ندارن! حتی نمیشه بهشون گفت شعر!

kakoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من خوش حالم که این آهنگ ها را که ميگوييد اصلاً نشنيده ام. آيا گاه بد نيست که
قدری از شعار تجربه هر چيزی يک بار بد نيست دست برداريم و خود را در تور
اراجيف و هرزه گويی ها و رفتار ها و گفتار های ناروا و ناپسند نيندازيم¿

نه اینکه تهاجم فرهنگ بی بند و باری و عياشی از سوی کشورهای به ادعا متمدن
کم دنيا را به قهقرای معنوی سوق می دهد _ حالا بعضی از هموطنان ما خام شده
پا جای پای آنها ميگذارند¿

athar

Registered User
لایک‌ها
8
1- شعر یعنی بیان احساسات. چه احساسات لطیف و چه احساسات خشونت بار

2- هدف از گوش دادن به موسیقی, تحت تاثیر قرار گرفتن توسط اصوات. هیچ لزومی نداره که اشعار و ترانه های استفاده شده لطیف باشن! اگه هدف آهنگساز ساختن یک شعر عاشقانه باشه میتونه از چنین شعری استفاده کنه, اما اگه هدف ساختن یک آهنگ خشونت بار باشه میتونه از لغات خشن در کارهاش استفاده کنه. اتفاقا در این مورد پیشرفت اونچنان زیاد نبوده و شعر ایران تقریبا قدیمی باقی مونده. من که تابحال آهنگی رو نشنیدم که توش بگن "سرت رو میبرم مادر به خطا". این نظر شخصی منه که حتی استفاده از چنین عبارتی هم خالی از اشکال هست.

3- هیچوقت نمیشه و نباید جلوی پیشرفت زندگی به جلو رو گرفت. شاید با خودتون بگید شعر با مزمون منفی یک پیشرفت منفی هست. اما فقط شما اینطور فکر میکنید. زمانی که افراد با کت و شلوار و کراوات در خیابانها راه میرفتن پوشیدن شلوار لی حکم شعرهای منفی امروزه رو داشت. اما حالا جوانها بیشتر شلوار لی و کلا لباسهای اسپرت میپوشن تا رسمی. حرکت رو به جلو چه مثبت باشه و چه منفی به هر حال یک نوع پیشرفت هست. حتی در زمینه ی شعر بخوام مثال بزنم, سالهای گذشته اشعار همه بصورت جملات نوشتاری نوشته میشد, مثل "وقتی که باران میبارد" اما با گذشت زمان یک پیشرفت در این زمینه بوجود اومد و اون نگارش اشعار با جملات گفتاری بود, مثل "وقتی بارون میباره". اون زمان شاید با این قضیه مخالفت میشد, اما در حال حاظر اکثر اشعاری که در ترکیب با موسیقی استفاده میشه بصورت گفتاری هستن. همیشه انسانهای سنت گرا با فکرهای قدیمی مخالف حرکت هستن که البته بعد از مدتی اون نسل برکنار میشه.

4- البته استفاده از عبارات و اصطلاحات واقعا زشت و ناشایست بحث جداگانه ای داره. در جای مثل امریکا اگه اشخاص از کلماتی مثل fuck استفاده میکنن این برمیگرده به فرهنگ اون کشور /که البته نمیشه گفت منفیه/ در این کشور استفاده از عبارتهای اینچنینی عادی هست. اما اینکه در ایران اشخاص از حرفهای رکیک در کارهاشون استفاده میکنن جای تاسف داره, چون تنها نتیجه ای که داره نشون دادن شخصیت اون فرد هست که این شخصیت ساخته شده چندان زیبا نیست.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

2- هدف از گوش دادن به موسیقی, تحت تاثیر قرار گرفتن توسط اصوات. هیچ لزومی نداره که اشعار و ترانه های استفاده شده لطیف باشن! اگه هدف آهنگساز ساختن یک شعر عاشقانه باشه میتونه از چنین شعری استفاده کنه, اما اگه هدف ساختن یک آهنگ خشونت بار باشه میتونه از لغات خشن در کارهاش استفاده کنه. اتفاقا در این مورد پیشرفت اونچنان زیاد نبوده و شعر ایران تقریبا قدیمی باقی مونده. من که تابحال آهنگی رو نشنیدم که توش بگن "سرت رو میبرم مادر به خطا". این نظر شخصی منه که حتی استفاده از چنین عبارتی هم خالی از اشکال هست.

3- هیچوقت نمیشه و نباید جلوی پیشرفت زندگی به جلو رو گرفت. شاید با خودتون بگید شعر با مزمون منفی یک پیشرفت منفی هست. اما فقط شما اینطور فکر میکنید. زمانی که افراد با کت و شلوار و کراوات در خیابانها راه میرفتن پوشیدن شلوار لی حکم شعرهای منفی امروزه رو داشت. اما حالا جوانها بیشتر شلوار لی و کلا لباسهای اسپرت میپوشن تا رسمی. حرکت رو به جلو چه مثبت باشه و چه منفی به هر حال یک نوع پیشرفت هست. حتی در زمینه ی شعر بخوام مثال بزنم, سالهای گذشته اشعار همه بصورت جملات نوشتاری نوشته میشد, مثل "وقتی که باران میبارد" اما با گذشت زمان یک پیشرفت در این زمینه بوجود اومد و اون نگارش اشعار با جملات گفتاری بود, مثل "وقتی بارون میباره". اون زمان شاید با این قضیه مخالفت میشد, اما در حال حاظر اکثر اشعاری که در ترکیب با موسیقی استفاده میشه بصورت گفتاری هستن. همیشه انسانهای سنت گرا با فکرهای قدیمی مخالف حرکت هستن که البته بعد از مدتی اون نسل برکنار میشه.

4- البته استفاده از عبارات و اصطلاحات واقعا زشت و ناشایست بحث جداگانه ای داره. در جای مثل امریکا اگه اشخاص از کلماتی مثل fuck استفاده میکنن این برمیگرده به فرهنگ اون کشور /که البته نمیشه گفت منفیه/ در این کشور استفاده از عبارتهای اینچنینی عادی هست. اما اینکه در ایران اشخاص از حرفهای رکیک در کارهاشون استفاده میکنن جای تاسف داره, چون تنها نتیجه ای که داره نشون دادن شخصیت اون فرد هست که این شخصیت ساخته شده چندان زیبا نیست.

ببینید دوست عزیز این حرف من نیست بلکه حرف خیلی هاست.بعدشم من با تندی موزیک مشکلی ندارم من با بد و بیراه گفتن مشکل دارم
چرا باید توی موزیک که قراره غذای روح باشه باید یه مشت اراجیف شنید که حس بد بهمون دست بده.

اکثرا می گن ما موزیک رو به خاطر آرامش روح گوش می کنیم حالا شما فرض کن یک نفری از یه شکست داغون و خسته می آد و یه موزیک میزاره و تو اون آهنگ طرف می گه میام می کشمت....
تاثیرش چه جوریه؟تا یه آهنگی بگه دل من بساز با زمونه یا فراموش کن یا بگه همه آدم ها بدن

کدوم بهتره؟
ایا با این بد و بیراه ها تبلیغ منفی که میشه رو حساب کردید؟
و در نظر داشته باشید که جدا از تعارف مردم ما مردم ضعیفی هستند و زود تحت تاثیر قرار می گیرن

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دو حالت داره: یا اینکه همه حرف هایی که باید زده میشده، تا به حال زده شده و حرف دیگه ای برای گفتن نمونده. (که من شک دارم!)
یا اینکه زده به سرشون و حالیشون نیست دارن چیکار میکنن. (بهشون حق میدم!)

athar

Registered User
لایک‌ها
8
گرامی, باز هم برگشتیم به قسمت دوم پست من, یعنی هدف از گوش دادن به موسیقی. به جرات میتونم بگم برای 95 درصد از آهنگهایی که گوش میدیم دلیلی غیر از آرامش داریم. آهنگهای ترنس و تکنو و متال انرژی میدن. آهنگهای غمگین روح رو هم غمگین میکنن. آهنگهای رپ و هیپ هاپ هم که اصلا جزو موسیقی به حساب نمیان /به عقیده ی من/ بسیار کم پیش میاد که شخصی یک آهنگ ملایم روی گام ماژور برای آرامش روح گوش کنه. توی اون 95 درصد هم میشه از اشعار و ترانه های غیر ملایم استفاده کرد. مزمون یک ترانه که قراره در یک آهنگ ترنس که هیجان رو به همراه داشته باشه میتونه در مورد کل کل در پیست رالی باشه. یا آهنگ متال خشونت بار که ترانه ی اون در مورد قتل هست. یا حتی یک آهنگ کلاسیک با تم غمناک که شعر اون در مورد مرگ معشوق هست.
پس هیچوقت نمیتونید چیزی رو به یک دیوار محدود کنید.
همونطور که عرض کردم خود من با به کار بردن کلمات رکیک مخالفم, اما این برمیگرده به فرهنگ جامعه ی ما. اگه من در امریکا زندگی میکردم شاید استفاده از چنین کلماتی به من کمک میکرد تا ساده تر و روانتر, منظور و مفهوم مورد نظرم رو به شنونده انتقال بدم.
بنده آدمی هستم که با همه چیز علمی برخورد میکنم. زمانی که به آرامش نیاز داشته باشم /مثل مثالی که شما زدید/ از یک آهنگ که ترانه ی ملایم داشته باشه استفاده میکنم. اما زمانی که بخوام خودم رو برای دعوا با شخصی آماده کنم یا هنگام شلیک تیر در خط مقدم جنگ باشم از یک آهنگ با خشونت فراوان استفاده میکنم! باز هم میگم, به هدفتون از گوش دادن به موسیقی بیشتر دقت کنید.

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
منم با شما موافقم بايد موسيقي را بسته به نياز گوش داد
من خودم موسيقي را براي تغيير حالت گوش ميدم

اگه الان به خواننده هاي رپ خارجي نگاه كنيد اونهايي كه توي شعرهاشون از فحش و كلمات ناپسند استفاده ميكنند فروش بيشتري نسبت به بقيه بقيه دارند

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
خوب هیچ کدوم از سبک های موسیقی به پرباری موسیقی ایرانی نمی رسه.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
من فقط یه نظر می تونم بدم!

تقلید!!!

خوب اونها از ما متمدنترند پس هر کاری که میکنن درسته!
فحش و ........

خواستم چند تا دیگه بگم گفتم تاپیک منحرف میشه!نگفتم

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
دقيقا هم همينجوريه خواننده هاي رپ ايراني به خواننده هاي رپ غربي نگاه ميكنند ميبنند مي بينند اونها در شعرهاشون از فحش و كلمات ركيك استفاده ميكنند با خودشان فكر ميكنند چرا نه ما هم استفاده ميكنيم جوانهاي ايراني ازين اشعار استقبال ميكنند....
23_30_121.gif

D A M U N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این در موسیقی رپ عادی هست.
سبک رپ سعی میکنه برای بهتر اعتراض کردن و تاثیرگزار تر بودن از فحش و بد و بیراه استفاده کنه . هرچند ما از رپرهای ایرانی تاثیر گزاری ندیدیم فقط چند نفررو میشناسیم که مدعی هستن و رپ رو توی ایران بدنام کردن مثل گروه زدبازی !

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13

من حرف های ایشون رو قبول دارم ,
نفرت و خشم هم جنبه های دیگر احساس هستن
چرا همیشه باید از عشق و عاشقی و گل و بلبل گفت

ببینید دوست عزیز این حرف من نیست بلکه حرف خیلی هاست.بعدشم من با تندی موزیک مشکلی ندارم من با بد و بیراه گفتن مشکل دارم
چرا باید توی موزیک که قراره غذای روح باشه باید یه مشت اراجیف شنید که حس بد بهمون دست بده.

اکثرا می گن ما موزیک رو به خاطر آرامش روح گوش می کنیم حالا شما فرض کن یک نفری از یه شکست داغون و خسته می آد و یه موزیک میزاره و تو اون آهنگ طرف می گه میام می کشمت....تاثیرش چه جوریه؟تا یه آهنگی بگه دل من بساز با زمونه یا فراموش کن یا بگه همه آدم ها بدن

کدوم بهتره؟
ایا با این بد و بیراه ها تبلیغ منفی که میشه رو حساب کردید؟
و در نظر داشته باشید که جدا از تعارف مردم ما مردم ضعیفی هستند و زود تحت تاثیر قرار می گیرن

دوست عزیز من هم با بد و بیراه و استفاده از الفاظ رکیک در موسیقی مخالفم ولی این مثالی که شما زدین
چیز بدی نیست که , کجای این بد و بیراهه , این احساس نفرت هست
من به شخصه به غیر از موسیقی رپ , توی اهنگ هایی که در ایران ساخته می شه چیز بدی , منظور استفاده از الفاظ رکیک هست , ندیدم

D A M U N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممکنه شما با ترانه های تکراری که چندین ساله داره بگوشه مردم توسط خواننده های پاپ خونده میشه اون حس خوبی که گفتین بگیرین . ما هم با شنیدن اون فحش ها و دعوا ها و موسیقی رپ اون حس رو بدست بیاریم به هرحال هرکس سلیقه ای داره

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
نمی دونم والله.

من یه آدم احساسی هستم که دوست دارم با شنیدن یه موزیک حس خوب و دلچسبی بهم دست بده ولی انگار اکثر شما دوستان به دنباله فقط ریتم هستید
البته ریتم مهمه ولی معنی برای من ارزش بیشتری داره
من با رپ مشکلی ندارم مثلا از گروه قیامت خوشم می آد

ببینید همونجوری که قبلا گفتم موزیک باید به آدم حاله خوبی بده نه در بد شدن حس و حال نقش داشته باشه شما می گید مثلا می خوام برم دعوا باید یه آهنگه.... مشکل دقیقا اینه/وقتی آهنگی آدم رو ترغیب کنه به کار غیر منطقی و عقلانی همین جاست که من می گم این نوع مضره ..............

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
موضوع این تاپیک تقریبا" منحرف شده. این فحش دادنها فقط درترانه های رپ نیست الان اکثر ترانه های پاپ هم شامل این قضیه شده و جالبه که فقط خواننده های داخلی اینطوریند.اکثر آثار محسن یگانه و محسن چاوشی و یکی دوتای دیگه همه اش نفرین نامه است.بقیه هم که مقلد اینها هستند.

یه زمانی رواج آهنگها و ترانه های غمگین اواخر دهه چهل و اوایل دهه پنجاه را ناشی از تغییرات سریع جامعه از سنتی به مدرن و تبعات ناشی از اون و سرخوردگیهای روحی و روانی جامعه می دونستند ( مرجع : کتاب تاریخ سینما نوشته مسعود مهرابی ) حالا هم خیلی بیراه نیست که از یک جامعه دستخوش استرس و عصبیتهای روزافزون و روزمره چیزی جز نفرت و تلافی در آهنگها و ترانه هاش نمود پیدا کنه.

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
نمی دونم والله.

من یه آدم احساسی هستم که دوست دارم با شنیدن یه موزیک حس خوب و دلچسبی بهم دست بده ولی انگار اکثر شما دوستان به دنباله فقط ریتم هستید
البته ریتم مهمه ولی معنی برای من ارزش بیشتری داره
من با رپ مشکلی ندارم مثلا از گروه قیامت خوشم می آد

ببینید همونجوری که قبلا گفتم موزیک باید به آدم حاله خوبی بده نه در بد شدن حس و حال نقش داشته باشه شما می گید مثلا می خوام برم دعوا باید یه آهنگه.... مشکل دقیقا اینه/وقتی آهنگی آدم رو ترغیب کنه به کار غیر منطقی و عقلانی همین جاست که من می گم این نوع مضره ..............
من هم تا حد بسيار زيادي با شما موافقم.
موسيقي يه زبان جهانيه براي صلح و دوري از جنگ.
هميشه به ياد داشته باشيم كه:
I sing for peace
حالا نه كه همه بدگوييا بده، ولي هر چيزي حدي داره
اين خواننده هاي جديد ديگه شورشو در آوردن.
مثلا همين حميدرضا و عليرضا. من از آهنگاشون خيلي خوشم مياد، ولي وقتي ميرم تو نخ شعرشون حالم از هرچي موزيكه به هم مي خوره

ضمنا منم عين اكثر دوستان قبول دارم كه رپ رو اصلاً نبايد موسيقي به حساب آورد. چيه يه مشت لات و لوت جو زده ميان يه تيكه آهنگ كه از اول تا آخر آهنگ تكرار ميشه و شعرشم كه ديگه نگو... افتضاح

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من هم تا حد بسيار زيادي با شما موافقم.
موسيقي يه زبان جهانيه براي صلح و دوري از جنگ.
هميشه به ياد داشته باشيم كه:
I sing for peace
حالا نه كه همه بدگوييا بده، ولي هر چيزي حدي داره
اين خواننده هاي جديد ديگه شورشو در آوردن.
مثلا همين حميدرضا و عليرضا. من از آهنگاشون خيلي خوشم مياد، ولي وقتي ميرم تو نخ شعرشون حالم از هرچي موزيكه به هم مي خوره

ضمنا منم عين اكثر دوستان قبول دارم كه رپ رو اصلاً نبايد موسيقي به حساب آورد. چيه يه مشت لات و لوت جو زده ميان يه تيكه آهنگ كه از اول تا آخر آهنگ تكرار ميشه و شعرشم كه ديگه نگو... افتضاح

یه هنر مند غیر از اینکه باید حس و حال خوب به مخاطبش بده باید بتونه در درست فکر کردن و تصمیم گرفتن مخاطبش کمک کنه.......وقتی یکی با یه حاله خراب بیاد این آهنگ ها که البته نمی شه گفت آهنگ ؛چرت و پرت ها رو گوش بده حالش خراب تر می شه و برای خودش ، اطرافش ، جامعه ش خطرناک می شه .

چرا می گن هنر مند ها الگوی جامعه هستن چون اونا پیام آور زیبایی،آرامش و منطق هستن...این خواننده ها که البته من بهشون هنرمند نمی گن در هر حال روی حس و حال جوان های ما تاثیر می زار ن اون هم تاثیر مخرب.............

بالا