با حرف بقیه هیچ گهی نمیشی
فقط باید خودت استارت رو بزنی از نت و **مغز بازی تو شبکه های اجتماعی بزنی بیرون و به دنیای واقعی و آغوش علم بری
کیفیت از همه چی مهم تره؛ اگه نفهمی که چی داری میخونی و تا عمق مطلب رو نگیری هیچ گوزی نمیشی درآینده و حتی سر امتحانم نمیفهمی چی به چیه...
اگه کنکور سراسریه که جداً خیلی باید احمق باشی که چیز به این آسونی رو نتونی از پسش بر بیای. اگه دروس دبیرستان برات سخته و فکر میکنی خیلی چیزای سطح بالایی در علم هستن خیلی خری...
دروس دبیرستان اصن همه بچه بازیه؛ علم واقعی بسیار فراتر از اون خزعبلاته. چهار تا فرمول بچگونه دبیرستانو نفهمی دیگه به هیچ دردی نمیخوری...
باید خودتو جر بدی تا موفق بشی؛ فهمیدی؟
من خر بودم کم کاری کردم الان دانشگا آزاد تهران میرم و ترمی 800 هزار باید پول مفت بدم... درحالی که اگه اونقد **خل نبودم و پای اینترنت و کامپیوتر وقت تلف نمیکردم و درس میخوندم، مستحق یه دانشگاه دولتی توی تهران میبودم و از شر پول مفت دادن راحت...
گاج و حسن قلمچی و اینا همه **شرن به هیچ دردی نمیخورن با سؤالات غیر استانداردشون و اساتید الکیشون...
باید ریاضی و فیزیک و شیمی رو تا عمقش بفهمی چی به چیه و مثل یک دانشمند فکر کنی وگرنه هیچی نمیشی. برای تست هم برو سؤالات کنکورای 20 سال اخیر رو بگیر انقدر حل کن تا پاره بشی...