• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موفقین کنکور بیان تجربیاتشون روبیان کنند

ebibatboy

Registered User
لایک‌ها
11
سعی کنی روزی طرفای 10-12 ساعت رو بخونی.واسه درسای حفظی (مثل اعلام ادبیات) جعبه لایتنر خیلی بدرد من خورد.خودم با جعبه کفش درست کرده بودم:D
واسه آزمون های آزمایشی فقط سنجش رو برو.طراحان سوالای سنجش یا طراحای سوالات سال های قبل هستند یا فک و فامیل های اونان!سال ما تنها سالی بود که تو سنجش هامون زبان دوتا Reading داشت.قلم چی و گاج و گزینه دو همه یکی بودند.بعد کنکور همون سال دوتا Reading اومد.
حتما حتما اون سه تا آزمون جامع آخر سنجش رو شرکت کن. من رتبه زیرگروه کنکورم فقط 50 تا با اون رتبه سنجش هام فاصله داشت

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
سعی کنی روزی طرفای 10-12 ساعت رو بخونی.واسه درسای حفظی (مثل اعلام ادبیات) جعبه لایتنر خیلی بدرد من خورد.خودم با جعبه کفش درست کرده بودم:D
واسه آزمون های آزمایشی فقط سنجش رو برو.طراحان سوالای سنجش یا طراحای سوالات سال های قبل هستند یا فک و فامیل های اونان!سال ما تنها سالی بود که تو سنجش هامون زبان دوتا Reading داشت.قلم چی و گاج و گزینه دو همه یکی بودند.بعد کنکور همون سال دوتا Reading اومد.
حتما حتما اون سه تا آزمون جامع آخر سنجش رو شرکت کن. من رتبه زیرگروه کنکورم فقط 50 تا با اون رتبه سنجش هام فاصله داشت

ممنون از شما

خودتو رتبتون چند شده ؟

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
هر درسی رو باید با سبک خودش پیش بیایید مثلا ادبیات من کتابم رو باز نکردم ...برعکسش زیست کتابم اینقدر دستم گرفته بودم که شده بود مثل عتیقه:blink:

برای فیزیک نشرالگو (انرژی اتمی) فوق العادست....شیمی هم مبتکران البته این دو سال طراحای کنکور از متن کتاب خیلی بد سوال می دن...ریاضی هم فقط dvd های منتظری!!! یعنی محشره...خصوصا مثلثاتش

imboeing

Registered User
لایک‌ها
11,192
هر درسی رو باید با سبک خودش پیش بیایید مثلا ادبیات من کتابم رو باز نکردم ...برعکسش زیست کتابم اینقدر دستم گرفته بودم که شده بود مثل عتیقه:blink:

برای فیزیک نشرالگو (انرژی اتمی) فوق العادست....شیمی هم مبتکران البته این دو سال طراحای کنکور از متن کتاب خیلی بد سوال می دن...ریاضی هم فقط dvd های منتظری!!! یعنی محشره...خصوصا مثلثاتش

دادا دي وي دي اينا همه برنامه است براي خالي كردن جيب
همين كتاب درسي هم ميتونه جواب بده
كتاب زيست منم جر خورده

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
دادا دي وي دي اينا همه برنامه است براي خالي كردن جيب
همين كتاب درسي هم ميتونه جواب بده
كتاب زيست منم جر خورده

دقیقا...
ولی منتظری ریاضیش خوبه...
این شیمی یزدانی که هر روز تو رادیو صحبت می کنه...خیلی تعریفش رو شنیدم ولی وقتی گوش کردم چند تا غلط ازش گرفتم:hmm:

راستی از من نصیحت به همه ی تجربی ها
دی وی دی زیست هر چی دیدید بگیرید ...اگر یک نکته ی جدید یاد بگیرید خودش کلی میشه....
من خودم تمام دی وی دی های کانون و گزینه 2 و مهر و ماه و دادگستری و...رو دیدم

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
ازمونها و مشاوره های قلم چی مزخرف و دری وریه
بشین خودت درس بخون نتیجه رو هم به شخمت حساب بیار برنامه راهبردی و این چرت و پرتا که تو این موسسات میگن رو هم بهش توجه نکن فقط زر میزنن
من خودم یه ترم پرستاری خوندم دیدم رشتش اصلا برام مناسب نیست انصراف دادم رفتم سربازی اونم کجا 05 کرمان!!
خرداد 90 که ترخیص شدم3 هفته وقت داشتم نشستم خوندم روزی 10.12 ساعت.. مدیریت بازرگانی ارشاد دماوند قبول شدم
اگه بیشتر وقت داشتم شاید بهتر قبول میشدم ولی خب اصلا واسم مهم نیس!!!

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
نمی دونم چرا دوستان با آزمون مخالفن...
اتفاقا این آزمون هاست که سطح شما رو تعیین می کنه!
درسته بعضی ها بودن بدون آزمون اومدن اما بیشترین کسایی که تو دانشگاه ما هستن این آزمون ها بودن...حالا یا قلمچی یا گزینه 2 بیشترم ترازشون بالای 6300 و حتی 7000 بوده..
البته یک بود که می گفت میانگین ترازش 5800 بوده:wacko:

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
آزمونا یه سیستم از بین برنده گروه متوسطه
ضعیفا رو ضعیف تر و قوی ها رو قوی تر میکنه
دلیلش برای قوی ها مثلا اینه که کسی که چند بار کتابو خونده و چند ماه تا کنکور بی کاره و دلش به خوندن کتابای تکراری نمیره براش خوبه که تو آزمونا شرکت کنه تا چیزایی که بلده یادش نره. و کسیایی هم که تا حالا لای کتابو باز نکردن ( گروه ضعیف ) با رفت و آمد تو مسیر آزمونا فقط وقتای طلایی قبل کنکورشونو از دست میدن.پس ضعیف تر میشن.
به شخصه عقیده دارم فقط اتلاف وقته

بله ....قبول دارم

imboeing

Registered User
لایک‌ها
11,192
نمی دونم چرا دوستان با آزمون مخالفن...
اتفاقا این آزمون هاست که سطح شما رو تعیین می کنه!
درسته بعضی ها بودن بدون آزمون اومدن اما بیشترین کسایی که تو دانشگاه ما هستن این آزمون ها بودن...حالا یا قلمچی یا گزینه 2 بیشترم ترازشون بالای 6300 و حتی 7000 بوده..
البته یک بود که می گفت میانگین ترازش 5800 بوده:wacko:

خيلي پايينه !

imboeing

Registered User
لایک‌ها
11,192
دقیقا...
ولی منتظری ریاضیش خوبه...
این شیمی یزدانی که هر روز تو رادیو صحبت می کنه...خیلی تعریفش رو شنیدم ولی وقتی گوش کردم چند تا غلط ازش گرفتم:hmm:

راستی از من نصیحت به همه ی تجربی ها
دی وی دی زیست هر چی دیدید بگیرید ...اگر یک نکته ی جدید یاد بگیرید خودش کلی میشه....
من خودم تمام دی وی دی های کانون و گزینه 2 و مهر و ماه و دادگستری و...رو دیدم

نه اينطور نيست !
فهم داشته باشي تو زيست هر چيزي كه لازمه ميشه فهميد !
خوب ما رفتيم !

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
فيزيک 2 و پيش 2 رو بخون 50 درصد راحت بزن.
مطالبشم خيلي سبکه
داداشتون پير کونکوره

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2

imboeing

Registered User
لایک‌ها
11,192
حرف اخر
اقا اين قلم چي و اينا رو ول كنيد
من ترازم الان تو قلم چي هيچوقت به ٧٠٠٠ نرسيده اما وقتي سوال هاي كنكور رو بررسي ميكنم ميبينم دنياي ديگري است
از ما گفتن بود

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
نه اينطور نيست !
فهم داشته باشي تو زيست هر چيزي كه لازمه ميشه فهميد !
خوب ما رفتيم !

خیر تو زیست هیچ وقت نمیشه با متن کتاب سوال های شجرنامه رو حل کرد هیچ وقت نمیشه تستای ژنتیک و خصوصا تست سال 84 رو زد...خیلی از نکته ها گفته نشده...بلکه باید از منابع دیگه استفاده بشه ...
کسی هست اینجا تست خارج کشوره 89 رو زده باشه...همون که از بال خفاش و پنگوئن سوال داده بودن:wacko: واقعا فضایی بود

imboeing

Registered User
لایک‌ها
11,192
خیر تو زیست هیچ وقت نمیشه با متن کتاب سوال های شجرنامه رو حل کرد هیچ وقت نمیشه تستای ژنتیک و خصوصا تست سال 84 رو زد...خیلی از نکته ها گفته نشده...بلکه باید از منابع دیگه استفاده بشه ...
کسی هست اینجا تست خارج کشوره 89 رو زده باشه...همون که از بال خفاش و پنگوئن سوال داده بودن:wacko: واقعا فضایی بود

بله ميشه ! ميشه حل كرد به شرطي كه به درك صحيحي از برخي از مفاهيم رسيده باشيم و كمي تمرين كرده باشيم !

docomid

Registered User
لایک‌ها
299
سلام دوستان اگه یه وقت نتیجه نگرفتین هیچ وقت نا امید نشین من سه سال کنکور دادم ، یه بار هوشبری شهید بهشتی قبول شدم و یه ترم خوندم ( همونطور که دوستان هم اشاره کردن اون قدر ها هم که فکر می کردم جَو و فضاش علمی نبود ) و بار سومی که کنکور دادم رتبم 429 شد و دکترای داروسازی قبول شدم و شکر خدا راضیم رشته ی خوبیه و بار علمیش بد نیست ، به نظر من برای کنکور حتما باید یه آزمون آزمایشی دوستان شرکت کنن و کلاس کنکور هم اگه توی مدراس خاص مثل استعدادهای درخشان و .... درس نخوندن حتما باید توی دروس مهم برن و یا حتی بهتره سر کلاس کنکور همه ی درس ها حاضر بشند و جوری برنامه ریزی زمانی کنند که از ساعات مطالعشون هم خیلی کم نشه و نهایت استفاده رو بکنند ، ساعات مطالعه من هم روزهایی که کلاس نداشتم تقریبا روزی 17 _18 ساعت بود. مهمونی ، دوستان ، موبایل ، پی سی و کلا سرگرمی هم تعطیل بود واسه من و البته دیگه این آخریا داشتم لذت می بردم از این جور درس خوندن اما کنکور هر چی باشه خلاصه سخته و وقتی خاطره میشه شیرین :eek: :D
البته معنویات و از خدا خواستن و نماز و ... هم بسیار آرامش بخش و مفیده ;)
موفق باشین

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
سلام دوستان اگه یه وقت نتیجه نگرفتین هیچ وقت نا امید نشین من سه سال کنکور دادم ، یه بار هوشبری شهید بهشتی قبول شدم و یه ترم خوندم ( همونطور که دوستان هم اشاره کردن اون قدر ها هم که فکر می کردم جَو و فضاش علمی نبود ) و بار سومی که کنکور دادم رتبم 429 شد و دکترای داروسازی قبول شدم و شکر خدا راضیم رشته ی خوبیه و بار علمیش بد نیست ، به نظر من برای کنکور حتما باید یه آزمون آزمایشی دوستان شرکت کنن و کلاس کنکور هم اگه توی مدراس خاص مثل استعدادهای درخشان و .... درس نخوندن حتما باید توی دروس مهم برن و یا حتی بهتره سر کلاس کنکور همه ی درس ها حاضر بشند و جوری برنامه ریزی زمانی کنند که از ساعات مطالعشون هم خیلی کم نشه و نهایت استفاده رو بکنند ، ساعات مطالعه من هم روزهایی که کلاس نداشتم تقریبا روزی 17 _18 ساعت بود. مهمونی ، دوستان ، موبایل ، پی سی و کلا سرگرمی هم تعطیل بود واسه من و البته دیگه این آخریا داشتم لذت می بردم از این جور درس خوندن اما کنکور هر چی باشه خلاصه سخته و وقتی خاطره میشه شیرین :eek: :D
البته معنویات و از خدا خواستن و نماز و ... هم بسیار آرامش بخش و مفیده ;)
موفق باشین

مشکل سربازی نداشتین ؟

بالا