• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موفقین کنکور بیان تجربیاتشون روبیان کنند

cloobpc

Registered User
لایک‌ها
120
به نظرتون کمیت مهمه یا کیفیت ؟ مثلا برای یه رتبه خوب و زیر 1000 تو یه سال چند ساعت باید درس خوند ؟

صد در صد ابتدا کيفيت سپس کميت
طرف 10 ساعت ميشينه پاي درس و نهايتا از 50 صفحه کتاب 10 صفحشو ميفهمه اما يکي 2 ساعت ميشينه پاي کتاب و از 10 صفحه همشو ياد ميگيره
بنده حقير هم روزي 4 ساعت مطالعه مفيد و با کيفيت داشتم
اول کيفيت مطالعه رو ببريد بالا بعد از اون کميتش رو

Sent from my HUAWEI Y210-0200 using Tapatalk 2

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
1. خونه رو بی خیال شو ، دنبال کتابخونه و فرهنگسرا و ... باش

2. قید نت و گوشی خوب و GF رو بزن ، حداقل تا کنکور

3.حتما یه پایه برای درس خوندن پیدا کن ، البته پایه به در بخور نه اهل 2دره بازی و پیچوندن و ...

4. برای خودت یه جایزه بذار و بگو اگر توی فلان تایم فلان قدر درس خوندم اینکار و میکنم و ... و اگر خراب کردم جریمه من اینه .

5.روال عادی زندگی رو تعطیل نکن ، با خانواده باش برای غذا خوردن و احیانا یکم تفریح و مهمونی گهگدار. از دوروبر نبر

6.خوراک و تنقلات عالی باشه ، سمت شکلات تلخ و کاکائو و ... شیرجه بزن

7. شبت رو خراب نکن و بجای درس خوندن با بازدهی کم ، خوب بخواب و روز ازش بهر بیشتر ببر( البته بعصی ها برعکس هستن!!!!!!!!!!)

8.اگر اهل معنویات هستی ، نماز خوبه ، آرومت میکنه و یجورایی استرس رو کم میکنه.

9. موفق باشی ( مثل من و خیلی ها)

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
فقط همینو میدونم که حتی 1 دقیقه هم برای عربی وقت نذاشتم عربی رو بالای 70% زدم. فقط روزی 5 ساعت MBC نگاه میکردم

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
پست 20!!!
دادا خیلی خوب راهنمایی کردی
اما استارتر همکار بازارچس
بپا!!:D:D:D

sent from my SONY Xperia Z

azada

Registered User
لایک‌ها
279
با حرف بقیه هیچ گهی نمیشی

فقط باید خودت استارت رو بزنی از نت و **مغز بازی تو شبکه های اجتماعی بزنی بیرون و به دنیای واقعی و آغوش علم بری

کیفیت از همه چی مهم تره؛ اگه نفهمی که چی داری میخونی و تا عمق مطلب رو نگیری هیچ گوزی نمیشی درآینده و حتی سر امتحانم نمیفهمی چی به چیه...

اگه کنکور سراسریه که جداً خیلی باید احمق باشی که چیز به این آسونی رو نتونی از پسش بر بیای. اگه دروس دبیرستان برات سخته و فکر میکنی خیلی چیزای سطح بالایی در علم هستن خیلی خری...

دروس دبیرستان اصن همه بچه بازیه؛ علم واقعی بسیار فراتر از اون خزعبلاته. چهار تا فرمول بچگونه دبیرستانو نفهمی دیگه به هیچ دردی نمیخوری...

باید خودتو جر بدی تا موفق بشی؛ فهمیدی؟ :mad:

من خر بودم کم کاری کردم الان دانشگا آزاد تهران میرم و ترمی 800 هزار باید پول مفت بدم... درحالی که اگه اونقد **خل نبودم و پای اینترنت و کامپیوتر وقت تلف نمیکردم و درس میخوندم، مستحق یه دانشگاه دولتی توی تهران میبودم و از شر پول مفت دادن راحت...

گاج و حسن قلمچی و اینا همه **شرن به هیچ دردی نمیخورن با سؤالات غیر استانداردشون و اساتید الکیشون...

باید ریاضی و فیزیک و شیمی رو تا عمقش بفهمی چی به چیه و مثل یک دانشمند فکر کنی وگرنه هیچی نمیشی. برای تست هم برو سؤالات کنکورای 20 سال اخیر رو بگیر انقدر حل کن تا پاره بشی...

کاشکی مشاور ها و پشتیبان های موسسات مث شما بودن،توی توصیه و راهنمایی کردن!!!

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206

فقط باید خودت استارت رو بزنی از نت و **مغز بازی تو شبکه های اجتماعی بزنی بیرون و به دنیای واقعی و آغوش علم بری

کیفیت از همه چی مهم تره؛ اگه نفهمی که چی داری میخونی و تا عمق مطلب رو نگیری هیچ گوزی نمیشی درآینده و حتی سر امتحانم نمیفهمی چی به چیه...

اگه کنکور سراسریه که جداً خیلی باید احمق باشی که چیز به این آسونی رو نتونی از پسش بر بیای. اگه دروس دبیرستان برات سخته و فکر میکنی خیلی چیزای سطح بالایی در علم هستن خیلی خری...

دروس دبیرستان اصن همه بچه بازیه؛ علم واقعی بسیار فراتر از اون خزعبلاته. چهار تا فرمول بچگونه دبیرستانو نفهمی دیگه به هیچ دردی نمیخوری...

من خر بودم کم کاری کردم الان دانشگا آزاد تهران میرم و ترمی 800 هزار باید پول مفت بدم... درحالی که اگه اونقد **خل نبودم و پای اینترنت و کامپیوتر وقت تلف نمیکردم و درس میخوندم، مستحق یه دانشگاه دولتی توی تهران میبودم و از شر پول مفت دادن راحت...

گاج و حسن قلمچی و اینا همه **شرن به هیچ دردی نمیخورن با سؤالات غیر استانداردشون و اساتید الکیشون...

باید ریاضی و فیزیک و شیمی رو تا عمقش بفهمی چی به چیه و مثل یک دانشمند فکر کنی وگرنه هیچی نمیشی. برای تست هم برو سؤالات کنکورای 20 سال اخیر رو بگیر انقدر حل کن تا پاره بشی...

کاملا موافقم بخصوص در مورد قلم چیو گام اینا فقط تست های کنکور سراسری رو بزن و خوب درس بخون

cloobpc

Registered User
لایک‌ها
120
1. خونه رو بی خیال شو ، دنبال کتابخونه و فرهنگسرا و ... باش

2. قید نت و گوشی خوب و GF رو بزن ، حداقل تا کنکور

3.حتما یه پایه برای درس خوندن پیدا کن ، البته پایه به در بخور نه اهل 2دره بازی و پیچوندن و ...

4. برای خودت یه جایزه بذار و بگو اگر توی فلان تایم فلان قدر درس خوندم اینکار و میکنم و ... و اگر خراب کردم جریمه من اینه .

5.روال عادی زندگی رو تعطیل نکن ، با خانواده باش برای غذا خوردن و احیانا یکم تفریح و مهمونی گهگدار. از دوروبر نبر

6.خوراک و تنقلات عالی باشه ، سمت شکلات تلخ و کاکائو و ... شیرجه بزن

7. شبت رو خراب نکن و بجای درس خوندن با بازدهی کم ، خوب بخواب و روز ازش بهر بیشتر ببر( البته بعصی ها برعکس هستن!!!!!!!!!!)

8.اگر اهل معنویات هستی ، نماز خوبه ، آرومت میکنه و یجورایی استرس رو کم میکنه.

9. موفق باشی ( مثل من و خیلی ها)

تاييد...

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
کل تفکراتم در مورد شخص شما به گاج رفت.فکر میکردم فیزیک دانی .
ولی بازم اطلاعاتت خوبه در حد جایی که هستی.خود ساخته ای احتمالا.
منم چیزایی که از فیزیک و آستروفیزیک بلدم ربطی به رشتم نداره. لیسانسم مال یه رشته بی ربط علوم پزشکیه.

من همیشه کنجکاو بودم و از فکرم استفاده میکردم تا اینکه چند سال به خریت شبکه های اجتماعی اینترنتی دچار گشتم و ری ده شد توی زندگیم...

توی دانشگاه آزاد (به خصوص این تهرانیا) هم "دانشجو" کم نیست؛ ولی اغلب یه مشت گوزمغز بیش نیستن که دائم آویزون استادن واسه نمره برای کاغذ سفید!

البته دانشگاهای دولتیم وضعشون چندان متفاوت نیست. از فامیل افرادی توی شریف و تهران هستن و وضعیتی که توصیف میکنن همینه؛ فقط اونجاها یکم تعداد "دانشجو"ها بیشتره!

اصن این جامعه ایران ری ده؛ ملت یه مشت بیسوادن چه در جوامع عادی چه آکادمیک. فارغ التحصیلان دانشگاها اغلب هیچی بارشون نیست و مشاغلی که کسب میکنن بر اساس پارتی بازیه و نهایتش میشه محصولات بی کیفیت ایرانی ساخته شده توسط مهندسین بیسواد ایرانی...

فیزیکدان هم "هنوز" نیستم؛ یه روز جای جای علم را خواهم شکافت :D

راستی داداش کی کنکور داری?

من؟

سال 89 و 90

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
ممنون از نظرات دوستان

من سال 91 کنکور دادم و به خاطر انتخاب رشته نادرست و الکی گفتم 92 کنکور بدم که اونم به لطف وظیفه عمومی با قانون های جدیدش میسر نیست و الانم پی معافیتم. که اگه خدا بخواد میخوام برای 93 امتحان بدم و همین روزا کم کم شروع کنم فقط به نظرتون مشاور تاثیری داره؟

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

cloobpc

Registered User
لایک‌ها
120
ممنون از نظرات دوستان

من سال 91 کنکور دادم و به خاطر انتخاب رشته نادرست و الکی گفتم 92 کنکور بدم که اونم به لطف وظیفه عمومی با قانون های جدیدش میسر نیست و الانم پی معافیتم. که اگه خدا بخواد میخوام برای 93 امتحان بدم و همین روزا کم کم شروع کنم فقط به نظرتون مشاور تاثیری داره؟

مشاور رو نميدونم
من با برنامه راهبردي کانون مطالعه دروس رو پيش ميبردم ولي به نظر من بهترين مشاور خود فرده چون از شرايط خودش آگاهه

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
بستگی به خودت داره.بشین حساب کن چه توانایی داری و چه نقاط ضعف و قدرتی داری و تو چه درسایی قوی و یا ضعیفی.اونوقت برنامه ریزی کن.مثلا من بگم 20 ساعت در روز درس خوندم یا نیم ساعت کمکی به شما نمیکنه.

a1a169

Registered User
لایک‌ها
43

25r30wi.gif

عمو یعنی 71ـی؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تمرکز، تمرکز، تمرکز! باید فکر و دغدغه روز و شبت بشه درس خوندن و کنکور. باید از هر چیزی که ممکنه حواستو ولو حتی برای چند ساعت پرت کنه، دور کنی. جمله طلایی همینه! میری کتابخونه مثلا چون تو خونه حواست پرت میشه. گوشیتو خاموش میکنی، چون حواست پرت میشه. دور داف بازی را خط میکشی، چون حواستو پرت میکنه، الی آخر! تفریحات مثل نت و TV و فیلم و موزیک در حد کنترل شده و محدود به مدت مثلا یکی دو ساعت قبل از خواب. از خواب مناسب و کافی غافل نشو که با ذهن و جسم خسته و خواب آلود بازدهیت در طول روز به شدت پایین میاد. همچنین به این که نتیجه چی میشه و این که اگه فلان درصد بزنم و رتبه ام فلان بشه فلان قبرستون قبول میشم و این قبل اراجیف اصلا فکر نکن چون تنها کاری که میکنه استرستو میبره بالا و ذهنتو بی خودی اشغال میکنه و حواستو از درس خوندن پرت. فکر کن این درس خوندن و آماده شده برای کنکور یه وظیفه است که بهت محول شده و باید به بهترین نحو انجامش بدی. از محک زدن خودت و شناسایی نقاط ضعف و قوت در طول مسیر غافل نشو. هیچ درسی را کامل رها نکن و بدون که به خاطر سیستم انحراف معیاری که تو محاسبه نمره و تراز اعمال میشه، حداقل باید درصد میانگین یه درسو بزنی وگرنه کلاهت پس معرکه است!‌ آزمونهای آزمایشی و برنامه ریزی های این موسسه ها خیلی چیز مفیدیه اگه نتونی خودت از پس تدوین برنامه ریزی پروسه درس خوندنت بربیای، ولی اصلا به رتبه ها یا درصدهایی که میاری توشون غره نشو یا امیدتو به خاطرشون از دست نده چون که اولا کاملا به دور از استانداردهای سازمان سنجش تهیه شدن و ثانیا که که کاری هم زیاد میشه توشون! و در نهایت این که نصایح و توضیه های پیراهن پاره کرده ها و اونهایی که موفقیت داشتن تو این راهو جدی بگیر چون از قدیم گفتن بزرگترین معلم تجربه است. راهی که تو میخوای شروع کنی اونا با موفقیت به آخرش رسیدن!

خیلی موارد ریز دیگه هم هست که میتونی تو این جزوه و کتاب های برنامه ریزی بخونی ولی اصل راه گشا همون تمرکز روی پروسه درس خوندنت و آماده کردن خودت برای کنکوره که گفتم.

پ.ن:‌ قبول شدی شیرینی ما فراموش نشه :D

Last edited:

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
....................................

Last edited:

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
ممنون از نظرات دوستان

ده اشتباه کردی میرفتی دانشگاه آزاد مرخصی میگرفتی واسه امسال می,خوندی .

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
البته اگه بخوام بنویسم خیلی میشه باید باسه هر درس کلی بنویسم...
تو p30world یکسری نوشتم اگه بتونم پیدا کنم اینجام کپی می کنم...
فقط باید بدونیم هر درسی روش خودش رو داره....

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
ده اشتباه کردی میرفتی دانشگاه آزاد مرخصی میگرفتی واسه امسال می,خوندی .

من اول بیوشیمی آزاد قبول شدم بعد ثبت نام هم کردم و لی دیدم علاقه ندارم به این رشته و انصراف دادم اومدم برای گریز از سربازی کاردانی بدون کنکور ثبت نام کردم آخرش فهمیدم یا باید این رشترو بخونم یا اگه انصراف بدم چون قبلا هم انصراف دادم باید برم سربازی

بالا