• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موقعيت جديد در uinvest

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
داداش سئوالی که دارم اینجا اینه که مثلاً یه سهام تازه عرضه شده من میتونم 3 تاشو سفارش بدم ؟ و این که نحوه سفارش دادن همون که buyرو بزنیم کافیه؟ و در آخر به همون قیمتی که اول سفارش دادیم حساب میشه یا نه بعد 5 روز به قیمت جدید محاسبه میشه برای خرید؟

الآن که reserve power شما 1 هست فقط یه سهم میتونی رزرو کنی اگه بیشتر هم باشه آره میتونی بیشتر رزرو کنی و به همون قیمت موقع رزرو کردن حساب میشه

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
جالبه همه میگن سایت یوانوست بهترینه چرا پس این سایت scamadviserسایت یو انوست را اسکم نشون میده

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
سلام من گرفتم 300 دلار رو :D
http://www.upload.tehran98.com/img1/ug1u736halt3lrtul2e.jpg
ولی نمیشه سرمایه گذاری کرد چرا ؟
کسی نمیدونه بعد از گرفتن 300 دلار باید چکار کنیم؟
ممنون میشم بگید

به قسمت assets manager‌برید که سهام ها رو نشون میده بهتون بعد فقط می‌تونید از بین اون سهام هایی که کنارشون smart exchange نوشته بخرید

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
بچه ها اگر قسمت وام رفتید و به جای اون نوار قرمز بالای صفحه نوار سبز دیدید میتونید وام بگیرید,منم گرفتم الان رو حالت pending مونده

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
پس با این حساب الان بهترین سهام ها smart exchange هستند چون تقاضا برای خریدشون داره زیاد میشه

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
پس با این حساب الان بهترین سهام ها smart exchange هستند چون تقاضا برای خریدشون داره زیاد میشه

بهترین سهامها نیستن ولی با این وام فقط اجازه دسترسی به این سهامها رو دارین
به هر حال از هیچی بهتره

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
بچه ها اگر قسمت وام رفتید و به جای اون نوار قرمز بالای صفحه نوار سبز دیدید میتونید وام بگیرید,منم گرفتم الان رو حالت pending مونده

به pending‌ توجه نکنید به قسمت سهامها برید و از سهامهای smart exchange انتخاب کنید احتمالا جواب میده

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به ادماین گفتم میگه
Buy and sell sharses at smart exchange

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
بله مثل اینکه دو روز باید برای گرفتن وام صبر کنید
منم امروز تونستم بگیرم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
بهترین سهامها نیستن ولی با این وام فقط اجازه دسترسی به این سهامها رو دارین
به هر حال از هیچی بهتره

نه من از بالانس این سهام هارو خریدم چون تقاضاشون بیشتر میشه یکیشون هست Dairy Factory سودش 9 دلاره من چند روزه خریدمش داره همینطوری تصاعدی قیمتش داره بالا میره

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
بله مثل اینکه دو روز باید برای گرفتن وام صبر کنید
منم امروز تونستم بگیرم

ممنون میلاد جان
پس دوستانی که موفق شدن یکی دو روز صبر کنن فقط هواستون باشه 72 ساعت بیشتر نشه که 300 دلار حذف میشه

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
ممنون میلاد جان
پس دوستانی که موفق شدن یکی دو روز صبر کنن فقط هواستون باشه 72 ساعت بیشتر نشه که 300 دلار حذف میشه

یعنی چی من الان گرفتم باید دوروز صبر کنم تا بتونم از وام استفاده کنم یا الان میشه برم بخرم چون من رفتم نمیشد خرید کرد

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
یعنی چی من الان گرفتم باید دوروز صبر کنم تا بتونم از وام استفاده کنم یا الان میشه برم بخرم چون من رفتم نمیشد خرید کرد

دوست من در این مورد دوستانی که شرایط دریافت وام رو داشتن بیشتر از من می‌دونن. این دوستمون که موفق شده وام رو دریافت کنه گفت بعداز دو روز تونسته سهام بخره. پس احتمالا قصد بررسی حساب رو دارن. منتظر بمونید و دو روز دیگه تست کنید

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بذارید من توضیح بدم.
من تونستم وام رو بگیرم،بعد رفتم قسمت Assist و روی یکی از سهام هایی که Smart Exchange نوشته بود کلیک کردم و مقدار سهام رو 2 زدم چون بیشتر پولم نمی رسید،و بعد Buy رو زدم.همین!
اونی که نوشته Pending,اگه دقت کنید زیر Payback زده،یعنی منتظرن تا شما پول رو برگردونین.
موفق باشید.

بالا