نوی صفحه ی خرید سهام ، زیر هر سهام یه لینک Smart Exchange هست روی اون کلیک کنید یه پاپ آپ باز میشه بعد میتونین سهام رو خریداری کنین
بعد از سه روز هم سهامتون رو بفروشید
نوی صفحه ی خرید سهام ، زیر هر سهام یه لینک Smart Exchange هست روی اون کلیک کنید یه پاپ آپ باز میشه بعد میتونین سهام رو خریداری کنین
بعد از سه روز هم سهامتون رو بفروشید
حتما باید بعد از سه روز بفروشیم؟نمیشه یک ماه نگه داریم سودشوکه گرفتیم بفروشیم؟
سلام من دیشب ثبت نام کردم!امروز وامو گرفتم و سهام خریدم!2 تا dairy factory خریدم با یدونه oil plam! یه 1.65$ هم تهش موند که نمیشه باهاش چیزی خرید.
حالا من چی کار کنم منتظر باشم سود بده؟کی سود میده؟تا چه مدت صبر کنم.باید به سایت سر بزنم؟
چندتا سوال
1-توی سایت باید با مشخصات حقیقی ثبت نام کرد یا میشه با مشخصات سوری هم ثبت نام کرد؟یعنی حتما باید اسم و فامیل واقعی رو وارد کرد؟
2-وقتی این 300دلار رو گرفتی و بعد که سودش اومد توی حساب میشه اون سود رو برداشت کرد؟
مثلا یه ماه کار کنه 300 دلار با حساب 10درصد باید 30دلار سود بده میشه بعد همون 30دلار رو انتقال داد به حساب و برداشت کرد؟
3-این بحث زیرمجموعه چقدر جدی هست؟یعنی من مستقل ثبتنام کنم چقدر فرق داره با اینکه زیرمجموعه کسی بشم؟
حالا میگید 3روزه!سایت یواینوست یك وام 300 دلاری یك ماهه به این دوستان میده كه فقط میتونن توی سایت باهاش سرمایه گذاری كنن
توی همین سایت خودتونن عنوان شده وام یک ماهه هست
حالا میگید 3روزه!
من امروز تونستم وام رو بگیرم...
چیزی که فهمیدم اینه:
وقتی وام رو گرفتی باید تا قبل اینکه 72 ساعت ازش بگذره سهام بخری...
هر سهامی رو هم که خریدی باید تا قبل اینکه سه روز ازش بگذره بفروشی و البته به قیمت بالاتر...
تا یکماه میتونی این خرید و فروش ها رو انجام بدی و بعد ازون 300 دلار + نصف سودی که از خرید و فروش ها بدست آوردی رو ازت میگیره و بقیه اش میمونه واسه خودت...