compute_iman
Registered User
- نوشتهها
- 591
- لایکها
- 40
لهجه بریتیش برای آموزش انتخاب شدهقیمت کپی و اورجینال رو به همراه شرایط و مشخصات رو بفرستید و همچنین بگید که با لهجه ی بریتیشه یا امریکن؟
پ خ شد.
لهجه بریتیش برای آموزش انتخاب شدهقیمت کپی و اورجینال رو به همراه شرایط و مشخصات رو بفرستید و همچنین بگید که با لهجه ی بریتیشه یا امریکن؟
به دلیل درخواست مدرس دیگه امکان ارائه کپی وجود ندارهلطفا قيمت بسته اورجينال با كپي به همراه اطلاعات کامل بسته براي من هم ارسال كنيد.
روی لینک کلیک کنید و گزینه "دانلود با تاخیر و محدود" رو انتخاب کنید بعد از 45 ثانیه گزینه "ایجاد لینک" رو می زنید و از لینکی که میده دانلود میکنید.نمونه که تو پست اول گذشاتین نحوه دانلودش به چه صورته ؟!
برای منم لطفا بفرستید
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk 2
دوست عزیز بنده نمی دونم هدف شما از گذاشتن این مطلب چی بوده اما دوستانی که از پکیج های ما استفاده کردند کاملا راضی بودند و بیان کردند استفاده از این بسته ها بسیار بهتر از چند سال کلاس زبانی که می رفتند بوده ، اگه دقت کرده باشید برای بسته ها ضمانت برگشت هم گذاشتیم و این یعنی به این روش 100% ایمان داریم ، بنابراین اینکه شما یه مطلبی رو کپی کنی و بذاری توی تاپیک فروش ، تاثیری توی کار ما نداره ، اصولا ما ایرانی ها میخواهیم به هر نحوی کار دیگران رو خراب کنیم!روش audiolingual در سال های 1960 تا 1970 مطابق با تئوری اسکینر ایجاد شد
دوست عزیز من این مطلب رو از جایی کپی نکردم و خودم مدرس دانشگاه هستم. شما ظاهرا هیچ اطلاعاتی در مورد این متدی که به عنوان یک متد به روز معرفی کردید ندارید. بهتون توصیه میکنم ابتدا چند کتاب در این زمینه مطالعه کنید و کلا نئوری هایی که برخاسته از behaviorism هستند رو بیشتر بشناسید. اطلاع رسانی نادرست اصلا کار درستی نیست . اون هم در زمینه علمی.دوست عزیز بنده نمی دونم هدف شما از گذاشتن این مطلب چی بوده اما دوستانی که از پکیج های ما استفاده کردند کاملا راضی بودند و بیان کردند استفاده از این بسته ها بسیار بهتر از چند سال کلاس زبانی که می رفتند بوده ، اگه دقت کرده باشید برای بسته ها ضمانت برگشت هم گذاشتیم و این یعنی به این روش 100% ایمان داریم ، بنابراین اینکه شما یه مطلبی رو کپی کنی و بذاری توی تاپیک فروش ، تاثیری توی کار ما نداره ، اصولا ما ایرانی ها میخواهیم به هر نحوی کار دیگران رو خراب کنیم!
به هر حال موفق باشید.
منظور من از متد جدید نسبت به روش های حال حاضر تدریس در ایران بود اونم بصورت کلی وگرنه خودم توی معرفی این روش گفتم که این روش برای اولین بار در سال 1942 به کار گرفته شده!دوست عزیز من این مطلب رو از جایی کپی نکردم و خودم مدرس دانشگاه هستم. شما ظاهرا هیچ اطلاعاتی در مورد این متدی که به عنوان یک متد به روز معرفی کردید ندارید. بهتون توصیه میکنم ابتدا چند کتاب در این زمینه مطالعه کنید و کلا نئوری هایی که برخاسته از behaviorism هستند رو بیشتر بشناسید. اطلاع رسانی نادرست اصلا کار درستی نیست . اون هم در زمینه علمی.
لطفا قیمت رو ارسال کنید
سلام-وقت بخیر-قیمت رو برای بنده هم پیام خصوصی کنید
ارسال شد.لطفا قیمت و مشخصات کامل پکیج
ارسال شد.قیمتو برای من هم ارسال کنید . تشکر
پ خ شد.اطلاعات لطفا