• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام حسادت نامزدم رو تحریک کنم،راهی به ذهنت میرسه بیا تو...

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
:lol:

گل براش بخر
وقتی از کنار دختری رد میشی بهش بگو چه قدر زشت بود
تو خیلی خوشگلی و امثالهم :D

هرچی از خانومتون میخواین.با محبت
محبت خیلی خوب رو خانوما جواب میده
Sent from my WT19i using Tapatalk 2

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
1. تو ماشین سوارش میکنی جلوی ماشین یدونه کاندوم بذار :دی
بعد اگه چیزی گفت انکار کن :دی

2. اگه سیستم عامل موبایلت اندروید هست برنامه fake call نصب کن ، میتونی تنظیم کنی که هر 15 دیقه یا 30 دقیقه یا 1 ساعت ، گوشیت زنگ بخوره ! بعد تو هم رد تماس میدی جلوش !!

3. دوستان گفتن.. از یه دختر دیگه تعریف کن ! دختر جماعت چشم نداره ببینه داری از یک دختر دیگه تعریف میکنی ! یا اگه فکر میکنی مشکل ایجاد میکنه از دخترای فامیل تعریف کن پیشش.

4. در کل باید یه چیزی باشه که بحث دختر توش باشه :دی مثلا میتونی بگی دیروز با دوستم (مثلا محمد) رفتیم فلان جا ( فلان جا یعنی یه جای توپ توی شهرتون که اکثرا دوست دختر دوست پسرا میرن مثل یه جای سنتی یا رستوران یا کافی شاپ) و خیلی خوش گذشت جات خالی. همین بقیه ـشو نگو خودش یه حس شکو حسادی بهت پیدا میکنه :دی

5. اسمشو اشتباهی صدا بزن ! :دی مثلا میخوای صداش کنی بیتا الکی اشتباهی صداش کن نرگس ! :دی
بازم اگه فکر میکنی مشکل ایجاد میشه میتونی بگی اسم دختر خالم هست دیشب خونشون بودیم !

6. خرج داره ! اگه دختره تو فیسبوک اکانت داره ، میای به من یه پورسانتی میدی (البته منم بین شرکاء تقسیم میکنم) بعد با بچه های بروکی... وشرکاء میایم اکانت میسازیم تو فیسبوک و عکسهات رو میایم لایک میکنیم و کامنت های مورد علاقه ـت رو میذاریم :دی

واقعا اینارو بلدیا نه ؟

saeid450

Registered User
لایک‌ها
65
زن موجود عجیبی هست وقتی دل میبنده زندگیشو به پای ادم میریزه
امان از روزی که اذیت بشه طوری میره که انگار اصلا هیچ وقت تو رو نمیشناخته
مواظب باش داداشی

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام دوستان
من در مرحله نامزدی هستم با عزیز دلم و با توجه به اینکه این دختر زرنگ بارها حس حسادت و غیرت منو تحریک کرده حالا میخوام تلافی کنم و از روشهایی معقول حسادتشو تحریک کنم.
هر راهی بنظرتون میرسه ولی معقول و زیرکانه بگید تا من بهترین فکر رو پیدا کنم..نمیخوام ضایع باشه بفهمه نقشه خودمه و عمدی هست :whistle:

درود،

شما بیمار هستین و ذهنی فاسد و گندیده. همین اول زندگی ب چ چیزهایی فکر میکنید و میخواید انجام بدید. طفلک همسرِ آیندتون. و بیشتر اون بچه های معصومی ک قراره شما چن سال دیگه پدرشون باشی.

واقعا برای خودت و خونوادت ک توی اون بزرگ شدین، متاسفم. من جای شما بودم 10 جلسه میرفتم پیش روانشناس. شرم کن. البته بهتون حق میدم. این نشون دهنده ی آسیبهایی هست ک در دوران کودکی دیدین. هر چ زودتر برای درمان خودتون اقدام کنید تا نزدین یِ دخترِ طفلکی رو بدبخت نکردین. گناه کرده میخواد زنِ شما بشه؟ بیماری عزیزم. بیمار.

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
درود،

شما بیمار هستین و ذهنی فاسد و گندیده. همین اول زندگی ب چ چیزهایی فکر میکنید و میخواید انجام بدید. طفلک همسرِ آیندتون. و بیشتر اون بچه های معصومی ک قراره شما چن سال دیگه پدرشون باشی.

واقعا برای خودت و خونوادت ک توی اون بزرگ شدین، متاسفم. من جای شما بودم 10 جلسه میرفتم پیش روانشناس. شرم کن. البته بهتون حق میدم. این نشون دهنده ی آسیبهایی هست ک در دوران کودکی دیدین. هر چ زودتر برای درمان خودتون اقدام کنید تا نزدین یِ دخترِ طفلکی رو بدبخت نکردین. گناه کرده میخواد زنِ شما بشه؟ بیماری عزیزم. بیمار.

شما بيمار هستي عزيز كه فكر كنم قضاياي اين تاپيك و استارتر رو جدي گرفتي

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
من برگشتم خواستم یکم حرف بزنید بعد بیام جواب بدم
-2-38-.gif

اخه واسم جالب بودکه کسی اینقدر همسرش دوست داشته باشه.هرچند عشق یه چیز فوق العاده است

تو خیلی مشکوکی حتی میدونی من چقدر دوسش دارم..از کجا میدونی؟

:blink:

بدترین چیز برای یه دختر:
کم محلی

مثال:
صبح بخیر و شب بخیر نگو و امثالهم
بهش اس نده ،بگو سرم شلوغ بود

کم محلی بدترین درده برا جنس مونث

آره واقعا اینو تجربه کردم و جواب داده

آخه اینا چه پیشنهاداتیة ؟؟؟
اینا اعتماد رو از بین میبره.نکنین اینکارو
شاید زن این کارارو بزاره به پای بی وفایى و اصلا آخر خوبی نداره

تایید میشه

تایید
میشه دل چرکینی و سرد میشید از هم

استارتر،بیا مشخص کن ببینیم که دوستید یا نامزد
ملت همه تو استرس ن

حالا چه فرقی میکنه دوست هم باشیم بالاخره نامزد میکنیم
-2-31-.gif

آخر ببینیم این استارتر یه کار دسته خودش میده یا نه :mad:

استارتر پررو تر از این حرفاست

فکر کنم به پیشنهاد دوستان،خودکشی کرده!:D

نه به کوری چشم دشمنان اسلام سالم سالمم

هرچی از خانومتون میخواین.با محبت
محبت خیلی خوب رو خانوما جواب میده

تایید میشه واقعا اینو هم تجربه کردم خیلی جواب میده محبت

زن موجود عجیبی هست وقتی دل میبنده زندگیشو به پای ادم میریزه
امان از روزی که اذیت بشه طوری میره که انگار اصلا هیچ وقت تو رو نمیشناخته
مواظب باش داداشی

مرسی داداشم توصیه خوبی بود خوبه بقیه هم ببینن و به خاطر داشته باشن، احسنت، مخصوصا قسمت اولش که وقتی دل ببنده همه زندگیشو به پای مردش میریزه

درود،

درود بر تو ای....،
خیلی ناخوش احوال و بی حوصله جواب دادی و هرچی از دهن....دراومده گفتیا یاد بگیر هیچوقت بدون اینکه بفهمی جریان چیه منظور چیه بیخود و بی جهت قضاوت نکنی اینو حتما آویزون کن به گوشت همیشه یادت باشه،
خدا رو شکر هم خانواده خوبی دارم هم خودم آدم خوبی هستم مشکلی هم ندارم

Chilbuk

Registered User
لایک‌ها
190
درود،

++++ :happy:

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
داداش گلم!
دخترا کلا ببینن خانوما مردشون اذیتت کنن
غیرتیش کنن و یا حالا هرچیز دیگه!نیست خاصی ندارنا.کلا عادتشونه
اگه اگه اگه میخوای تلافی کنی:
همیشه رو یه دختر حساسن!حالا یه دوستش باشه یا دحتر خالش یا ...
شما مثلا بگو خوش بححال شوهرش عجب زنی میتونه داشته باشه.یا اینکه خیلی خوش هیکله.همینطوری اذیت کن
ولی داداش به دعوا میخورین.نکن اینکارارو: دی
دخترا دوس دارن اذیت کنن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اگه sms هات رو میخونه روشون پسورد بزار

یکی از بچه ها این کار کرده بود، آخرش مجبور شده بود گوشی رو بکوبه به دیوار :دی

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
برو با یه دختر دیگه ازدواج کن کلی حالش گرفته میشه
2i8d4ao.gif

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
جنس مونث جماعت اینطوریه که وقتی خیلی بهش محبت میکنی بعد از یه مدتی یدفعه یکمی کم توجهی بکنی و سنگین رفتار کنی بیشتر طرفت میاد

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
گفتم که دوست عزیز تموم پست هاتون میخوندم(از هر دری سخنی).

حتی یه مدت محل سکونت خودتون نوشتید:پیش بانو:)

خوشحال میشم هنوزعشق وجود داره و دیگرون هم مثل خودم حسش میکنن

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
جنس مونث جماعت اینطوریه که وقتی خیلی بهش محبت میکنی بعد از یه مدتی یدفعه یکمی کم توجهی بکنی و سنگین رفتار کنی بیشتر طرفت میاد

کتاب روانشناسی خانوم باربارا دی آنجلس بخونید بعد متوجه میشید که آقایون هم چنین واکنشی دارن و به طور غیر منتظره به غار تنهایی خودشون میرن و به همسرشون توجهی نمیکنن.

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
کتاب روانشناسی خانوم باربارا دی آنجلس بخونید بعد متوجه میشید که آقایون هم چنین واکنشی دارن و به طور غیر منتظره به غار تنهایی خودشون میرن و به همسرشون توجهی نمیکنن.

دوست عزیز نیازی به خوندن نیست شما فکر اینو بکنید کسی از رشته ی فنی میره مکانیک میخونه و یکی از رشته ی ریاضی حالا به نظرت کدومشون وارد ترن اونی که عملی از روز اول باهاش کار کرده یا اونی که فقط از روی کاغذ خونده این چیزی هم که نوشتم تجربه هستش چون جنس مونث جماعت یه اخلاقی دارن اونم اینه که وقتی متوجه بشن طرف واقعا میخوادش اونو دنبال خودش میکشونه و ناز و نوز رو برقرار میکنه بهترین کار به نظرم همونه که بعد از یه مدت محبت زیاد یکدفعه ای محبت کم و کم توجهی انجام بشه اونوقته که سر 2 روز نشده خانوم میپرسن چرا باهام اینطوری رفتار میکنی که حالا نوبت شماس بگید خواستم فقط بدونی 2 روز مثل خودت رفتار کنم چه حالی میشی تا اینکه بخوای بری بهش بگی چون اگه ازون دسته باشه همین که بهش بگی به عنوان نقطه ضعفت حسابش میکنه و هر وقت بخواد استفاده میکنه

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
دوست عزیز نیازی به خوندن نیست شما فکر اینو بکنید کسی از رشته ی فنی میره مکانیک میخونه و یکی از رشته ی ریاضی حالا به نظرت کدومشون وارد ترن اونی که عملی از روز اول باهاش کار کرده یا اونی که فقط از روی کاغذ خونده این چیزی هم که نوشتم تجربه هستش چون جنس مونث جماعت یه اخلاقی دارن اونم اینه که وقتی متوجه بشن طرف واقعا میخوادش اونو دنبال خودش میکشونه و ناز و نوز رو برقرار میکنه بهترین کار به نظرم همونه که بعد از یه مدت محبت زیاد یکدفعه ای محبت کم و کم توجهی انجام بشه اونوقته که سر 2 روز نشده خانوم میپرسن چرا باهام اینطوری رفتار میکنی که حالا نوبت شماس بگید خواستم فقط بدونی 2 روز مثل خودت رفتار کنم چه حالی میشی تا اینکه بخوای بری بهش بگی چون اگه ازون دسته باشه همین که بهش بگی به عنوان نقطه ضعفت حسابش میکنه و هر وقت بخواد استفاده میکنه

اصلا حرفتون قبول ندارم.

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187

البته من یکی ۲بار اینکارو کردم ولی برخلاف حرفت بهش گفتم چرا اینجوری رفتار کردم و نشون دادم ناراحتم و بانو به اشتباهش پی برد حتی عذرخواهی کرد و بیشتر از قبل مهربون شد.

آره بلا جان عشق من ۵ساله هست و کمتر کسی اینجوری پایبند و وفادار میمونه :D

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
البته من یکی ۲بار اینکارو کردم ولی برخلاف حرفت بهش گفتم چرا اینجوری رفتار کردم و نشون دادم ناراحتم و بانو به اشتباهش پی برد حتی عذرخواهی کرد و بیشتر از قبل مهربون شد.

آره بلا جان عشق من ۵ساله هست و کمتر کسی اینجوری پایبند و وفادار میمونه :D

اتفاقا ازدواج با همچین کسایی که شناخت خوبی ازشون داری خیلی بهتره...دوست من هم 10سال با دختری رابطه داشت بعدم ازدواج کردن و الان هم لندن هستن

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
اتفاقا ازدواج با همچین کسایی که شناخت خوبی ازشون داری خیلی بهتره...دوست من هم 10سال با دختری رابطه داشت بعدم ازدواج کردن و الان هم لندن هستن

شناخت تنها نه باید جوری باشه رفتاراش دستت اومده باشه چون شناخت دخترا کار سختی هست.
ایشاالله خوشبخت باشن.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
شناخت تنها نه باید جوری باشه رفتاراش دستت اومده باشه چون شناخت دخترا کار سختی هست.
ایشاالله خوشبخت باشن.

و همچنین شما... نه دیگه دختر رو خوب میشناخت حداقلش هم این بود دختره از موقعی که به سن رسید تنها پسری رو که دید دوستم بود ضمنا اونا تاچارا با هم آشنا شدن

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
و همچنین شما... نه دیگه دختر رو خوب میشناخت حداقلش هم این بود دختره از موقعی که به سن رسید تنها پسری رو که دید دوستم بود ضمنا اونا تاچارا با هم آشنا شدن

پارک علوی آیا؟ :D

بالا