:lol:
گل براش بخر
وقتی از کنار دختری رد میشی بهش بگو چه قدر زشت بود
تو خیلی خوشگلی و امثالهم
هرچی از خانومتون میخواین.با محبت
محبت خیلی خوب رو خانوما جواب میده
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
:lol:
گل براش بخر
وقتی از کنار دختری رد میشی بهش بگو چه قدر زشت بود
تو خیلی خوشگلی و امثالهم
واقعا اینارو بلدیا نه ؟1. تو ماشین سوارش میکنی جلوی ماشین یدونه کاندوم بذار :دی
بعد اگه چیزی گفت انکار کن :دی
2. اگه سیستم عامل موبایلت اندروید هست برنامه fake call نصب کن ، میتونی تنظیم کنی که هر 15 دیقه یا 30 دقیقه یا 1 ساعت ، گوشیت زنگ بخوره ! بعد تو هم رد تماس میدی جلوش !!
3. دوستان گفتن.. از یه دختر دیگه تعریف کن ! دختر جماعت چشم نداره ببینه داری از یک دختر دیگه تعریف میکنی ! یا اگه فکر میکنی مشکل ایجاد میکنه از دخترای فامیل تعریف کن پیشش.
4. در کل باید یه چیزی باشه که بحث دختر توش باشه :دی مثلا میتونی بگی دیروز با دوستم (مثلا محمد) رفتیم فلان جا ( فلان جا یعنی یه جای توپ توی شهرتون که اکثرا دوست دختر دوست پسرا میرن مثل یه جای سنتی یا رستوران یا کافی شاپ) و خیلی خوش گذشت جات خالی. همین بقیه ـشو نگو خودش یه حس شکو حسادی بهت پیدا میکنه :دی
5. اسمشو اشتباهی صدا بزن ! :دی مثلا میخوای صداش کنی بیتا الکی اشتباهی صداش کن نرگس ! :دی
بازم اگه فکر میکنی مشکل ایجاد میشه میتونی بگی اسم دختر خالم هست دیشب خونشون بودیم !
6. خرج داره ! اگه دختره تو فیسبوک اکانت داره ، میای به من یه پورسانتی میدی (البته منم بین شرکاء تقسیم میکنم) بعد با بچه های بروکی... وشرکاء میایم اکانت میسازیم تو فیسبوک و عکسهات رو میایم لایک میکنیم و کامنت های مورد علاقه ـت رو میذاریم :دی
سلام دوستان
من در مرحله نامزدی هستم با عزیز دلم و با توجه به اینکه این دختر زرنگ بارها حس حسادت و غیرت منو تحریک کرده حالا میخوام تلافی کنم و از روشهایی معقول حسادتشو تحریک کنم.
هر راهی بنظرتون میرسه ولی معقول و زیرکانه بگید تا من بهترین فکر رو پیدا کنم..نمیخوام ضایع باشه بفهمه نقشه خودمه و عمدی هست
درود،
شما بیمار هستین و ذهنی فاسد و گندیده. همین اول زندگی ب چ چیزهایی فکر میکنید و میخواید انجام بدید. طفلک همسرِ آیندتون. و بیشتر اون بچه های معصومی ک قراره شما چن سال دیگه پدرشون باشی.
واقعا برای خودت و خونوادت ک توی اون بزرگ شدین، متاسفم. من جای شما بودم 10 جلسه میرفتم پیش روانشناس. شرم کن. البته بهتون حق میدم. این نشون دهنده ی آسیبهایی هست ک در دوران کودکی دیدین. هر چ زودتر برای درمان خودتون اقدام کنید تا نزدین یِ دخترِ طفلکی رو بدبخت نکردین. گناه کرده میخواد زنِ شما بشه؟ بیماری عزیزم. بیمار.
اخه واسم جالب بودکه کسی اینقدر همسرش دوست داشته باشه.هرچند عشق یه چیز فوق العاده است
:blink:
بدترین چیز برای یه دختر:
کم محلی
مثال:
صبح بخیر و شب بخیر نگو و امثالهم
بهش اس نده ،بگو سرم شلوغ بود
کم محلی بدترین درده برا جنس مونث
آخه اینا چه پیشنهاداتیة ؟؟؟
اینا اعتماد رو از بین میبره.نکنین اینکارو
شاید زن این کارارو بزاره به پای بی وفایى و اصلا آخر خوبی نداره
تایید
میشه دل چرکینی و سرد میشید از هم
استارتر،بیا مشخص کن ببینیم که دوستید یا نامزد
ملت همه تو استرس ن
آخر ببینیم این استارتر یه کار دسته خودش میده یا نه
فکر کنم به پیشنهاد دوستان،خودکشی کرده!
هرچی از خانومتون میخواین.با محبت
محبت خیلی خوب رو خانوما جواب میده
زن موجود عجیبی هست وقتی دل میبنده زندگیشو به پای ادم میریزه
امان از روزی که اذیت بشه طوری میره که انگار اصلا هیچ وقت تو رو نمیشناخته
مواظب باش داداشی
درود،
شما بیمار هستین و ذهنی فاسد و گندیده. همین اول زندگی ب چ چیزهایی فکر میکنید و میخواید انجام بدید. طفلک همسرِ آیندتون. و بیشتر اون بچه های معصومی ک قراره شما چن سال دیگه پدرشون باشی.
واقعا برای خودت و خونوادت ک توی اون بزرگ شدین، متاسفم. من جای شما بودم 10 جلسه میرفتم پیش روانشناس. شرم کن. البته بهتون حق میدم. این نشون دهنده ی آسیبهایی هست ک در دوران کودکی دیدین. هر چ زودتر برای درمان خودتون اقدام کنید تا نزدین یِ دخترِ طفلکی رو بدبخت نکردین. گناه کرده میخواد زنِ شما بشه؟ بیماری عزیزم. بیمار.
درود،
جنس مونث جماعت اینطوریه که وقتی خیلی بهش محبت میکنی بعد از یه مدتی یدفعه یکمی کم توجهی بکنی و سنگین رفتار کنی بیشتر طرفت میاد
کتاب روانشناسی خانوم باربارا دی آنجلس بخونید بعد متوجه میشید که آقایون هم چنین واکنشی دارن و به طور غیر منتظره به غار تنهایی خودشون میرن و به همسرشون توجهی نمیکنن.
دوست عزیز نیازی به خوندن نیست شما فکر اینو بکنید کسی از رشته ی فنی میره مکانیک میخونه و یکی از رشته ی ریاضی حالا به نظرت کدومشون وارد ترن اونی که عملی از روز اول باهاش کار کرده یا اونی که فقط از روی کاغذ خونده این چیزی هم که نوشتم تجربه هستش چون جنس مونث جماعت یه اخلاقی دارن اونم اینه که وقتی متوجه بشن طرف واقعا میخوادش اونو دنبال خودش میکشونه و ناز و نوز رو برقرار میکنه بهترین کار به نظرم همونه که بعد از یه مدت محبت زیاد یکدفعه ای محبت کم و کم توجهی انجام بشه اونوقته که سر 2 روز نشده خانوم میپرسن چرا باهام اینطوری رفتار میکنی که حالا نوبت شماس بگید خواستم فقط بدونی 2 روز مثل خودت رفتار کنم چه حالی میشی تا اینکه بخوای بری بهش بگی چون اگه ازون دسته باشه همین که بهش بگی به عنوان نقطه ضعفت حسابش میکنه و هر وقت بخواد استفاده میکنه
دوست عزیز نیازی به خوندن نیست شما فکر اینو بکنید کسی از رشته ی فنی میره مکانیک میخونه و یکی از رشته ی ریاضی حالا به نظرت کدومشون وارد ترن اونی که عملی از روز اول باهاش کار کرده یا اونی که فقط از روی کاغذ خونده این چیزی هم که نوشتم تجربه هستش چون جنس مونث جماعت یه اخلاقی دارن اونم اینه که وقتی متوجه بشن طرف واقعا میخوادش اونو دنبال خودش میکشونه و ناز و نوز رو برقرار میکنه بهترین کار به نظرم همونه که بعد از یه مدت محبت زیاد یکدفعه ای محبت کم و کم توجهی انجام بشه اونوقته که سر 2 روز نشده خانوم میپرسن چرا باهام اینطوری رفتار میکنی که حالا نوبت شماس بگید خواستم فقط بدونی 2 روز مثل خودت رفتار کنم چه حالی میشی تا اینکه بخوای بری بهش بگی چون اگه ازون دسته باشه همین که بهش بگی به عنوان نقطه ضعفت حسابش میکنه و هر وقت بخواد استفاده میکنه
البته من یکی ۲بار اینکارو کردم ولی برخلاف حرفت بهش گفتم چرا اینجوری رفتار کردم و نشون دادم ناراحتم و بانو به اشتباهش پی برد حتی عذرخواهی کرد و بیشتر از قبل مهربون شد.
آره بلا جان عشق من ۵ساله هست و کمتر کسی اینجوری پایبند و وفادار میمونه
اتفاقا ازدواج با همچین کسایی که شناخت خوبی ازشون داری خیلی بهتره...دوست من هم 10سال با دختری رابطه داشت بعدم ازدواج کردن و الان هم لندن هستن
شناخت تنها نه باید جوری باشه رفتاراش دستت اومده باشه چون شناخت دخترا کار سختی هست.
ایشاالله خوشبخت باشن.
و همچنین شما... نه دیگه دختر رو خوب میشناخت حداقلش هم این بود دختره از موقعی که به سن رسید تنها پسری رو که دید دوستم بود ضمنا اونا تاچارا با هم آشنا شدن