Robi
Registered User
- نوشتهها
- 589
- لایکها
- 2
در مورد قینال استانبول منم معتقدم که هیچ ربطی به تفکرات بنیتس نداشته اینجور بازیها که البته درفوتبال هرازگاهی اتقاق می افته زیاد تابع قانون و علل منطقی نیست و بقول ردیوهد حالت معجزه آسا دارند مثل اون بازی رویایی منچستر و بایرن که هیچ کس نمیتونه بگه پیروزی یونایتد در اون شب بخاطر تفکرات فرگوسن بوده گو اینکه بعدها هم هیچ وقت فرگوسن نتونست چنین کاری رو تکرار کنه
ولی در مورد فینال امسال
به نظر من فوتبال امروز طوری شده که 90 درصد مواقع تیمی که گل اول رو میزنه برنده میشه البته تو بازیهایی در این سطج
بهمین خاطر قهرمان کسی هست که
1- اشبتاهات کمتری داشته باشه و بتونه از نظر روانی تمرکز خودش رو در طول کل بازی حفظ کنه
2- از کوجکترین فرصتها بیشترین استفاده ها رو ببره
3- بتونه گل اول رو زودتر بزنه
ولی برای لیورپول یک گزینه چهار هم وجود داره
بتونه کاکا رو از کار بندازه و مهارش کنه کاری که یونایتد نتونست انجام بده
لیورپول دو نقطه قوت نسبت به یونایتد داره
اول خط دفاع منسجم تری داره
دوم اینکه خط هافیکش قدرت تخریبی بیشتری داره که میتونه بازیسازی سیدورف و بخصوص پیرلو رو بیشتر تحت تاثیر قرار بده
اما در خط حمله میشه گفت لیورپول اصلا تیم بزرگی نیست و مهاجمان بیسیار ناکارامدی دااره
میلان به نظر من هیچ نقطه ضعف خاصی نداره چه در هافبک چه دفاع و چه حمله تنها نقطه نگرانی میلانی ها درون دوازه هست که ثبات چندانی نداره بستگی داره دیدا شب فینال رو کدوم حالتش باشه
برای همین میشه پیش بینی کرد که میلان تیم غالب باشه و لیورپول بدنبال تخریب بازی حریف و استفاده از معدود فرصتهایی که بدست میاره
یکی از حربه های قدرتمند لیورپولی ها شوتهای راه دورشون هست که در این زمینه بازیکنان قابلی دارند ولی درعوض دیدا در هر چیزی که خوب نباشه تو این یکی جزء بهترین هاست
ولی در مورد فینال امسال
به نظر من فوتبال امروز طوری شده که 90 درصد مواقع تیمی که گل اول رو میزنه برنده میشه البته تو بازیهایی در این سطج
بهمین خاطر قهرمان کسی هست که
1- اشبتاهات کمتری داشته باشه و بتونه از نظر روانی تمرکز خودش رو در طول کل بازی حفظ کنه
2- از کوجکترین فرصتها بیشترین استفاده ها رو ببره
3- بتونه گل اول رو زودتر بزنه
ولی برای لیورپول یک گزینه چهار هم وجود داره
بتونه کاکا رو از کار بندازه و مهارش کنه کاری که یونایتد نتونست انجام بده
لیورپول دو نقطه قوت نسبت به یونایتد داره
اول خط دفاع منسجم تری داره
دوم اینکه خط هافیکش قدرت تخریبی بیشتری داره که میتونه بازیسازی سیدورف و بخصوص پیرلو رو بیشتر تحت تاثیر قرار بده
اما در خط حمله میشه گفت لیورپول اصلا تیم بزرگی نیست و مهاجمان بیسیار ناکارامدی دااره
میلان به نظر من هیچ نقطه ضعف خاصی نداره چه در هافبک چه دفاع و چه حمله تنها نقطه نگرانی میلانی ها درون دوازه هست که ثبات چندانی نداره بستگی داره دیدا شب فینال رو کدوم حالتش باشه
برای همین میشه پیش بینی کرد که میلان تیم غالب باشه و لیورپول بدنبال تخریب بازی حریف و استفاده از معدود فرصتهایی که بدست میاره
یکی از حربه های قدرتمند لیورپولی ها شوتهای راه دورشون هست که در این زمینه بازیکنان قابلی دارند ولی درعوض دیدا در هر چیزی که خوب نباشه تو این یکی جزء بهترین هاست