واقعا کدوم عقل سالم میگه با ۴۵۰۰تومان میلیونر بشیم
خنده دار نیست!!!!!
استارتر محترم
کوتا بیا لطفا
برو جایی این محصولات رو بفروش که همه تعطیل باشن نه اینجا که همه دستشون تو کاره .
چرا جواب نمیدی؟
فقط میخوام یه میلیونر رو از نزدیک ببینم تاحالا یه میلیونر از نزدیک ندیده بودم![]()
راس میگه :general607:
متاسفانه برای بعضی دوستان هدف وسیله رو توجیه میکنه نمیگم این دوستمون دروغ میگه اما راست هم نمیگه این نظر شخصی بنده بود
اخه فروش فایل هم شد راه درامد شما هم دارید یکی از این فایها رو میفروشبد که 90 درصد پورسانت بگیرید یکی از کاربرا هم همین کارو داشت میکرد که دیگه پیداش نیستنمیگم این دوستمون دروغ میگه اما راست هم نمیگه یعنی چی؟؟؟
موقعی که من سر این کار رفتم که زده بودم ازهمه چی اون پیکو باکس کلاه بردار و میهن کلیکس و پروباکس و انجام دادن تسک در نئو باکس سیلیور و گلدن و......... پایین اومدن نرخ بیت کوین و هک شدنش ههه از چی بگم!!!!!
اخه فروش فایل هم شد راه درامد شما هم دارید یکی از این فایها رو میفروشبد که 90 درصد پورسانت بگیرید یکی از کاربرا هم همین کارو داشت میکرد که دیگه پیداش نیست
بیشتر فایلاتون هم توی اینترنت به رایگان پیدا میشن این کارای سخیف ارزش ندارن همون تسکو سفت دنبالش باشی چندبرابر درمیاری
اره پس فکر کردی برا خوشگلی نوشتم درامد هم کم و زیاده یک ماه میشه 300دلار یک ماه 600 دلار اون سایت هم به درد نمیخوره تنها فایدش واریز به پرفکتهممنون که نضر میدی ولی دیدی که من همه این راه هارو رفتم ولی بازم خوبه و سوالم از شما این که واقعا 3380 دلار از تسک درآوردید و الان درآمدتون چقدره؟؟آخه این سایت tasks4dollars.com تو پرداختش خیلی تاخیر داره. واقعا درآمدتون تو تسک زدنن چقدره؟؟ با قطع وصلی وپی ان و دردسراش چی؟؟
اره پس فکر کردی برا خوشگلی نوشتم درامد هم کم و زیاده یک ماه میشه 300دلار یک ماه 600 دلار اون سایت هم به درد نمیخوره تنها فایدش واریز به پرفکته
درسته دردسر و مشکلات داره ولی در کل میصرفه
این حرف یادت باشه کاری که عادت بشه راحت میشه