• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میلیونر شدن|کسب درآمد در منزل آسان

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
آسان ترین راه کسب درآمد از اینترنت در خانه

بدون نیاز به 1 ریال سرمایه ...

اثبات پرداختی معتبر به تاریخ دقت کنید. مال همین سال و ماه است

939442015-04-23_19-31-47.jpg

برای دیدن توضیحات محصول و دانلود کلیک کنید

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
میتونم شما رو از نزدیک ببینم؟

bagher28

Registered User
لایک‌ها
83
واقعا کدوم عقل سالم میگه با ۴۵۰۰تومان میلیونر بشیم
خنده دار نیست!!!!!

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
واقعا کدوم عقل سالم میگه با ۴۵۰۰تومان میلیونر بشیم
خنده دار نیست!!!!!

دوست عزیز من قیمت اینو ارزان گذاشتم تا بتونید بخرید در ضمن اثبات پرداختی هم گذاشتم دیگه بهانه ای نباشه!!:general601:

shaker99

Registered User
لایک‌ها
42
استارتر محترم
کوتا بیا لطفا
برو جایی این محصولات رو بفروش که همه تعطیل باشن نه اینجا که همه دستشون تو کاره .

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
استارتر محترم
کوتا بیا لطفا
برو جایی این محصولات رو بفروش که همه تعطیل باشن نه اینجا که همه دستشون تو کاره .

کی به کی میگه استارتر ههههه واقعا خنده داره!! شما که محصول ندیده ای و نخریده ای نظر میدی مردمو اصلا تعطیل فرض نکردم اثبات پرداختی هم گذاشتم که جلب اعتماد کنم و ولی شما با بخیلی و عقده بازی داری بازار کار منو خراب میکنی!!

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
چرا جواب نمیدی؟
فقط میخوام یه میلیونر رو از نزدیک ببینم تاحالا یه میلیونر از نزدیک ندیده بودم :rolleyes:

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان بخدا قسم اینا فقط بهانه تراشی میکنند اصلا اهمیت ندید قبلا خودشون میگفتند در پست های قبل اثبات پرداختیت کو!! والان تو این پست...... :(یه بهانه دیگه
درضمن من وقتی نگذاشتم وقول میدم شما 2 یا 3 برابر من در بیارین و برنامه کاری در فایل موجود میباشد.

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
چرا جواب نمیدی؟
فقط میخوام یه میلیونر رو از نزدیک ببینم تاحالا یه میلیونر از نزدیک ندیده بودم :rolleyes:

تو وقتی میلیونر شدی منو می بینی واقعیتش این که من تازه کشف کردم اینو . این مقاله را همین قیمتم خریدم از یکی و خیلی راضیم و حالا به شماها میفروشم و بعضی مثل شما که باور نمیکنید حق دارید چون کلاهبردار در این عرصه زیاد شده ومن در این راه فقط تا حالا 52000 تومان کسب کردم از 19 فروردین تا 2 اردیبهشت و 10000 تومان هم موجودیم هم دارم و پرداختشم آنی از طرف بانک ملت است خلاصه من که راضیم خود دانی دوست عزیز!!:rolleyes:

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
راس میگه :general607:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
متاسفانه برای بعضی دوستان هدف وسیله رو توجیه میکنه نمیگم این دوستمون دروغ میگه اما راست هم نمیگه این نظر شخصی بنده بود

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
متاسفانه برای بعضی دوستان هدف وسیله رو توجیه میکنه نمیگم این دوستمون دروغ میگه اما راست هم نمیگه این نظر شخصی بنده بود

نمیگم این دوستمون دروغ میگه اما راست هم نمیگه یعنی چی؟؟؟

موقعی که من سر این کار رفتم که زده بودم ازهمه چی اون پیکو باکس کلاه بردار و میهن کلیکس و پروباکس و انجام دادن تسک در نئو باکس سیلیور و گلدن و......... پایین اومدن نرخ بیت کوین و هک شدنش ههه از چی بگم!!!!!

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
نمیگم این دوستمون دروغ میگه اما راست هم نمیگه یعنی چی؟؟؟

موقعی که من سر این کار رفتم که زده بودم ازهمه چی اون پیکو باکس کلاه بردار و میهن کلیکس و پروباکس و انجام دادن تسک در نئو باکس سیلیور و گلدن و......... پایین اومدن نرخ بیت کوین و هک شدنش ههه از چی بگم!!!!!
اخه فروش فایل هم شد راه درامد شما هم دارید یکی از این فایها رو میفروشبد که 90 درصد پورسانت بگیرید یکی از کاربرا هم همین کارو داشت میکرد که دیگه پیداش نیست
بیشتر فایلاتون هم توی اینترنت به رایگان پیدا میشن این کارای سخیف ارزش ندارن همون تسکو سفت دنبالش باشی چندبرابر درمیاری

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
اخه فروش فایل هم شد راه درامد شما هم دارید یکی از این فایها رو میفروشبد که 90 درصد پورسانت بگیرید یکی از کاربرا هم همین کارو داشت میکرد که دیگه پیداش نیست
بیشتر فایلاتون هم توی اینترنت به رایگان پیدا میشن این کارای سخیف ارزش ندارن همون تسکو سفت دنبالش باشی چندبرابر درمیاری

ممنون که نضر میدی ولی دیدی که من همه این راه هارو رفتم ولی بازم خوبه و سوالم از شما این که واقعا 3380 دلار از تسک درآوردید و الان درآمدتون چقدره؟؟آخه این سایت tasks4dollars.com تو پرداختش خیلی تاخیر داره. واقعا درآمدتون تو تسک زدنن چقدره؟؟ با قطع وصلی وپی ان و دردسراش چی؟؟

Last edited:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
ممنون که نضر میدی ولی دیدی که من همه این راه هارو رفتم ولی بازم خوبه و سوالم از شما این که واقعا 3380 دلار از تسک درآوردید و الان درآمدتون چقدره؟؟آخه این سایت tasks4dollars.com تو پرداختش خیلی تاخیر داره. واقعا درآمدتون تو تسک زدنن چقدره؟؟ با قطع وصلی وپی ان و دردسراش چی؟؟
اره پس فکر کردی برا خوشگلی نوشتم درامد هم کم و زیاده یک ماه میشه 300دلار یک ماه 600 دلار اون سایت هم به درد نمیخوره تنها فایدش واریز به پرفکته
درسته دردسر و مشکلات داره ولی در کل میصرفه
این حرف یادت باشه کاری که عادت بشه راحت میشه

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
اره پس فکر کردی برا خوشگلی نوشتم درامد هم کم و زیاده یک ماه میشه 300دلار یک ماه 600 دلار اون سایت هم به درد نمیخوره تنها فایدش واریز به پرفکته
درسته دردسر و مشکلات داره ولی در کل میصرفه
این حرف یادت باشه کاری که عادت بشه راحت میشه

آفرین ولی ار کدام سایت تسک انجام بدیم اینا همه تاخیری یا اسکم است و نئو باکس هم دیگه به ایرانی ها پرداختی ندارد!!

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
تمسخر نکنید دوستان ، بنده خدا تازه کاره.

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان یک چیز بگم با عقلتون بسنجید من که اثبات پرداختی نشونتون دادم اعتماد میکنید یا اونی که میگه حدود 3380 دلار تا اینجا با انجام تسک بدون مدرک و اثبات و یک پست ایجاد کردن فقط همش غور میزنن میگن وی پی ان خرابه هههه پس دوستان به راه درست بیایید :)

با تشکر

manutd777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
استارتر مسخره کردی خودتو یه عکس گذاشتی میگی مدرک اثبات؟۱۰۰۰ تا از این عکسا میخوای در عرض نیم ساعت واست فتوشاپ کنم با نام بانک های مختلف و ... بسه بابا مسخره کردی توام خودتو

بالا