• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میلیونر شدن|کسب درآمد در منزل آسان

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
به نظر من تو به کار خودت برس به نظرات این افراد کاری نداشته باش . ولی کار سختیه فروش فایل های pdf و ....
شاید منم فردا اموزشت را خریدم.
به نظر من هرکسی راه خودش را تو درآمد داره یکی تسک یکی همکاری در فروش . ولی اون رفیقمون راست می گفت به اعصابت مسلط باش سعی کن به کسی توهین نکنی.
مخلص همگی

بله حتما دوست عزیز مرسی از نظرت

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
دروغی مثل روزی روشن از کاربرjadoogar8000 که آخرش کوتاه میاد میگه
اهان اون 30 میلیونه یکی دیگه بودخخخخ
با دروغگو مشورت نكن، چون دروغگو، مانند سراب، دور را در نظرت نزديك نشان میده و نزديك را دور
الهی شکرت

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
سلام داداش
مگه از فروش فایل نیست؟
اگه هست خب شما دارید الان این کارو میکنید.. پس 4500 واقعا قیمت خوبیه.
درآمد 2.4000 برای فروش فایل معقوله. تست کردم که میگم.

کم گذاشتن قیمت فایل از ترفندهای این حرفست.
موفق باشید

jadoogar8000

Registered User
لایک‌ها
102
چه به همم میاین شما دو تا یکی 4500 !!! یکی 5 یورو تو یک ماه خخخخخخخخخخخخخ!!!

شاید یه نفر 1000 تا کانت بسازه 1000000000 میلیون دراره خخخخخخخخ!!!!

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
من 7 سال پیش اموزش کسب درامد از اینترنت رو خریدم خیلی خیلی هم به دردم خورد( محصول مزخرف بودا ولی فهمیدم که از اینترنت هم میشه کسب درامد کرد!!)
هنوز هم که هنوزه 1 ماه پیش متوجه شدم اونطرف طی این چندین سال داره فقط روی همین یک محصول کار میکنه و میفروشه
اصلا ............:general107:

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
ببینید بهترین روش درآمد همینه شما یه سری سر بزنید به سایت فایل سل صفحه اصلی مجموع فروشش در ماه مبارک رمضان 360 میلیون بود ولی الان چنده؟؟ 430 میلیون البته پول همکارانش هست بعد از چند دقیقه فقط صفحه را رفرش کنید و مجموعه فروش نگاه کنید تغیر میکنه این هست قدرت دنیای مجازی

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
چه به همم میاین شما دو تا یکی 4500 !!! یکی 5 یورو تو یک ماه خخخخخخخخخخخخخ!!!
شاید یه نفر 1000 تا کانت بسازه 1000000000 میلیون دراره خخخخخخخخ!!!!
ببین عمویی من این سایتو برای یه عذرخواهی معرفی کردم.
خودمم الان اکانتم بجر همون 0.2 یورو تست اوولیه چیزی توش نیست.
فروش فایل هم دیگه گذشتم کنار چون کاربهتری بیدا کردم. (لزومی هم نداره به شما بگم چه کاری.)
شما که نمیدونی فروش فایل چیه و چه ترفندهایی داره یه خواهشی ازت دارم: زرررررررررررررررر نزن.
یه توصیه برای همین کار به خودت میکنم. برو 20.000 تا آی پی پاپ آپ توی مثلا 11000011 بخر. (میشه 20 هزارتومن)
بعد برو یه فایل خوب رو تو یه قالب جذاب با قیمت زیر 5 هزارتومن بفروش. (مثلا 3 هزارتومن)
میانگین میگیرم: از هر 100 نفر 1 نفر خریدار میشه. (تست کردم که میگم. درحالت بدبینانه)
درآمدت میشه اینقدر: (20000/100)*3000 = 600.000
600 هزار تومن که دربرابر 20 تومن سرمایت پشیزی هم ارش نداره...

من تجربه خودمو گفتم حالا شما اگه دلت میخواد برو حرف خودت بزن
موفق باشید جناب msh13

jadoogar8000

Registered User
لایک‌ها
102
ببین عمویی من این سایتو برای یه عذرخواهی معرفی کردم.
خودمم الان اکانتم بجر همون 0.2 یورو تست اوولیه چیزی توش نیست.
فروش فایل هم دیگه گذشتم کنار چون کاربهتری بیدا کردم. (لزومی هم نداره به شما بگم چه کاری.)
شما که نمیدونی فروش فایل چیه و چه ترفندهایی داره یه خواهشی ازت دارم: زرررررررررررررررر نزن.
یه توصیه برای همین کار به خودت میکنم. برو 20.000 تا آی پی پاپ آپ توی مثلا 11000011 بخر. (میشه 20 هزارتومن)
بعد برو یه فایل خوب رو تو یه قالب جذاب با قیمت زیر 5 هزارتومن بفروش. (مثلا 3 هزارتومن)
میانگین میگیرم: از هر 100 نفر 1 نفر خریدار میشه. (تست کردم که میگم. درحالت بدبینانه)
درآمدت میشه اینقدر: (20000/100)*3000 = 600.000
600 هزار تومن که دربرابر 20 تومن سرمایت پشیزی هم ارش نداره...

من تجربه خودمو گفتم حالا شما اگه دلت میخواد برو حرف خودت بزن
موفق باشید جناب msh13

خخخخخخخخخخخخخخخ
3000 نفر میان ازت میخرن بعد ؟؟؟؟؟ عزیزم توهم زدیا ؟؟؟؟؟
فروش فایل انقد راحت بود ما نمیدونستیم (معلومه خیلی بچه ای) !!!! 20 هزار تومن پاپ آپ بخر یه قالب جذاب بزار ( مثلا گل گلی باشه چطوره ؟؟؟ ) از هر 100 نفر 1 نفر میخره در بدبینانه ترین حالت ؟؟ عزیزم اون یوزر ها حتی یه دونشون هم نگاه نمیکنن چه سایتی داری تو چه برسه بخرن ازت !!!!!!!

در آخر شما داری مردمو گول میزنی که با این پکیج درآمد میلیونی در ماه خواهند داشت و یارو با همین نیت میخره ازت شاید 1 از 1 میلیون نفر ازت بخرن و اینکه میگی درآمد میلیونی یعنی خودتم داریش هر ماه با روشی که تو پکیجته !!!!! پس چطور با 600.000 تومن انقدر خر کیف میشی ؟؟؟؟ (که شرط میبندم 1 قرونم در نمیاری چه برسه به 600 !!!!!) !!!!

در ضمن خیلی ببو گلابی هستی !!!

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
خخخخخخخخخخخخخخخ
3000 نفر میان ازت میخرن بعد ؟؟؟؟؟ عزیزم توهم زدیا ؟؟؟؟؟
فروش فایل انقد راحت بود ما نمیدونستیم (معلومه خیلی بچه ای) !!!! 20 هزار تومن پاپ آپ بخر یه قالب جذاب بزار ( مثلا گل گلی باشه چطوره ؟؟؟ ) از هر 100 نفر 1 نفر میخره در بدبینانه ترین حالت ؟؟ عزیزم اون یوزر ها حتی یه دونشون هم نگاه نمیکنن چه سایتی داری تو چه برسه بخرن ازت !!!!!!!

در آخر شما داری مردمو گول میزنی که با این پکیج درآمد میلیونی در ماه خواهند داشت و یارو با همین نیت میخره ازت شاید 1 از 1 میلیون نفر ازت بخرن و اینکه میگی درآمد میلیونی یعنی خودتم داریش هر ماه با روشی که تو پکیجته !!!!! پس چطور با 600.000 تومن انقدر خر کیف میشی ؟؟؟؟ (که شرط میبندم 1 قرونم در نمیاری چه برسه به 600 !!!!!) !!!!

آهااااااااااا. من تازه الان شناختم شما رو...!
شما از همونایی هستی که نه برای محصولشون یه قالب درست طراحی نمیکنن...
نه براش زحمت میکشن...
نه هم میرن یه تحقیق کنن که چجور پاپ آپی باز بشه. مگه نه؟
بعدشم توقع دارن حسابشون پر پول بشه... (نه جانم از این خبرا نیست)
خب عمویی برا همینه که هرکی میخواد کمکت کنه داری راه خودت رو میری
(هر چقدر بیشتر برای کارت اهمیت بزاری پول بیشتری نسیبت میشه)

من خودم کد پاپ آپ پشت پنجره نوشتم که وقتی طرف تموم کاراش تو مرورگر تموم کرد تازه متوجه بشه یه پاپاپی هم اون پشت باز شده!
خب دیگه کاری نداره که بخواد ببندتش پس یه نگاهی روش میندازه.
با این طرز پاپ آپ اینم خیلی بدبینانه گفتم که از هر 100 نفر...!
درضمن من دیگه پاسخ شما رو نمیدم.
بی کار نیستم که فقط بیام به آدمی که حرف روش تاثیر نداره تجربه هامو بگم...
شما اگه میخوای اذیت کنی توی تاپیک های این انجمن اصن جای خوبی نیست.

//END//

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
عزیز کجا از هر 100 نفر یک نفر خرید میکنه چندین ساله داریم کار میکنیم بازار دستمون هست
جزو اولین کسایی بودم که از پاپ اپ استفاده کردم تو ایران
اوایل که فروش حداقل 50-60 برابر الان بود این امار 100 نفر یک خرید هم رویایی بود چه برسه به الان
این جملات زیبا کاربرد نداره
البته امیدوارم شما به سود خودت برسی!

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
عزیز کجا از هر 100 نفر یک نفر خرید میکنه چندین ساله داریم کار میکنیم بازار دستمون هست
جزو اولین کسایی بودم که از پاپ اپ استفاده کردم تو ایران
اوایل که فروش حداقل 50-60 برابر الان بود این امار 100 نفر یک خرید هم رویایی بود چه برسه به الان
این جملات زیبا کاربرد نداره
البته امیدوارم شما به سود خودت برسی!
ببین داداشم شما درست میگی...!
اگه پاپ آپ رو معمولی و بدون فکر و استراتژی نزاریم از 1000 نفر هم یکی نمیخره.
ولی خودت تا به حال شده صفحه مرور گرت رو ببندی بعد ببینی که یه پاپ آپ پشت مرورگرت باز شده بود و تو اصن متوجه نشدی.؟؟؟
باید بتونی بدون متوجه شدن کاربر در لحظه ای خاص پاپ آپ رو بازکنی... خرید پاپ آپ از سیستم هم کار زیاد خوبی نیست ولی میتونه بازده داشته باشه.
بهترین کار اینه بری پیش مدیر یه وبسایت که با موضوع پاپ آپت و تبلیغت هست و یه کد حرفه ای که خودت نوشتی رو بدی به طرف بزار تو سایتش.

یه جایی از یه نفری شنیدم که داشت درمورد تجربه هاش صحبت میکرد (البته حرفشو هنوزم خودم کامل هذم نکردم ولی خب...؟) میگفت: از هر 1000 نفر 50 تا میخرن. (خودمم باور نکردم.)

متاسفانه من گذاشتمش کنار این کارو
میخوام برم برنامه نویسی یاد بگیرم و یه سایت بزنم که درآمدش از نون بازوم باشه. (بازی آنلاین.)
چند ماه پیش این کار میکردم که فک نمیکنم الان تغییری چندانی کرده باشه...

امید وارم موفق باشید.

jadoogar8000

Registered User
لایک‌ها
102
آهااااااااااا. من تازه الان شناختم شما رو...!
شما از همونایی هستی که نه برای محصولشون یه قالب درست طراحی نمیکنن...
نه براش زحمت میکشن...
نه هم میرن یه تحقیق کنن که چجور پاپ آپی باز بشه. مگه نه؟
بعدشم توقع دارن حسابشون پر پول بشه... (نه جانم از این خبرا نیست)
خب عمویی برا همینه که هرکی میخواد کمکت کنه داری راه خودت رو میری
(هر چقدر بیشتر برای کارت اهمیت بزاری پول بیشتری نسیبت میشه)

من خودم کد پاپ آپ پشت پنجره نوشتم که وقتی طرف تموم کاراش تو مرورگر تموم کرد تازه متوجه بشه یه پاپاپی هم اون پشت باز شده!
خب دیگه کاری نداره که بخواد ببندتش پس یه نگاهی روش میندازه.
با این طرز پاپ آپ اینم خیلی بدبینانه گفتم که از هر 100 نفر...!
درضمن من دیگه پاسخ شما رو نمیدم.
بی کار نیستم که فقط بیام به آدمی که حرف روش تاثیر نداره تجربه هامو بگم...
شما اگه میخوای اذیت کنی توی تاپیک های این انجمن اصن جای خوبی نیست.

//END//
عزیزم به نوشته های قبلی من یه نگاه بنداز بعد زر بزن شما از همونایی ...............

جالبه باز رو حرف خودتی تو رویا هر 100 نفر 1 دونه ازت میخرن !!! اون نظراتی هم که خودت میزاره زیر محصول خیلی قدیمیه به فکر راه دیگه ای برای کلاهبرداری باش از مردم !!!!!!!!!!!!!!!!

بدون از تو و امثال تو بیشتر دراوردم خیلی بیشتز اونی که فکرشو کنی که اگر حتی کمتر هم بود بهتر از نون حرومی بود که تو با فروختن روش تکراری و به درد نخور بدست میاورذی !!!!!!!!!!!!

در ضمن اینو جواب بده :

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
تو انجمن شاپ کیپر طبق تجربه بازار یابان میگفت از 10000 تا پاپ آپ شاید 1 دونه بخرن در پست ثابت کلیکی از 100 نفر 2 نفر خرید دارن

و یه نفر هم میگفت من سایتی دارم 10000 تا بازدید در روز 4 تا سفارش محصول ثبت میشه ولی مشتریان از کیفیت محصول راضی نیستند میخوام سیستم را عوض کنم

در فروش فایل بنده فایل های اختصاصی که خودم تهیه کردم از 2000 نفر بازدید 50 فروش داشتم که البته درصد فروش آن میره بالا چون مخاطب خودش دنبالش بوده درکل ورودی گوگل تاثیرش بیشتره تا پاپ آپ

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
در کل منم موافقم که فروش فایل بازار خیلی خوبی داره.
و بنده هم تصمیم دارم یه 10 بیست میلیونی جمع کنم یه سایت فایل کاربر محور بزنم.و از همه نظر مثل سئو تبلیغ و غیره، سایت رو به یک سایت درآمدزای خوب تبدیل کنم.
درکل بگم اگه برای فروش فایل یه خرج درست و حسابی کنی و از همه نظر اون رو تغذیه کنی خیلی خیلی بازده خوبی خواهد داشت.(البته بنده نظر خودم رو گفتم و طرف هیچ یک از دوستان رو نمیگیرم)
این رو هم به شما بگم دوستان سعی کنید حتی اگه طرف شما بد صحبت کرد شما حتی خیلی بهتر از دفعه ی قبلت صحبت کنی تا واقعا شرمنده بشه.با این کار آدم خودشو بزرگ نگه می داره.
سعی کنید به همه ی اهدافتون برسید و هیچ چیز و هیچ کس نتونه شما رو از اهدافت منحرف کنه
با تشکر
موفق باشید

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
اوایل که پاپ اپ مد شد
سایت ما که به 500 هزار بازدید رسید 500 محصول میفروختیم
البته چون پرداخت در محل بود برگشتی هم داشت
و طبق بررسی که کردیم 25 درصد کسانی که خرید میکردن رمز دوم و اینا نداشتن
و خیلیا هم به پرداخت لحظه ای اطمینان نداشتن
پاپ اپ پشت صفحه رو فکر کنم شما 2 روزه یاد گرفتید یا دیدید براتون خیلی جالب هست وگرنه جلو پشت کنار بالا پایین مخفی خیلی وقته که تست و اجرا داره میشه
اینجور فروش فایل اگر به درد بخور و جذاب باشه و قیمتش 2 هزار تومان باشه
خوشبینانه ترین حالت از هر 1500 ایپی با کیفیت یک فروش خواهد داشت
وگرنه با این ایپی های سایت های پاپ اپ هر 4-5 هزار ایپی شاید یکی بخره خوشبینانه
-
بعد اینکه گفتید میخواهید برنامه نویسی یاد بگیرید سایت بازی انلاین بزنید
واقعا بازم رویایی فکر کردید
چون اگر یه برنامه نویس خیلی حرفه ای هم باشید
تنهایی نمیتونید یه سایت بازی بزنید!
پروژه بسیار سنگین -پرهزینه و گروهی هست
و با این سی دی های تو اینترنت به این راحتی نمیتونید به نتیجه برسید( البته نمیخوام دلسردتون کنم شما حتما برید یاد بگیرید به درد میخوره)
-
موفق باشید

alireza.1000

Registered User
لایک‌ها
123
کی به کی میگه استارتر ههههه واقعا خنده داره!! شما که محصول ندیده ای و نخریده ای نظر میدی مردمو اصلا تعطیل فرض نکردم اثبات پرداختی هم گذاشتم که جلب اعتماد کنم و ولی شما با بخیلی و عقده بازی داری بازار کار منو خراب میکنی!!
سلام دوست عزیز.استازتز یعنی شروع کننده تاپیک;)
این جمله دقیقا یعنی چی:کی به کی میگه استارتر ههههه!!!!!:eek:

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
همین دیروز رفتم سایت فایل سل 430 ملیون بود شد 432 !!تو یه روز 2 ملیون
آره دوست عزیز باهات موافقم تبلیغ و سئو و.... حرف اول تو این کار میزنه
موفق باشید

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
همین دیروز رفتم سایت فایل سل 430 ملیون بود شد 432 !!تو یه روز 2 ملیون
آره دوست عزیز باهات موافقم تبلیغ و سئو و.... حرف اول تو این کار میزنه
موفق باشید
اول ای رو بگم البته شاید بدونید،که فایل سل کاربر محور هست و فقط بیست درصد از پولی ک اون پایین سایتش نوشته به جیب خودش رفته.
و به نظر بنده فایل سل میتوووونه خیییییلیییی بهتر از این باشه و به نظرم یک کمی داره ضعیف عمل میکنه البته شاید دارند تلاش میکنند و ما خبر نداریم.همین سایت به نظر من اگه یکم مدیریتشون قوی تر بود و به همین درامد راضی نبود درامد خیییییلیییی بالاتری داشت و به نظرم هنوز سایتی پیدا نشده که خییلیی قوی کار کرده باشه
و همین فایل سل اگه یه میزان تبلیغات و از نظرات دیگ بیشتر فعالیت کنند موفق تر خواهند بود
البته این رو هم بگم که هرسایت و کلا هر فروشنده ای باید کم کم یک چیز جدید رو برای مخاطب خودش اماده کنه و نباید همه رو یکجا اعمال کنه و اگر کسی همه ی امکانات را یکجا اعمال کرد قطعا بازنده خواهد بود نمونش هم کمپانی های موبایل و تبلت که میشه گفت از چندین سال قبل قطعا به چندین تکنولوژی جدید می رسند ولی یکجا همه رو روی یک موبایل عرضه نمی کنند تا در نتیجه سود اون ها رو چند برابر و بر روی چند موبایل و یا حتی بعضی هارا جداگانه می برند که این واقعا یک نکته ی مهم از نظر من در بازار فروش هست.
باتشکر
موفق باشید

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
عزیزم به نوشته های قبلی من یه نگاه بنداز بعد زر بزن شما از همونایی ...............

جالبه باز رو حرف خودتی تو رویا هر 100 نفر 1 دونه ازت میخرن !!! اون نظراتی هم که خودت میزاره زیر محصول خیلی قدیمیه به فکر راه دیگه ای برای کلاهبرداری باش از مردم !!!!!!!!!!!!!!!!

بدون از تو و امثال تو بیشتر دراوردم خیلی بیشتز اونی که فکرشو کنی که اگر حتی کمتر هم بود بهتر از نون حرومی بود که تو با فروختن روش تکراری و به درد نخور بدست میاورذی !!!!!!!!!!!!

در ضمن اینو جواب بده :

ببینید من بیکار نیستم که بیام اینجا تجربه هامو بگم برا آدمی که حرف حالیش نمیشه.
اصن چه کار اشتباهی کردم وارد این تاپیک شدم.
خب آخه آدم حسابی من اگه از هر 100 تا توی یه پاپ آپ حرفه ای 1 دونه نداشتم که نمیومدم اینجا برات توضیح بدم. میومدم؟
شما هم اصن قبول از ما بیشتر درآوردی . شما پولدار . شما بیل گیتس. ماهم کشک... خوبه الان؟ راحت شدی؟
تمام شد. من که لغو اشتراک کردم.

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,102
: | چه خر تو خری اینجا ...
ادم فک میکنه مهدکودکه ...

بالا