• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میلیونر شدن|کسب درآمد در منزل آسان

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
دوست عزیز حداقل مینوشتی درآمد از چه طریقی هست؟
درآمد متوسط در ماه؟
آیا نیاز به حرفه ی خاصی داره؟
چقد وقت روزانه؟
اگر مورد رضایتم بود میخرم آخه 5 تومن هم توی این زمونه پولیه؟ نه واقعا 5 تومن ارزش داره؟حتی اگه نشه هم چیزی ازمون کم نشده

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
آفرین ولی ار کدام سایت تسک انجام بدیم اینا همه تاخیری یا اسکم است و نئو باکس هم دیگه به ایرانی ها پرداختی ندارد!!
دوستان یک چیز بگم با عقلتون بسنجید من که اثبات پرداختی نشونتون دادم اعتماد میکنید یا اونی که میگه حدود 3380 دلار تا اینجا با انجام تسک بدون مدرک و اثبات و یک پست ایجاد کردن فقط همش غور میزنن میگن وی پی ان خرابه هههه پس دوستان به راه درست بیایید :)

با تشکر
نئو پرداختی داره تو نتونستی دلیل نمیشه که بقیه نتونن پرداختشم آنیه
بنده که به ارائه مدرک احتیاجی ندارم چون به کاری دعوت نمیکنم اما شما اومدی تاپیک زدی و ملتو به خرید فایلات دعوت میکنی باید مدرک ارائه کنی
در ضمن حرفای اخرت مسخرس چون هرکاری مشکلات خودشو داره

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز حداقل مینوشتی درآمد از چه طریقی هست؟
درآمد متوسط در ماه؟
آیا نیاز به حرفه ی خاصی داره؟
چقد وقت روزانه؟
اگر مورد رضایتم بود میخرم آخه 5 تومن هم توی این زمونه پولیه؟ نه واقعا 5 تومن ارزش داره؟حتی اگه نشه هم چیزی ازمون کم نشده

درآمد از فروش فایل است.
درآمد متوسط بستگی به فایل های اسالی اگر زیاد بفرستید و فایل ها آموزشی خوب باشد درآمدش 2,400,000 تومان است

اصلا نیاز به حرفه خاصی نیست و آموزش هایی هم هست در این فایل است برنامه روزانه کاری و.......دقیقا جز به جز
یه نکته که من این کار رو تبلیغ میکنم به خاطر مدیر محترم این کار است که در کوتاه ترین زمان ممکن به تیکت هام پاسخ میده و امید میده خیلی دلسوزه و پرداختشم آنی است که در اول پست زدم
در ضمن فروشگاه اصلا مال خودت است مثلا این که بدون دردسر یک سایت بدون نصب افرونه بانک ملت و دردسراش یک سایت آماده داری و پرداختشم آنی است و 90 درصد از فروش فایل از خودت است.

وقت روزانه فقط 1.5 ساعات دوست عزیز ما فایلی رو الکی نمیفروشیم که نشه!و من مطمعنم پشیمون نمیشی چون خودم من هم مثل شما هستم یک کاربر عادی این فرصتو از دست نده!!

باتشکر

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
درآمد از فروش فایل است.
درآمد متوسط بستگی به فایل های اسالی اگر زیاد بفرستید و فایل ها آموزشی خوب باشد درآمدش 2,400,000 تومان است

اصلا نیاز به حرفه خاصی نیست و آموزش هایی هم هست در این فایل است برنامه روزانه کاری و.......دقیقا جز به جز
یه نکته که من این کار رو تبلیغ میکنم به خاطر مدیر محترم این کار است که در کوتاه ترین زمان ممکن به تیکت هام پاسخ میده و امید میده خیلی دلسوزه و پرداختشم آنی است که در اول پست زدم
در ضمن فروشگاه اصلا مال خودت است مثلا این که بدون دردسر یک سایت بدون نصب افرونه بانک ملت و دردسراش یک سایت آماده داری و پرداختشم آنی است و 90 درصد از فروش فایل از خودت است.

وقت روزانه فقط 1.5 ساعات دوست عزیز ما فایلی رو الکی نمیفروشیم که نشه!و من مطمعنم پشیمون نمیشی چون خودم من هم مثل شما هستم یک کاربر عادی این فرصتو از دست نده!!

باتشکر
اگه درآمد از فروش فایل هست تضمینی نیست
راستی فروش فایل آموزش هم نمیخواد یه فایل میزاری یا بازاریابی میکنی دوتا پست توی انجمن میدی مشه بازاریابی و دقیقا همین کاری که شما میکنی

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
و دقیقا همین کاری که شما میکنی

یکی از مرسوم ترین روش های سرکاریِ کسب درآمد ، فروختن ِ روش های کسب درآمده!!
که متاسفانه خیلی هم باب شده

این مدعیان در طلبش بی خبرانند ........ آنرا که خبر شد خبری باز نیامد

Last edited:

sorek17

Registered User
لایک‌ها
114
دوستان یک چیز بگم با عقلتون بسنجید من که اثبات پرداختی نشونتون دادم اعتماد میکنید یا اونی که میگه حدود 3380 دلار تا اینجا با انجام تسک بدون مدرک و اثبات و یک پست ایجاد کردن فقط همش غور میزنن میگن وی پی ان خرابه هههه پس دوستان به راه درست بیایید :)

با تشکر

دوست عزیز شما هنوز تسک انجام ندادی که میگی اقا یوسف دروغ میگه. انجام بدی میفهمی دروغ میگه یا راست :)

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
اگه درآمد از فروش فایل هست تضمینی نیست
راستی فروش فایل آموزش هم نمیخواد یه فایل میزاری یا بازاریابی میکنی دوتا پست توی انجمن میدی مشه بازاریابی و دقیقا همین کاری که شما میکنی

منم اول کار ناامید بودم میگفتم تضمینی نیست ولی با پیش رفتن آموزش که سئو سازی بود فروشگاه ابزار های آماده برای سئو سازی فروشگاه داره و کم کم فایل هام فروش رفت
بازار یابی هم نمیخواد کاربران عادی توسط موتور جستوجوگر گوگل,بینگ و....میان
دوست عزیز اگه این کار کیفیت نداشت هرگز بازگو و توجیح و طرفداری نمیکردم.

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز شما هنوز تسک انجام ندادی که میگی اقا یوسف دروغ میگه. انجام بدی میفهمی دروغ میگه یا راست :)

گفتم با عقلتون و چشتون بسنجید ایشون سایت هایی را معرفی کردند که اسکم یا تاخیری داره مثل سایت http://tasks4dollars.com پرداختیش خنده داره!!

یه چند تا 11 مارچ پرداختی داره یه چند تا هم 22 آپریل هههه

نئو هم شنیدم دیگه به ایرانی ها پرداختی ندارند اعتمادی ندارد تو سایت پی تی سی مانیتور یکی از این کاریرا میگفت

انتخاب راه درست با شما همواره را درست را در پیش بگیرید تا اعتبار خود را نگه دارید تا معیار سنج حق و باطل باشید

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
منم اول کار ناامید بودم میگفتم تضمینی نیست ولی با پیش رفتن آموزش که سئو سازی بود فروشگاه ابزار های آماده برای سئو سازی فروشگاه داره و کم کم فایل هام فروش رفت
بازار یابی هم نمیخواد کاربران عادی توسط موتور جستوجوگر گوگل,بینگ و....میان
دوست عزیز اگه این کار کیفیت نداشت هرگز بازگو و توجیح و طرفداری نمیکردم.
اصلا حرف شما درست!
این کار درآمد خوبی هم داشته باشه توی آموزش چه آموزش دادید؟مگه کار سخته که آموزش میزارید

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
یکی از مرسوم ترین روش های سرکاریِ کسب درآمد ، فروختن ِ روش های کسب درآمده!!
که متاسفانه خیلی هم باب شده

این مدعیان در طلبش بی خبرانند ........ آنرا که خبر شد خبری باز نیامد

تو که این فایل رو نخریدی چرا الکی حرف میزنی من بالا اثبات پرداختی گذاشتم تا همه مطمئن بشن

بی دلیل و اثبات حرف نزن مثل من مدرک بیار.

939442015-04-23_19-31-47.jpg

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
تو که این فایل رو نخریدی چرا الکی حرف میزنی من بالا اثبات پرداختی گذاشتم تا همه مطمئن بشن

بی دلیل و اثبات حرف نزن مثل من مدرک بیار.

939442015-04-23_19-31-47.jpg
پسر یاد بگیر درست حرف بزنی
اگه میخوای کاسبی کنی شرط اولش احترامه
الکی حرف میزنی یعنی چی؟
شما اول روی طرز صحبت کردنت تجدید نظر کن

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
پسر یاد بگیر درست حرف بزنی
اگه میخوای کاسبی کنی شرط اولش احترامه
الکی حرف میزنی یعنی چی؟
شما اول روی طرز صحبت کردنت تجدید نظر کن

آخه کسی که لایق احترامه که مدرک و دلیل داشته باشه برای فایلم و چشم پوشی از مدرک و اعتبارم نکنه!!

پس شما یاد بگیر بی مدرک حرف نزنی بری کلانتری میگه مدرکت و شاهدت کو!! یاد بگیر آخه تا کی!

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
آخه کسی که لایق احترامه که مدرک و دلیل داشته باشه برای فایلم و چشم پوشی از مدرک و اعتبارم نکنه!!

پس شما یاد بگیر بی مدرک حرف نزنی بری کلانتری میگه مدرکت و شاهدت کو!! یاد بگیر آخه تا کی!
پسرم چند سالته؟

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
اصلا حرف شما درست!
این کار درآمد خوبی هم داشته باشه توی آموزش چه آموزش دادید؟مگه کار سخته که آموزش میزارید

کار سختی نیست دوست عزیز
تنظیمات فروشگاه و سئو , برنامه کاری , افزودن محصول, چیدمان محصولات,ایده برای ساخت فروشگاه

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان اینم مدرک اثبات پرداختی برداشت چهارم به امید پیشرفت در کار

216802015-04-30_23-23-08.jpg

18000 تومان فعلا موجودی دارم بعد از برداشت حتما آپلود میکنم عکسو

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
شما فایل هارو از کجا میارین؟

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
بابا ایشون تازه کارن یه تاپیکی زدن دیگه شماره چرا اخه نوکرتون بشم؟؟؟؟

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
شما فایل هارو از کجا میارین؟

بعد از این که شما تنظیمات فروشگاه رو انجام دادید به پنل کاربری روی ارسال تیکت کلیک کنید و یک پیغام به عنوان دریافت فایل کلیک کنید تا لینکی از کمیاب ترین فایل ها رو ببینید

دوست عزیز نمونه از فروشگاهی که این فایلو مثل من میفروشه در بخش نظرات بیشتر کاربرا راضی هستند

نمونه ای از نظرات کاربران

الناز

مرررررررررررررررررسی مرسی مرسی مرسی قول داده بودم اگه پول دستم بیاد اینجا به همه میگمممم و واقعا بچه ها همه چی آروم و واقعی پیش رفت من تاریخ 7 آذر خریدم یکم سرم شلوغ بود اما وقت گذاشتم دیروز هم اولین روز کسب درآمدم بود و امروز هم همینطور امیدوارم پیشرفت کنم زوددددددددددد :X

پاسخ پشتیبانی : سلام و وقت بخیر ، ممنون انشالله موفق تر باشید خواهر گرامی

RasooL

سلام هیچی از کامپیوتر بلد نیستم ( الان نیم ساعت طول کشید تا بنویسم ) می تونم آیا کار کنم ؟ من فقط کمی بلدم فیلم پخش کنم و سایت اخبار باز کنم و برم سایت دانشگاه0 مرسی متنظرم

پاسخ پشتیبانی : سلام آقا رسول ؛ اول عرض کنم که مشتری معلول داریم که با یک دست بسختی کار میکرد اما خیلی خوب نتیجه گرفت و شرکت کمکش هم میکنه ... خوبی این روش همین هست که ضمن اینکه شما راحتی طول چند ساعت آموزش رو میخونید و طول 1 الی 2 روز هم یک کاربر حرفه ای می شید و تضمین میشه که به درآمد برسید فقط یادتون نره شما می تونید :)

مجتبی آقابیگی
با عرض سلام و احترام کتاب راهنمای مجموعه رو خریداری و دانلود کردم . بدون شک تا بحال در کشورمون شاهد چنین چیزی نبودیم و این طرح بسیار عالی هست . در حال حاضر که هنوز فضای کاری این مجموعه اشباع نشده بسیار فرصت خوبی است که کاربران با یکدیگر در فروش بیشتر رقابت کنند . همیشه ایده های جدید و نو در بازه زمانی کوتاه تری نسبت به ایده های تکراری و بی هدف به نتیجه میرسن و بنده هم برای شما و همه کاربران که خودم یکی از اونها هستم آرزوی موفقیت روز افزون رو دارم و امیدوارم در اینده نزدیک شاهد طرح های جالب دیگری از طرف شرکت شما باشیم . با تشکر ارادتمند شما مجتبی آقابیگی

پاسخ پشتیبانی : با سلام ، این نظر لطف شما هست و از این بابت خوشحالیم :)

Last edited:

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
نمونه نظرات کاربران
آتی
سلام.ممنونم بخاطر این کارخوبتون.راستش من دانشجوی سال دوم دندانپزشکی هستم.ی سوال داشتم.راستش من تقریبا تا دو ماه دیگه امتحان جامع علوم پایه دارم.من میتونم الان این فایل رو خریداری کنم و عضو شم و دوماه دیگه کارمو شروع کنم؟الانم میتونم اما میترسم از درسام جا بمونم...ی چیز دیگه اینکه راستش اگه خدا بخوادوشرایطش جور بشه قراره تا چند ماه دیگه انشاالله ازدواج کنم اما یکی ازمشکلاتم کسب ی درآمد تقریبا متوسطه.سوالم اینه ک آیا من میتونم به این کار بعنوان ی شغل با ی درآمد خوب و ثابت برای آماده سازی خودم برای زندگی نگاه کنم...ممنونم ازتون

پاسخ پشتیبانی : با سلام ، این کار سرمایه گزاری نمی خواهد ( البته قابلیتش را دارد ) ، و از طرفی شما فرمودید بعد از 2 ماه وقت آزاد خواهید داشت مشکلی نیست چون درسته سرمایه نمیخواهد ولی دیگه 1 ساعت وقت گزاشتن رو میخواهد و با توجه به اینکه اینترنتی هست به هیچ عنوان خسته کننده نیست و کسی از مدیریت خسته نمی شود .. شما می تونید به مرور با کسب درآمد از درآمدتون سرمایه گزاری کنید و بخشی ازمخارج رو با همین شغل اینترنتی تامین کنید ... و حتی در ادامه مخارج یک زندگی مشترک را تامین کنید و تا فارغ التحصیلی و یا اشتغال در رشته ی خودتان نگران مخارج نباشید .

سوال

من کارمندم و میخام بدونم باید حتما هر روز و یک ساعت متوالی پشت کامپیوتر باشم واسه کسب درآمد؟

پاسخ پشتیبانی : با سلام وقت بخیر ، نه اصلا ، خوبی این کار همین هست که مدیر خودتان هستید و برای شما تعیین تکلیف نمی شود و استقلال کامل دارید و اگر بعدها فعالیت نکنید بازهم درآمد خواهید داشت و قطع نمی شود و دائمی هست اما اگر به طور کامل قطع کنید برای همیشه .. به مرور درآمد شما شاید نزولی باشد .. مثلا هر ماه 5% کمتر شود .. ولی کاری هست که مشتاق می شوید وقت بیشتری حتی اختصاص بدید

ریحانه
تشکر از خدمات خوب
سلام خیلی ممنون

nima mehran

mamnoon khob bod

mrs1390

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
به نظر من تو به کار خودت برس به نظرات این افراد کاری نداشته باش . ولی کار سختیه فروش فایل های pdf و ....
شاید منم فردا اموزشت را خریدم.
به نظر من هرکسی راه خودش را تو درآمد داره یکی تسک یکی همکاری در فروش . ولی اون رفیقمون راست می گفت به اعصابت مسلط باش سعی کن به کسی توهین نکنی.
مخلص همگی

بالا