سلام
بالاخره با کلی مشکلات تصمیم گرفتم امروز نحوه پروگرام رو توضیح بدم. این سربازی وقت سر خاروندن هم برامون نذاشته.:lol:
فقط به شرط اینکه به هر جوابی رسیدید منو هم در جریان بزارید. منم هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم.
اول این شماتیک رو داشته باشید:
http://www.tinypic.com/view/?pic=sv5sv8
فقط در قسمت سیم گراند usb یه مقاومت 0 اهم بزارید.
اون موقعی که من با flip کار میکردم اتمل یه فایل inf داده بود که تا اونو جای قبلی نمی ذاشتیم دراور میکرو نصب نمیشد.تو ورژن جدیدش نمیدونم چی شده.
حالا با فرض اینکه همه vcc ها و گراندها و اسیلاتور و اون فیلتر رو کامل متصل کرده باشید ادامه میدیم.
دکمه ISP رو بزنید تا اون پایه با مقاومت 2.2 کیلویی زمین بشه. با این کار میکرو به مد پروگرام میره.
بعد کابل usb رو متصل کنید. اگه همه اتصالات درست باشه ( D+ و D- هم توجه کنید) به محض اتصال هم صدای دینگ میاد هم کامپیوتر می فهمه که یه device جدید بهش متصله و شرو می کنه به دنبال گشتن درایورش. (این مرحله اش گیر زیاد داره. ممکنه تا چندین با جواب نگیرید) . این هست که اون فایل inf رو باید بهش بدید. ( توی یکی از فولدرهای flip هست). بعد درایورش که نصب بشه توی Device manager کامپیوتر اسم میکرو میاد.
بعد نرم افزار رو باز کنید و روی کانکت USB بزنید. ارتباط بر قرار میشه.
از اینجا به بعدش معلومه. باید فایل HEX رو بهش بدید. مدل میکرو رو انتخاب کنید . و همه تیکهای پاک کردن و چک کردن و رایت کردن رو بزنید. بعدش پروگرم می کنید.
اولش هم یه برنامه ساده مثل یه فرکانس روی یه پایه بنویسید تا بتونید با اسکوپ چکش کنید.
بهترین منبع هم خود دیتا شیتتش هست. snd2 هم نمیدونم تو بازار هست یا نه.
اماDAC هم می تونه مشکل ساز بشه. خود دیتا شیتش UDA1330ats معرفی کرده. که تو ایران نیستش. ما خودمون از چین گیر آوردیم :wacko: . بعدش که گرفتیم و دیتا شیتش رو خوندیم فهمیدیم باید UDA1320ats رو میگرفتیم. چون اون 3 ولته ولی 1330 5 ولت هستش و برای ما که کل میکرو با 3ولت کار می کرد دردسر داشت.
در کل هم پروژه واقعا سنگینه. هم باید برنامه نویستون مخصوصا c خوب باشه. هم مثلا به فرمتهای مختلف صدا آشنا باشید .( به DAC که برسید متوجه میشید.) هم باید از تحوه ذخیره و خوندن اطلاعات از روی MMC یا CDRom آشنا باشید. :blush: ولی اگه به جواب برسید خیلی شیرینه. :happy:
من هر وقت وقت کنم اینجا سر میزنم. تا اونجایی هم که بلد باشم و یادم مونده باشه کمک خواهم کرد. هر کی هم داره رو این پروژه کار میکنه روند کارش رو بنویسه ببینیم کار تا کجا پیش رفته
موفق باشید