• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میکرو کنترلر

R.Shams

Guest
لایک‌ها
9
به نقل از Behnam-AVR :
با سلام
دوست عزيز شما مي فرماييد پروگرامر stk200 ساخته شده و مي تونيم اونو بخريم حال من بهتون مژدگاني ميدم كه ما پروگرامر stk 500 , jtag ice رو ساختيم و هر كسي مايل باشه ميتونه با من مكاتبه كنه البته با تشكر از R-Shams عزيز كه با راهنمايي شون به من كمك كردند ولي stk500 من پروگرامينگ موازي رو هم ساپورت ميكنه .
ضمنا متاسفانه bascom رو نميتونمupload كنم اگه كسي نسخه فول اونو بخواد مي تونم براش E-mail بزنم .
لطفا هر كي مايل باشه به آدرس زير E-mail بزنه .
[email protected]
با سلام

از لطفتون ممنون

اگه میشه نقشه پروگرامرها رو نیز بزارید تا دانلود کنیم متشکر میشم.

R.Shams

Guest
لایک‌ها
9
به نقل از mamd82 :
اگه لطف کنین تجهزات جامبی مورد استفاده و هزینه تمام شده یک دسگاه کامل رو بگین ممنون میشم.

با سلام
ميكروي AT89C51SND1 رو يكي از دوستان از تهران براي من تهيه كرده اونهم از مجيد كو در پاساژ امجد به قيمت هشت هزار تومان .
در مورد لوازم جانبي چون هنوز خودم نتونستم پروتوكل USB رو پياده كنم تقريبا اطلاعي ندارم ولي شما به يك كارت حافظه MMC و يك ديجيتال به آنالوگ كه احتمال خيلي زياد در ايران نيست و چند قطعه ريز ديگه نياز داريد .
عكس AT89C51SND1 :
http://forum.persiantools.com/attachment.php?attachmentid=7739&stc=1&d=1143875551
89C51SND1C.JPG

:p[/QUOTE]
دستت درد نکنه خیلی مفد بود.

میگم راستی سری SND2 هم گیر میاد. قیمتش چنده؟

solarisco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
R.Shams جان من با این میکرو کار نکردم و به طور دقیق نمیتونم کمکتون کنم ولی دوستمون حمید ظاهرا با این میکرو کار کردن و اونو پروگرام کردن و میتونن شما رو راهنمایی کنن .و البته به طور مختصر بگم که یه پایه به اسم isp روی میکرو هست که با پایین اوردم اون میکرو میره تو مد پروگرام شدن و شما با usb براحتی تحت ویندوز و به کمک برتامه ها و درایورهایی که در سایتش هم هست میتونید اونو پروگرام کنید ولی اطلاعات کامل رو از دوستمون حمید بپرسید.
در مورد snd2 من مشهدم و اینجا که ندیدم ولی تهران رو نمیدونم.
در مورد DAC که کیفیت خوبی داشته باشه باز هم متاسفانه مشهد که نیست وتهران رو هم بعبد مبدونم (بهتره تحقیق کنید و به ما هم بگبد) در مورد میکرویی که dac داشته باشه من چیزی ندیدم ولی شما اگر نهایتا نتونستید پیدا کنید و همچنین snd2 هم یافت نشد و قصد ساخت mp3 روهم دارین پس یه راه براتون میمونه و اون استفاده از بردهایی هست که به اسم برد vcd و یا mp3 دز بعضی مغازه های الکترونیکی میفروشن که مشهد قیمتش حدود 8 تومن هست که مورد مصرفش تو vcd هایی هست که بردشون سوخته و البته با داشتن یکی از اینا به همراه یه لنز و موتور ( که بهشون مکانیک میگن)میشه یه mp3 player و vcd player درست کرد پس نتیجه اینکه با خرید این برد شما هم راه انداز cd داری هم decoder mp3 و هم video decoder و هم dac با دقت 16 بیت که البته کیفیت خیلی خوبی نداره ولی قابل تحمله که اسم این dac هم pt8211 هست .

R.Shams

Guest
لایک‌ها
9
سلام.
دستت درد نکنه خیلی خوب بود.

در مورد DAC میکروها کلا DAC ندارند ولی PWM دارند و بجای DAC از اونا استفاده میکنن (با قرار دادن یک فیلتر پایین گذر در خروجی). مبدلهای PWM در AVR از سرعت بالایی برخوردار هستند. و دارای مدهای متنوعی برای پیکر بندی است. مبدلها در بعضی سری ها 16 بیت نیز هست.

jimbo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام خدمت دوستان عزیز
چند روزی هست که آقای شمس هیچ پستی نفرستاده اند .
امید وارم که خیلی گرفتار نباشند . چون حقیقتا اگر ایشان و آقا بهنام پست نفرستند
این فوروم خیلی بی رنگ می شود .
با تشکر از همه دوستان.
راستی اگر کسی از دوستان می تواند بگوید که چگونه می شود از میکرو استفاده کرد و از طریق صفحه کلید به آن اطلاعات جدید وارد کرد بگونه ای که در حافظه میکرو بماند و با قطع برق پاک نشود و فرضا بتوان از آن به عنوان تغییر رمز ورود استفاده کرد .​

R.Shams

Guest
لایک‌ها
9
سلام دوست عزیز
از لطف شما متشکرم. شرمنده ام که نمیتونم مطالب رو زودتر آپدیت کنم. به شما قول دادم برنامه صفحه کلید رو بزارم ولی هنوز فرصت نکردم بررسی کنم. این اطلاعاتی که میخوای هم براتون میزارم. شما میتونین از حافظه E2PRom هم استفاده کنین.

ببخشید من دوست ندارم بدقولی بشه ولی هیچ چیزی همونجوری که بخوای هرگز نمیشه.

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بالاخره با کلی مشکلات تصمیم گرفتم امروز نحوه پروگرام رو توضیح بدم. این سربازی وقت سر خاروندن هم برامون نذاشته.:lol:
فقط به شرط اینکه به هر جوابی رسیدید منو هم در جریان بزارید. منم هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم.

اول این شماتیک رو داشته باشید:
sv5sv8_th.jpg

http://www.tinypic.com/view/?pic=sv5sv8
فقط در قسمت سیم گراند usb یه مقاومت 0 اهم بزارید.

اون موقعی که من با flip کار میکردم اتمل یه فایل inf داده بود که تا اونو جای قبلی نمی ذاشتیم دراور میکرو نصب نمیشد.تو ورژن جدیدش نمیدونم چی شده.

حالا با فرض اینکه همه vcc ها و گراندها و اسیلاتور و اون فیلتر رو کامل متصل کرده باشید ادامه میدیم.
دکمه ISP رو بزنید تا اون پایه با مقاومت 2.2 کیلویی زمین بشه. با این کار میکرو به مد پروگرام میره.
بعد کابل usb رو متصل کنید. اگه همه اتصالات درست باشه ( D+ و D- هم توجه کنید) به محض اتصال هم صدای دینگ میاد هم کامپیوتر می فهمه که یه device جدید بهش متصله و شرو می کنه به دنبال گشتن درایورش. (این مرحله اش گیر زیاد داره. ممکنه تا چندین با جواب نگیرید) . این هست که اون فایل inf رو باید بهش بدید. ( توی یکی از فولدرهای flip هست). بعد درایورش که نصب بشه توی Device manager کامپیوتر اسم میکرو میاد.
بعد نرم افزار رو باز کنید و روی کانکت USB بزنید. ارتباط بر قرار میشه.
از اینجا به بعدش معلومه. باید فایل HEX رو بهش بدید. مدل میکرو رو انتخاب کنید . و همه تیکهای پاک کردن و چک کردن و رایت کردن رو بزنید. بعدش پروگرم می کنید.
اولش هم یه برنامه ساده مثل یه فرکانس روی یه پایه بنویسید تا بتونید با اسکوپ چکش کنید.

بهترین منبع هم خود دیتا شیتتش هست. snd2 هم نمیدونم تو بازار هست یا نه.
اماDAC هم می تونه مشکل ساز بشه. خود دیتا شیتش UDA1330ats معرفی کرده. که تو ایران نیستش. ما خودمون از چین گیر آوردیم :wacko: . بعدش که گرفتیم و دیتا شیتش رو خوندیم فهمیدیم باید UDA1320ats رو میگرفتیم. چون اون 3 ولته ولی 1330 5 ولت هستش و برای ما که کل میکرو با 3ولت کار می کرد دردسر داشت.

در کل هم پروژه واقعا سنگینه. هم باید برنامه نویستون مخصوصا c خوب باشه. هم مثلا به فرمتهای مختلف صدا آشنا باشید .( به DAC که برسید متوجه میشید.) هم باید از تحوه ذخیره و خوندن اطلاعات از روی MMC یا CDRom آشنا باشید. :blush: ولی اگه به جواب برسید خیلی شیرینه. :happy:

من هر وقت وقت کنم اینجا سر میزنم. تا اونجایی هم که بلد باشم و یادم مونده باشه کمک خواهم کرد. هر کی هم داره رو این پروژه کار میکنه روند کارش رو بنویسه ببینیم کار تا کجا پیش رفته
موفق باشید

mamd82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از solarisco :
R.Shams جان من با این میکرو کار نکردم و به طور دقیق نمیتونم کمکتون کنم ولی دوستمون حمید ظاهرا با این میکرو کار کردن و اونو پروگرام کردن و میتونن شما رو راهنمایی کنن .و البته به طور مختصر بگم که یه پایه به اسم isp روی میکرو هست که با پایین اوردم اون میکرو میره تو مد پروگرام شدن و شما با usb براحتی تحت ویندوز و به کمک برتامه ها و درایورهایی که در سایتش هم هست میتونید اونو پروگرام کنید ولی اطلاعات کامل رو از دوستمون حمید بپرسید.
در مورد snd2 من مشهدم و اینجا که ندیدم ولی تهران رو نمیدونم.
در مورد DAC که کیفیت خوبی داشته باشه باز هم متاسفانه مشهد که نیست وتهران رو هم بعبد مبدونم (بهتره تحقیق کنید و به ما هم بگبد) در مورد میکرویی که dac داشته باشه من چیزی ندیدم ولی شما اگر نهایتا نتونستید پیدا کنید و همچنین snd2 هم یافت نشد و قصد ساخت mp3 روهم دارین پس یه راه براتون میمونه و اون استفاده از بردهایی هست که به اسم برد vcd و یا mp3 دز بعضی مغازه های الکترونیکی میفروشن که مشهد قیمتش حدود 8 تومن هست که مورد مصرفش تو vcd هایی هست که بردشون سوخته و البته با داشتن یکی از اینا به همراه یه لنز و موتور ( که بهشون مکانیک میگن)میشه یه mp3 player و vcd player درست کرد پس نتیجه اینکه با خرید این برد شما هم راه انداز cd داری هم decoder mp3 و هم video decoder و هم dac با دقت 16 بیت که البته کیفیت خیلی خوبی نداره ولی قابل تحمله که اسم این dac هم pt8211 هست .

با سلام خدمت دوستان
ميكروي SND2 تا جايي كه بنده اطلاع دارم هنوز در ايران پيدا نميشود. در مورد DAC هم به همين صورت است .

بچه ها كسي با KEIL كار كرده من دنبال كرك يا نسخه فولش ميگردم .
ضمنا سولاريس جان
يار در كوزه و ما گرد جهان ميگرديم . مبچمشدم . درصورتي كه وقت و حال و حوصله داري با هم ملاقاتي داشته باشيم
ايمل بنده :[email protected]

:p

R.Shams

Guest
لایک‌ها
9
با سلام خدمت حمید جان

دستت درد نکنه. خیلی خوب بود. هر وقت شروع کردم بهت اطلاع میدم کمکم کنی. الان خیلی وقت ندارم.

R.Shams

Guest
لایک‌ها
9
به نقل از ..hamid.. :
سلام
بالاخره با کلی مشکلات تصمیم گرفتم امروز نحوه پروگرام رو توضیح بدم. این سربازی وقت سر خاروندن هم برامون نذاشته.:lol:
فقط به شرط اینکه به هر جوابی رسیدید منو هم در جریان بزارید. منم هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم.

اول این شماتیک رو داشته باشید:
sv5sv8_th.jpg

http://www.tinypic.com/view/?pic=sv5sv8
فقط در قسمت سیم گراند usb یه مقاومت 0 اهم بزارید.

اون موقعی که من با flip کار میکردم اتمل یه فایل inf داده بود که تا اونو جای قبلی نمی ذاشتیم دراور میکرو نصب نمیشد.تو ورژن جدیدش نمیدونم چی شده.

حالا با فرض اینکه همه vcc ها و گراندها و اسیلاتور و اون فیلتر رو کامل متصل کرده باشید ادامه میدیم.
دکمه ISP رو بزنید تا اون پایه با مقاومت 2.2 کیلویی زمین بشه. با این کار میکرو به مد پروگرام میره.
بعد کابل usb رو متصل کنید. اگه همه اتصالات درست باشه ( D+ و D- هم توجه کنید) به محض اتصال هم صدای دینگ میاد هم کامپیوتر می فهمه که یه device جدید بهش متصله و شرو می کنه به دنبال گشتن درایورش. (این مرحله اش گیر زیاد داره. ممکنه تا چندین با جواب نگیرید) . این هست که اون فایل inf رو باید بهش بدید. ( توی یکی از فولدرهای flip هست). بعد درایورش که نصب بشه توی Device manager کامپیوتر اسم میکرو میاد.
بعد نرم افزار رو باز کنید و روی کانکت USB بزنید. ارتباط بر قرار میشه.
از اینجا به بعدش معلومه. باید فایل HEX رو بهش بدید. مدل میکرو رو انتخاب کنید . و همه تیکهای پاک کردن و چک کردن و رایت کردن رو بزنید. بعدش پروگرم می کنید.
اولش هم یه برنامه ساده مثل یه فرکانس روی یه پایه بنویسید تا بتونید با اسکوپ چکش کنید.

بهترین منبع هم خود دیتا شیتتش هست. snd2 هم نمیدونم تو بازار هست یا نه.
اماDAC هم می تونه مشکل ساز بشه. خود دیتا شیتش UDA1330ats معرفی کرده. که تو ایران نیستش. ما خودمون از چین گیر آوردیم :wacko: . بعدش که گرفتیم و دیتا شیتش رو خوندیم فهمیدیم باید UDA1320ats رو میگرفتیم. چون اون 3 ولته ولی 1330 5 ولت هستش و برای ما که کل میکرو با 3ولت کار می کرد دردسر داشت.

در کل هم پروژه واقعا سنگینه. هم باید برنامه نویستون مخصوصا c خوب باشه. هم مثلا به فرمتهای مختلف صدا آشنا باشید .( به DAC که برسید متوجه میشید.) هم باید از تحوه ذخیره و خوندن اطلاعات از روی MMC یا CDRom آشنا باشید. :blush: ولی اگه به جواب برسید خیلی شیرینه. :happy:

من هر وقت وقت کنم اینجا سر میزنم. تا اونجایی هم که بلد باشم و یادم مونده باشه کمک خواهم کرد. هر کی هم داره رو این پروژه کار میکنه روند کارش رو بنویسه ببینیم کار تا کجا پیش رفته
موفق باشید
با سلام خدمت حمید جان

دستت درد نکنه. خیلی خوب بود. هر وقت شروع کردم بهت اطلاع میدم کمکم کنی. الان خیلی وقت ندارم.

mamd82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشكر از كليه دوستان
اميدوارم در كنار يك ديگر بتوانيم كاري كنيم كارستان .

R.Shams

Guest
لایک‌ها
9
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی

یه فایل ZIP آپلود کردم که همون برنامه کیبوردی بود که بهتون قولشو داده بودم.
این برنامه به زبان بیسیک BASCOM AVR هست. در اون از روتین اسکن که توی لایبرری برنامه BASCOM هست استفاده نکردم. من فقط در برنامه نویسی برای کیبورد روتین خودم رو قبول دارم و به نظر خودم برنامه کاملیه و قابل دستکاری و در نتیجه انعطاف پذیر. اگه با روتین توی BASCOM کار کرده باشید و روتین منو هم امتحان کنین میفهمین که کدوم بهتره. روتین های آماده درسته که کار مارو راحت میکنند (البته به نظر میاد) ولی در حقیقت انعطاف رو از ما میگیرن و بعضی جاها مجبور میشیم مسیر برناممون رو طبق اون بنویسیم و تغییر بدیم. و در بعضی موارد کار ما رو هم سخت تر میکنن. من تا حالا حتی از دستور دیبانس آماده هم استفاده نکردم (نه که بلد نباشم.). هر وقت خواستم اونو خودم نوشتم. البته بهتره که اینگونه برنامه ها با کدهای اسمبلی نوشته شوند تا هم سرعت بالا و هم کد کم تولید کنن. ولی برای کارهای ابتدایی لازم نیست خودمونو اینهمه زحمت بدیم.

اینجوری بهتون بگم که در بعضی برنامه ها مجبور میشین (مجبور که نه یعنی بهتره که) کدهاتونو بین برنامه اسکن کیبورد بنویسین. اگه عجله نکنین وصبر داشته باشین حتما یه روزی به این طور موردی برخورد میکنین.

R.Shams

ببخشید دوستان از اینکه بعضی مواقع مطالب رو دیر میزنم. چکار کنم بعضی کارا دست خود آدم نیست. امیدوارم صبر و تحملتون زیاد باشه و منو رو تحمل کنین.

mamd82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از R.Shams :
فایل کتاب روگرفتم دستت درد نکنه خوب بود.

با سلام
جناب شمس عزيز
يك كتاب با عنوان USB Design By example هم هست كه دوستان خيلي از آن تعريف ميكنند . ولي من چيز بدرد بخوري با اين عنوان پيدا نكردم .

solarisco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mamd82 :
با سلام خدمت دوستان
ميكروي SND2 تا جايي كه بنده اطلاع دارم هنوز در ايران پيدا نميشود. در مورد DAC هم به همين صورت است .

بچه ها كسي با KEIL كار كرده من دنبال كرك يا نسخه فولش ميگردم .
ضمنا سولاريس جان
يار در كوزه و ما گرد جهان ميگرديم . مبچمشدم . درصورتي كه وقت و حال و حوصله داري با هم ملاقاتي داشته باشيم
ايمل بنده :[email protected]

سلام
خوبی mamd82 جان؟
البته من مدت زیادی نیست که اینجام و مشهدی نیستم ولی به هر حال همشهریم دیگه :)

R.Shams

Guest
لایک‌ها
9
سلام دوستان
ببخشید فایل اسکن کیبورد رو آپلود کردم ولی چون سرعت پایین بود مثل اینکه آپلود نشده.

این هم فایل اسکن کیبورد:

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از R.Shams :
به نقل از R.Shams :
با سلام و عرض تبریک سال نو و آرزوی موفقیت شما.
دوست عزیز من میخوام یک دستگاه MP3 Player بسازم. اگه ممکنه منو راهنمایی کنین.
چگونه میتونم IC های سری SND رو پروگرام کنم.
نقشه پروگرامر Flip. پروگرامر USB باشه بهتره.
IC سری AT89C51SND2 هم گیر میاد. قیمتش چنده؟
نحوه ارتباط دهی.
DAC مورد استفاده در سری SND1 آی سی خاصیه و گیر میاد و اگه هست قیمتش رو لطف کنید. میتونیم بجای اون از DAC بعضی سریهای AVR که پر سرعت هست استفاده کنیم؟
اگه منو کمک کنین ممنون میشم. فقط اگه امکان داره تو فروم میکروکنترولر که خودم راه اندازیش کردم بزارید تا بقیه دوستان هم بتونن استفاده کنن.

سلام.سال نو شما و همه عزیزان فرومی مبارک باشه.

_ برای پروگرام کردن SND1 نیازی به ابزارخاصی نیست و میتونی از طریق USB و نرم افزار FLIP http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/flip-2_4_4.zip این کار رو انجام بدین.
_ SND2 در ایران نیست وقیمتش رو هم نمیدونم ولی میتونید به وارد کنندگان قطعه سفارش بدید تا با قیمتی یه کم بیشتر براتون بیارن.
_ِ DAC مورد استفاده در سری SND1 یک مبدل صدای دیجیتال به آنالوگه که با استاندارد IIS که یک پروتکل استاندارد سریال برای صداست کار میکنه.خروجی صدای SND1 تحت این استاندارده و نمیشه از DAC های معمولی استفاده کرد.اما میشه از آی سی هایی که این پروتکل(IIS ) رو ساپورت میکنن استفاده کرد.​

R.Shams

Guest
لایک‌ها
9
به نقل از pinnacle :
سلام.سال نو شما و همه عزیزان فرومی مبارک باشه.

_ برای پروگرام کردن SND1 نیازی به ابزارخاصی نیست و میتونی از طریق USB و نرم افزار FLIP http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/flip-2_4_4.zip این کار رو انجام بدین.
_ SND2 در ایران نیست وقیمتش رو هم نمیدونم ولی میتونید به وارد کنندگان قطعه سفارش بدید تا با قیمتی یه کم بیشتر براتون بیارن.
_ِ DAC مورد استفاده در سری SND1 یک مبدل صدای دیجیتال به آنالوگه که با استاندارد IIS که یک پروتکل استاندارد سریال برای صداست کار میکنه.خروجی صدای SND1 تحت این استاندارده و نمیشه از DAC های معمولی استفاده کرد.اما میشه از آی سی هایی که این پروتکل(IIS ) رو ساپورت میکنن استفاده کرد.​
دستت درد نکنه خوب بود.

ببخشید میشه تلفن یه وارد کننده قطعه رو به من بدید تا بپرسم و یا خودتون اگه میتونین برام ب÷رسین.

Behnam-AVR

Guest
لایک‌ها
0
با سلام
jimbo عزیز من فکر میکنم متوجه شدم که شما چی میخوای این برنامه رو یه نگاهی بینداز تا سر فرصت
توضیحاتشو بدم
این برنامه قابلیت عوض کردن کد از روی صفحه کلید رو داره و با قطع برق هم حافظه اش پاک نمیشه
ورژن جدیدش همراه با شماره گیر تلفن اگه خواستی برات آپلود میکنم

فایل های ضمیمه

• PROG1.zip
    2.1 KB · نمایش ها: 35

Behnam-AVR

Guest
لایک‌ها
0
R.Shams عزیز
اگه تونستی bascom full که برات فرستادم download کنی و اگه تونستی اونو آپلود کن تا بقیه هم استفاده کنن چون من هر کاری کردم نتونستم آپلود کنم تو فورم همه استفاده کنن در مورد نقشه stk500 هم دارم رو PCBاش کار میکنم که اگه کامل شد حتما میزارم تا همه استفاده کنن.
ضمنا اون سایتی که معرف کردی JTAG-ICE اش خوب کار میکنه هر کیبخواد میتونه درست کنه و استفاده کنه:p
:cool:
ضمنا از بابت روتین صفحه کلیدت خیلی ممنون که کاملا کاربردیه من یه چیزی تو این مایه ها با اسمبلی نوشته بودم ولی فهم این خیلی راحت تره چون تحت بیسیکه

بالا