Reza2kn
Registered User
این سیستم حسابشو واسه من توضیح می دید؟
مثلا می نویسه:
$0.473
این یعنی چی؟ 1000 تا بشه می شه یک دلار؟
یا این:
$0.6
این با همون
$0.600
برابره؟
ببخشید من ریاضیم خوب نیست :blink:
سلام دوست عزیز
بله ، همینطوره
موفق باشید
این سیستم حسابشو واسه من توضیح می دید؟
مثلا می نویسه:
$0.473
این یعنی چی؟ 1000 تا بشه می شه یک دلار؟
یا این:
$0.6
این با همون
$0.600
برابره؟
ببخشید من ریاضیم خوب نیست :blink:
سلام دوست عزیز
بله ، همینطوره
موفق باشید![]()
مرسی رضا جان..
راستی من زیرمجموعتم کلی هم دارم فعالیت می کنمهوای ما رو داشته باش
![]()
درودٰ
من جایی خوندم که تو این سایت تا 15 روز اول ثبت نام نه میتونی زیرمجموعه بگیری و نه ارتقاء سطح بدی. درسته؟
با تغییر آیپی مشکل نداره ؟ یعنی شما می تونی تو 1 روز با 3-4 تا آیپی مختلف توی اکانت خودت بری و کلیک کنی ؟
درودٰ
من جایی خوندم که تو این سایت تا 15 روز اول ثبت نام نه میتونی زیرمجموعه بگیری و نه ارتقاء سطح بدی. درسته؟
با تغییر آیپی مشکل نداره ؟ یعنی شما می تونی تو 1 روز با 3-4 تا آیپی مختلف توی اکانت خودت بری و کلیک کنی ؟
اون مقاله هارو اگر امکانش هست برای منم ارسال کنید
مرسی
چرا دوست عزیز . خیلی راحت میتونی از روز اول زیر مجموعه اجاره کنی . شما در 15 روز اول قادر به جذب زیر مجموعه مستقیم نیستی.
در مورد ارتقا دقیقا حضور ذهن ندارم ولی فکر کنم بعد از 15 روز امکان ارتقا به طلایی رو پیدا میکنید
در مورد دور زدن سایت و ساخت چند اکانت هم بگم که نئوباکس خیلی سریع یا از روی سخت افزار کامپیوترت و یا از ای پی شما رو شناسایی کرده و هنگام برداشت مچتون رو میگیره.یعنی دیگه بجای اینکه حسابتون رو ببنده اجازه میده حسابی فعالیت کنید و در اخر موقعی که میخواید برداشت کنید حالتونو جا میاره
از فکر تقلب بیا بیرون کلی خودتو اذیت میکنی آخرشم هیچی...
درودٰ
اون مقاله هارو اگر امکانش هست برای منم ارسال کنید
مرسی
احتمالاً من منظورمو خوب نرسوندم
من گفتم با چندتا آيپي توي 1 اكانت ( كه همون اكانت خودمون هست ) توي 1 روز ميشه رفت و فعاليت كرد؟
مثلاً من صبح از سر كارم برم توي اكانت ، ظهر از خونه برم يا بعدش از موبايل برم داخل اكانتم و فعاليت كنم
[/COLOR]
وقتتون را درسایتهای کلیکی تلف نکنید حتی در neobux
در واقع با فعالیت در این سایتها شما کارگر مجانی این سایتها میشوید تا صاحب سایت میلیونر بشه.
باید روی 20 تا تبلیغ کلیک کنی تا 3 سنت در بیاری خیلی خنده داره
تا حالا فکر کردی چرا حداقل پرداختش 2 دلاره ؟
فقط بدرد مردم فقیری مثل هند می خوره که آرزوشون درامد 30 دلار در ماه است و توی 30 تا سایت مشابه neobux ثبت نام می کنند تا شاید در یک ماه 20 یا 30 دلار دربیارند
اگر neobux حداقلش 2 دلاره به این علت هست که بیشتر از 95 درصد افرادی که تو سایت ثبت نام می کنند به این 2 دلار هم نمی رسند و در نتیجه برای سایت مجانی کار کردند
(من سایت سراغ دارم در عرض 5 دقیقه بیشتر از 20 سنت در میاری و مینیم پرداختش هم 5 سنته نه 2 دلار کمتر از 24 ساعت هم به حسابت پرداخت می کنه)
البته من خطاب به شما نبود کلی گفتم کلیک کردن هیچ ارزشی نداره و روشهای دیگری در همین اینترنت هست که ماهی بیشتر از 500 دلار میشه درامد داشت ولی خوب بعد از چند ماه خودت می فهمی من چی می گم من تازه که وارد این کارشده بودم از همون اول pts , survey کار می کردم ساعتی 2 یا 3 دلار درامد داشت نه چند سنت
خوشم میاد همه ایرانیا واسه این که بخوان به حرفشون قطعیت ببخشن ، درصد بندی میکنن همه چیزو :lol: الان شما این 95% و از کجا آوردی؟
بعدشم اون تعداد افرادی که ول میکنن میرن ، تقصیره سایت نیست که! تقصیر خودشونه! خودشون ول کردن رفتن! ربطی هم به سایت نداره..
اینجا هم شما به خودت زحمت میدادی و میخوندی میدیدی که اولا مینی جاب ها خیلی درآمد بالایی دارن ، بعدشم قرار نیست همینجور مثل روز اول بمونه ، وقتی زیرمجموعه بگیری درآمدت 100 برابر اون Survey ها میشه که 99% شون با ایران مشکل دارن و بهت پول نمیدن! البته همشون با ایران مشکل دارن ، ولی مسئله اینه که اگه با وی پی انم بخوای دورشون بزنی چون پرداخت هاشون دستی هست ، چک میکنن و میفهمن اینجوری اومدی پولت رو نمیدن! هم از Get-Paid تجربه دارم که اینجوری کرد و هم opinionoutpost که معتبر ترین سایت Survey دنیاست و به5 دلار رسیدم گیر داد که ISP تون رو نمیشناسم پول نمیدم :lol::lol: اینجور سایت ها شاید برای افراد خارج از ایران بدردبخور تر از PTC ها باشن ، مخصوصا تو شروع کار ، ولی با این وضع افتضاح ، همین رو هم ازمون نگیرن خیلی خوبه!
اگه به سراغ داشتنه ، من هم سایت سراغ دارم که کلا مینیمووم ندارن! کسی که بخواد کار کنه و برای موندن بیاد تو این سایتها اصلا براش مهم نیست که مینیمومش چنده چون باید همین پول و بذاره واسه زیرمجموعه گرفتن نه واسه بیرون کشیدن!! حالا 40 سنت یا 2 دلار به چه درد کسی میخوره که بکشه بیرون؟
همین کسایی هم که از نئوباکس 2 دلارشون و میکشن بیرون بیشترین ضرر و میکنن!
بعد از این هم کلا به شما و کسانی که با شما هم عقیده هستن یه چیزی رو بگم. ببینید کلا هرکاری یه ریسکی داره و یه عده افراد خاصی رو میپذیره و همیشه افراد دیگه ای میرن تو اون رشته و ناموفق میشن ، ولی بعضی افراد دیگه هستن که توش موفق میشن و زندگی شون رو از اون راه میگذرونن. صددرصد کسی که هیچ گونه خلاقیتی در وجودش نباشه ، نمیتونه بره هنرمند بشه! کسی که قدرت بدنی زیاد و توانایی فیزیکی بالایی نداشته باشه ، نمیتونه بره سرکار ساختمون یا جوشکاری و... ، کسی که مغزش خوب کار نکنه نمیتونه بره معلم فیزیک بشه! این کار هم افرادی رو میخواد که هم حوصله زیاد داشته باشن و خسته نشن ، هم تفکر اقتصادی داشته باشن ، در این زمینه مخصوصا اگه زبان انگلیسی قوی هم داشه باشند خیلی خیلی بهشون کمک میکنه.
خوب ولی کسی که حال و حوصله اینکار رو نداره و یک روز میاد کلیک میکنه 4 روز کلیک نمی کنه و میخواد همینجوری میلیونر بشه به هیچ جا نمیرسه!! اینه که خواهش میکنم هی نیایید بگید این کارها فایده نداره و... اگه فکر می کنید برای شما مناسب نیست واردش نشید همین :دی
موفق باشید![]()
ساخت اکانت با سا کس مشکلی ایجاد نمی کند؟
نکنه موقع برداشت پول گیر بده؟
دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند
دوستان عزیز در آمد نئوباکس از کلیک کردن نیست
بلکه از مینی جابشه
من خودم به شخصه تو 1 ماه 60 دلار برداشت داشتم و میتونست به 120 هم برسه و لی بدلیل اینکه تو زمان های خواصی نتونستم جاب هاشو بزنم شده 60 تا
در کل زیاد رو کلیک کردن حساب باز نکنید درآمد اصلی نئوباکس از مینی جاب هاشه
نیازی به دیکشنری نیستخب یکم توضیح بیشتر راجع به مینی جاب بدید یا آموزش کلی بدید که ما هم حداقل با دیکشنری بتونیم یه تعدادیشو انجام بدیم
سلام
ببخشید اینجا میپرسم ولی گفتم تاپیک جدید ایجاد نکنم
این سایت: Two Dollar Click : Welcome To Two Dollar Click! و Six Dollar Click : Welcome To Six Dollar Click!
علکیه دیگه؟ پول نمیده؟
آخه اگه واقعی باشه خیلی عالیه روزی 10 دلار میده اون یکی هم روزی 60 دلار :lol: