دوست عزیز امید وارم از من ناراحت نشده باشید:blush:عجب! :blink:
دوست عزیز امید وارم از من ناراحت نشده باشید:blush:عجب! :blink:
دوست عزیز من هم حتی بعد از چند روز عضویت این رو فهمیدمولی بدون سرمایه گذاشتن و طلایی شدن نباید امیدی داشت!
من عضویتم عادیه از نیمه تابستون دارم همه کلیک ها+اد پرایزاش رو انجام میدم، الان 30 تا زیرمجموعه تونستم بخرم که دیگه نه پول خریذ بیشتر زیرمجموعه نه پول تمدید یا بازیافت همینا رو درمیارم! و یکی یکی دارن کم میشن! البته مینی جاب میشه گفت انجام ندادم، چون وقتش رو نداشتم...
و با کلیک تنها الان درجا که نه! دارم پسرفت میکنم!
تصمیم گرفتم فعلا نئو رو بزارم کنار تا وقتی که یه 120..150 دلاری دستم باشه تا همون اول طلایی رو بخرم بعد ادامه بدم...![]()
ولی بدون سرمایه گذاشتن و طلایی شدن نباید امیدی داشت!
من عضویتم عادیه از نیمه تابستون دارم همه کلیک ها+اد پرایزاش رو انجام میدم، الان 30 تا زیرمجموعه تونستم بخرم که دیگه نه پول خریذ بیشتر زیرمجموعه نه پول تمدید یا بازیافت همینا رو درمیارم! و یکی یکی دارن کم میشن! البته مینی جاب میشه گفت انجام ندادم، چون وقتش رو نداشتم...
و با کلیک تنها الان درجا که نه! دارم پسرفت میکنم!
تصمیم گرفتم فعلا نئو رو بزارم کنار تا وقتی که یه 120..150 دلاری دستم باشه تا همون اول طلایی رو بخرم بعد ادامه بدم...![]()
خب ممنون از پاسخ کامل شما...حالا برای عضو شدن با ای پی ایران عضو بشیم یا از چ ی ز پی ان استفاده کنیم؟بهترش کدومه؟
میشه الان پی پل وارد نکنیییم بعد از اینکه خواستیم برداشت کنیم وارد کنیم؟؟؟
سلام به نظر من نمی صرفه که الان عضو نئو باکس بشی چون نئو باکس معروفه و خیلیا عضوش شدن اگه بخای زیر مجموعه جمع کنی کار خیلی سختیه
کلا زیر مجموعه جمع کردن خیلی سخته و مهارت می خاد کار هر کسی نیست مثلا من یه ماهه تو این سایتا عضو شدم و هر کاری کردم که زیر مجموعه جمع کنم ولی 9 تا بیشتر جمع نکردم اونم واسه یه سایتی که ارزششو نداره سایت mybrowsercash.com رو می گم.
تو نئوباکسم عضو هستم دوست عزیز باید یه ماه کلیک کنی تا 70 سنت جمع کنی بعدش می تونی اجاره کنی زمان زیادی می خاد تا پیشرفت کنیتوی یه همچین سایتهایی علاوه بر جمع کردن زیر مجموعه توسط خودتون، می شه زیرمجموعه خرید
برای خرید هم میشه خودتون یه پول اولیه به حساب سایت واریز کرد یا (برای کسایی مثل من که به هیچ چیز اطمینان ندارن) بعد از یک مدت کار با سایت از پول درآمده زیرمجموعه خرید
این سایت خوبی که داره اینه که علاوه بر اینکه فعالیت زیرمجموعه رو میشه دید، اگه کمکار باشن میشه عوضشون کرد
دوست عزیر شما چرا از سایت های ایرانی استفاده نمی کنی؟ که این قدر دردسر نداشته باشه
دوستان روش هی جدید برای بیشتر پول در اوزدن در نئوباکس را اموزش بدنند لطفا مثل مینی جاب و افر و این چیزا
مقاله ها را خوندم...ممنون از جوابدوست عزیز شما هنوز گیر این قضیه ای؟!!
ببین ، راجع به مینی جاب ها که برات یه مقاله فرستادم ، ولی در کل ماجرا این جوریه که یه سری افراد یا شرکت ها نیاز دارن که یه کاری رو انجام بدن که هم خیلی گستردس ، هم خیلی زمان زیادی می بره.
این جور افراد میرن سراغ شرکت هایی که به صورت پردازش ابری کارها رو تقسیم می کنن و پروژشون رو درخواست می کنن. این شرکت پروژه اینها رو حالا به 10 هزار ، 5 هزار ، 2 هزار و... قسمت تقسیم میکنه که تبدیل به کار های بسیار آسونی میشن که زمان زیادی هم نمیبرن. بعد اونها رو به سایتهایی که طرف قراردادشون هستن ، مثل نئوباکس و ... میدن و یوزرهای نئوباکس هم این کارهای کوچیک رو با یه قیمتی ، حالا 2 سنت ، 5 سنت ، 8 سنت با ... انجام میدن و همه برنده میشن! کار اون بنده خدا که نیاز به ماهها تلاش داشت تو کمتر از 1 روز تموم میشه ، شما هم که به قول یکی باید بعد از 1 ماه تلاش 70 سنت گیرت بیاد ، تو یه روز 4-3 دلار در میاری!
این یه مسئله کلی راجع به مینی جاب ها.
چون مینی جاب ها همشون یکی نیستن ، نمیشه براشون یه آموزش واحد گذاشت. مثل اینه که از یه نفر بخوای بهت کار کردن یاد بده! خوب ازت میپرسه چکاری رو میخوای یاد بگیری؟!
مینی جاب هایی که میزارن خیلی متنوع هستن ، ولی اگه زبان انگلیسیت خوب باشه اصلا نیازی به آموزش نداری ، چون هر مینی جابی رو که بخوای انجام بدی ، بالاش توضیحات کامل و آموزش خودش رو گذاشتن و چند تا جواب اولی که میدی رو بهش Training Mode میگن که شما رو برای انجام کار آماده تر میکنه.
بیشتر جاب ها هم جستجو تو گوگل دنبال یه سایت و اطلاعات راجع بهش اینکه چندمین نتیجه بود و آیا سایت بدون مشکل باز میشه و ... هستن یا اینکه یه محصول رو با اسم و عکس در اختیار شما میزارن و سوالاتی دربارش ازت میپرسن که مثلا تو چه دسته بندی باید قرار بگیره و ...
که البته مینی جاب ها به طور کلی از اواخر سال 2012 خیلی خیلی کم شدن و اون موقع می شد با عوض کردن آی پی و استفاده از مینی جاب ها از چند کشور مختلف ( چون شغل ها بر اساس کشورت فرق میکنن ) روزانه بیشتر از 3 دلار هم درآورد و درآمد چند ساله! جناب parsaweb رو تو کمتر از 1 ماه درآورد!! ولی الان خیلی کم شدن و بعضی از روزها کلا هیچ مینی جابی در دسترس نیست ، که مسئولان Crowdflower ( شرکتی که جاب ها رو ارائه میکنه ) گفتن دارن روش کار میکنن..
راجع به آفر ها هم دو نوع آفر هست ، نئوپوینت ها و نئوکوین ها. نئپوینت ها که امتیازاتی هستند که شما با کلیک کردن رو تبلیغات سایت هم می گیرید و میتونید به جای پول از اونها برای تعویض کردن زیر مجموعه ها یا تمدید کردنشون هم استفاده کنید. این آفر ها هم با دانلود یه برنامه ، شرکت در یه نظرسنجی ، دیدن یک ویدئو ، و ... به شما مقداری از این امتیاز ها رو میده که بازم نیاز به زبان انگلیسی دارید.
آفرهای نئووکوین هم تقریبا شامل همین موارد میشن ، میتونید بازی کنید ، چیزی دانلود کنید ، برای یک سرویس ثبت نام کنید و در ازاش نئوکوین بگیرید که هر 1000 نئوکوین مساوی 1 دلار پول هست و نئوکوین ها 30 روز بعد از انجام دادن آفر ها به حسابتون واریز میشن.
از دوستان عزیز هم خواهش میکنم اگه قصد اسپم / ترول بازی دارن ، برن تو تاپیکهای دیگه یا برای خودشون تاپیک بزنن. این تاپیک برای صحبت درباره نئوباکس هست ، نه اینکه حالا یکی بیاد بگه آره نئوباکس بده بیاید تو سایت ایرانی من عضو بشید!! خوب بودن و بد بودن اون سایت ها هم با خودتون ، فقط تو تاپیک اسپم نکنید.
موفق باشید![]()
رفرال ها رو چطوری ارزیابی کنیم ؟ چقدر بهشون مهلت بدیم تا اگه خوب نبودن جایگزین کنیم ؟
به نظرتون ما که فعلا تازه کاریم و موجودیمون هم بالا نیست گزینه autopay رو فعال کنیم یا نه ؟
قسمت نئو پوینت و نئوکوین با ای پی ایران مشکل داره درسته ؟
سلام دوست عزیز
والا هرکسی یه استراتژی خاص خودش رو داره.
من اینجوری کار میکنم که هروقت کسی 4 روز کلیک نکرد و میانگین کلیک هاش هم زیر 2 بود جایگزینش می کنم.
راجع به Autopay هم نه ، اینطور فکر نمیکنم ، روشنش کنید هم بهتره ، هم خیلی به نفعتنه. چون تو این شرایط فقط به کسی که کلیک کرده پول داده میشه و اونم خودش با کلیک کردنش پولی رو که شما می خوای بهش بدی رو برات بدست آورده ، و هم اینکه سرماه که میخوای زیرمجموعه هات رو که مثلا 100 تا شدن تمدید کنی ، اگه این روشن نباشه ، باید یه چیزی حدود 19 دلار پول بدی!!! خوب ممکنه اینقد پول تو حسابت نباشه و زیرمجموعه هات و از دست بدی!! ولی با Autopay روشن ، زمان پرداخت به زیر مجموعه هات تو ماه پخش میشه...
راجع به قسمت نئوکوین و نئوپوینت هم مسئله این نیست که اونا با ایران مشکل دارن ، شرکت هایی که این آفر ها رو ارائه میدن معمولا میخوان یه نظر سنجی توسط مردم کشور خودشون انجام بشه یا یه بازی یا یه سرویس تو کشور خودشون و تو اون محدوده تست بشه واسه اینه که ایران کلا این آفر ها جایی نداره ، البته مسئله تحریم ها هم هست و مثلا یه کشور دیگه مثل انگلیس یا آلمان هم که اون آفرهای آمریکا براش موجود نباشه ، تو خود کشورش کمپانی های دیگه ای هستند که آفرهای بهتری ارائه بدن ولی تو ایران کلا هنوز معنای سیستم آفر و ... تعریف نشده!
در ضمن کسانی که میگن نمیشه پول درآورد و بعد از 1 ماه 70 سنت در می آد و هرچی دربیارید باید بدید پول نت و ... من خودم الان با بک بار انجام دادن این جاب 26 سنتی که دوباره شارژش کردن ، 26 سنت بدست آوردم که شاید کلش 4-3 دقیقه هم نشد! یه دونه جاب 8 سنتی درباره سایت یک کازینو با آی پی آلمان هم انجام دادم ، 8 سنت ، اونم زیر 1 ذقیقه! حسابش رو بکنید اگر جاب های دیگه مثل قدیم بود چه درآمدی میشد داشت! البته هنوز هم جاب میاد ، ولی خیلی کمتر و زود میاد وزد میره :دی
موفق باشید![]()
سلام ،ممنون از پاسختون،و اما چند سوال دیگه :دی
به ازای هر کلیک رفرال چقدر به ما میرسه ؟ حداکثر کلیکی که یک رف میتونه برای ما بکنه در روز چندتاست ؟
خودم در روز بیشتر از 4 تا کلیک دارم ولی فقط 4 تاشو محاسبه میکنه چرا ؟
وقتی توسط کسی اجاره بشیم بهمون اطلاع میده ؟وقتی اجاره بشیم بهمون چیزی هم پرداخت میشه ؟
پولی که توی main balance داریم رو کی باید به rental انتقال بدیم ؟ یا چقدرشو نگه داریم ؟
ببخشید زیاد شد ،و در مورد درامد هم درست میفرمایید من طی سه روز عضو شدن الان 3 تا رف دارم 2 دلار هم بالانسم هست.