• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نئوباکس حقیقت یا دروغ؟؟؟؟؟

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
سلام دوستان گل...میخوام عضو نئوباکس بشم...میخوام بدونم ایا واقعا پرداخت داره؟؟؟میشه روش حساب کرد یا نه؟؟؟ با ایران مشکل داره یا نه؟؟؟؟؟و روشهایی که میتونه تو موفقیت و درامد زایی کمک کنه...ممنون از همه....

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوستان گل...میخوام عضو نئوباکس بشم...میخوام بدونم ایا واقعا پرداخت داره؟؟؟میشه روش حساب کرد یا نه؟؟؟ با ایران مشکل داره یا نه؟؟؟؟؟و روشهایی که میتونه تو موفقیت و درامد زایی کمک کنه...ممنون از همه....
بله دوست عزیز، واقعا پرداخت داره ، معتبر ترین PTC هم هست و با ایران هم هیچ مشکلی نداره!
اگه تمایل داری با لینک من عضو شو که زیر مجموعه خودم بشی :
NeoBux: Die Innovation in Paid-to-Click Dienstleistungen

اگه سوالی هم داری بپرس :دی

Last edited:

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
بله دوست عزیز، واقعا پرداخت داره ، معتبر ترین PTC هم هست و با ایران هم هیچ مشکلی نداره!
اگه تمایل داری با لینک من عضو شو که زیر مجموعه خودم بشی :
NeoBux: Die Innovation in Paid-to-Click Dienstleistungen

اگه سوالی هم داری بپرس :دی
ممنون فعلا عجله ندارم... میخوام اطلاعات کسب کنم..چقدر میشه ازش درامد داشت؟؟؟؟

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
ممنون فعلا عجله ندارم... میخوام اطلاعات کسب کنم..چقدر میشه ازش درامد داشت؟؟؟؟

بستگی به این داره که بخوای به چه میزان و چقدر تو روز تو سایت کار کتی عزیز.
به صورت کلی این سایت 2 راه اصلی برای کسب درآمد داره که یکی از اونها کلیک کردن رو تبلیغات هست و دیگری هم زیر مجموعه گرفتن. البته یه راه سوم هم هست که برای تازه کار ها مناسبه و حوصله و دقت بیشتری + یکم زبان انگلیسی رو میطلبه..
درآمد از کلیک کردن رو تبلیغات که مشخص هست ، شما رو تبلیغاتی که بهت تو روز داده میشه کلیک میکنی و یه مقدار پول بهت داده میشه
زیرمجموعه ها هم 2 نوع هستند ، مستقیم و اجاره ای. زیر مجموعه مستقیم همینطور هست که الان مثلا شما بیای زیر مجموعه من بشی و بعد از 15 روز گذشتن از ساخت اکانتت میتونی به جمع کردن زیر مجموعه مستقیم بپردازی..
زیر مجموعه اجاره ای رو هم اینطور هست که با پول هایی که تو حسابت داری ، حالا از کلیک کردن بدست امده ، یا اون راه سوم که الان راجع بهش توضیح میدم یا اینکه پولی رو به حسابت واریز کردی ، تعدادی مشخص زیر مجموعه رو برای مدت زمان مشخص مثلا 1 ماه اجاره میکنی و اونها برات کلیک می کنن و به شما سود میدن... در کل به طور ساده شما باید همینطور پول دربیاری و زیر مجموعه های اجاره ای جدید بگیری و قبلی ها رو تمدید کنی و اونهایی رو که از فعالیتشون راضی نیستی و خوب کلیک نمی کنن رو با زیر مجموعه های جدید تعویض کنی. همینجور باید ادامه بدی تا به چند هزار زیر مجموعه اجاره ای برسی که سود خوبی بهت بده و اون موقع به نفعت هست که مقداری از پولت رو بکشی بیرون. بعضی از بچه ها بعد از اینکه تو این سایت پولشون به 2 دلار رسید زود برداشت میکنن و حسابشون خالی میشه.. حالا 2 دلار به دردشون نمیخوره و حسابشون هم خالی شده و تو اوایل فعالیت تو این سایت ، ارزش 2 دلار خیلی زیاد هست!
راجع به اون قسمت سوم هم باید تو سایت لاگین کنی تا درست متوجه منظورم بشی مخصوصا اگر با این جور سایت ها زیاد آشنایی نداری ، ولی به طور خلاصه این قسمت که اسمش Mini Jobs هست ، به شما کارهای کوچیکی رو میده مثل جستجو تو گوگل به دنبال یه سایت و قرار دادن مقداری اطلاعات راجع به اون سایت یا خوندن یه مطلب و مشخص کردن موضوعش و ... در ازاش به شما مقداری پول میده که برای شروع کمک خیلی خیلی زیادی میتونه بهت بکنه! تا حدی که اگه شانست خوب باشه کارهای خوبی بهت بخوره و حوصله و دقت زیادی داشته باشی میتونی تو همون روز اول راهی که بعضیا تو 1 ماه میرن رو بری..

ولی اینکه تا چقدر میشه ازش درآورد رو اصلا نگرانش نباش ، بعضی یوزرای حرفه ای اونجا بیشتر از چند صد میلیون تومن تاحالا برداشت کردن و اگه شما هم پشتکار داشته باشی و به اکانتت برسی و زمان بذاری میتونی به هر درآمدی که بخوای برسی... البته دیر و زودش بستگی به تلاش خودت و البته سرمایه گذاری داره. یه نفر یوزر مجانی میسازه و خیلی به اکانتش سر نمیزنه و ممکنه حتی بعد از یک سال به 100 دلار درآمد هم نرسه ، ولی یکی میاد از اول 1000 دلار تو سایت سرمایه گذاری میکنه و به اکانتش میرسه و 3 ماه جواب میگیره..
همین دیگه :دی
بازم سوالی داشتی بپرس
موفق باشید :D

Last edited:

FarSl-laD

Registered User
لایک‌ها
40
برای دریافت از این سایت باید پی پال داشته باشیم ؟

کلا در مورد چگونگی دریافت توضیح بدید.

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
برای دریافت از این سایت باید پی پال داشته باشیم ؟

کلا در مورد چگونگی دریافت توضیح بدید.

سلام دوست عزیز
میتونید پی پال داشته باشید یا Payza . البته Nettler هم هست که زیاد معروف نیست مخصوصا بین ایرانی ها.
همه این اکانت ها رو در حال حاضر باید با پول تهیه کنید ، چون نیاز به وریفای شدن دارن به این ترتیب که شما می تونید یک کارت اعتباری مجازی بخرید و اکانتتون رو خودتون وریفای کنید ، یا اینکه یک اکانت وریفای شده آماده خریداری کنید.
راجع به برداشت هم توضیح خاصی نداره ، وقتی پول شما به سقف 2 دلار رسید میتونید به یکی از روش هایی که گفتم برداشت داشته باشید (که توصیه نمی کنم) و این سایت برعکس بیشتر سایت ها پول رو همون لحظه به حساب شما واریز میکنه و شما مجبور نیستید چند ساعت یا چند روز منتظر دریافت پولتون باشید.
موفق باشید:D

Last edited:

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
خب ممنون از پاسخ کامل شما...حالا برای عضو شدن با ای پی ایران عضو بشیم یا از چ ی ز پی ان استفاده کنیم؟بهترش کدومه؟
میشه الان پی پل وارد نکنیییم بعد از اینکه خواستیم برداشت کنیم وارد کنیم؟؟؟

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
خب ممنون از پاسخ کامل شما...حالا برای عضو شدن با ای پی ایران عضو بشیم یا از چ ی ز پی ان استفاده کنیم؟بهترش کدومه؟
میشه الان پی پل وارد نکنیییم بعد از اینکه خواستیم برداشت کنیم وارد کنیم؟؟؟

خواهش می کنم.
نه با آی پی ایران ثبت نام کن ، هیچ مشکلی با ایران نداره.
آره میتونی اطلاعت پرداختت رو بعد وارد کنی، ولی برای ثبت نام تو یکی از فیلد ها مثلا Payza Email Adress همین میل خودت رو بزن فعلا ;)

FarSl-laD

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوست عزیز
میتونید پی پال داشته باشید یا Payza . البته Nettler هم هست که زیاد معروف نیست مخصوصا بین ایرانی ها.
همه این اکانت ها رو در حال حاضر باید با پول تهیه کنید ، چون نیاز به وریفای شدن دارن به این ترتیب که شما می تونید یک کارت اعتباری مجازی بخرید و اکانتتون رو خودتون وریفای کنید ، یا اینکه یک اکانت وریفای شده آماده خریداری کنید.
راجع به برداشت هم توضیح خاصی نداره ، وقتی پول شما به سقف 2 دلار رسید میتونید به یکی از روش هایی که گفتم برداشت داشته باشید (که توصیه نمی کنم) و این سایت برعکس بیشتر سایت ها پول رو همون لحظه به حساب شما واریز میکنه و شما مجبور نیستید چند ساعت یا چند روز منتظر دریافت پولتون باشید.

مرسی از توضیحات

فقط اینکه به نظرتون میصرفه واسش وقت بذاریم ؟ مثلا در ماه اگه همه تبلیغات رو ببینیم چقدر در آمد داره ؟

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
مرسی از توضیحات

فقط اینکه به نظرتون میصرفه واسش وقت بذاریم ؟ مثلا در ماه اگه همه تبلیغات رو ببینیم چقدر در آمد داره ؟

البته که میصرفه دوست عزیز!
ببینید این کار مثل بقیه کارها نیست که شما یه میزان کار انجام بدی و سر ماه یا هفته بخاطر زحمتی که کشیدی یه پولی دریافت کنی و تموم شه و دوباره برای پول درآوردن کار کنی.
این کار اولش فعالیت و تلاش بیشتری میخواد و درآمد کمتری داره ، ولی وقتی که اکانتت رو به یه جایی برسونی که چند هزار زیر مجموعه مستقیم داشته باشی و چند هزار زیر مجموعه اجاره ای ، و یوزر Ultimate باشی ، دیگه تقریبا نیاز به انجام هیچ کاری نیست و درآمد خیلی بالایی هم خواهی داشت..
شما مثلا اگر تو ماه اول 20 دلار هم درآمد داشته باشی ، نباید این رو بیرون بکشی ، این پول رو شما اگه بیرون بکشی اگه دلار از این هم گرون تر بشه ، نهایت میشه 75 هزار تومن و خرج یه شب بیرون رفتن میشه و تموم میشه میره پی کارش..
ولی اگه این پول رو بذاری و باهاش زیر مجموعه اجاره کنی ، تو سایت های مختلف تبلیغ کنی که زیر مجموعه مستقیم بگیری ، درآمد زیاد تری گیرت میاد که مثلا وقتی شما 1000 دلار از اکانتت بکشی بیرن ، دیگه تموم نشده! هنوز هم کسانی هستند که دارن واست کلیک می کنن و شما دوباره تا ماه یا هفته آینده میتونی همینقدر یا بیشتر رو برداشت کنی.;)

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
هزار نفر اوووووووووووووووف جان روح من
بابا باید بهش بگید این یه کار سخته ولی خوبی که این کار داره اینکه وقتت ماله خودته و هر وقت خواستی میتونی کار کنی

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
هزار نفر اوووووووووووووووف جان روح من
بابا باید بهش بگید این یه کار سخته ولی خوبی که این کار داره اینکه وقتت ماله خودته و هر وقت خواستی میتونی کار کنی

جان شما روح شما منم نگفتم این قضیه آسونه که!
برای درآمد میلیونی داشتن ، اونم بدون سرمایه گذاری ، معلومه که کار آسونی نیست..
اگرچه خیلی سخت هم نیست و بیشتر نیازمند حوصله و زمان هست تا تلاش زیاد..

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
جان شما روح شما منم نگفتم این قضیه آسونه که!
برای درآمد میلیونی داشتن ، اونم بدون سرمایه گذاری ، معلومه که کار آسونی نیست..
اگرچه خیلی سخت هم نیست و بیشتر نیازمند حوصله و زمان هست تا تلاش زیاد..

جان امام راحل و حتی خود شما دوست عزیز در نمی آید آقا در نمی آید

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
خب دوست من حالا من زیر مجموعت بشم چه مزایایی بهم میدی؟؟؟:Dمن میخوام فعال باشماااا

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
خب دوست من حالا من زیر مجموعت بشم چه مزایایی بهم میدی؟؟؟:Dمن میخوام فعال باشماااا

بیمه عمر! :دی :lol:
والا من مزایایی که ارائه میدم به هرکسی هست که سوالی داشته باشه! میخواد ایرانی باشه یا خارجی ، زیر مجموعه من باشه یا نه.
شما هم اگر دوست داری زیر مجموعه من بشو ;)
فعال هم باشی بیشتر از هرکسی خودت سودش رو میبری..

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
شما خودت با ای پی ایران عضو شدی؟؟؟خیالم راحت باشه؟؟؟ریسک نداشته باشه

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
شما خودت با ای پی ایران عضو شدی؟؟؟خیالم راحت باشه؟؟؟ریسک نداشته باشه

بله عزیز!!
با آی پی ایران عضو شدم! هیچ مشکلی نداره!
ادمین سایت پرتغالی هست! مثل آمریکایی ها با ایرانی جماعت مشکل نداره :lol: سایتم پر از ملت ایرانیه!

aria0251

Registered User
لایک‌ها
15
بالا