mahsa_nini
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 586
- لایکها
- 0
خوب من از امروز میخوام شیبودن رو شروع کنم.
منتظر سوالهای جور واجور باشین
منتظر سوالهای جور واجور باشین
دوستان قسمت 367 مانگا بيرون اومد و به يكي از سوالاتي كه مدتها فكر همه رو مشغول كرده بود جواب داد :
هشدار ميدم اگه دوست نداريد اسپويلر رو نخونيد :
Major Spoiler
هوكاگه ي چهارم پدر ناروتو هست و اسم كاملش هم ناميكازه ميناتو هست... اسم مادر ناروتو هم اوزوماكي كوشينا هست و از كشور گرداب (whirlpool) بوده... ناروتو بيشتر به مادرش شبيه شده و نحوه ي مبارزه اش هم بيشتر شبيه مادرشه...
و اما حدس و گمانهايي كه ميشه با توجه به اين اطلاعات در مورد آينده زد :
- احتمالاً پين (**** آكاتسوكي) يه رابطه اي با ناروتو داره... به احتمال زياد دايي ناروتو هست... (با توجه به شباهت ظاهري و همچنين اينكه مادر ناروتو از كشور گرداب بوده)
- در قسمتهاي آينده شاهد مرگ جيرايا خواهيم بود... با توجه به خداحافظي سوزناك با سوناده و اينكه داره تنهايي ميره به جنگ دشمن...
- حقايق در مورد قوم اوچيها كشف خواهد شد... با توجه به مبارزه ي عنقريب ساسكه و ايتاچي در مخفيگاه خانوادگي اوچيها...
موفق باشيد...
برا اینکه ممکن بود از باباش برا این کار متنفر بشه وباعث بیرون اومدن کیوبی بشه یه چیزی تو مایه های گارا.راستی مانگا رو می تونی ازnarutochaos.com دانلود کنی فقط باید عضو شی.سلام
خفن بود!!!(بعد از یک روز دیگه نتونستم طاقت بیارم و اونو خواندم)
راستی کسی می دونه چرا از همون اول این مطلب توی انیمه مطرح نشد!!!
میگم نکنه اونجا رسمه که نام خانوادگی رو از مادر میگیرن!!!
در هر حال باید یه دلیل قانع کننده ایی وجود داشته باشه که چرا این مطلب رو از اول به ناروتو نگقتن ، به نظر من فرزند هوکاگه چهارم بودن یه افتخاره ( شاید می خواستن ناروتو ناشناس بمونه تا دشمنان به اون صدمه نزنن در این صورت چه کسی ، می خواد به فرزند هوکاگه چهارم صدمه بزنه!!)
یه سوال دیگه اگر قرار باشه که **** اون گروه دایی ناروتو باشه پس فامیلش اوزوماکی هست؟
میشه به من بگید که این مانگاها رو از کجا می تونم دانلود کنم همه رو یجا باهم. ( در مورد ناروتو movie اگر میشه جواب سوال ها من رو بدید)
برا اینکه ممکن بود از باباش برا این کار متنفر بشه وباعث بیرون اومدن کیوبی بشه یه چیزی تو مایه های گارا.راستی مانگا رو می تونی ازnarutochaos.com دانلود کنی فقط باید عضو شی.
دوستان قسمت 367 مانگا بيرون اومد و به يكي از سوالاتي كه مدتها فكر همه رو مشغول كرده بود جواب داد :
هشدار ميدم اگه دوست نداريد اسپويلر رو نخونيد :
Major Spoiler
هوكاگه ي چهارم پدر ناروتو هست و اسم كاملش هم ناميكازه ميناتو هست... اسم مادر ناروتو هم اوزوماكي كوشينا هست و از كشور گرداب (whirlpool) بوده... ناروتو بيشتر به مادرش شبيه شده و نحوه ي مبارزه اش هم بيشتر شبيه مادرشه...
و اما حدس و گمانهايي كه ميشه با توجه به اين اطلاعات در مورد آينده زد :
- احتمالاً پين (**** آكاتسوكي) يه رابطه اي با ناروتو داره... به احتمال زياد دايي ناروتو هست... (با توجه به شباهت ظاهري و همچنين اينكه مادر ناروتو از كشور گرداب بوده)
- در قسمتهاي آينده شاهد مرگ جيرايا خواهيم بود... با توجه به خداحافظي سوزناك با سوناده و اينكه داره تنهايي ميره به جنگ دشمن...
- حقايق در مورد قوم اوچيها كشف خواهد شد... با توجه به مبارزه ي عنقريب ساسكه و ايتاچي در مخفيگاه خانوادگي اوچيها...
موفق باشيد...
سلام
خفن بود!!!(بعد از یک روز دیگه نتونستم طاقت بیارم و اونو خواندم)
راستی کسی می دونه چرا از همون اول این مطلب توی انیمه مطرح نشد!!!
میگم نکنه اونجا رسمه که نام خانوادگی رو از مادر میگیرن!!!
در هر حال باید یه دلیل قانع کننده ایی وجود داشته باشه که چرا این مطلب رو از اول به ناروتو نگقتن ، به نظر من فرزند هوکاگه چهارم بودن یه افتخاره ( شاید می خواستن ناروتو ناشناس بمونه تا دشمنان به اون صدمه نزنن در این صورت چه کسی ، می خواد به فرزند هوکاگه چهارم صدمه بزنه!!)
یه سوال دیگه اگر قرار باشه که **** اون گروه دایی ناروتو باشه پس فامیلش اوزوماکی هست؟
میشه به من بگید که این مانگاها رو از کجا می تونم دانلود کنم همه رو یجا باهم. ( در مورد ناروتو movie اگر میشه جواب سوال ها من رو بدید)
:blink::blink::wacko::wacko::wacko::wacko:
توجه
ناروتو جان هنوز 1 روز نشده که من درخواست کردم مطالبی رو که هنوز نرسیده تو تگ بذارید.
آخه سوال رو مخفی گذاشتن بعد جواب رو معمولی مینویسین؟
اگرم بلد نیستین بگین دوستان یاد میدن
اصلا من خودم هم بلد نیستم چطوری سوال و جواب رو تو تگ میذارن؟
همینا که نوشته click !!
میخواستم از دوستانی که از تارنمای ناروتو فارسی استفاده میکنند سوال کنم که نت قصد دارم این تارنما را فقط برای دوستانی که علاقه دارند باز بگذارم و اون را دعوتنامه ای کنم، به نظر شما این کار درسته یا نه. این به این دلیله که به تازکی کسانی با گذاشتن نظرات غیر اخلاقی باعث از بین رفتن حرمت این جمع دوستانه شده اند. البته من سعی کردم آن نظرها را پاک کنم ولی خوب چاره چیست.
اگر دعوتنامه ای بشود دوستان میتوانند با ارسال ایمیلی درخواست اضافه شدن بکنند.
نظرتان چیست؟
به نظر من بخش نظرات رو جوری تنظیم کن که اول خودت ببین و اگه صلاح دیدی بزار تو سایت ، به نظر من اگه حالا دعوت نامه ای بشه یه ذره بدهیعنی بیننده کم میشه
![]()
فیلم چهار داستانش اگه تکراری نباشه اینه که کل نینجاهای کونوها مسئولیت محافظت از یه دختر رو دارن که آینده رو میبینه نمی دونم کسی به این موضوع اشاره کرده بود خلاصه اگه تکراری بود شرمند:lol:
دوست عزیز من تمام منگاهای ناروتو را روی سایت ناروتو فارسی پست کردم با کیفیت عالی عضو هم نمیخواد بشی.
به هر حال به خودت مربوطه از کجا دوست داری دانلود کنی. تمام قسمتهای ناروتو شیپودن هم به فارسی ترجمه کردم که در همون ناروتو فارسی موجود است.
من هرچی گشتم این زیرنویسها رو پیدا نکردم.
کجایی سایت گذاشتی؟
مگه زیرنویسها جدا نیستن؟خدای نکرده لازم نیست که از اول بشینم انیمه ها رو دانلود کنم؟
فعلا وقت نیست براتون تعریف کنم.
هنوز 22-26 رو دانلود نکردم![]()
زیر نویسها به قسمتها چسبیده است. من زیر نویس جدا فراهم نکردم. دلم میخواست ولی خوب دیگه برای جلوگیر از سواستفاده مجبورم.
سلام
من تنبلی کردم زودتر نیومدم ایجا:eh:
تو ناروتو فن به شما می گن کاکاشی اونورخوش اومدید برادر :happy: امیدوارم موندگار باشین![]()