mehrdad-sensei
Registered User
- نوشتهها
- 162
- لایکها
- 0
سلام
من تنبلی کردم زودتر نیومدم ایجا:eh:
حالا دیگه دوتا کاکاشی باحال داریم . خیلی خوش اومدین
سلام
من تنبلی کردم زودتر نیومدم ایجا:eh:
من تا قسمت 26 رو دانلود کردم.
تا همینجا اومده دیگه؟
قسمت بعدی کی میاتش؟
ساسکه از قسمت چند تو داستان میاتش؟
من ساسکه کان رو میخوام![]()
آره مهسا جان تا 26 در اومده...
معمولاً پنجشنبه شب ها قسمت جديد مياد بيرون...
راستش با توجه به مانگا فكر نميكنم تا 15 قسمت ديگه بيادش...
ميشه لينكش رو بگين كجاست؟من 1 فایل پیدا کردم مربوط به قسمت 27
حجم 162 مگ
صبح تمام شده دیگه![]()
من یکی رو که خدایش دارن دق می دن.اين قسمت هم دوباره opening ش رو تغيير داده بودن! مثل اينکه فقط ميخوان دل ما رو بسوزونن! نميدونم چرا هيچ کس پيدا نميشه بره تو سينما فيلم بگيره بياد اينجا برای ما بزاره!!!
راستی سوال:
چيو اوبو ساما که زخمی شده بود. يعنی الان سم تو بدنش هست! پادزهر رو هم که زد به ساکورا! پس چه جوری الان زندس؟؟؟ :blink::blink::blink:
راستی از همين روش برای زنده کردن گارا استفاده ميکنه ديگه نه؟!
[DB] Naruto Shippuuden 027 [D12A9AE7].avi
اين قسمت هم دوباره opening ش رو تغيير داده بودن!:blink::blink::blink: مثل اينکه فقط ميخوان دل ما رو بسوزونن!نميدونم چرا هيچ کس پيدا نميشه بره تو سينما فيلم بگيره بياد اينجا برای ما بزاره!!!
:lol:
راستی سوال:
چيو اوبو ساما که زخمی شده بود. يعنی الان سم تو بدنش هست! پادزهر رو هم که زد به ساکورا! پس چه جوری الان زندس؟؟؟ :blink::blink::blink:
راستی از همين روش برای زنده کردن گارا استفاده ميکنه ديگه نه؟!
ممنون از توضیحاتت خیلی مفید بود
توی قسمت 27 تکنیک جدید چیوبا رو نشون داد
این تکنیک رو چطور یاد گرفته ؟ این همون تکنیکی ممنوعه ای هست که اوروچیمارو استفاده میکنه ؟
یعنی الان چیوبا در حد اوروچیمارو قدرت داره که میتونه از این تکنیک ها استفاده بکنه ؟
درباره چی حرف میزنید؟عرض کنم خدمتتون که تکنیکها کاملا با هم فرق میکنند ، تکنیک چیوبا Tensei بود و تکنیک اوروچیمارو Edo Tenseiو همچنین فرق بین اینا خیلی بزرگه ، چنانکه اگه چیوابا از این تکنیک استفاده کنه در واقع خودشو قربانی کرده ، ولی اوروچیمارو کسه دیگه ای رو قربانی میکنه :wacko: و همچنین چیوبا خودش در حد کاگه ها هستش
![]()