• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاکاشی سنسی ساختن کلون ممنوعه:D

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تا قسمت 26 رو دانلود کردم.
تا همینجا اومده دیگه؟
قسمت بعدی کی میاتش؟
ساسکه از قسمت چند تو داستان میاتش؟
من ساسکه کان رو میخوام:p

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تا قسمت 26 رو دانلود کردم.
تا همینجا اومده دیگه؟
قسمت بعدی کی میاتش؟
ساسکه از قسمت چند تو داستان میاتش؟
من ساسکه کان رو میخوام:p

آره مهسا جان تا 26 در اومده...
معمولاً پنجشنبه شب ها قسمت جديد مياد بيرون...
راستش با توجه به مانگا فكر نميكنم تا 15 قسمت ديگه بيادش...

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره مهسا جان تا 26 در اومده...
معمولاً پنجشنبه شب ها قسمت جديد مياد بيرون...
راستش با توجه به مانگا فكر نميكنم تا 15 قسمت ديگه بيادش...

من 1 فایل پیدا کردم مربوط به قسمت 27
حجم 162 مگ
صبح تمام شده دیگه:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
[DB] Naruto Shippuuden 027 [D12A9AE7].​avi

اين قسمت هم دوباره opening ش رو تغيير داده بودن!:blink::blink::blink: مثل اينکه فقط ميخوان دل ما رو بسوزونن!:( نميدونم چرا هيچ کس پيدا نميشه بره تو سينما فيلم بگيره بياد اينجا برای ما بزاره!!!:D:lol::p

راستی سوال:

چيو اوبو ساما که زخمی شده بود. يعنی الان سم تو بدنش هست! پادزهر رو هم که زد به ساکورا! پس چه جوری الان زندس؟؟؟ :blink::blink::blink:

راستی از همين روش برای زنده کردن گارا استفاده ميکنه ديگه نه؟! :D

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
گفتم شاید کسی نخواد داستان رو بخونه پس :
خلاصه داستان :
شیاطینی که یکبار تقریبا دنیا رو نابود کرده بودن ، به وسیله شخصی ناشناس دوباره زنده شده اند .برای اینکه دنیا از نابودی نجات پیدا کند شیطان باید مهرشود و تنها کسی که می تونه این کار رو انجام بده شیون(shion) دوشیزه معبد از کشور شیاطین است ، کسی که 2 توانایی فوق العاده دارد یکی مهر کردن شیاطین و دیگری پیش بینی مرگ انسان است .
در این فیلم ماموریت ناروتو حفاظت از شیون است اما شیون مرگ ناروتو رو پیش بینی می کنه.حال تنها راه فرار از این پیش بینی اینکه ناروتو ازشیون دور بشه ، که با این کار شیون بی محافظ خواهد ماند و شیطانی که هدفش کشتن شیون هست به هدفش خواهد رسید که معنای آن پایان جهان است. با توجه به آنچه که گفته شد ناروتو تصمیم می گیره که با پیش بینی مرگ خودش به مبارزه پرداخته و از شیون محافظت کند و....

اين قسمت هم دوباره opening ش رو تغيير داده بودن! مثل اينکه فقط ميخوان دل ما رو بسوزونن! نميدونم چرا هيچ کس پيدا نميشه بره تو سينما فيلم بگيره بياد اينجا برای ما بزاره!!!
من یکی رو که خدایش دارن دق می دن.
با توجه به اطلاعات من فیلم سوم ناروتو حدودا یک سال طول کشید تا دی وی دی اون توی بازار پخش شد:(

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
راستی سوال:

چيو اوبو ساما که زخمی شده بود. يعنی الان سم تو بدنش هست! پادزهر رو هم که زد به ساکورا! پس چه جوری الان زندس؟؟؟ :blink::blink::blink:

خوب پادزهر برای اینکه کاملا عمل کنه ( فرد رو بکشه) ، 3 روز وقت میخواد که چیوبا همون روز بخاطر گارا خودشو قربانی کرد برا همون ;)

تکنیکی که چیوبا برای زنده کردن گارا استفاده کرد اسمش Tensei هستش ( اسم تکنیکی که اوروچیمارو برای زنده کردن هوکاگه ها هم استفاده کرده بود Edo Tensei بود ، اگه یادت باشه) به معنای احیای حیات ;) این تکنیک رو چیوبا از اول برای ساسوری آماده کرده بود که در آخر برای گارا استفاده کرد :f34r: که در عوضش خودش مرد :(

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قسمت 27 ناروتو با زیر نویس فارسی و حجم کم الان روی تارنمای ناروتو فارسی موجود است. روی امضا کلیک کنید.

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[DB] Naruto Shippuuden 027 [D12A9AE7].​avi

اين قسمت هم دوباره opening ش رو تغيير داده بودن!:blink::blink::blink: مثل اينکه فقط ميخوان دل ما رو بسوزونن!:( نميدونم چرا هيچ کس پيدا نميشه بره تو سينما فيلم بگيره بياد اينجا برای ما بزاره!!!:D:lol::p

راستی سوال:

در ژاپن فیلم گرفتن در سینما 1 سال زندانی دارد. مثل آمریکا نسیت که فقط جربمه ات کنند.

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
توجه توجه توجه : کل این مطلب حالت SPOIL داره پس اگر دوست ندارید ، نخوانید

61k11jq.jpg

5xrxbw8.gif

The Akatsuki kanji به معنای سپیده دم است ، اگر واژه آکاتوسکی رو بخش بخش مورد بررسی قرار بدیم aka به معنی قرمز (رنگی رایج در گروه) و tsuki به معنای ماه است.
این سازمان کلکسیونی است از مجرمان با رتبه اس (S-Ranked ) است ، خیلی از افراد این گروه نینجاهای گمشده هستند که پس ارتکاب مرگ و ویرانی از دهکده های خود گریخته اند.

بیشتر افراد این گروه پیشانی بندی دارند با نماد دهکده ایی که از آن آمده اند ، که از وسط روی این پیشانی بندها یک خراش است(این نشانه معرف آن است که آنها اهداف مشترکی با دهکده ایی که در آن زندگی می کردند ، ندارند) . همچنین هرکدام یه انگشتر دارند که موقعیت آنها رو در سازمان مشخص می کند.هر کدام از اعضا ردایی سیاه با ابرهایی قرمز می پوشند(هر کدام از اعضا زیر این ردا لباس محلی دهکده خود را به تن دارند.)هر کدام از اعضا کلایی حصیری به سر دارند که موقع مبارزه آن را برمی دارند.

6as2jad.jpg
4z1kp46.jpg
4r23x4k.jpg
4xvmrex.jpg

هدف نهایی این گروه کنترل جهان است.

معرفی اعضا:

4op6jb9.jpg

4qx6eqo.jpg
5436kub.gif
Pein
**** گروه : پین ( براساس گفته خودش ، تا حالا توی هیچ مبارزه ایی نباخته)
**** گروه است با این وجود پین و عضو بدون نام گروه به صورت مخفیانه گزارش فعالیت های خود را به توبی می دهند.
از دهکده پنهان باران
2rhbtrb.gif

6gsmyc6.jpg

6d1s2de.jpg
6aiveig.gif
Deidara
دهکده خود رو ترک کرد تا به عنوان یه تروریست بر ضد ناسیونالیست(طرفدارملت) فعالیت کند.
از دهکده پنهان صخره
4rayfeo.gif

4u3iesz.jpg

53q56wx.jpg
2vcyn82.gif
عضو بدون نام
تنها زن عضو گروه از دهکده ایی ناشناخته.به همراه پین در ماموریت ها شرکت می کند.
به صورت مخفیانه به توبی گزارش می دهد و به نظر می آید که تنها کسی است که درباره طبیعت واقعی توبی اطلاعات دارد.
دهکده : نامعلوم

4kl9n39.jpg

5yi6udg.jpg
664ya9c.gif
Uchiha Itachi
بعد از اینکه تمام افراد قبیله اش رو کشت (البته به غیر از برادر کوچکش) از دهکده فرار کرده و به این گروه پیوست.
از دهکده پنهان برگ
6cqmovq.gif

4q7tt1e.jpg

67472f7.jpg
62p4flz.gif
Zetsu
به صورت یک گیاه حشره خوار ظاهر می شود ، بدن اصلی اش از وسط به دو قسمت سفید و سیاه تقسیم شده.
از دهکده پنهان سبزه
4g5j40z.gif

53kepm9.jpg

539alwk.jpg
4p9cvh3.gif
Orochimaru
عضو سابق گروه که با ساسوری در ماموریت ها شرکت می کرد ، به شارینگام ایتاچی علاقمند شد و خواست که از بدن اون برای انتقال استفاده کند ولی ایتاچی با گنجوتسو دست های اروچیمارو را برید و اروچیما فرار کرد.
از دهکده پنها صوت
53p8v7t.gif

6akrpc5.jpg

6h5z0wp.jpg
5ys9i4j.gif
Hoshigaki Kisame
سن 21 سال ، از نینجاهای گمشده ، از دهکده خود فرار کرده.
از دهکده پنهان مه
5xxllsi.gif

63kiz3q.jpg

66nj6v7.jpg
6755nhe.gif
Kakuzu
در مبارزه های خود به باد،آتش،خاک و صاعقه دسترسی داشت ( بد نیست بدانید که ناروتو تکنیک باد و آتیش ایشون رو نابود خواهد کرد و بقیه کار و هم کاکاشی عزیز بر عهده می گیرند)
از دهکده پنهان آبشار
4mx4x09.gif

6ce9285.jpg

4km0a2o.jpg
67riqzs.gif
Hidan
از یه جور داس برای جنگیده استفاده می کند ، خودش قبول داره که کندترین عضو گروه در حمله کردن است.
از دهکده ایی نامعلوم
6agsi75.gif

4zxdq3s.jpg

61xliu1.jpg
53za8ih.gif
Akasuna no Sasori
حدود 20 سال پیش دهکده خود رو ترک کرد و بدن خود رو به عروسک تبدیل کرد.از یه تکنیک اسفاده می کند که می تواند آدم ها رو به عروسک تبدیل کند و حتی بعد از مرگ آنها می توند ار جوتسو آنها استفاده کند.
از دهکده پنهان شن
5yn0ml4.gif

4tkx5r5.jpg

5xouu7m.jpg
53za8ih.gif
Tobi
جایگزین ساسوری در گروه می شود ، و پارتنر دیدرا می شود ، بعد از مرگ دیدرا معلوم میشه که توبی کسی است که به پین دستور می دهد و فعالیت های گروه رو خط می دهد، توبی توانایی استفاده از شارینگام را داراست.
توبی ادعا داره که اوچیها مادارا است اما صحت این مطلب هنوز مشخص نشده است
از دهکده پنهان برگ
6cqmovq.gif

بابهترین آرزوها موفق باشید;)

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
مثل اینکه توی هر پست تعداد عکس محدودی میشه گذاشت ،در هر حال ادامه مطلب:

تمام اعضا در گروه هایی دو نفره کار می کنند(به عنوان مثال یکی از وظایف این گروه های دو نفره مسافرت به جاهای دیگه و جمع آوری مهارت ها و جوتسو های جدید است.)

- Deidara and Tobi- Deidara and Sasori - Itachi and Kisame- Hidan and Kakuzu - Pein and Unknown Member

5yd8byo.jpg
6aten8w.jpg
4xm8wv7.jpg
6765gyd.jpg
4xw417a.jpg

بزودی مطالبی در زمینه :
The Jinchuuriki and their Bijuu ( بررسی افرادی مثل ناروتو و بیجو آنها)
و ....

با بهترین آرزوها موفق باشید

END_BOY

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون از توضیحاتت خیلی مفید بود
توی قسمت 27 تکنیک جدید چیوبا رو نشون داد
این تکنیک رو چطور یاد گرفته ؟ این همون تکنیکی ممنوعه ای هست که اوروچیمارو استفاده میکنه ؟
یعنی الان چیوبا در حد اوروچیمارو قدرت داره که میتونه از این تکنیک ها استفاده بکنه ؟

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون از توضیحاتت خیلی مفید بود
توی قسمت 27 تکنیک جدید چیوبا رو نشون داد
این تکنیک رو چطور یاد گرفته ؟ این همون تکنیکی ممنوعه ای هست که اوروچیمارو استفاده میکنه ؟
یعنی الان چیوبا در حد اوروچیمارو قدرت داره که میتونه از این تکنیک ها استفاده بکنه ؟

عرض کنم خدمتتون که تکنیکها کاملا با هم فرق میکنند ، تکنیک چیوبا Tensei بود و تکنیک اوروچیمارو Edo Tensei ;) و همچنین فرق بین اینا خیلی بزرگه ، چنانکه اگه چیوابا از این تکنیک استفاده کنه در واقع خودشو قربانی کرده ، ولی اوروچیمارو کسه دیگه ای رو قربانی میکنه :wacko: و همچنین چیوبا خودش در حد کاگه ها هستش ;)

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
می خوای بدونی کی به کیه؟:happy:
امشب یه گشتی توی اینترنت می زدم که این عکس رو پیدا کردم:f34r:.
عشق - نژاد-اصل و نصب-پدر-مادر - خاله - دایی- مرده یا زنده- کیوبی -جینچوریکی-کی کی رو کشته - نام گروه ها - ارتباطات- نام اساتید و ........ :eek:
برین حال کنین;)

[\پس از بررسی بیشتر متوجه شدم که این عکس خفن SPOIL می باشد بنابراین حواستون جمع باشه ، بعدا طلبکار من نشین

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
چند تا مطلب که جای بحث دارن :
1. با توجه به گفته های آقای آتشپاره عزیز مادر ناروتو از دهکده گرداب هستند بنابراین ناروتو با **** گروه آکاتسکی هیچ نسبتی ندارد زیرا **** این گروه از دهکده پنهان باران می باشد.
2. از این عکسی هم که من گذاشتم میشه فهمید که مادر ناروتو هنوز زنده است! اما اینکه تا حالا کجا بوده خودش یه سوال اساسیه؟(با این حال خوشحال میشم اگر ناروتو یه مادر پیدا کنه

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان قسمت 368 منگا به نام "عملیات جاسوسی" امروز پخش شد.

razps5

Registered User
لایک‌ها
7
اين ناراتو ساخت چه شركتيه و انيمه هاي ديگه چي ساخته؟
اول داستان ناراتو كار همين شركته بوده يا اولش فقط يه نفر اين داستانو شروع كرده؟
مانگاها از انيمه ها كامل تره؟ و اول مانگا ساخته ميشه بعد انيمه ها از رو شون ساخته ميشه؟
آيا تمام مانگاها رو تبديل به انيميشن ميكنن؟

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عرض کنم خدمتتون که تکنیکها کاملا با هم فرق میکنند ، تکنیک چیوبا Tensei بود و تکنیک اوروچیمارو Edo Tensei ;) و همچنین فرق بین اینا خیلی بزرگه ، چنانکه اگه چیوابا از این تکنیک استفاده کنه در واقع خودشو قربانی کرده ، ولی اوروچیمارو کسه دیگه ای رو قربانی میکنه :wacko: و همچنین چیوبا خودش در حد کاگه ها هستش ;)
درباره چی حرف میزنید؟
منظورتون همون تکنیک ساسوری هستش که خودش رو از 1 بدن به یکی دیگه انتقال داد؟
===============
تکنیکی که ساکورا استفاده کرد چی بود؟چی پرت کرد؟قبلا ندیده بودم

بالا