• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
ببخشيد نمي دونم سوالم رو اينجا بايد بپرسم يا جاي ديگه
اين برنامه چه روز هايي و در چه ساعتي از كدوم كانال پخش مي شه ؟
من تازه ماهواره گرفتم هيچ كانالي رو هم نمي شناسم اگه بازم كارتوني پخش مي شه اونم مي تونيد بگيد
ممنون

game one ساعت 12:30 شب تكرارشو مي ذاره

اگه بری تو قسمت لیست برنامه های هر کانال میتونید ببینی که چه ساعتی پخش میشه . من ریسیورم استرانگه اگه استرانگ داری بگو تا بهت بگم ولی اگه نداری از بقیه بپرس.
کانال game one لیست برنامه هاشو هفتگی تو خوده قسمت اطلاعات کانالش قرار میده میتونی ساعت رو نگاه کنی و تکرارشو ببینی اونج.ر که من یادمه روزی 2 قسمت پخش میکنه که سه بار هم تکرار میکنه یکیش فکر کنم 1:30 بعد از ظهر هسا یکیش هم دوره بر 6-7 عصر اون یکی رو نمیدونم.

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
:cool::f34r:من که می گم بذارین رو آسیا ست از کانال ژاپن آپدیت ترین اپیسود هاشو ببینین

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

من 1سوال داشتم اگه کسی میدونه جواب بده شاید مهم نباشه

چرا اوچیمارو رییس نینجاها و رییس گروه گارارا اینارو کشت از این کار چی نصیبش مشد و فقط باعث شد دو تا گروه با هم علیه اون متحد بشن برای خودش دوشمن تراشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا کلا دیوانه بود استاد خودش رو کشت
:blink:

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

من 1سوال داشتم اگه کسی میدونه جواب بده شاید مهم نباشه

چرا اوچیمارو رییس نینجاها و رییس گروه گارارا اینارو کشت از این کار چی نصیبش مشد و فقط باعث شد دو تا گروه با هم علیه اون متحد بشن برای خودش دوشمن تراشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا کلا دیوانه بود استاد خودش رو کشت
:blink:

دوست عزيز اوروچيمارو با كشتن كازه كاگه ، خودش رو به جاي كازه كاگه جا زد و بدين ترتيب sand و sound رو با هم متحد كرد تا به كونوها حمله كنند... اينكار رو هم به دليل كينه اي كه از كونوها داشت انجام داد... كشتن هوكاگه ي سوم هم در همين راستا بود... (ابتدا قرار بود اوروچيمارو هوكاگه ي چهارم بشه ولي نشد و هوكاگه ي سوم بعد از پي بردن به آزمايشات غير قانوني و غير انساني اوروچيمارو با اوروچيمارو جنگيد و در اون موقع اوروچيمارو مجبور شد فرار كنه... به همين دليل كينه ي كونوها و هوكاگه ي سوم رو در دل داشت)

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستت درد نکنه

روشنم کردی مرسی

آنگاه كه دوست مي داري همواره كسي به ياد تو باشد به ياد من باش كه من هميشه به ياد تو هستم
از طرف بهترين دوست تو خدا:lol:

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستت گلت دردنکنه روشن شدم

مرسی:lol::f34r:

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
آقايون مرسي مشكل ماهواره اي من حل شد ولي حالا يه سوال ديگه اين ساعت ها به ساعت ايرانه ديگه ؟
بعد من نمي دونم چه طوري مي تونم برنامه ي يه شبكه روببينم از ماهواره اگه مي تونيد راهنمايي كنيد
اگه ليست ساعت رو مي ده اون ها رو به ساعت ايران مي ده ؟
و منظورتون از 18:5 يعني 18:30 يا 6و پنج دقيقه ؟
و در آخر امشب اگه مي خوام ببينم تكرارش رو مي تونم ببينم . مرسي

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
هاي مرسي ديدم :cool:
ولي مشكل شد 2 تا :(
يكي اين كه اصلا اين با چه زبوني بود من كه چيز زيادي نفهميدم كمك
شما از كجا كامل مي فهميد

دومي هم اينكه من چون بار اول بود مي ديدم شخصيت ها رو نمي شناسم به خاطر همين هم شايد خيلي نفهميدم :wacko:
بالاخره براي قسمت هاي قبلي هم يه فكري مي كنم ;)

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
هاي مرسي ديدم :cool:
ولي مشكل شد 2 تا :(
يكي اين كه اصلا اين با چه زبوني بود من كه چيز زيادي نفهميدم كمك
شما از كجا كامل مي فهميد

دومي هم اينكه من چون بار اول بود مي ديدم شخصيت ها رو نمي شناسم به خاطر همين هم شايد خيلي نفهميدم :wacko:
بالاخره براي قسمت هاي قبلي هم يه فكري مي كنم ;)

اگه از شبكه game one ديدي زبانش فرنسه است. اگه از RTL2 ديدي زبانش آلمانيه. بيشتر بچه هايي كه اينجا اين انيمه رو ديدن با زير نويس انگليسي بوده. در مورد شخصيتها هم اگه برگردي به صفحات قبلي همين تاپيك چندتا شون معرفي شدن. البته منم اگه وقت كنم سعي ميكنم كه يك توضيح كوچكي راجع بهب قيه شخصيتهايي كه هنوز معرفي نشدن بدم.
پ.ن
شبكه JETIX هم اين انيمه رو پخش ميكنه به زبان انگليسي. اما فعلا فقط 25 قسمت اولشو داره پخش ميكنه. ميتوني از اونجا هم نگاه كني

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

دوست عزیز زمان پخش کارتون ناراتو در game one ساعت 7:30 شب هستش اگه می خوای زمان اون ور هم بدونی ساعت کامپیوترت رو 1 ساعت از زمان خودمون جلو بکش

کانال jetix باز نیست اما یه کانال هست که اسمش jetix نیست ولی در واقع jetix به نام 107.2
که اون هم ناراتو نشون می ده و یه سری کارتون دیگه که بعضی هاشو هیچ کانالی نشون نمی ده:lol::f34r:

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
هی خدا حیف که 2 تا DVD روسفارش دادم که البته هنوز دستم نرسیده وگرنه این ها رو هم زیر انگلیسی سفارش می دادم
راستی اصلا زیر انگلیسی این جا داره؟؟؟؟
تازه اگه DVD های قبلی بیاد کلی زمان برای دیدن همون ها می خواد .

پ.ن: شروع کردم این تاپیک و هر تاپیکی تو این باره رو از اول خوندن

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
هی خدا حیف که 2 تا DVD روسفارش دادم که البته هنوز دستم نرسیده وگرنه این ها رو هم زیر انگلیسی سفارش می دادم
راستی اصلا زیر انگلیسی این جا داره؟؟؟؟
همه dvd های ما زيرنويس اينگيليسی دارن.:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
امروز تولد برادر آرش هست!:D تولدتون مبارک
548.gif

1160544101_1160532338_Naruto.jpg

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
تولد تولد تولدت مبارک.:lol::guitar:تولدت مبارک ارش جان:lol:

ninja266

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من فکر نمیکردم که نارتو این قدر طرفدار داشته باشه.....

من یه سوال داشتم که چرا اوروچیمارو سایدایمه را با شمشیر کشت ؟

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

1 سوال داشتم من وقتی ناراتو دیدم به یه قسمتی رسیدم که گروه black oil رو نشون داد اما سوال در مورد این گروه خیلی زیاد برام وجود داره اول فکر می کردم فقط نینجا نابود کنن اما داستان تشکیل گروهشون رو نمی دونستم تا اینکه چند تا قسمت سری جدید رو دیدم حالا موندم هدف از تشکیل این گروه چی بوده و چه اعضایی داره و چرا اینها این گروه تشکیل دادن ؟:blink:

2- این اوچیمارو عضو آکاتسوکی ؟؟؟ اصلا آکاتسوکی چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من فکر نمیکردم که نارتو این قدر طرفدار داشته باشه.....

من یه سوال داشتم که چرا اوروچیمارو سایدایمه را با شمشیر کشت ؟

بخاطر کینه ای که از اون داشت چون بجای اون یکی دیگه رو به عنوان چهارمین هوکاگه انتخاب کرده بود و اونو مجبور به ترک کونوها کرده بود ;)

سلام به همه

1 سوال داشتم من وقتی ناراتو دیدم به یه قسمتی رسیدم که گروه black oil رو نشون داد اما سوال در مورد این گروه خیلی زیاد برام وجود داره اول فکر می کردم فقط نینجا نابود کنن اما داستان تشکیل گروهشون رو نمی دونستم تا اینکه چند تا قسمت سری جدید رو دیدم حالا موندم هدف از تشکیل این گروه چی بوده و چه اعضایی داره و چرا اینها این گروه تشکیل دادن ؟:blink:

2- این اوچیمارو عضو آکاتسوکی ؟؟؟ اصلا آکاتسوکی چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟

1- منظورت همون Anbu هستش؟؟ من چرا یادم نمیاد ، یعنی آلزایمر گرفتم؟؟:blink::blink::wacko:

2- بله قبلا عضو آکاتسوکی بوده ، گروهی متشکل از نینجاهای S-rank که قصد دارند کل جهان رو در اختیار خودشون بگیرند و برای رسیدن به این هدف در حال جمع اوری بزرگترین سلاحهای موجود یعنی همون بیجو ها هستند;)

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کاکاشی جان

پس با حرف شما ناراتو هم که کیوبی رو داره در واقع یه بیجو رو داره چون دنبال اون هم بودن چه کارش می خوان بکن

من که مخم ترکید :lol:

1 سوال دیگه هم دارم اگه جوابش رو پیدا نکردم می پرسم :lol::f34r:

قربانت پسری که زیاد سوال می کنه

بالا