• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

Kenpachi

Registered User
لایک‌ها
0
:grrr:مگه من نگفتم در مورد قسمتهای آینده شیپودن ناروتو بحث نکنین:grrr:مگه شما حرف منو نمی فمیم:grrr: خودت خوشت میاد یکی آخر انیمه مورد علاقتو با تمام جزئیات بگه:grrr: دیگه این کار چندش آور رو تکرار نکین:grrr:

من معذرت می خوام ! ولی شما هم سعی کنید زیاد عصبانی نشید.:lol:

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دوستان عزيز مي خوام مطالبي رو در رابطه با گذشته ي قوم اوچيها و شارينگان و غيره براتون بگم...
نمي دونم جناب كاكاشي هم همين مطالب رو پيدا كرده يا نه ولي به هر حال اينها مطالبي هست كه من پيدا كردم و از صحت و سقم اونها هم مطمئن نيستم ولي به هر حال بيشترش به نظر منطقي مياد...

همه چيز از قوم هيوگا كه قديمي ترين قوم كونوها محسوب مي شند شروع ميشه، وقتي كه دختري از اين قوم عاشق يه نفر خارج از كونوها ميشه و تصميم مي گيره بر خلاف نظر قومش با اون ازدواج كنه... ولي در واقع اون مردي كه مي خواسته باهاش ازدواج كنه اصلاً انسان نبوده اون سوجوبو ، پادشاه كونوها تنجو ها بوده....(در اساطير ژاپن دو نوع تنجو وجود داره... يكي موجودي شبيه كلاغ كه به كاراسو تنجو مشهوره و ديگري كونوها تنجو يا يامابوشي تنجو )
سوجوبو دماغي دراز و مويي سفيد و يك جفت بال سياه بر پشتش داشته و توانايي هاي خارق العاده اي داشته... اون هميشه بادبزني همراه داشته كه ميتونسته طوفان ايجاد كنه، توانايي انتقال مكاني خودش يا هر چيزي رو از يك مكان به مكان ديگه داشته... ميتونسته با تله پاتي با ديگران ارتباط برقرار كنه و يا به مغز كسي حمله كنه و اونو تا سر حد ديوانگي شكنجه كنه... همچنين سوجوبو به خاطر توانايي تغيير شكلش به هر چيزي كه مي خواسته هم مشهور بوده و معمولاً خودش رو به شكل انسان در مي آورده تا بتونه با انسانها ارتباط برقرار كنه...
به هر حال اون دختر بدون اينكه بدونه با شكل انساني سوجوبو ازدواج مي كنه و از اون صاحب پسري مي شه كه سوجوبو اسمشو مادارا اوچيها مي گذاره... (اوچيها از كلمه ي اوچيوا به معني بادبزن اومده و سمبل قوم اوچيها هم يه بادبزن هست)
مادارا خيلي زود در نوجواني به يه نينجاي خيلي قدرتمند تبديل ميشه به دليل داشتن خون سوجوبو، بياكيگوني كه از مادر به ارث برده بوده به شارينگان تبديل ميشه كه دو حالت معمولي و پيشرفته داشته... و مثل پدرش توانايي هايي رو كسب ميكنه كه در حالت پيشرفته مي تونه 3 تا تكنيك جديد رو خلق كنه... سوكيومي(كه مي تونسته با تله پاتي به مغز افراد حمله كنه و اونا رو ديوونه كنه) آماتراسو ( كه مي تونسته هر چيزي رو تله پورت كنه از يه بعد مكاني به يه بعد ديگه) و سوسانو ( كه مي تونسته مثل بادبزن سوجوبو طوفان ايجاد كنه)
مادارا به خاطر شجاعت و قدرت زيادش خيلي زود به يه قهرمان تبديل ميشه و دوستي عميقي با شودايمه هوكاگه داشته... مادارا نيروي پليس كونوها را تشكيل مي ده و قسم مي خوره تا پاي جان از مردم كونوها حفاظت كنه...

ولي سوجوبو به خاطر عشق با دختر هيوگا ازدواج نكرده بوده... اون دنبال يه بدن مي گشته كه بتونه به عنوان يك كانتينر عمل كنه(شبيه كاري كه اوروچيمارو مي كرد) و تصميم گرفته بوده كه يه بدن از خون خودش بسازه... وقتي كه مادارا بزرگتر مي شه سوجوبو نيات شومش رو افشا مي كنه... و مادارا كه شكه و عصباني شده بوده تصميم مي گيره با سوجوبو بجنگه... ولي مي دونسته كه هر قدر هم كه قوي باشه نمي تونه سوجوبو رو شكست بده... به همين دليل به سراغ كيوبي ميره... كيوبي كه از ديدن توانايي هاي مادارا شگفت زده شده بوده باهاش قرار مي گذاره كه قدرت و چاكراي خودش رو به مادارا قرض بده (اينكه كيوبي مادارا و قوم اوچيها رو مي شناسه از اينجا مياد).... با كمك كيوبي مادارا تكنيك كاتون و همچنين يه آتش سياه رو كه هنگام استفاده از آماتراسو ايجاد ميشده و 7 روز و 7 شب مي سوخته رو ياد ميگيره... با اين وجود خيلي به سختي مي تونه سوجوبو رو شكست بده و فقط موفق مي شه اونو يه جايي مهر كنه... هر چند مهري كه استفاده مي كنه خيلي خاصه و براي شكستنش احتياج به چاكراي كيوبي و 3 نفر با مانگكيو شارينگان فعال داره...
در همين حال شودايمه هوكاگه از قرار مادارا با كيوبي باخبر مي شه فكر مي كنه كه مادارا به خاطر عطشش به كسب قدرت بيشتر اينكار رو كرده و باهاش دشمن مي شه... مادارا نمي خواسته به شودايمه بگه كه اون نيمي انسان و نيمي ديمون هست ...بالاخره اونها در دره ي پايان با هم مبارزه مي كنند كه شودايمه مي ميره... و مادارا ناپديد ميشه...

در مورد انگيزه ي ايتاچي از كشتن قومش و ملحق شدن به آكاتسوكي هم مطالبي دارم كه مي گذارم براتون...
نظرتون چيه؟؟؟

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
خوب دوستان عزيز مي خوام مطالبي رو در رابطه با گذشته ي قوم اوچيها و شارينگان و غيره براتون بگم...
نمي دونم جناب كاكاشي هم همين مطالب رو پيدا كرده يا نه ولي به هر حال اينها مطالبي هست كه من پيدا كردم و از صحت و سقم اونها هم مطمئن نيستم ولي به هر حال بيشترش به نظر منطقي مياد
.............
نظرتون چيه؟؟؟

اطلاعاتتون واقعا جالب بود.و مثل یه تکه جا افتاده پازل بود.و میتونه خیلی وقایع رو توجیه کنه.مثل اینکه چرا ایتاچی ساسوکه رو نکشت شاید به این علت بوده که میخواست از مانگکیو شارینگانش استفاده کنه.چون وقتیکه دنبال ناروتو میره و با ساسوکه روبرو میشه بهش میگه که چطوری باید مانگکیو شارینگانشو فعال کنه و همچنین به ساسوکه میگه اگه اون بتونه مانگکیو شارینگانشو فعال کنه اونا سه نفر میشن که مانگکیو شارینگان دارن!
و همینطور میبینیم که ایتاچی دنبال ناروتوئه و میدونیم که کیوبی تو بدن ناروتو مهر شده.شاید اون میخواد سوجوبو رو ازاد کنه.؟؟؟و برای این قومش رو کشته چون میترسیده کسی زودتر از اون سوجویو رو ازاد کنه.البته این فقط نظر منه!

Kenpachi

Registered User
لایک‌ها
0
نمي دونم جناب كاكاشي هم همين مطالب رو پيدا كرده يا نه ولي به هر حال اينها مطالبي هست كه من پيدا كردم و از صحت و سقم اونها هم مطمئن نيستم ولي به هر حال بيشترش به نظر منطقي مياد...
ایول بابا ! ولی میشه بگید اینو از کجا آوردید؟ البته این نظریه است.
برادر کاکاشی شدیدن یه نظر شما نیازمندیم. ما را در یابید.

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

عجيبه كه مهرداد اين دفعه ناراحت نشد شوخي كردم!! :lol::blush:

ولي دستت درد نكنه خيلي با حال بود :rolleyes: فقط منبعت كجا بوده؟ زود تر هم دوميشو بزار كه منتظرم:cool:

جمله سي اس لوييس تو امضات معركه ست :lol: :lol:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2

با سلام خدمت دوستان

دستت درد نکنه :happy:

ولی به نظر من این متن یه جورایی نوشته یک Fan هستش چون تمامی اطلاعاتی که در متن داده میشه به غیر از نام سوجویو در داستان ناروتو هستش مثلا :

اینارو در متن بالا بولد کردم :

1- خصوصیات تبدیل ساسکه به Curse Seal - Level 2 هستش

2- خصوصیات مانگکیو شارینگانهای حال حاضر

3- اینم بر میگرده به گفته ای که شارینگان رو بیاکوگان نفرین شده میدانستند

4- هیچ موجودی نمیتونه چاکرای خودشو به کس دیگری قرض بده مگر اینکه درون اون مهر شده باشه( رابطه ای از نوع مهر داشته باشه ) چه انسان ، چه بیجو

5- اینم بر میگرده به اینکه در آخر 3 نفر با این توانایی باقی میمونند

ولی در کل تئوری جالبی بود:lol: من بغر از این 2 تا تئوری دیگه هم خوندم که به نطرم اونا از این بهتر هستند که اسمشون رو بترتیب میزارم که اگه تونستید ( من متاسفانه این روزا خیلی کم وقت دارم و نمیتونم برم دنبالش) ترجمه کنید و اینجا بزارید :

Tengu Uchiha
Suzaku Uchiha
که اولی به نطر من جالبتره ( البته اگر اولی همون فینیکس باشه;))

فعلا

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
بچه ها یه سوال من امروز داشتم کانال game one رو میدیدم که این انیمه رو پخش کرد اینی که داره پخش میکنه قسمت چندم هستش؟ کجای داستان هست؟

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
اينجاهايي كه داره پخش ميكنه تقريبا قسمتهاي 130 به بعد بايد باشه. مبارزه دوم ناروتو و ساسكه . البته تموم شده و ساسكه به اروچيما ميپيونده.

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

عجب تاپیک باحالیه
من ناراتو رو سری یکشو کامل دارم خیلی باحاله امامطالبی که بچه ها تو این سایت گذاشتند رو من خیلیهاشو نمی دونستم

2 تا سوال دارم
1- این هوکاگوگه چهارم کیه ؟
2- شما مانگاهای این ناراتو رو از کجا دانلود می کنید حجمش زیاده ؟

با تشکر

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه

عجب تاپیک باحالیه
من ناراتو رو سری یکشو کامل دارم خیلی باحاله امامطالبی که بچه ها تو این سایت گذاشتند رو من خیلیهاشو نمی دونستم

2 تا سوال دارم

با تشکر

سلام برادر :happy:

اگه بخوای من کل مانگاشو دارم برات میفرستم ، داون نکن;)

در مورد سوالت هم الان نمیتونم بگم ولی اگه تا عصر بچه ها نگفتند ، مجبورا میزارم:rolleyes::lol:

فعلا

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
kakashi جان سلام دستت درد نکنه خدا خیرت بده 1 دونه ای شادونه ای اگه این کارو بکنی ممنون می شم

فقط من می تونم آخره این انیمه رو یه حدسی بزنم اگه کسی مخالفت نداره من نظرم رو بدم :lol:

با تشکر lee

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به همه

عجب تاپیک باحالیه

2 تا سوال دارم

با تشکر

هوكاگه قويترين نينجاي كونوهاست گفته ميشه چهارمين هوكاگه قويترينشون بوده اون شاگرد جيرايا (يكي از سه نينجاي افسانه اي وشاگرد كاگه سوم) بوده واستاد (سنسي) كا كاشي
اون به yellow flesh معروفه در زمان جنگ به نينجاهاي دشمن گفته ميشده اگر با اون روبرو شدند فرار كنند
اون كسي بوده كه وقتي كيوبي(روباه نه دم) به كونوها حمله ميكنه كيوبي رو در شكم ناروتو حبس ميكنه وبا اينكار خوش رو هم قرباني ميكنه بعد از مرگ اون دوباره كاگه سوم هوكاگه ميشه

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دستت درد نکنه اخوی روشن شدم

see u

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام خدمت دوستان

دستت درد نکنه :happy:

ولی به نظر من این متن یه جورایی نوشته یک Fan هستش چون تمامی اطلاعاتی که در متن داده میشه به غیر از نام سوجویو در داستان ناروتو هستش مثلا :

ولی در کل تئوری جالبی بود:lol: من بغر از این 2 تا تئوری دیگه هم خوندم که به نطرم اونا از این بهتر هستند که اسمشون رو بترتیب میزارم که اگه تونستید ( من متاسفانه این روزا خیلی کم وقت دارم و نمیتونم برم دنبالش) ترجمه کنید و اینجا بزارید :

Tengu Uchiha
Suzaku Uchiha
که اولی به نطر من جالبتره ( البته اگر اولی همون فینیکس باشه;))

فعلا

من هردوتا تئوری رو خوندم اوليش tengu uchiha هموني بود كه دوستمون atashpareh گذاشته بودن دوميش درباره ققنوس بود
هردو اينها فرضياتي هستن كه طرفدارا ميزارن
هر دو شون خيلي جالبن معلومه كه خيلي روشون كار شده ;):f34r:
اگه بشه سعي ميكنم خلاصه شو بزارم

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به آقا رضا و همه بچه های دیگه
آقا رضا من 1 سوالی برام از خوندن نوشتت بر اومد
هوكاگه قويترين نينجاي كونوهاست گفته ميشه چهارمين هوكاگه قويترينشون بوده اون شاگرد جيرايا (يكي از سه نينجاي افسانه اي وشاگرد كاگه سوم) بوده واستاد (سنسي) كا كاشي
بعد از مرگ اون دوباره كاگه سوم هوكاگه ميشه

اگه اینی که شما می گید قویترین نینجا بوده و هوکاگه چهارم و شاگرد کاگه سوم پس چرا پس از مرگش کاگه سوم میشه هوکاگه یعنی در اون سطح این بابا درجش بالابوده اما شاگرد کاگه سوم بوده در صورتی که کاگه سوم استاد بوده و پس از مرگ هوکاگه چهارم استادش ازدرجه کاگه به هوکاگه ارتقا می کنه من که نفهمیدم یه مقدار بیشتر توضیح بدید
1 سوال دیگه این هوکاگه همونی نیست که تومبارزه اوراچیما با رییس نینجاها اوراچیما اونو زنده میکنه با یه نینجا دیگه
همدوره ای رییس نینجاها بوده که تو کوه صورتش با سه تا دیگه کنده کاری کردن ؟
این ناراتو اینقدر موضوعش قویه که برای یه نفر که 1 بار سریالش ببینه یه عالمه سوال مطرح میشه هر چند قسمتشو دوباره میبنم چند تا سوال برام درست میشه انقدر ازتون سوال می پرسم که خودتون منو از این تاپیک بندازید بیرون

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به آقا رضا و همه بچه های دیگه
آقا رضا من 1 سوالی برام از خوندن نوشتت بر اومد
بعد از مرگ اون دوباره كاگه سوم هوكاگه ميشه

اگه اینی که شما می گید قویترین نینجا بوده و هوکاگه چهارم و شاگرد کاگه سوم پس چرا پس از مرگش کاگه سوم میشه هوکاگه یعنی در اون سطح این بابا درجش بالابوده اما شاگرد کاگه سوم بوده در صورتی که کاگه سوم استاد بوده و پس از مرگ هوکاگه چهارم استادش ازدرجه کاگه به هوکاگه ارتقا می کنه من که نفهمیدم یه مقدار بیشتر توضیح بدید
1 سوال دیگه این هوکاگه همونی نیست که تومبارزه اوراچیما با رییس نینجاها اوراچیما اونو زنده میکنه با یه نینجا دیگه
همدوره ای رییس نینجاها بوده که تو کوه صورتش با سه تا دیگه کنده کاری کردن ؟
این ناراتو اینقدر موضوعش قویه که برای یه نفر که 1 بار سریالش ببینه یه عالمه سوال مطرح میشه هر چند قسمتشو دوباره میبنم چند تا سوال برام درست میشه انقدر ازتون سوال می پرسم که خودتون منو از این تاپیک بندازید بیرون

با با اجازه برادر reza-tاینارو من جواب میدم.:p
1_هوکاگه چهارم شاگرد جیرایا بوده و جیرایا شاگرد هوکاگه سوم!جیرایا اینه:

4209281193

اگه هنوز برات مبهمه یه نگاهی به اینا بنداز
هوکاگه سوم و شاگرداش:

3490698676

جیرایا به همراه شاگرداش(هوکاگه چهارم و هم گروهیهاش):

2787761673

و باید بگم شاگرد هم میتونه از استادش قویتر بشه.نمونش همین اروچیمارو شاگرد هوکاگه سوم بود ولی تونست اونو بکشه!بنابراین چون هوکاگه چهارم قویتر بوده مقامش هم بالاتر بود!

2_اون دوتایی که اروچیمارو ازشون استفاده کرد هوکاگه اول و هوکاگه دوم بودن.هوکاگه چهارم اینه:
3770482975

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
و باید بگم شاگرد هم میتونه از استادش قویتر بشه.نمونش همین اروچیمارو شاگرد هوکاگه سوم بود ولی تونست اونو بکشه!

در واقع باید بگم که هوکاگه سوم از اوروچیمارو ضعیفتر نبود
_sandaime2__by_toniworld.gif
بلکه در واقع قویتر بود چون پیر بود نتونست اوروچیمارو رو بکشه و اوروچیمارو خودش گفت که اگه هوکاگه سوم 10 سال جوانتر بود میتونست اونو بکشه
_tonbo__by_toniworld.gif

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون به سوالم جواب دادید

1 سوال دیگه

در یکی از قسمتها وقتی لی بعد از اینکه توسط گارارا آسیب می بینه و می فهمه که فقط نیمی از قدرتشو داره از استادش gai می خواد اون تکنیک ممنوعه رو بهش یاد بده اون تکنیک چی هستش ؟

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
خیلی ممنون به سوالم جواب دادید

1 سوال دیگه

در یکی از قسمتها وقتی لی بعد از اینکه توسط گارارا آسیب می بینه و می فهمه که فقط نیمی از قدرتشو داره از استادش gai می خواد اون تکنیک ممنوعه رو بهش یاد بده اون تکنیک چی هستش ؟

در واقع Lee قبل از مبارزه با گارا اون تکنیک رو یاد گرفته بود ، یعنی تکنیک 8 دروازه داخلی چاکرا : در بدن افراد 8 دروازه وجود داره که چاکرای فرد رو محدود میکنه تا به بدن آسیب نرسه و با باز کردن این دروازه ها فرد به قدرتی دست میابه که برای مدت کوتاهی از کاگه ها هم قویتر میشه . لی فقط میتونست 6 دروازه رو باز کنه در حالیکه گای هر 8 دروازه رو میتونه باز کنه. البته اینم بگم که این تکنیک مثل شمشیر 2 لبه است و به فردی که از این تکنیک استفاده میکنه آسیب میزنه;)

اینم 8 دروازه ممنوعه بدن :

68k4x1i.gif

بالا