• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام به همه ...
چه خوبه كه اينقدر طرفداراي ناروتو رو اينجا مي بينم...
با اداي احترام به كاكاشي عزيز كه اطلاعات بسيار مفيدي ارائه ميده...
خواستم چند نكته رو كه به نظرم دونستنش جالبه رو اينجا بنويسم:

سلام دوست عزیز - به جمع ما خوش اومدید:happy:

2- در مورد **** اكاتسوكي هم تا حالا 4 تا فرضيه خوندم كه اينجا مي نويسم. حالا ديگه خودتون قضاوت كنيد...

- اوليش كه از همه قويتره اينه كه **** آكاتسوكي همون هوكاگه ي چهارم يا يوندايمه و پدر ناروتو هست... اين فرضيه از اونجا تقويت مي شه كه شكل و شمايل نصف و نيمه اي كه از **** آكاتسوكي نشون داده شده به يوندايمه شبيهه... (من خودم به نظرم اين فرضيه چندان با خط منطقي داستان نمي خونه. يوندايمه مي تونه پدر ناروتو باشه ولي نمي تونه **** آكاتسوكي شده باشه)

- دوميش اينه كه مادارا اوچيها كه در واقع بنيانگذار قبيله ي اوچيها بوده **** آكاتسوكيه... اين شخصيت در مانگا در خاطرات هوكاگه ي سوم نشون داده مي شه كه هوكاگه ي اول و دوم باهاش مي جنگند ولي نميتونند شكستش بدند و يكيشون هم در همين جا كشته مي شه... (درمورد گذشته ي قبيله ي اوچيها و اينكه چرا مادارا ميتونه **** آكاتسوكي باشه، بعداً مفصلاً مطلب دارم كه مي نويسم براتون)

- سوميش كه ديگه خيلي تخيلي و فانتزي ميشه اينه كه **** آكاتسوكي آينده ي ناروتوه... يعني در آينده، بيجو ها از كنترل خارج ميشند و خيلي فجايع اتفاق مي افته و نسل بشر در حال نابودي بوده كه شيكامارو جوتسوي حركت در زمان رو اختراع مي كنه و ناروتو رو مي فرسته كه بيجو ها رو نابود كنه... (خداييش اين يكي ديگه خيلي مسخره است)

- چهارميش كه به نظر منطقي ترينه اينه كه **** آكاتسوكي يه فرد ناشناخته است كه بعداً معرفي مي شه و هيچ ربطي به چهره هاي از قبل معرفي شده نداره...

شما نظرتون چيه؟؟؟

خوب در مورد اولی که مطمئنم اشتباهه و دلیل چهارم به نظرم درست هستش. دلیل؟ اینهاش :rolleyes: اینم از قیافه اکاتسوکی لیدر :

4bhsbvt.jpg

اوچیها مادارا رو کجای خاطرات هوکاگه سوم گفت؟ من که یادم نمیاد:wacko: تا اونجایی که من یادمه در مانگاش در قسمت 309 به اون اشاره شده و همچنین در ناروتو شیپودن قسمت 1 که اولش یه تیکه از ساسکه هست اونجا هم یه اشاره به اون میکنه;)

من ناروتو رو كامل نديدم واونو از ماهواره دنبال ميكنم پس اگه چيزي رو اشتباه برداشت كردم خورده نگيريد
چند تا نكته برام جالب بود!!!!!!!!!!!

....

3) توي قسمت مبارزه با هاكو من تازه فهميدم اون خطهاي روي صورت ناروتو چه معني داره(فكر مي كردم به خاطر اينكه مي خوان قهرمانشون زياد خوشتيپ نباشه)

5) هاكو و the boss (متالگير) خيلي شبيه همند هردوشون با اينكه مي دونن فقط يه وسيله هستن ولي با اين حال بازهم براشون مهمترين چيز ماموريتشونه (خيلي دوست دارم با همچين آدمهايي آشنا بشم اگه وجود داشته باشن(چقدر هم زيادن!!!!!!!!!))

10) خلق شخصيتتون خيلي جالبه ( اگه نگفته بودين فكر مي كردم واقعا توي انيمه هستن!!!!!)

11) جاي يه چيز توي اين تايپك خاليه - پيش بيني - به نظر شما آخر ناروتو چي مي شه ؟؟؟؟

12) متاسفانه امتحانات هم نزديكه :blink::blink::blink::blink:

3) خطهای روی صورت ناروتو بخاطر کیوبی هستش ، در واقع هر جینچوریکی برای خودش یه همچین چیزی داره ، خطوط صورت ناروتو ، حلقه سیاه دور چشمهای گارا و ... ) و رپتی به خوشتیپی ناروتو نداره;)

5) شاید ولی من هیچ کاراکتری رو با The Boss مساوی نمیبیینم ، اون یه شخصیتی جدا از این شخصیتها داشت:rolleyes::happy:

10) ممنون ، اگه تونستی تو هم یکی بنویس;)

11) هیچکس نمیتونه آخر ناروتو رو حدس بزنه حداقل حالا نه :eek:

12) من این گزینه رو نفهمیدم:p:D

فعلا :lol:

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز - به جمع ما خوش اومدید:happy:
خوب در مورد اولی که مطمئنم اشتباهه و دلیل چهارم به نظرم درست هستش. دلیل؟ اینهاش :rolleyes: اینم از قیافه اکاتسوکی لیدر :
وچیها مادارا رو کجای خاطرات هوکاگه سوم گفت؟ من که یادم نمیاد:wacko: تا اونجایی که من یادمه در مانگاش در قسمت 309 به اون اشاره شده و همچنین در ناروتو شیپودن قسمت 1 که اولش یه تیکه از ساسکه هست اونجا هم یه اشاره به اون میکنه;)
lol:

ممنون از خوشامد گويي كاكاشي جان...
در مورد اينكه اين عكس واقعاً مال **** آكاتسوكي باشه من شك دارم چون تا اونجا كه من اطلاع دارم هنوز توي مانگا هم چهره شون رو نشون نداده... فقط از پشت سر نشون داده... اينجوري كه خوندم اين عكسها را طرفداراي ناروتو كشيدن... حتي يه جايي اين فرضيه رو مطرح كرده بود كه اين دو تا مادر و پدر ناروتو هستند...

در مورد مادارا اوچيها... در يه جايي هوكاگه سوم داره براي كونوهامارو (نوه اش) اين قصه رو تعريف مي كنه... اين مبارزه توي the valley of the end (همونجايي كه ساسكه و ناروتو مبارزه مي كنند) اتفاق مي افته و يكي از دلايل نامگذاري اونجام همينه... (البته اينو توي youtube ديدم ... ممكنه قلابي باشه)

همونطور كه گفتم در مورد مادارا و دليل مبارزه اش با هوكاگه ها و سرچشمه ي شارينگان و قبيله ي اوچيها و حتي اينكه چرا كيوبي مادارا رو مي شناسه، مطالب جالبي دارم كه به زودي مي زارم...

سلام برادر :)

کجاهايی؟ خيلی وقته که نبودی؟ :blink: خوبی؟ ;)

فريدا ساما... ببخشيد كه غيبتم طولاني شد... يكي دو ماهي در گير پايان نامه بودم... بقيه اش رو هم داشتم شبانه روزي انيمه مي ديدم...:cool: تو اين مدت كنشين ، بليچ، ناروتو ، اينوياشا رو ديدم... (البته از زياد قسمتي ها) يه مدت هم كلاً اينترنت نداشتم... از الان دوباره هستم در خدمتتون...:)
در ضمن براي بخش مستقل و مديريت و غيره هم تبريك مي گم ...

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
اول بگم من تو اين دو روز اخير همه 353 قسمت مانگا رو خوندم و خب الان شديد مشكل كم خوابي دارم

1) كاكاشي عزيز
در مورد پيش بيني قرار نيست اونقدر صبر كنيم تا يه قسمت مونده به آخر انيمه,قسمت آخر رو پيش بيني كنيم مي تونيم حالا كه راه زيادي تا پايان انيمه مونده كمي قوه تخيل خودمونو بكار بندازيم و هركدوم ناروتوي خودمون روداشته باشيم وحتي شخصيت مورد علاقه مونو پر رنگتر كنيم ويا حتي شخصيتهاي تخيلي خودمونو در مقابل اونها قرار بديم ....... مثلا atashpareh عزيز خط داستاني جالبي رو مطرح كردند(شماره 3 درمورد رهبراكاتسوكي ) خب اگه ايشون يه كم روي همين فرضيه كار كنند نتيجه به نظر جالب مياد(با توجه به اينكه خودشون اونو چندان جدي نگرفتن!!!!)

2) بدجوري خاطرخواه كونوهامورو و ساي شدم .وقتي صحنه ورود كونوهامورو به دفتر كاگه سوم (قسمتهاي اوليه)و حمله به كاگه رو ميخوندم داشتم از خنده مي تركيدم:lol::lol::lol::lol::lol:

3) توي اين 353 قسمت مانگا اشاره اي به پدرومادر ناروتو نشده فكركنم بايد منتظز يه پيچش جالب در رابطه با اونها در ادامه باشيم (يا حتي حضورشون ؟؟؟؟؟؟)

4)به نظرم باتوجه به اينكه ناروتو خيلي ضعيفتر از ساسوكه شده (حتي كيوبي هم حريف اون نيست)ديگه وقتشه كه ناروتو به چاكرايي غير از چاكراي كيوبي تكيه كنه (شايد يه چيزي كه از پدرومادرش به اون ارث رسيده باشه!!!!!!!شايد) :):):):)

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اول بگم من تو اين دو روز اخير همه 353 قسمت مانگا رو خوندم و خب الان شديد مشكل كم خوابي دارم

1) كاكاشي عزيز
در مورد پيش بيني قرار نيست اونقدر صبر كنيم تا يه قسمت مونده به آخر انيمه,قسمت آخر رو پيش بيني كنيم مي تونيم حالا كه راه زيادي تا پايان انيمه مونده كمي قوه تخيل خودمونو بكار بندازيم و هركدوم ناروتوي خودمون روداشته باشيم وحتي شخصيت مورد علاقه مونو پر رنگتر كنيم ويا حتي شخصيتهاي تخيلي خودمونو در مقابل اونها قرار بديم ....... مثلا atashpareh عزيز خط داستاني جالبي رو مطرح كردند(شماره 3 درمورد رهبراكاتسوكي ) خب اگه ايشون يه كم روي همين فرضيه كار كنند نتيجه به نظر جالب مياد(با توجه به اينكه خودشون اونو چندان جدي نگرفتن!!!!)

2) بدجوري خاطرخواه كونوهامورو و ساي شدم .وقتي صحنه ورود كونوهامورو به دفتر كاگه سوم (قسمتهاي اوليه)و حمله به كاگه رو ميخوندم داشتم از خنده مي تركيدم:lol::lol::lol::lol::lol:

3) توي اين 353 قسمت مانگا اشاره اي به پدرومادر ناروتو نشده فكركنم بايد منتظز يه پيچش جالب در رابطه با اونها در ادامه باشيم (يا حتي حضورشون ؟؟؟؟؟؟)

4)به نظرم باتوجه به اينكه ناروتو خيلي ضعيفتر از ساسوكه شده (حتي كيوبي هم حريف اون نيست)ديگه وقتشه كه ناروتو به چاكرايي غير از چاكراي كيوبي تكيه كنه (شايد يه چيزي كه از پدرومادرش به اون ارث رسيده باشه!!!!!!!شايد) :):):):)

دوست عزيز پيشنهاد شما در مورد اينكه ناروتوي خودمونو بنويسيم جالبه ولي چندان با مذاق من جور در نمياد... من هم فقط فرضياتي رو كه توي گروه هاي طرفداراي اين انيمه ديده بودم بازگو كردم... از نظر من اينكه آدم آينده ي انيمه رو حدس بزنه و اونو به عنوان فرضيه مطرح كنه باعث پر هيجان تر شدن موضوع ميشه ولي اينكه كلاً دنبال پروروندن خطوط جديد در داستان باشيم چندان كار جالبي نيست... (البته اين نظر منه و نظر شما هم برام محترمه...)

در مورد اشاره نشدن به پدر و مادر ناروتو، همينه كه تخيل خيلي از طرفدارا رو به كار انداخته و هي فرضيه تراشي ميكنند... من كم كم دارم در مورد اينكه ناروتو يه نسبت نزديك با هوكاگه چهارم داره مطمئن ميشم...

در مورد مقايسه ي ناروتو و ساسكه،
نميشه گفت ساسكه خيلي قويتر از ناروتو شده. همونطور كه حتماً خوندي اولاً اينكه ناروتو يه تكنيك جديد با تركيب راسنگان و عنصر باد پيدا كرده كه اثرش واقعاً ويران كننده است (هرچند هنوز بدنش تحمل قدرت زياد اونو نداره و خودش هم صدمه مي بينه) و ديگه اينكه كيوبي به داشتن چاكراي بينهايت معروفه و اونجايي كه ساسكه با كيوبي صحبت مي كنه، در واقع يه تصويري از كيوبي رو كه از چاكرا ساخته شده رو نابود ميكنه و روي كيوبي اثري نداره... كيوبي همچنان پرقدرت سر جاش نشسته;) ... در ضمن ساسكه هم اوروچيمارو رو در ضعيفترين حالتش شكست ميده... به هر حال نميشه اينجوري قدرت اونا رو مقايسه كرد... بايد ديد چي پيش مياد...

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز پيشنهاد ..............
...

دوست عزيز
نظر شما هم برام محترمه خب شما ميتونيد همون آينده رو حدس بزنيد :cool::cool::cool:

اگه ناروتو به كيوبي متكي باشه هر قدر هم قوي بشه كارش بي ارزشه انگار يه نفر همه داره همه كارا رو انجام ميده ولي كس ديگه اي اعتبارشو كسب ميكنه اگه قراره ناروتو بهترين نينجا بشه بايد با قدرت خودش حتي كيوبي رو هم شكست بده به همين دليل بنظرم اون بايد به خودش اتكا كنه نه كيوبي
اومديم ويه وقت كيوبي بيرون اومد ويا مثل بقيه بدست آكاتسوكي افتاد فكر مي كني كي مي تونه جلوشو بگيره
مثلا حالا كه گارا قدرت اون هيولا(اسمش يادم نيست شرمنده!!!!)رو از دست داده بايد چكار كنه
قدرت واقعي ناروتو خودشه نه كيوبي :f34r::f34r::f34r:

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه ناروتو به كيوبي متكي باشه هر قدر هم قوي بشه كارش بي ارزشه انگار يه نفر همه داره همه كارا رو انجام ميده ولي كس ديگه اي اعتبارشو كسب ميكنه اگه قراره ناروتو بهترين نينجا بشه بايد با قدرت خودش حتي كيوبي رو هم شكست بده به همين دليل بنظرم اون بايد به خودش اتكا كنه نه كيوبي
اومديم ويه وقت كيوبي بيرون اومد ويا مثل بقيه بدست آكاتسوكي افتاد فكر مي كني كي مي تونه جلوشو بگيره
مثلا حالا كه گارا قدرت اون هيولا(اسمش يادم نيست شرمنده!!!!)رو از دست داده بايد چكار كنه
قدرت واقعي ناروتو خودشه نه كيوبي :f34r::f34r::f34r:

موافقم باهاتون....
الان هم تمام مدت سعي داره كه از غلبه ي حالت كيوبي بهش جلوگيري كنه و در مواردي كه اين اتفاق مي افته جيرايا و كاكاشي و ياموتو بهش كمك مي كنند... اون الان فهميده كه حالت كيوبي مي تونه به خودش و ديگران صدمه بزنه... پس بايد به قدرت خودش متكي باشه... جدا از قدرتهاي نينجايي ، قدرت اصلي ناروتو از ديد من اينه كه مي تونه افراد رو تغيير بده... يعني با رفتارش باعث تغييرات روحي در افراد بشه و موقعيت ها رو عوض كنه... و اينه كه اونو هوكاگه ي خوبي مي كنه...

Kenpachi

Registered User
لایک‌ها
0
2- در مورد **** اكاتسوكي هم تا حالا 4 تا فرضيه خوندم كه اينجا مي نويسم. حالا ديگه خودتون قضاوت كنيد...

- اوليش كه از همه قويتره اينه كه **** آكاتسوكي همون هوكاگه ي چهارم يا يوندايمه و پدر ناروتو هست... اين فرضيه از اونجا تقويت مي شه كه شكل و شمايل نصف و نيمه اي كه از **** آكاتسوكي نشون داده شده به يوندايمه شبيهه... (من خودم به نظرم اين فرضيه چندان با خط منطقي داستان نمي خونه. يوندايمه مي تونه پدر ناروتو باشه ولي نمي تونه **** آكاتسوكي شده باشه)...

شما نظرتون چيه؟؟؟
من با این نظر که **** آکاتسوکی همون هوکا گه چهارم است موافق نیستم ولی در مانگای ناراتو در ترجمه , بعضی وقتها بهش یوندایمه گفتند.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يکی به من بگه بالاخره کاکاشی چطوری شارينگانشو پيشرفته کرد؟:eek: (اسمش يادم نيست:p ) مگه نبايد بهترين دوستش رو بکشه؟ :f34r: مگه گای بهترين دوستش نيست؟:blink::blink::eek:

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يکی به من بگه بالاخره کاکاشی چطوری شارينگانشو پيشرفته کرد؟:eek: (اسمش يادم نيست:p ) مگه نبايد بهترين دوستش رو بکشه؟ :f34r: مگه گای بهترين دوستش نيست؟:blink::blink::eek:

من فكر نمي كنم تنها راه فعال كردن شارينگان پيشرفته كشتن بهترين دوست باشه... احتمالاً راه هاي ديگري هم هست... ايتاچي هم به ساسكه نمي گه كه تنها راه اينه... در ضمن شارينگان پيشرفته ي كاكاشي هم شكلش هم اثرش با مال ايتاچي فرق داره... مانگكيو شارينگان ايتاچي يه جور گنجوتسو يا ايلوژن هست كه اثر زيادي بر مغز ميگذاره ولي شارينگان پيشرفته ي كاكاشي كاملاً بر بعدهاي مكاني اثر فيزيكي داره و ميتونه اجسام رو در بعدهاي مختلف جابجا كنه...
در ضمن گاي رقيب هميشگي كاكاشيه (Eternal Rival) نه بهترين دوستش... حداقل خودشون اينطوري خودشونو معرفي مي كنند...

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با این نظر که **** آکاتسوکی همون هوکا گه چهارم است موافق نیستم ولی در مانگای ناراتو در ترجمه , بعضی وقتها بهش یوندایمه گفتند.

من هم با شما موافقم ولي مطمئنم به دليلي كه در بالا اشاره شد حتماً هوكاگه چهارم يه نسبتي با ناروتو داره...
يوندايمه هوكاگه به معناي هوكاگه ي چهارم هست... دوستاني كه ژاپني بلدند لطفاً اعداد ترتيبي اول تا سوم رو هم بگن بدونيم... ساندايمه رو مي دونم...

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

maybe because he saw his best friend s death . the one who gave him his eye

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
اینم از شخصیت محبوب من:p

نام:نارا شیکامارو
تولد:22 ستامبر
استاد:ساروتوبی آسوما
شهر:شهر برگ پنهان
ارتباط:اکیمیچی چوجی_یاماناکا اینو

mob144_1164469776.jpg

آرزوها:او دوست دارد یک حقوق متوسط داشته باشه و با یه زن خانه دار ازدواج کند.دو بچه داشته باشد.یک دختر ویک پسر.او دوست دارد قبل از همسرش بمیرد!
شیکامارو با اکیمیچی و اینو هم گروه است.او باهوشترین جنین در بین کونوهاست.طبق آزمونی که از او گرفته شد معلوم شد آی کیو او بالای 200 است!!!!.
او همیشه در این فکر است که چطور راحت زندگی کند.
هر چند فقط یه تکنیک میداند(تکنیک گرفتن سایه ها)اما هوشش اغلب باعث برنده شدنش در جنگ ها میشود.
شیکامارو در موقع خطر همیشه خونسرد است و هیچوقت خونسردیش را از دست نمیدهد.همیشه قبل از اینکه عمل کند خوب فکر میکند.اسوما(استاد او)درباره او میگوید:شیکامارو مثل پیرمردی که شطرنج بازی میکند حرکت بعدیشیش را آهسته و با دقت انجام میدهد!
او بخوبی موقعیت را تجزیه وتحلیل میکند.این قدرت او بهمراه هوش سرشارش و استفاده خوب از قدرتش(گرفتن سایه ها)او را تبدیل به نینجایی قدرتمند کرده است.
این قدرت او سبب شد که ماموریت برگرداندن ساسوکه به او واگذار شود.در ماموریت هم با هوش خود چند بار دوستانش را نجات داد.

Chouji,%20Asuma,%20Shikamaru%20,Ino_t.jpg

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
من در حین گشت و گذار در سایتهای مختلف!به یه شخصیت به اسم sai بر خوردم که تا حالا( یعنی تا آخرین قسمتی که گیم وان پخش کرده)
ندیده بودمش!چیزی که ازش دستگیرم شد.اینه:
او بعد از مرگ برادرش بر اثر بیماری آفسرده شد و بعد از مدتی احساسات و عاطفه اش را از دست داد.
این بی عاطفگیش باعث شد ناروتو و بقیه ازش دور باشن و نتونن باهاش رابطه برقرار کنن.
او بعضی مواقع با حرفاش دیگران رو از خودش میروند.
مثلا به چوجی گفت چاق!!!یا به ساکورا گفت عجوزه!!!( قابل توجه برادر شیان!:p)اما کم کم بی عاطفگیشو کنار گذاشت و بابقیه دوست شد.

به نظرم شخصیت جالبی داره!اگه کسی چیز بیشتری میدونه بگه چون بد جوری از این شخصیت خوشم اومده!
اینم عکسش.

Sai_shippuden.jpg

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من در حین گشت و گذار در سایتهای مختلف!به یه شخصیت به اسم sai بر خوردم که تا حالا( یعنی تا آخرین قسمتی که گیم وان پخش کرده)
ندیده بودمش!چیزی که ازش دستگیرم شد.اینه:
او بعد از مرگ برادرش بر اثر بیماری آفسرده شد و بعد از مدتی احساسات و عاطفه اش را از دست داد.
این بی عاطفگیش باعث شد ناروتو و بقیه ازش دور باشن و نتونن باهاش رابطه برقرار کنن.
او بعضی مواقع با حرفاش دیگران رو از خودش میروند.
مثلا به چوجی گفت چاق!!!یا به ساکورا گفت عجوزه!!!( قابل توجه برادر شیان!:p)اما کم کم بی عاطفگیشو کنار گذاشت و بابقیه دوست شد.

به نظرم شخصیت جالبی داره!اگه کسی چیز بیشتری میدونه بگه چون بد جوری از این شخصیت خوشم اومده!
اینم عکسش.

ساي يكي از شخصيتهاي مورد علاقه من هم هست
در واقع ساي توي قسمت 281 مانگا وارد داستان ميشه تو ناروتو شيپودن
يكي از اعضاي عاليرتبه كونوها بنام danzou كه مخالف روشهاي ملايم كاگه سوم بود گروهي از anbu ها رو تشكيل ميده بنام root(ريشه) اون بچه هايي رو تحت تعليماتي مخصوص قرار ميده كه با اين تمرينات احساسات رو در اونها نابود ميكنه وظيفه اين گروه مخفي حفاظت از پايه هاي (ريشه ها) كونوهاست دنزو روشهاي خشونت آميز رو بيشتر ترجيح ميده و مي خواد كونوهاي جديدي رو بوجودبياره در اصل دانزو با كاگه سوم ودر نتيجه شاگرد اون كاگه پنجم مخالفه نه با كونوها

اعضاي روت نه اسم نه احساس ونه گذشته اي دارند ساي يكي از اعضاي روت هست كه ماموريت مخصوصي داره اون ماموريت پيدا ميكنه تا وارد گروه كاكاشي بشه وخب اسم ساي رو هم بخاطر همين ماموريت به اون ميدن اون برادري نداره ولي با يكي ديگرازاعضاي دوست ميشه كه اونو بعنوان برادر خودش معرفي ميكنه ولي مشكل اينجاست
كه اون بعلت تمريناتي كه ديده درك درستي از روابط انساني نداره ولي از روي كتابهايي داره در اين مورد مطالعه ميكنه و خب با بكار بردن ناشيانه يافته هاش چند باري به درد سر ميفته ( در واقع مي خواد با بكار بردن اسامي مستعار با بقيه صميمي بشه كه نتيجه چندان مطلوبي نداره و ساكورا اونو مورد لطفش قرار ميده؟؟؟؟؟؟؟)

سرگرمي ساي كشيدن نقاشيه قدرت اون اينكه ميتونه از نقاشيهاي خودش بر ضد دشمنانش استفاده بكنه اون كتابي داره كه در اون نقاشي ميكنه اين كتاب از دو طرف نقاشي شده در هر طرف نقاشي يه نفره كه در هر صفحه با كسي ميجنگه ودر صفحه بعدي سلاح ولباس نفر قبلي رو پوشيده تنها صفخه ناقص كتاب صفحه وسطه كه دو نفر به هم ميرسن اين دو نفر ساي وبرادرش هستن
ساي مي خواست اين كتاب رو به برادرش(دوستش) هديه كنه كه برادرش بر اثر بيماري ميميره واون يادش ميره كه چطور ميخواسته كتاب رو تمام كنه ساي خيلي شبيه ساسكه هست ومثل اون خاطرخواه زياد پيدا ميكنه
اوايل وقتي وارد گروه كاكاشي ميشه بعلت حرفهايي كه برضد ساسكه ميزنه ناروتو وساكورا رو دشمن خودش ميكنه .ماموريت محرمانه اون كشتن ساسكه ست . دانزو مي خواد دشمنان احتمالي
كونوها رونابود كنه وظيفه ساي همينه اما بعد از آشنايي بيشتر با ناروتو وديدن اعتقاد ومحبت شديد اون به ساسكه ساي هم تغيير ميكنه و به ناروتو در برگردوندن ساسكه به كونوها كمك ميكنه وهمينطور يادش مياد كه كتاب رو چطور تمام كنه اون و بردارش دست در دست هم در وسط كتاب بهم ميرسن
ساي بنظر نينجاي قوي مياد دانزو اون رو برترين نينجاي نسل خودش ميدونه ساي تقريبا هم سن وسال ناروتوه

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
در واقع ساي توي قسمت 281 مانگا وارد داستان ميشه تو ناروتو شيپودن...
خیلی ممنون برادر:happy:توضیحاتت جالب بود.واقعا شخصیت جالبی داره.از همین حالا لحظه شماری میکنم تا اون قسمتی رو که میخواد با بقیه صمیمی بشه ببنینم.:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در واقع ساي توي قسمت 281 مانگا وارد داستان ميشه تو ناروتو شيپودن
از هر دو نفرتون ممنون:happy:، اطلاعات جالبی بود!:D;)

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد مانگکیو شارینگان کاکاشی من فکر کنم چون کاکاشی یه کپی نینجا هست حتما از یه اوچیها که مانگکیو شارینگان داشته کپی زده:D

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
من یه چیزایی راجع به اکاتسوکی و اون گروه هشت نفری پیدا کردم.البته فکر نکنم بتونم حالا حالاها ترجمشون کنم.:eek:چون یه ماه بیشتر تا کنکور نمونده.:(و حتی اگه خودم هم بخوام زودتر ترجمشون کنم نیمیتونم چون اگه کسی منو تو فاصله یه ماه مونده به کنکور در حال ترجمه کردن اطلاعات مربوط به اکاتسوکی ببینه چندان خوشایند نیست:pاما قول میدم بعد از کنکور خیلی زود تر جمشون کنم.البته اگه کسی تا اون موقع این کارو نکرده باشه.:p
راستی من تازه فهمیدم کازه کاگه پنجم گاراست:lol::lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من یه چیزایی راجع به اکاتسوکی و اون گروه هشت نفری پیدا کردم.البته فکر نکنم بتونم حالا حالاها ترجمشون کنم.:eek:چون یه ماه بیشتر تا کنکور نمونده.:(و حتی اگه خودم هم بخوام زودتر ترجمشون کنم نیمیتونم چون اگه کسی منو تو فاصله یه ماه مونده به کنکور در حال ترجمه کردن اطلاعات مربوط به اکاتسوکی ببینه چندان خوشایند نیست:pاما قول میدم بعد از کنکور خیلی زود تر جمشون کنم.البته اگه کسی تا اون موقع این کارو نکرده باشه.:p
راستی من تازه فهمیدم کازه کاگه پنجم گاراست:lol::lol:
نه اصلاً طرف کارتون نرو تا کنکور رو بدی:f34r: بعد بشين تا دلت ميخواد نگاه کن ;)

بالا