با سلام به همه ...
چه خوبه كه اينقدر طرفداراي ناروتو رو اينجا مي بينم...
با اداي احترام به كاكاشي عزيز كه اطلاعات بسيار مفيدي ارائه ميده...
خواستم چند نكته رو كه به نظرم دونستنش جالبه رو اينجا بنويسم:
سلام دوست عزیز - به جمع ما خوش اومدید:happy:
2- در مورد **** اكاتسوكي هم تا حالا 4 تا فرضيه خوندم كه اينجا مي نويسم. حالا ديگه خودتون قضاوت كنيد...
- اوليش كه از همه قويتره اينه كه **** آكاتسوكي همون هوكاگه ي چهارم يا يوندايمه و پدر ناروتو هست... اين فرضيه از اونجا تقويت مي شه كه شكل و شمايل نصف و نيمه اي كه از **** آكاتسوكي نشون داده شده به يوندايمه شبيهه... (من خودم به نظرم اين فرضيه چندان با خط منطقي داستان نمي خونه. يوندايمه مي تونه پدر ناروتو باشه ولي نمي تونه **** آكاتسوكي شده باشه)
- دوميش اينه كه مادارا اوچيها كه در واقع بنيانگذار قبيله ي اوچيها بوده **** آكاتسوكيه... اين شخصيت در مانگا در خاطرات هوكاگه ي سوم نشون داده مي شه كه هوكاگه ي اول و دوم باهاش مي جنگند ولي نميتونند شكستش بدند و يكيشون هم در همين جا كشته مي شه... (درمورد گذشته ي قبيله ي اوچيها و اينكه چرا مادارا ميتونه **** آكاتسوكي باشه، بعداً مفصلاً مطلب دارم كه مي نويسم براتون)
- سوميش كه ديگه خيلي تخيلي و فانتزي ميشه اينه كه **** آكاتسوكي آينده ي ناروتوه... يعني در آينده، بيجو ها از كنترل خارج ميشند و خيلي فجايع اتفاق مي افته و نسل بشر در حال نابودي بوده كه شيكامارو جوتسوي حركت در زمان رو اختراع مي كنه و ناروتو رو مي فرسته كه بيجو ها رو نابود كنه... (خداييش اين يكي ديگه خيلي مسخره است)
- چهارميش كه به نظر منطقي ترينه اينه كه **** آكاتسوكي يه فرد ناشناخته است كه بعداً معرفي مي شه و هيچ ربطي به چهره هاي از قبل معرفي شده نداره...
شما نظرتون چيه؟؟؟
خوب در مورد اولی که مطمئنم اشتباهه و دلیل چهارم به نظرم درست هستش. دلیل؟ اینهاش

اوچیها مادارا رو کجای خاطرات هوکاگه سوم گفت؟ من که یادم نمیاد:wacko: تا اونجایی که من یادمه در مانگاش در قسمت 309 به اون اشاره شده و همچنین در ناروتو شیپودن قسمت 1 که اولش یه تیکه از ساسکه هست اونجا هم یه اشاره به اون میکنه
من ناروتو رو كامل نديدم واونو از ماهواره دنبال ميكنم پس اگه چيزي رو اشتباه برداشت كردم خورده نگيريد
چند تا نكته برام جالب بود!!!!!!!!!!!
....
3) توي قسمت مبارزه با هاكو من تازه فهميدم اون خطهاي روي صورت ناروتو چه معني داره(فكر مي كردم به خاطر اينكه مي خوان قهرمانشون زياد خوشتيپ نباشه)
5) هاكو و the boss (متالگير) خيلي شبيه همند هردوشون با اينكه مي دونن فقط يه وسيله هستن ولي با اين حال بازهم براشون مهمترين چيز ماموريتشونه (خيلي دوست دارم با همچين آدمهايي آشنا بشم اگه وجود داشته باشن(چقدر هم زيادن!!!!!!!!!))
10) خلق شخصيتتون خيلي جالبه ( اگه نگفته بودين فكر مي كردم واقعا توي انيمه هستن!!!!!)
11) جاي يه چيز توي اين تايپك خاليه - پيش بيني - به نظر شما آخر ناروتو چي مي شه ؟؟؟؟
12) متاسفانه امتحانات هم نزديكه :blink::blink::blink::blink:
3) خطهای روی صورت ناروتو بخاطر کیوبی هستش ، در واقع هر جینچوریکی برای خودش یه همچین چیزی داره ، خطوط صورت ناروتو ، حلقه سیاه دور چشمهای گارا و ... ) و رپتی به خوشتیپی ناروتو نداره
5) شاید ولی من هیچ کاراکتری رو با The Boss مساوی نمیبیینم ، اون یه شخصیتی جدا از این شخصیتها داشت
10) ممنون ، اگه تونستی تو هم یکی بنویس
11) هیچکس نمیتونه آخر ناروتو رو حدس بزنه حداقل حالا نه
12) من این گزینه رو نفهمیدم
فعلا :lol: