به نظر شما غم انگيز ترين و شادترين اتفاق سريال ناروتو چي بود و از چه قسمتهايش بيشتر خوشتون اومد؟
به نظر شما غم انگيز ترين و شادترين اتفاق سريال ناروتو چي بود و از چه قسمتهايش بيشتر خوشتون اومد؟
1.به نظر شما غم انگيز ترين و شادترين اتفاق سريال ناروتو چي بود
راستی من یه سوال پیش اومده برام اینکه چرا کاکاشی و زابوزا با هم جنگ داشتن؟
امان از دست این فرانسوی ها.یه زیر نویس بزار تنگش :hmm:
سلام
يه سوال روال انيميشن ناروتو با مانگاي اون چقدر فرق ميكنه؟؟؟؟؟؟
چرا اينقدر مانگاي اوي بي كيفيته (سياه و سفيد )در مقايسه با مثلا كميك بوكهاي امريكايي( مرد عنكبوتي)
:f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r:
سلام دوستان
یکی از بچه ها لطف کنه این ناروتو رو برای ما بفرسته...من هرچی به برادر لرد سیاه میگم جواب چیزی نمیده...
باتشکر نیما
خيلی خيلی خوش اومدينسلام به همه اعضای این تاپیک. من دیروز عضو این سایت شدم و رو راست بگم فقط بخاطر این تاپیک عضو شدم!چون وقتی میخواستم با دوستام راجع به ناروتو صحبت کنم اصلا نمیدونستن چی هست وقتی هم بهشون توضیح میدادم یا میگفتن کارتونی که تخیل بیخودیه ارزش دیدن نداره!!!!یا با تمسخر میگفتن تو هنوز کارتون نگاه میکنی؟؟؟!!!انوقت باید براشون توضیح میدادم که بابا جون کارتون که فقط موش و گربه نیست!خب دیگه مهم نیست.مهم اینه که اینجارو پیدا کردم!
تقریبا عین هم هستند. دوست عزیز شما هیچ مانگای رنگی نمیتونید پیدا کنید( شما ظاهرا فرق مانگا و کامیک رو نمیدونید - این دو کلی با هم فرق دارند
)
من نميدونم ؟؟؟؟؟ :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr:
خب راست ميگه !!!!! نميدوني !!!!!!!:blush: :blush: :blush: :blush:
ممنون بخاطر جواب :wub: :wub: :wub: :wub:
يه سوال ديگه: هر يه قسمت مانگا يه قسمت از انيميشنه ( يعني سيصد وخورده اي قسمت انيميشن تا اينجا خواهيم داشت wow!!!!!(
سری دوم ناروتو، ناروتو چند سال بزرگتر شده.يه سوال ناروتو شيپودن چيه ؟؟؟؟ يه چيزهايي تو اينترنت ديدم ولي دوستان لطف كنن توضيح بيشتري بدن ممنون ميشم
سری دوم ناروتو، ناروتو چند سال بزرگتر شده.![]()