• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
يه درخواست هم از جناب لرد سياه دارم
از شنبه برای دوستان ناراتو را میفرستم
یه نگاهی به این پست بندازید
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=516463&postcount=1
اگر میخواخید زودتر بدستان برسد برید به این تاپیک رای به اعدام بدهید:f34r: :cool:
این کار بر روی سرعت تحویل اداره پست هم تاثیرمی گذارد:D و بلعکس

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستداران انيمه وبخصوص ناروتويياش
من ناروتو رو چند وقتي هست كه توي gameone مي بينم كلي خاطرخواهشم وخب فرانسوي هم حاليم نيس و لي مثل اينكه شبكه jetx
انگليسيشو مي ذاره ازدوستان مي خوام فركانس شبكه و ساعت پخش رو بگن
يه درخواست هم از جناب لرد سياه دارم من سريالو ميخوام چكار كنم راستش من تو كار فوروم خيلي ناشي وتازه واردم:blush: :blush: :blush:
ولي خيلي تو كف ابن سريال هستم تو رو خدا يه حالي به ما بده:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

با سلام به عضو جدید (البته من خودمم خیلی از عضویتم نمی گذره):lol: در مورد کانال ماهواره ای که گفتی من فقط می تونم بهت فرکانسشو بدم اما ساعتشو چون من چند وقت نگاه نکردم دقیقا یادم نمی یاد ولی باید از 10 به بعد باشه
dunno.gif

و اما فرکانس 10723

SIR 29900 / H

امیدوارم بدردت بخوره
arms.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2

game-love6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمامی دوستان.

من یکی از اون کاربرای نیمچه قدیمی گرد و غبار گرفته اینجام:rolleyes:

خوب فکر میکنم من از همه شما نبست به آنیمه Naruto با تعصب ترم:D چرا؟
حدود 4 ماه پیش بود که موفق به انجام کار بزرگی شدم و تونستم DVB رو هم به کیس تا خر خره شده اضافه کنم و بعد از چند روزی کلانجر رفتن باهاش Game one رو گرفتم چند باری ناروتو رو دیدم چیزی ازش نفهمیدم ولی خوشم اومد از اون به بعد هر روز 8 و نیم که حالا شده 7.20 شب یا عصر همیشه دنبالش کردم ولی خوب از اول ندیده بودمش از اونجا دیدم که با اون گروه نیجی و لی و تن تن همکاری میکرد و با اون مرد که 2 تا خنجر داشت که باهاشون رعد و برق میزد رو دیدم.(عجب آدمی بودا:blink: )

بعدش یهو رسیدم به جا حساس که دیدم بله مثل اینکه game one قات زده و از خدا خواسته ناروتو رو از اول شروع کرد حالا شد یه چیزی و تا الان که فکر کنم به قسمت 85 رسیده باشیم تمام قسمت ها رو بلا استثنا دیدم فقط یه قسمت رو که خود گیم وان نزاشت همون قسمت بعد از عزاداری برای هوکاگه.:(

ولی بهتره بدونین که جز یه چیز کلی از این ناروتو چیز زیادی نفهمیدم.آخه چرا این گیم وان یه sub en زیرش نمیزنه حال کنیم.
منم به ناچار اومدم گشتم تا اینجا رو بیافتم و کمی از نادانی خود کاستیم:rolleyes:

البته سوال که خیلی دارم ولی فعلا همین چند تا بسه:

1- گزشته کاکاشی رو تو کدوم قسمت نشون میده
2- من شندیم که وقتی کاکاشی داشت با اون هیتاچی و رفیقش میجنگید اسم zabuza رو برد :blink: قضیش چیه؟
3-این ناروتو تو قسمت 17 بود فکر کنم وقتی که demon fox فکر کنم اسمش اینه رو بکار برد و قیافش کمی تا قسمتی ابری عوض شد پس چرا دیگه از این فن استفاده نمیکنه؟
4-ناروتو برای فعال کردن اون روباه فعلا که از تکنیک به قول فرانسوی ها thoze formasion استفاده میکنه.میتونه که به صورت مجزا این روباه رو فعال کنه؟

همینا کافیه:happy:

با تشکر از همه.
فعلا.:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به تمامی دوستان.
من یکی از اون کاربرای نیمچه قدیمی گرد و غبار گرفته اینجام:rolleyes:
به قول خواهر پانتی خوش باز آمدين:happy:

فکر کنم بهتر باشه کل سريال رو از بچه ها بگيرين و ببينين:) جواب اکثر سولاتون رو تو خوده سريال ميگيرين;). يه سری هم به اينجا بزنين:rolleyes::

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگر میخواخید زودتر بدستان برسد برید به این تاپیک رای به اعدام بدهید:f34r: :cool:
این کار بر روی سرعت تحویل اداره پست هم تاثیرمی گذارد:D و بلعکس
لرد سياه ميگم قرار نبود زير ميزی قبول کنين ها :lol:;):p

game-love6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از خوش آمد گویی ممنون فردیا خانوم.

منو که یادتونه میاد همون Snake و MGS :cool: البته خود من Raiden میباشم:f34r: بهتر بگم Cyborg Ninja Raiden
چه مغرور:D
خوب من خودم میتونم دل کنم و نگاه کنم ولی خو گفتم اینطوری همه قسمت ها رو یه هفته ای میبینم پس همون بهتره که از گیم اون ببینم کل سری اولشو بعد برم سراغ ساب دارش و از اول شروع کنم بیام بالا.

راستی ممنون میشیم اگه کسی اون سوالا رو جواب بده.

یه سوال دیه هم اضافه کنم:

این نارتو وقتی متولد میشه یه سری اتفاقات رخ میده اگه میشه شرح بدید و اینکه چرا تو بچگی مردم باهاب خوب نبودن؟

راستی یه سری موزیک از ناروتو دارم که حتما در حین پخش به گوشتون خورده ولی به صروت مجزا و با کیفیتش حس و حال دیگه ای داره البته اگه hd audio داشته باشین که خیلی بهتره.

این یه سری موزیکهای معروف.

http://www.narutochuushin.com/downloads/script/downloads.php?title=soundtrack_track07
http://www.narutochuushin.com/downloads/script/downloads.php?title=soundtrack_track22
http://www.narutochuushin.com/downloads/script/downloads.php?title=soundtrack_track18
http://www.narutochuushin.com/downloads/script/downloads.php?title=soundtrack_track21

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
جناب لرد از شما انتظار نداشتم:hmm: حالا دیگه برای تغییر رای دادگاه ، رشوه میدی؟:blink: :eek: :hmm:

باز دوباره اين وكيل مدافع شروع كرد تشويش اذهان عمومي!اعدام سريع ساكوراي خون اشام برا خودشم خوبه!:happy:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به تمامی دوستان.

1- گزشته کاکاشی رو تو کدوم قسمت نشون میده
2- من شندیم که وقتی کاکاشی داشت با اون هیتاچی و رفیقش میجنگید اسم zabuza رو برد :blink: قضیش چیه؟
3-این ناروتو تو قسمت 17 بود فکر کنم وقتی که demon fox فکر کنم اسمش اینه رو بکار برد و قیافش کمی تا قسمتی ابری عوض شد پس چرا دیگه از این فن استفاده نمیکنه؟
4-ناروتو برای فعال کردن اون روباه فعلا که از تکنیک به قول فرانسوی ها thoze formasion استفاده میکنه.میتونه که به صورت مجزا این روباه رو فعال کنه؟

همینا کافیه:happy:

با تشکر از همه.
فعلا.:)

خوب جواب سوالاتون ;) :

1- گزشته کاکاشی تو انیمه نیست ولی از شماره 239 تا 244 در مانگاش هستش ;)
2- زابوزا همراه با کیسامه و رایگا ( همون یه 2 تا شمشیر داشت و رعد و برق میزد) عضو سازمان 7 شینوبی بودند
3- چون هنوز دقیقا تو اون قسمتها یاد نگرفته و فقط بخاطر احساس شدید ناراحتی به اون شکل در اومد ( فکر کرد ساسکه مرده) ولی اون حالت در مواقع بروز هیجانات احساسی شدید و همچنین در مواقعی که جون ناروتو در خطره ظاهر میشه:cool:
4- کی ناروتو روباه رو فعال کرد ما نفهمیدیم؟:blink: روباهه هر وقت میخواد به ناروتو کمی از نیروشو میده و دست خود ناروتو نیست ;)

از خوش آمد گویی ممنون فردیا خانوم.
منو که یادتونه میاد همون Snake و MGS :cool: البته خود من Raiden میباشم:f34r: بهتر بگم Cyborg Ninja Raiden
چه مغرور:D

منم اونوقت باید GrayFox باشم ;) چون خیلی ازش خوشم میاد - Vamp هم بد نیست :p

این نارتو وقتی متولد میشه یه سری اتفاقات رخ میده اگه میشه شرح بدید و اینکه چرا تو بچگی مردم باهاب خوب نبودن؟

در واقع ناروتو در اول زندگانی فدای شهرش میشه و مجبور میشه تا آخر عمر اون روباه رو در بدنش داشته باشه ، ولی بجای اینکه یه قهرمان شناخته بشه ، همه فکر میکنن که حالا که روباه تو بدن اونه ، پس ناروتو خود روباهه هستش و ازش متنفر میشن:f34r:

game-love6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون gray fox جان راستی چطوری هنوز زنده ای؟
یادمه وقتی با اسنیک داشتی اخلات میکردی یه متال گیر لهت کرد که؟

راستی اگه میشه قضیه این روباه درون ناروتو رو کمی بیشتر توضیح بدید.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون gray fox جان راستی چطوری هنوز زنده ای؟
یادمه وقتی با اسنیک داشتی اخلات میکردی یه متال گیر لهت کرد که؟

راستی اگه میشه قضیه این روباه درون ناروتو رو کمی بیشتر توضیح بدید.

آره دیگه ، مگه یادت نیست؟ I have come back from a world that these words are meaningless دفعه اولم که نیست برمیگردم;)

خود تو هم پیر شدی اسنیک :lol: ( من شخصا از The Boss خیلی خوشم میاد ، ولی چون خانوم بود نمیتونم بگم اون منم :( )

خوب اول اینو بخون بعد ببین مشکلی داشتی بگو بگم برات:lol:

تو صفحه قبل هم توضیحی راجبش دادم ، به اونم یه نگاه بنداز;)

فعلا

game-love6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون کاکاشی(به قول فرانسوی ها kakashi senseh) اطلاعات مفیدی بود.:happy:

ولی اگه میشه توضیح بده که چطوری وارد بدن این ناروتو شد؟:eek:

راستی گفتم که منو همه با نام Raiden میشناسن.اسنیک رفیقمه نبینش پیر شده فیلمشه بابا :lol: .
فوق مرد من میام جاش.اون یه دونه geku geku هم نتونست منهدم کنه من تو 1 دقیقه 13 تاشو ناکاوت کردم.:cool:
آره ما اینیم:f34r: .

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
1- چند تا سوال:
- itachi چرا دنبال ناروتو بود( يكي دو قسمت قبل تو game one)؟؟؟؟؟
- رابطه itachi با orochimaro چيه ؟؟ كدومشون قويتره ؟؟؟؟؟
- ما آخرش نفهميديم قهرمان داستان ساسوكه س يا ناروتو ( هرچند از اسمش معلومه ولي!!!)
- ناروتو كلا چند قسمته وكي تموم ميشه (زبونتو گاز بگير)

2- jetix من باز نيست حتي با vplug چك كنيد بازه يا نه!!!!!

3- در مورد نظرسنجي درباره اعدام ساكورا من هميشه از اينكه با اكثريت باشم بدم مياد حتي اگه درست بگن ( من چه موجود جالبي هستم :f34r: :f34r: ) پس راي به حكمي دادم كه كمترين درصد رو داشت ( چقدر هم سريالو كامل ديدم كه بخوام راي بدم" قابل توجه جناب لرد سياه") :whistle: :whistle:

4- هيچ دقت كردين كه ناروتو چقدر شبيه هري پاتره( مخصوصا" ظاهرشون!!!)::wacko: :wacko:

- دو تا بچه يتيم با كودكي شكنجه آور ( هيچي بدتر از كم توجهي به يك بچه نيست)(جرم ساكورا همين كم توجهي به اين طفل معصومه!!! حالا لازم نيست حتما" كشته مرده ش باشه)

- هر كدومشون دو تا دوست دارند يه دختر يه پسر و جالب اينكه اين دوستان روابطشون با هم بهتره ( به نظرم رون و هرميون توي قسمت هفتم با هم بهتر مي شن):
o :eek:
- در هر دو يه پيرمرد دوست داشتني و قوي حامي اونهاست كه هر دو كشته ميشن ( تشعيع جنازه هردوشون اشكه آدمو در مياره):crying: :crying:

- در هر دو شخصيت منفي يكي از شاگردان پيرمرده س (وضعيت حال حاضر قهرمان فعلي) كه راهشو غلط انتخاب مي كنه
- جالب اينكه نماد شخصيت منفي در هر دو ماره
- در هر دو تنوع حيرت انگيزه ( از مكانها و افراد گرفته تا جادوها و حركات نينجايي مختلف)

ببخشيد فكر كنم تايپك رو با تايپك هري پاتر عوضي گرفت
م:whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
5- خداييش قهرمان به اين خنگي كله شقي لودگي ودر عين حال جذاب ودوست داشتني كجا مي تونيد پيدا كنيد :

specool: :specool: :specool:
6- سريال رو از game one دنبال مي كنم (14 15 قسمت)بنابراين تمام اطلاعات من در مورد سريال از سايتهاي مختلف والبته همين فورومه
كه در مقابل اساتيدي مثل شما ناچيزه پس به بزرگيتون پرحرفي منو ببخشيد ;) ;) ;) (يه كم اخلاقم مثل ناروتوس هرجايي خودمو ميندازم وسط تا يه كم بهم توجه بشه

ضمنا ميبينم كه برو بچز foxhound اينجا جمعن منم عاشق مرام the bossو موذيگريه ocelotهستم (مثلا اينجا تايپك ناروتو س)whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

neji.jpg

Which character are you test by Naruto - Kun.com

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
جناب لرد از شما انتظار نداشتم:hmm: حالا دیگه برای تغییر رای دادگاه ، رشوه میدی؟:blink: :eek: :hmm:

لرد سياه ميگم قرار نبود زير ميزی قبول کنين ها :lol:;):p

شوخی بود اون تاپیک کلا طنزه:happy: ، اگر همچین قصدی داشتم به این شکل مطرح نمیکردم.:cool:

هيچ دقت كردين كه ناروتو چقدر شبيه هري پاتره

درسته مخصوصا اون قسمت مسابه بین Village ها این جام اتش بود

سلام
1- چند تا سوال:
- itachi چرا دنبال ناروتو بود( يكي دو قسمت قبل تو game one)؟؟؟؟؟
- رابطه itachi با orochimaro چيه ؟؟ كدومشون قويتره ؟؟؟؟؟
- ما آخرش نفهميديم قهرمان داستان ساسوكه س يا ناروتو ( هرچند از اسمش معلومه ولي!!!)
- ناروتو كلا چند قسمته وكي تموم ميشه (زبونتو گاز بگير)

1 دنبال demon fox بود مثل اینکه میخواست از بدن ناراتو خارجش کنه .

2 رابطه ای ندارند میشه گفت در یک حد هستند

3 مشخصه ناراتو .

4 همان که خودتان گفتید:p

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
توضیح مختصری در باره : Shino Aburame 油女シノ

قد : 161.1 سانتیمتر
وزن : 48.5 کیلوگرم
تاریخ تولد :23 ژانویه
گروه خونی : AB

shino.jpg

خصوصیات اخلاقی : ساکت ، خونسرد ، متین ، مرموز
در قسمت های که حظور داشته هیچ وقت لبخند نزده، تا وقتی مجبور نشده حرف نمیزند و همیشه رک صحبت میکند
غذای مورد علاقه : سالاد سبزی جات ، از غذاهای که بوی تند دارد متنفر است.

شینو باهوش است مانند شیکامارا قدرت تجزیه و تحلیل موقعیت ها و پیش بینی حرکت بعدی دشمن را دارد
نقاط ضعف و قدرت حریف را به خوبی تشخیص میدهد ،و همیشه تصمیم های زیرکانه ای میگیرد.

گروه Aburame برای مبارزه از یک نوع حشره که به حشرات نابود کننده معروف هستند استفاده میکنند
به این صورت که از هنگام تولد به این نوع از حشرات اجازه استفاده همیشگی از چاکرای خود رامیدهند
در مقابل حشرات از دستورات میزبان خود اطاعت میکنند و هرموقع نیاز باشد در خدمت او هستند.
شینو مانند دیگر اعضای Aburame هزاران حشره دارد که در بدن او زندگی میکنند

180px-ShinoBugXray.jpg
180px-Kikaichu001.jpg
200px-Shino.jpg

شینو با تایجوتسو حواس دشمن را پرت میکند و باعث غافل گیری حریف توسط حمله حشرات میشود.
میتواند حشره ماده ای را وارد بدن دشمن کند ، حشره ماده بوی از خود پخش میکند که دیگر حشرات ان بو را دنبال میکنند و وارد بدن شده و چاکرای حریف را خورده و مسیر های چاکرا را مسدود میکنند.(معمولا برای گیر انداختن افراد در حال فرار استفاده میشود)
همچنین قدرت شبیه سازی با استفاده از حشرات را دارد.

Shino2.jpg
Shino1.jpg

شینو در کل مبارزه های که تا به حال داشته با اقتدار کامل برنده بوده.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
2 رابطه ای ندارند میشه گفت در یک حد هستند

تا اونجایی که من یادمه تو یکی از قسمتها بین 110-115 انیمه که ساسکه کونوها رو ترک میکنه ، اوروچیمارو خودش میگه که تو یه جنگ از ایتاچی شکست خورده و برای همین آکاتسوکی رو ترک کرده ( همونی که یه دست با انگشتر روی میز دیده میشه) و بنظرم ایتاچی قویتره :happy:

ضمنا ميبينم كه برو بچز foxhound اينجا جمعن منم عاشق مرام the bossو موذيگريه ocelotهستم (مثلا اينجا تايپك ناروتو س)whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

در مورد Jetix اونی که بسته است ، نیست که ، اونی که ما میگیم یه کانال Jetix دیگه است :blink: به صفحه اول و دوم این تاپیک مراجعه کن ، خودت میفهمی:happy:

در مورد اطلاعات هم تشکر ، خیلی جالب بودند :happy:

اون وقتها که Metal Gear تازه در میومد ( وقتهای Outer Heaven) اینقدر شناخته شده نبود ولی کلا خیلی جالبه ، گفته میشه سری متال گیر 90% فیلم بوده و 10% بازی :cool: :happy: کاراکترهاش که دیگه ... :wacko: من عاشق صدای اسنیک هستم ، کلا Grayfox رو دوست دارم ( یه جورایی خیلی کوول بود) و از بین دشمنا از liquid بیشتر بدم میاد و از مرام و از خود گزشتگی The Boss عبرت میگیرم :happy: میدونستید این باس بهرین کاراکتر سال 2005 بود:cool:

ممنون کاکاشی(به قول فرانسوی ها kakashi senseh) اطلاعات مفیدی بود.

ولی اگه میشه توضیح بده که چطوری وارد بدن این ناروتو شد؟

راستی گفتم که منو همه با نام Raiden میشناسن.اسنیک رفیقمه نبینش پیر شده فیلمشه بابا .
فوق مرد من میام جاش.اون یه دونه geku geku هم نتونست منهدم کنه من تو 1 دقیقه 13 تاشو ناکاوت کردم.
آره ما اینیم

اره دیگه بایدم بگی ، اون رایدن سوسولی که من تو Sons Of Liberty دیدم الان باید هم 13 تا رو نابود کنه ( بقول خودش اینبار نوبت اونه که از اینکی دفاع کنه) اگه نمیکرد کلا Useless میشد ;)

بجون خودم توصفحه 4 برادر روزبه هم همین سوال رو کرده و جواب دادیم ، اگه احیانا نیافتی ، بگو از اول برات بگم;) :cool:

فعلا

game-love6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از برادر کاکاشی تشکر فروان دارم و اعتراف میکنم ایشون یک متال باز حرفه ای هستن:blush: و از این جهت بسیار خوشحالم که یک حرفه ای رو کنار خود میبینم.:happy:

خوب جواب تمام سوالا رو گرفتم اینکه اگه میشه کسی بیوگرافی این ناروتو خودمون رو مو شکافانه شرح بده ممنون میشم.:happy:

راستی هر کسی در مورد MGS کمک یا چیزی خواست میتونه روی من حساب کنه.(دمو و تریلر خواستی ردیفه):cool: .

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
تا اونجایی که من یادمه تو یکی از قسمتها بین 110-115 انیمه که ساسکه کونوها رو ترک میکنه ، اوروچیمارو خودش میگه که تو یه جنگ از ایتاچی شکست خورده و برای همین آکاتسوکی رو ترک کرده ( همونی که یه دست با انگشتر روی میز دیده میشه) و بنظرم ایتاچی قویتره :happy:

آدرسو درست دادي ولي فكر كنم يك چيز ديگه گفت گفت يك نفر فقط از من قوي تر وجود داره كه اون يك نفر بايد رييس گروه باشه نه ايتاچي البته مطمئن نيستم

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
اين ساكورا زد تو همون قسمت اول تو صورت ناراتو دختره..!يكي نيست بگه به اين ‍ژاژنيا منا از اين فرم دخترا خوششمون نمياد!;)

بالا