احتمالاً ميميره، برای همينه که هر دفعه به ناروتو کمک ميکنهاگر ناراتو بمیره یا کشته بشه ، این روباه چه وضعیتی پیدا میکند ؟ ازاد میشه یا اونم از بین میره ؟
احتمالاً ميميره، برای همينه که هر دفعه به ناروتو کمک ميکنه، چون ميدونه اگه ناروتو بميره اونم ميميره!:f34r: البته يه هدسه!
![]()
احتمالاً ميميره، برای همينه که هر دفعه به ناروتو کمک ميکنه ، چون ميدونه اگه ناروتو بميره اونم ميميره! البته يه هدسه
دقیقا درسته خواهر ، تو قسمت 52-53 به ناروتو میگه که اگه تو بمیری منم میمیرم
آدرسو درست دادي ولي فكر كنم يك چيز ديگه گفت گفت يك نفر فقط از من قوي تر وجود داره كه اون يك نفر بايد رييس گروه باشه نه ايتاچي البته مطمئن نيستم
من فکر کنم يه شيرينی ميخوريم ...این دوتا هم در هر دو سری مشکوک هستند
برادر شيان ميگم منم از ساکورا خوشم ميآد ها ...چرا اين ژاپني ها فكر مي كنم لوس بازيا ساكورا برا ما جالبه!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
برادر شيان ميگم منم از ساکورا خوشم ميآد ها ...![]()
کی؟ من؟ :blink:من از شانار متنفر بودم ... :hmm: دختره بی فکر هی باعث ميشد من به ين ين جونم کم محلی کنملینخو جان شما در این مورد سابقه داری!یه موقعی از شانار خوشت میومد!![]()
سكورا رو هم بلاخره چهره پليدشو ميشناسي!کی؟ من؟ :blink:من از شانار متنفر بودم ... :hmm: دختره بی فکر هی باعث ميشد من به ين ين جونم کم محلی کنم. تازه يه بارم که زد که منو زخمی کرد:f34r: باز خوب بود ين ين اونجا بود ...
خلاصه که تا الانم ساکورا تبرئه شده . ..:happy:
با سلام به عضو جدید (البته من خودمم خیلی از عضویتم نمی گذره):lol: در مورد کانال ماهواره ای که گفتی من فقط می تونم بهت فرکانسشو بدم اما ساعتشو چون من چند وقت نگاه نکردم دقیقا یادم نمی یاد ولی باید از 10 به بعد باشه![]()
و اما فرکانس 10723
SIR 29900 / H
امیدوارم بدردت بخوره
![]()
سلام داداش روزبه
هوکاگه سوم؟؟؟؟:blink:
تنها چیز قطعی که ما در مورد 9 دم و گزشته ناروتو میدونیم ، اینه که چهارمین هوکاگه ، خودشو قربانی خدای مرگ کرد تا روح 9 دم رو تو یه بچه تازه بدنیا اومده مهر کنهحالا خیلی فرضیه پشت سر مادر و پدر ناروتو هست که بیشترشون مال Fan ها هستند و وضعیت Unconfirmed دارند و همچنین در مورد اینکه چرا 9 دم رو توی یه بشکه نکرد ، چون روحشو مهر کرده بود و روح نمیتونی توی یک جسم بی جان باشه
![]()
البته به نظر من خيلي تابلو كه پدر نارتو هوكاگه 4 است. به 2 دليل قوي:
1- تو كل داستان 2 نفر كه موهايشون مثل هم است. اين 2 تا هستند.
2- كسي كه بخواد اين روباه 9 دم رو جايي مهر كنه، براي قرباني كردن اول سر خانواده خودش ميره. (طبق اصل مرام)
البته به نظر من خيلي تابلو كه پدر نارتو هوكاگه 4 است. به 2 دليل قوي:
1- تو كل داستان 2 نفر كه موهايشون مثل هم است. اين 2 تا هستند.
2- كسي كه بخواد اين روباه 9 دم رو جايي مهر كنه، براي قرباني كردن اول سر خانواده خودش ميره. (طبق اصل مرام)
نظريه جالبيه و امکانش هم زياده ...امدیم داداش بودن مثل ایتاچی و ساسکه
هوکاگه 4 رو بدبخت سنس نداشت که بخاد زن و بچه داشته باشه
امدیم داداش بودن مثل ایتاچی و ساسکه
هوکاگه 4 رو بدبخت سنس نداشت که بخاد زن و بچه داشته باشه