سلام
1- چند تا سوال:
- itachi چرا دنبال ناروتو بود( يكي دو قسمت قبل تو game one)؟؟؟؟؟
- رابطه itachi با orochimaro چيه ؟؟ كدومشون قويتره ؟؟؟؟؟
- ما آخرش نفهميديم قهرمان داستان ساسوكه س يا ناروتو ( هرچند از اسمش معلومه ولي!!!)
- ناروتو كلا چند قسمته وكي تموم ميشه (زبونتو گاز بگير)
2- jetix من باز نيست حتي با vplug چك كنيد بازه يا نه!!!!!
3- در مورد نظرسنجي درباره اعدام ساكورا من هميشه از اينكه با اكثريت باشم بدم مياد حتي اگه درست بگن ( من چه موجود جالبي هستم :f34r: :f34r: ) پس راي به حكمي دادم كه كمترين درصد رو داشت ( چقدر هم سريالو كامل ديدم كه بخوام راي بدم" قابل توجه جناب لرد سياه")
4- هيچ دقت كردين كه ناروتو چقدر شبيه هري پاتره( مخصوصا" ظاهرشون!!!)::wacko: :wacko:
- دو تا بچه يتيم با كودكي شكنجه آور ( هيچي بدتر از كم توجهي به يك بچه نيست)(جرم ساكورا همين كم توجهي به اين طفل معصومه!!! حالا لازم نيست حتما" كشته مرده ش باشه)
- هر كدومشون دو تا دوست دارند يه دختر يه پسر و جالب اينكه اين دوستان روابطشون با هم بهتره ( به نظرم رون و هرميون توي قسمت هفتم با هم بهتر مي شن):
o
- در هر دو يه پيرمرد دوست داشتني و قوي حامي اونهاست كه هر دو كشته ميشن ( تشعيع جنازه هردوشون اشكه آدمو در مياره):crying: :crying:
- در هر دو شخصيت منفي يكي از شاگردان پيرمرده س (وضعيت حال حاضر قهرمان فعلي) كه راهشو غلط انتخاب مي كنه
- جالب اينكه نماد شخصيت منفي در هر دو ماره
- در هر دو تنوع حيرت انگيزه ( از مكانها و افراد گرفته تا جادوها و حركات نينجايي مختلف)
ببخشيد فكر كنم تايپك رو با تايپك هري پاتر عوضي گرفت
م
5- خداييش قهرمان به اين خنگي كله شقي لودگي ودر عين حال جذاب ودوست داشتني كجا مي تونيد پيدا كنيد :
specool: :specool: :specool:
6- سريال رو از game one دنبال مي كنم (14 15 قسمت)بنابراين تمام اطلاعات من در مورد سريال از سايتهاي مختلف والبته همين فورومه
كه در مقابل اساتيدي مثل شما ناچيزه پس به بزرگيتون پرحرفي منو ببخشيد

(يه كم اخلاقم مثل ناروتوس هرجايي خودمو ميندازم وسط تا يه كم بهم توجه بشه
ضمنا ميبينم كه برو بچز foxhound اينجا جمعن منم عاشق مرام the bossو موذيگريه ocelotهستم (مثلا اينجا تايپك ناروتو س)whistle:
Which character are you test by
Naruto - Kun.com