• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

Kenpachi

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد مانگکیو شارینگان کاکاشی من فکر کنم چون کاکاشی یه کپی نینجا هست حتما از یه اوچیها که مانگکیو شارینگان داشته کپی زده:D

آقا یک سوال . این عکس کاکاشی رو از کجا آوردی؟ به نظر میاد که مال انمیه باشه ولی من تا حالا ندیدم. تو مانگا که نیست ÷س کجای انیمه است؟ یکی کمکم کنه.:wacko:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
آقا یک سوال . این عکس کاکاشی رو از کجا آوردی؟ به نظر میاد که مال انمیه باشه ولی من تا حالا ندیدم. تو مانگا که نیست ÷س کجای انیمه است؟ یکی کمکم کنه.:wacko:

این مال قسمت مبارزه کاکاشی با ایتاچی هستش ( قسمت فکر کنم 82 بود) و خودشم این عکس Fake هستش;) به این عکس نگاه بکنی خودت میفهمی :

4mb1f05.jpg

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
يکی به من بگه بالاخره کاکاشی چطوری شارينگانشو پيشرفته کرد؟:eek: (اسمش يادم نيست:p ) مگه نبايد بهترين دوستش رو بکشه؟ :f34r: مگه گای بهترين دوستش نيست؟:blink::blink::eek:
خوب در این مورد هنوزم بین علما اختلافه!:blink:من یه نظریه در این مورد خوندم:چون کاکاشی خودشو مسئول مرگ اوبیتو( بهترین دوست دوران کودکی کاکاشی) میدونه و در طول زمان این احساس درونش بوجود اومد که در مرگ اوبیتو دخالت داشته.و این باعث شد مانگکیو شارینگانش فعال بشه.
البته عذر میخوام جسارت منو ببخشین :من هم میتونم شما رو خواهر فریدا صدا کنم؟
من فكر نمي كنم تنها راه فعال كردن شارينگان پيشرفته كشتن بهترين دوست باشه... احتمالاً راه هاي ديگري هم هست... ايتاچي هم به ساسكه نمي گه كه تنها راه اينه... در ضمن شارينگان پيشرفته ي كاكاشي هم شكلش هم اثرش با مال ايتاچي فرق داره... مانگكيو شارينگان ايتاچي يه جور گنجوتسو يا ايلوژن هست كه اثر زيادي بر مغز ميگذاره ولي شارينگان پيشرفته ي كاكاشي كاملاً بر بعدهاي مكاني اثر فيزيكي داره و ميتونه اجسام رو در بعدهاي مختلف جابجا كنه...
در ضمن گاي رقيب هميشگي كاكاشيه (Eternal Rival) نه بهترين دوستش... حداقل خودشون اينطوري خودشونو معرفي مي كنند
درسته هم شکل و هم کارایی مانگکیو شارینگان های ایتاچی و کاکاشی باهم فرق میکنن.کاکاشی از مانگکیو شارینگانش اینطور استفاده میکنه که حرکات و فنون حریفشو تو یه بعد زمانی دیگه بررسی میکنه و نقطه ضعف حریفشو پیدا میکنه همچنین برای پیش بینی حرکات حریف هم ازش استفاده میکنه.
اما مانگکیو شارینگان ایتاچی دو کارایی داره یک از اونها( خدای ماه خونین) همونطور که برادر کاکاشی در پست مربوط به معرفی ایتاچی گفتن حریفو تو یه دنیهی مجازی اسیر میکنه و اونجا هر بلایی دلش خواست بر سرش میاره:eek::(کارایی دوم ( خدای خورشید خونین)برای سوزاندن اجسام با یه شعله سیاه رنگ استفاده میشه.

این عکس مانگکیو شارینگان ایتاچی
180px-

این هم مال کاکاشی
180px-Kakashi%27s_New_Power_2.png

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
نه اصلاً طرف کارتون نرو تا کنکور رو بدی:f34r: بعد بشين تا دلت ميخواد نگاه کن ;)

اینو خواهر گفت ، من یاد کنکور خودم افتادم که شب کنکور داشتم کارتون Sinbad رو میدیدم اونم ساعت 3 شب:wacko:

خوب در این مورد هنوزم بین علما اختلافه!:blink:من یه نظریه در این مورد خوندم:چون کاکاشی خودشو مسئول مرگ اوبیتو( بهترین دوست دوران کودکی کاکاشی) میدونه و در طول زمان این احساس درونش بوجود اومد که در مرگ اوبیتو دخالت داشته.و این باعث شد مانگکیو شارینگانش فعال بشه.

----------------------------------
درسته هم شکل و هم کارایی مانگکیو شارینگان های ایتاچی و کاکاشی باهم فرق میکنن.کاکاشی از مانگکیو شارینگانش اینطور استفاده میکنه که حرکات و فنون حریفشو تو یه بعد زمانی دیگه بررسی میکنه و نقطه ضعف حریفشو پیدا میکنه همچنین برای پیش بینی حرکات حریف هم ازش استفاده میکنه.
اما مانگکیو شارینگان ایتاچی دو کارایی داره یک از اونها( خدای ماه خونین) همونطور که برادر کاکاشی در پست مربوط به معرفی ایتاچی گفتن حریفو تو یه دنیهی مجازی اسیر میکنه و اونجا هر بلایی دلش خواست بر سرش میاره:eek::(کارایی دوم ( خدای خورشید خونین)برای سوزاندن اجسام با یه شعله سیاه رنگ استفاده میشه.

کاکاشی از مانگیو شارینگان برای فرستادن یه نقطه به یک بعد دیگه استفاده میکنه ( مثل ایجاد سیاه چال فضایی - مکانی) و اون استفاده هایی که برای مانگکیو شارینگان کاکاشی گفتی همون شارینگان معمولی کاکاشی هستش;) (ساسکه هم میتونه اون کارهارو بکنه) :blink:

و اینکه کشتن بهترین دوست به عنوان پیش نیاز مانگکیو شارینگان نیست باید بگم که در قسمت 82 انیمه که ساسکه به زیرزمینی که دستوراعمل طریقه بدست آوردن مانگکیو شارینگان روش نوشته شده میره و همه لوح رو میخونه و در آخر هم میگه : Naruhodo و بعدا در قسمت 130 ساسکه خودش میگه که باید تو رو بکشم و کشتن تو برام یه ارزش دیگه داره ( پس نتیجه میگیریم که همانطور که ساسکه هم نشون داد تنها طریقه بدست آوردن مانگکیو شارینگان کشتن بهترین دوست هستش:cool: مگر اینکه این کیشیموتو تو آخرهای داستان یه روش مخفی رو کنه:f34r:)

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
:D:Dما اینیم دیگه:D:D من خودمم تو انیمه ندیدمش ولی شاید در قسمت های آینده باشه:D

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
اینو خواهر گفت ، من یاد کنکور خودم افتادم که شب کنکور داشتم کارتون Sinbad رو میدیدم اونم ساعت 3 شب:wacko:

کاکاشی از مانگیو شارینگان برای فرستادن یه نقطه به یک بعد دیگه استفاده میکنه ( مثل ایجاد سیاه چال فضایی - مکانی) و اون استفاده هایی که برای مانگکیو شارینگان کاکاشی گفتی همون شارینگان معمولی کاکاشی هستش;) (ساسکه هم میتونه اون کارهارو بکنه) :blink:

و اینکه کشتن بهترین دوست به عنوان پیش نیاز مانگکیو شارینگان نیست باید بگم که در قسمت 82 انیمه که ساسکه به زیرزمینی که دستوراعمل طریقه بدست آوردن مانگکیو شارینگان روش نوشته شده میره و همه لوح رو میخونه و در آخر هم میگه : Naruhodo و بعدا در قسمت 130 ساسکه خودش میگه که باید تو رو بکشم و کشتن تو برام یه ارزش دیگه داره ( پس نتیجه میگیریم که همانطور که ساسکه هم نشون داد تنها طریقه بدست آوردن مانگکیو شارینگان کشتن بهترین دوست هستش:cool: مگر اینکه این کیشیموتو تو آخرهای داستان یه روش مخفی رو کنه:f34r:)

همچون همیشه حق با استاد است و بازهم دانسته های ناقصم سبب سر افکندگی این اماتور خطاکار!:pدر نزد استاد و سایرین گشت.من مستحق کیفر و مجازات بوده و ان کیفر اینست که این پست تا ابد در ذهنم پابرجا بماند تا دیگر حرف بیهوده نزده و میان حرف بزرگان نپرم!:eek:باز هم پوزش میطلبم از محضر استاد که خاطر مبارکشان به گفته های بیهوده مکدر کردم.
خب حالا بقیشو به زبون عامیانه میگم:pمن یه خورده دیر متوجه این قضیه شدم.فرصت نشد پستمو ادیت کنم.و برادر کاکاشی هم که مو رو از ماست میکشن بیرون!:p;)اره کاربرد مانگکیو شارینگان کاکاشی همونیه که برادر کاکاشی گفتن. که کاکاشی از این توانایش برای جنگ باDeidaraاستفاده کرد.یعنی این
180px-Deidaraanime.jpg

که البته من چیز زیادی از این شخصیت نمیدونم:pو اگه کسی توضیح بده ممنون میشم:blush:

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
حالا باید یه حقیقت رو فاش کنم (اینارو خداییش راست می گم)
من رئیس گروه ZIPENTIRION تو بندر عباس است . کار اصلی ما درست کردن عکسهای تقلبی از هر کارتونی است اینو خیلی وقت پیش ساختیم کار من و naruto-kun که عضو همین سایت هست باهم :f34r:گروه ما 27 نفر هست که کارمون رو از 2 سال پیش شروع کردیم و فقط کارای تمیز رو بیرون می دیم همین کاکاشی هم که کار خودم و یکی از بهترین اعضای گروه هستش می تونین یکی دیگه از کارامون رو تو کاکاشی با سرچ کردن در گوگل
(kakashi without a mask) اینکی از سه رخ هستش

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
صد البته!:D تازه فريدای خالی خيلی بهتره!;)

ناتوانتر از آنیم که سپاس اکرام شما بجای آریم.کجا با قلمی توانیم از عهده ی تکریم دریای لطفی بدر آییم.هنگامی که شما بزرگ مدیر با تدبیر این انجمن سری خم کردید و به زیر نظری افکندید و ما فرش نشینان در میان عرش نشینان جای دادید.غربت از ما زدودید و ما را منت نهادید.از غرور و سرور این لطف انگیزه بیشتر یافتیم که حضور بیشتر یابیم تا ما نیز باری ازین انجمن بر دوش کشیم.
دریغا که اکنون دست بسته غول کنکوریم...!

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در مورد مانگکیو شارینگان کاکاشی من فکر کنم چون کاکاشی یه کپی نینجا هست حتما از یه اوچیها که مانگکیو شارینگان داشته کپی زده:D

ولي تااونجايي كه من ميدونم كاكاشي حتي با شارينگانش نمي تونست يه Bloodline Limit Jutsu رو كپي بكنه
تو قسمتي كه با هاكو روبرو شدند خودش گفت

Kenpachi

Registered User
لایک‌ها
0
کسی قسمت 356 مانگا رو خونده؟ من که کف کردم. عجب داستانی شده:wacko::thumbsup:

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کسی قسمت 356 مانگا رو خونده؟ من که کف کردم. عجب داستانی شده:wacko::thumbsup:

آره خداييش:rolleyes: همچين آدمو ميزارن تو كف كه شيطونه ميگه پاشم برم ژاپن خره نويسنده رو بگيرم:f34r:
وقتي اروچيمارو مرد همچين يه خورده دپ زدم :worried: انگار داستان يه چيزي كم داره ولي خدا خيرش بده اين
كابوتو رو . زنده مون كرد:lol:

يه چيز جالب تو www.naruto-kun.com به يه چيز جالب بر خوردم در مورد daidara اونجا نوشته ديدارا
تنها عضو مونث آكاتسوكيه ولي تو انيمه كه يارو مرده!!!!!!!

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
آره خداييش:rolleyes: همچين آدمو ميزارن تو كف كه شيطونه ميگه پاشم برم ژاپن خره نويسنده رو بگيرم:f34r:
وقتي اروچيمارو مرد همچين يه خورده دپ زدم :worried: انگار داستان يه چيزي كم داره ولي خدا خيرش بده اين

يه چيز جالب تو www.naruto-kun.com به يه چيز جالب بر خوردم در مورد daidara اونجا نوشته ديدارا
تورو خدا:(تورو خدا:(تورو خدا :crying:دیگه در مورد اتفاقاتی که در ادامه سری ناروتا شیپودن می یوفته صحبت نکنین من مانگاشو دوست ندارم دارم صبر می کنم تا شیپودنش بیاد پس داستانهای آینده رو نگین

Kenpachi

Registered User
لایک‌ها
0

البته من فکر کنم که Deidara مردو خودش تو مانگا اینو میگه.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
تورو خدا:(تورو خدا:(تورو خدا :crying:دیگه در مورد اتفاقاتی که در ادامه سری ناروتا شیپودن می یوفته صحبت نکنین من مانگاشو دوست ندارم دارم صبر می کنم تا شیپودنش بیاد پس داستانهای آینده رو نگین

من شخصا مانگاشو بیشتر از انیمه اش دوست دارم. :D;)

فکر نکن ، مطمئن باش:cool::happy:

جدیدا یه تئوری در مورد شارینگان و قوم اوچیها و اینکه چرا ایتاچی فقط ساسکه رو نکشته خوندم که خیلی جالب بود و تا چند روز فکر کنم اینجا بزارم;)

فعلا

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
...

لطفا زمانی که دارین در مورد قسمت های اخیر که ممکنه خیلی ها ندیده باشن توضیح میدین مطالب پستتون رو در تگ اسپویل
spoiler.gif
قرار بدین تا کسی که هنوز اون قسمت ها رو ندیده ناخواسته از وقایع مطلع نشه.

مرسی
smile_mini2.gif

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من شخصا مانگاشو بیشتر از انیمه اش دوست دارم. :D;)

جالبه من هم مانگا رو بيشتر دوست دارم:)

لطفا زمانی که دارین در مورد قسمت های اخیر که ممکنه خیلی ها ندیده باشن توضیح میدین مطالب پستتون رو در تگ اسپویل
spoiler.gif
قرار بدین تا کسی که هنوز اون قسمت ها رو ندیده ناخواسته از وقایع مطلع نشه.

مرسی
smile_mini2.gif

oops :blush:
شرمنده :blush: چشم حتما:rolleyes:

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0

:grrr:مگه من نگفتم در مورد قسمتهای آینده شیپودن ناروتو بحث نکنین:grrr:مگه شما حرف منو نمی فمیم:grrr: خودت خوشت میاد یکی آخر انیمه مورد علاقتو با تمام جزئیات بگه:grrr: دیگه این کار چندش آور رو تکرار نکین:grrr:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
:grrr:مگه من نگفتم در مورد قسمتهای آینده شیپودن ناروتو بحث نکنین:grrr:مگه شما حرف منو نمی فمیم:grrr: خودت خوشت میاد یکی آخر انیمه مورد علاقتو با تمام جزئیات بگه:grrr: .....

بابا دوست عزیز چرا ناراحت میشی؟ :eek: گفتن زن یا مرد بودن یک کاراکتر که اسپویل محسوب نمیشه:blink::blink::f34r:

بالا