• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من الان مدتی است که تاروتو شیپودن را ترجمه میکنم، میخواستم ببینم که آیا کسی هست که در حال ترجمه سری اول باشه؟

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من الان مدتی است که تاروتو شیپودن را ترجمه میکنم، میخواستم ببینم که آیا کسی هست که در حال ترجمه سری اول باشه؟

1 ميونبر بهت نشون ميدم
اينجا 3تا مدير داره
فريدا/دني /پرشيانا (اميدوارم كسي از قلم نيوفتاده باشه :blush: )
با 1 مدير تماس بگيرين

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1 ميونبر بهت نشون ميدم
اينجا 3تا مدير داره
فريدا/دني /پرشيانا (اميدوارم كسي از قلم نيوفتاده باشه :blush: )
با 1 مدير تماس بگيرين

من با مدیران کاری ندارم. فقط میخواستم بپرسم اگر کسی ترجمه میکنه من بی خیال شم. و میخواستم بپرسم کسی از آمریکا و یا ژاپن هست؟ من درم یک سفر میرم برای سیاحت به ژاپن و با خانومم (که ژاپنی هستند) قراره بریم یک کنفرانس انیمیشن در اوساکا، میخواستم ببینم دوستان ایرانی در ژاپن کسی هست ازش سوالاتی دارم.

ممنون

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
ایندکس تاپیک ، ناروتو رو چطوري ميشه پيدا كرد ؟ :blink: كمك؟:blink:
اينارو كي به ناروتو گفت كه من يادم نيست:f34r: راستي اسم قسمت دوم رو 1 بار ديگه ميگي.
عجيبه
خانواده ساكورا نينجا نبودن :eek::eek:اين كه زورش خيلي زياده

اینها ;) :

سیزن دومش اسمش ناروتو شیپودن به معنی طوفان ناروتو هستش ;)

هر چی باشه شاگر سوناده ( یکی از 3 نینجای افسانه ای ) هستش ;):happy:

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینها ;) :

سلام کاکاشی جان،
میتوانم سوالی بپر سم؟! آیا تو ژاپنی بلدی؟ و اگر بله که چطوری تو تبریز یاد گرفتی؟

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام کاکاشی جان،
میتوانم سوالی بپر سم؟! آیا تو ژاپنی بلدی؟ و اگر بله که چطوری تو تبریز یاد گرفتی؟

سلام امیر - سان :happy: خواهش میشه راحت باش :p:D

ژاپنیم بد نیست ، ولی باید بیشتر تمرین کنم چون بعضا کلمه ها رو قاطی میکنم :blink::happy:

از رو کتاب گرامر ژاپنی و دیکشنری ژاپنی به انگلیسی و نگاه کردن به انیمه ( سورس راحت زبان ژاپنی :D)

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام امیر - سان :happy: خواهش میشه راحت باش :p:D

ژاپنیم بد نیست ، ولی باید بیشتر تمرین کنم چون بعضا کلمه ها رو قاطی میکنم :blink::happy:

از رو کتاب گرامر ژاپنی و دیکشنری ژاپنی به انگلیسی و نگاه کردن به انیمه ( سورس راحت زبان ژاپنی :D)

ヴぁかりました

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
じやあ:happy:

مال شما درستش わかりました هستش :cool:

کارت درسته، من الان 5 ساله در آمریکا با خانومم که ژاپنی هستند ازدواج کرده ایم ولی من زیاد ژاپنی بلند نیستم، فکر کنم به سعی و تلاش بستگی دارد. البته به سن هم هست. من البته 29 سالمه شما باید جوانتر باشید

موفق باشی.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من با مدیران کاری ندارم. فقط میخواستم بپرسم اگر کسی ترجمه میکنه من بی خیال شم. و میخواستم بپرسم کسی از آمریکا و یا ژاپن هست؟ من درم یک سفر میرم برای سیاحت به ژاپن و با خانومم (که ژاپنی هستند) قراره بریم یک کنفرانس انیمیشن در اوساکا، میخواستم ببینم دوستان ایرانی در ژاپن کسی هست ازش سوالاتی دارم.
ممنون
من کانادا هستم!;) اگه کارتونی چيزی خواستی در خدمتم!:)

يکی از بچه ها هم ميدونم چند قسمت سری اول ناروتو رو ترجمه کرده بود ولی خيلی وقته اين وری نيومده و خبر نداريم کارش به کجا کشيد!:(

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کانادا هستم!;) اگه کارتونی چيزی خواستی در خدمتم!:)

يکی از بچه ها هم ميدونم چند قسمت سری اول ناروتو رو ترجمه کرده بود ولی خيلی وقته اين وری نيومده و خبر نداريم کارش به کجا کشيد!:(

نه من فقط پرسیدم . من که خودم همه این سریال را دارم و در آمریکا مشکلی برای دانلود نیست. ولی ممنون. من برای این پرسیدم که اگر کسی ترجمه نکرده من بکنم. البته من خیلی آدم گرفتاری هستم. کار اصلی من زیست شناسی ژنتیکه و در یک موسسه ملی مربوط به آزمایشهای زیست محیطی بر روی بیماریها کار میکنم. و با خجالت باید بگم که با این همه و سن سال بالا 4 سالی است که معتاد این انیمه شدم. پیری و هزار درد. شرمنده

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
نه من فقط پرسیدم . من که خودم همه این سریال را دارم و در آمریکا مشکلی برای دانلود نیست. ولی ممنون. من برای این پرسیدم که اگر کسی ترجمه نکرده من بکنم. البته من خیلی آدم گرفتاری هستم. کار اصلی من زیست شناسی ژنتیکه و در یک موسسه ملی مربوط به آزمایشهای زیست محیطی بر روی بیماریها کار میکنم. و با خجالت باید بگم که با این همه و سن سال بالا 4 سالی است که معتاد این انیمه شدم. پیری و هزار درد. شرمنده

سلام امير آقا

من توي بلاگ هم گفتم اينجا هم ميگم اگه كمكي از دست من برمياد با كمال ميل انجام ميدم
يك چيز ديگه مگه قسمت 5 كه گذاشتم ايرادي داشت كه ازش استفاده نكردين؟

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام امير آقا

من توي بلاگ هم گفتم اينجا هم ميگم اگه كمكي از دست من برمياد با كمال ميل انجام ميدم
يك چيز ديگه مگه قسمت 5 كه گذاشتم ايرادي داشت كه ازش استفاده نكردين؟

میثم جان سلام

هیچ ایرادی نداشت و بسیار هم خوب بود. من منظورم این بود که میخواستم ترجمه قسمتهای اول را شروع کنم. ولی به نظر میاد کسی این کار را کرده؛ حالا شاید ناقص. ولی من که دارم شیپودن را تمموم میکنم و به نظر میاد استقبال چندانی نمیشه. والا من اگر الان به هر زبان دیگه ای غیر از پارسی ترجمه کرده بودم حالا استقبال بهتر بود. ما ایرانی جماعت همونطور که در همه کار از دنیا عقبیم تو این کار نیز هم.
مثلا الان 5 ساله که این ناروتو پخش میشه ولی تازه 100 نفر ایرانی این ور اون ور دنیا به فکر ترجمه افتادند، در حالی که زبانهایی که تعداد سخنگویانش یک دهم فارسی هم نیست از ما هزار سال جلوترند مثلا ابری و یا یونانی.

یا مثلا من 5 ساله با تورنت فایل دانلود میکنم و حالا بعد از این همه سال تک تک در ایران تازه فهمیدند یعنی چی. تازه وقتی ما خبر دار میشیم که کاروان سالهاست از این دیار رخت بربسته است. (کاروان علم و تکنولوژی)

به هر حال، استقبال کم توان منو و امثال منو برای ادامه کار کم میکنه. فکر کنم بعد از شیپودن 20 دیگه ادامه ندم.

قربانت
امیر

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینها ;) :

ممنون كاكاشي سنسي.
اگه ميشه نشون بده كدوم قسمت سايت قرار گرفتن آخه من كه هر بار نميشه به شما بگم اينها جاشون كجا بود؟
مثال
بيا تو انيمه برو به الف بعدش ب رو بزن برو تو ....و... شرمنده
كيوبي كي با ساسكه حرف زد؟
چطوري ميشه از بيجويي كه تو بدن يكي ديگه هستش استفاده كرد؟
الان فقط 2 تا بيجو زنده هستن؟:eek:
اينكه اوريچيمارو دنبال شارينگان هستش زياد منطقي نيست:wacko:
چون اون ميدونه باقي گروه دنبال بيجو هستن كه قدرتش خيلي از شارينگان بيشتره.
1 چيز ديگه .چرا چشمهاي ساسكه رو همين الان ازش نميگيره
اينجوري فقط 3 سال عمرش رو 3 تلف ميكنه:blink::blink:
تا شايد بدن ساسكه رو هم بدست بياره.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون كاكاشي سنسي.
اگه ميشه نشون بده كدوم قسمت سايت قرار گرفتن آخه من كه هر بار نميشه به شما بگم اينها جاشون كجا بود؟
مثال
بيا تو انيمه برو به الف بعدش ب رو بزن برو تو ....و... شرمنده
كيوبي كي با ساسكه حرف زد؟
چطوري ميشه از بيجويي كه تو بدن يكي ديگه هستش استفاده كرد؟
الان فقط 2 تا بيجو زنده هستن؟:eek:
اينكه اوريچيمارو دنبال شارينگان هستش زياد منطقي نيست:wacko:
چون اون ميدونه باقي گروه دنبال بيجو هستن كه قدرتش خيلي از شارينگان بيشتره.
1 چيز ديگه .چرا چشمهاي ساسكه رو همين الان ازش نميگيره
اينجوري فقط 3 سال عمرش رو 3 تلف ميكنه:blink::blink:
تا شايد بدن ساسكه رو هم بدست بياره.

خواهش میشه :happy: اینم ایندکس تاپیک :happy:

تو قسمت اول Shipuudden که یه چشمه از قسمتهای جدید رو نشون میداد ;)
باید اون بیجو رو از بدن اون فرد آورد بیرون و به بدن فرد دیگه مهر کرد :happy:
بیجو ها هرگز نمیمیرند و در کل 9 تا بیجو وجود داره :happy:
چون قبل از رسیدن ساسکه مجبور به تعییر بدن شد و برای اینکه برای تغییر بدن هر بار باید 3 سال صبر کنه ، برا همون بود :happy:

کارت درسته، من الان 5 ساله در آمریکا با خانومم که ژاپنی هستند ازدواج کرده ایم ولی من زیاد ژاپنی بلند نیستم، فکر کنم به سعی و تلاش بستگی دارد. البته به سن هم هست. من البته 29 سالمه شما باید جوانتر باشید

موفق باشی.

من 20 سالمه :p:D:rolleyes:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش میشه :happy: اینم [
بیجو ها هرگز نمیمیرند و در کل 9 تا بیجو وجود داره :happy:
چون قبل از رسیدن ساسکه مجبور به تعییر بدن شد و برای اینکه برای تغییر بدن هر بار باید 3 سال صبر کنه ، برا همون بود :happy:

:p:D:rolleyes:

جدي؟ فكر كردم مردن
منظورم اين بود كه اورچيمارو چرا مثل كاكاشي فقط چشم رو نميگيره و همينجوري ايستاده تا 3 سال بگذره؟
مگه اينكه بگيم كاكاشي بعد از گرفتن شارينگان تا 3 سال نميتونسته چيزي بگيره.
==============================
راستي كاكاشي سنسي شنيدم شطرنجتون خوبه
ميخوام باتون بازي كنم.اگه بردين كه هيچ ولي اگه باختين ساكورا بايد بجاي ساسكه و ناروتو فرمانده گروه بشه.
چون كوچيكترم من مهره سفيد رو انتخاب ميكنم.
جواب رو با پيام خصوصي بفرستين
(با دقت بازي كنيد )
انشاالله تا 2 هفته ديگه باختتون رو اعلام ميكنم
سفيد: نينيو چان (چونين) مشكي : كاكاشي سنسي (جينين)
nini1) d2=>d4

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
جدي؟ فكر كردم مردن
منظورم اين بود كه اورچيمارو چرا مثل كاكاشي فقط چشم رو نميگيره و همينجوري ايستاده تا 3 سال بگذره؟
مگه اينكه بگيم كاكاشي بعد از گرفتن شارينگان تا 3 سال نميتونسته چيزي بگيره.
==============================
راستي كاكاشي سنسي شنيدم شطرنجتون خوبه
ميخوام باتون بازي كنم.اگه بردين كه هيچ ولي اگه باختين ساكورا بايد بجاي ساسكه و ناروتو فرمانده گروه بشه.
چون كوچيكترم من مهره سفيد رو انتخاب ميكنم.
جواب رو با پيام خصوصي بفرستين
(با دقت بازي كنيد )
انشاالله تا 2 هفته ديگه باختتون رو اعلام ميكنم
سفيد: نينيو چان (چونين) مشكي : كاكاشي سنسي (جينين)
nini1) d2=>d4

:happy:
خوب اونم بر میگرده به اینکه اوروچیمارو مدیک نینجا نیست که بتونه چنین کارایی بکنه و همچنین این که وقتی چشم داره باید چشم خودشو از هدقه در بیاره و چشم ساسکه رو بزاره بجاش ;) کاکاشی وقتی چشم اوبیتو رو گرفت چشم چپش کور شده بود ;):happy:

===================
قبوله :happy: ولی باید بگم که من حدودا 1 سالی هست که بازی نکردم ، میگی یه بازی شطرنج آنلاین گیر بیار بازی بکنیم :happy:

END_BOY

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
خوب خوب همه هستن اينجا به جز من كه اضافه شدم :happy:
قسمت 20 از Naruto Shippuuden هم پخش شد
من هم انگليسيش رو دنلود كردم هم فارسي شده توسط امير جان
ولي بايد دو قسمتي پخش كنند خيلي كمه تايمش نصف تايم براي اهنگ ميره و نصف سر صحبت بقيه هم كه چيزي نميمونه ميره سر مبارزه :(

Ahead

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
attachment.php

Chidori - Thousand Birds
نام : چیدوری - هزار پرنده
رده : A
برد : نزدیک (0m ~ 5m)
استفاده کننده : Sasuke Uchia و Kakashi Hatage

يک تکنيک نينجوتسو ابداع شده توسط کاکاشي هست که با بکارگيري عنصر برق (رعد و برق-جزء عناصر هوا) اجرا ميشه.Chidori به اون ابن توانايي رو ميده که هر مانعي رو سوراخ کنه و بشکافه.بعدها هم ساسوکه با آموزش کاکاشي و همچنين شارينگانش اين تکنيک رو ياد ميگيره.
اين تکنيک همچنين جهت ترور و کشتن هم بکار ميره.(Haku همدست زابوزا با اين تکنيک کشته شد)
اين تکنيک مقدار زيادي چاکرا رو در بازو هاي فرد جاري و در کف دستش متمرکز مي کنه سپس کف دست با جريان الکتريسيته کاملا پوشيده ميشه که نتيجه دگرگوني چاکراي متمرکز شدست. نتيجه اين دگرگوني ماهيتي شبيه تخليه بار الکتريکي داره که ميشه با تمرکز قدرت و بردش رو کنترل کرد.
بعد از اينکه فرد چاکراي خودشو در کف دست متمرکز کرد با سرعت زياد و با دست باز و مستقيم مانع روبروش رو سوراخ ميکنه.همچنين ار اونجا که ممکنه اين حمله با جا خالي دادن حريف مواجه بشه از شارينگان براي پيش بيني حرکت و يا پيدا کردن موقعيت دقيق حريف استفاده ميشه. در طي تمرکز چاکرا و سرعت زياد صدايي مثل جيک جيک هزاران پرنده ساطع ميشه که به همين خاطر اسم اين جوتسو هزار پرنده نام گرفته.ضمنا بخاطر مصرف چاکراي زياد اين تکنيک به تعداد دفعات معدودی در طي روز قابل اجراست.
***در اصل چیدوری توانایی تبدیل چاکرا به عنصر برق-Lighting Element (جریان الکتریسیته)هست

attachment.php

Chidori Raikiri - Lightning Edge​
نام : رایگیری - لبه رعد
رده : S
برد : نزدیک (+0m ~ 5m)
استفاده کننده : Kakashi Hatage

حالت پيشرفته تر و خيلي قدرتمندتر Chidori هست که با چاکرا و برد بيشتري اجرا ميشه.(تکنيکي که کاکاشي براي از هم پاشيدن تله شني در مقابل ناگاره=Nagare -اون قسمت که ناروتو و نجي و تنتن براي مبارزه با روح رفتن-استفاده ميکنه. اگه دقت کنيد اون تله رو سوراخ نميکنه بلکه ار هم ميپاشونش بعد هم براي مکان يابي حريف از شارينگان استفاده ميکنه).در هنگام استفاده از اين تکنيک هاله ايجاد شده از الکتريسيته دور کاکاشي نشانگر همون چيدوري هست که با کنترل تمرکز، قدرت و بردش بيشتر شده.
همچنین گفته میشه که کاکاشي قبلا با اين تکنیک يک رعد رو قبل از رسيدن به زمين نصف مي کنه و بهمین خاطر بهش Raikiri میگن.

attachment.php

Chidori Nagashi - Thousand Birds Current​
نام : چیدوری متحرک(ناگاشی=جاری و متحرک) - هزار پرنده متحرک
رده : نامعلوم
برد : متوسط ( 0m ~ 10m)
استفاده کننده : Sasuke Uchia

يک نينجوتسو ابداعي توسط ساسوکه هست که در اصل از تکنيک چيدوري بوجود آورده. بجاي اينکه فقط جريان الکتريسيته رو تو دستش متمرکز کنه، ساسوکه قادره اون رو در اطراف بدن و اشيايي که نگه داشته گسترش بده. اين اجازه ميده که ساسوکه يک لايه محافظ در اطراف بدنش ايجاد کنه. اين لايه الکتريسيته ميتونه باعث شوک و بي حسي دشمنانش بشه-احتمالا با اثر گذاشتن روي سيستم عصبي اونها-.ساسوکه ميتونه شمشيرش ( kusanagi ) رو با لايه اي از الکتريسيته بپوشونه و خاصيت برندگي بيشتري به اون بده همچنين باعث بي حسي و در نتيجه کاهش حملات حريفش يشه.

attachment.php

Chidori Senbon​
نام : سوزن چیدوری (Senbon=سوزن دو سر تیز)

يک نينجودسو ابداعي توسط ساسوکه هست که باز هم با بکارگيري عنصر برق (همون چیدوری) اجرا میشه با این تفاوت که ساسوکه قادر به شکل دهی اون بصورت Senbon (سوزن دو سر تیز) و پرتاب اونها هست.اگر چه ناپایدار هستند ولی این سوزنها خصوصیات چیدوری رو به خودشون میگیرن از جمله توانایی سوراخ کردن موانع سر راهشون.

attachment.php

Chidori Sword​
نام : شمشیر چیدوری

شبیه تکنیک Chidori Senbon هست با این تفاوت که شکل دهی اون بصورت Sword یک شمشیره که قابلیت درازتر شدن هم داره.خصوصیات دیگه دقیقا مثل Chidori Senbon هست.

فایل های ضمیمه

• Chidori_e.jpg
    Chidori_e.jpg
    45.3 KB · نمایش ها: 78
  • Raikiri_e.jpg
    Raikiri_e.jpg
    38.4 KB · نمایش ها: 77
  • Nagashi_e.jpg
    Nagashi_e.jpg
    57.9 KB · نمایش ها: 79
  • ChidoriSenbon_e.jpg
    ChidoriSenbon_e.jpg
    65.1 KB · نمایش ها: 75
  • ChidoriSword_e.jpg
    ChidoriSword_e.jpg
    51.9 KB · نمایش ها: 75

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب ني ني:blush: تصميم گرفته تو چند قسمت اقدام به معرفي هوكاگه ها بكنه كه اين ميشه اولين پستش:D

======================== هوكاگه اول =========================

shodaime.gif

نام كامل : نامشخص (ملقب به Shodaime )

توانايي ها : قدرت بدني افسانه اي – جوتسوي مخفي درخت

اعضاي خانواده :
نيدايمه-هوكاگه دوم (Nidaime ) (برادر)
تسوناده – هوكاگه پنجم (Tsunade) ( نوه دختري )
ناواكي (Nawaki ) ( نوه پسري )

شاگردان :
ساراتوبي (Sarutobi) هوكاگه سوم (مرده)
هامورا (Homura )
كوهارو (Koharu ) راهنما و مشاور هوكاگه ها

سرگذشت:
شصت سال پيش شودايمه يك گروه شينوبي رو به جنگلي انبوه راهنمايي و دهكده كونوها رو پيدا كرد.

village.jpg

متاسفانه او مدت كمي بعد از ساختن دهكده كونوها در جريان هرج و مرجهاي آن زمان درگذشت.
شودايمه 1 بار ديگه هم برگشت وقتي كه اوريچيمارو اون رو بوسيله تكنيك ممنوعه دنياي مردگان (Kyuchiyose Edo Tensei)دوباره زنده كرد و مجبورش كرد دربرابر شاگردش بجنگه، اما هوكاگه سوم استادش رو متوقف كرد و درمقابلش از تکنيک مهر روح شيطاني چهارمين هوکاگه (Fuuinjutsu Shiki Fuujin) استفاده و روحش رو تو يكي از كپي هاي پيشرفته خودش (Kage Bunshins) مهر كرد.
بوسيله اين جوتسو كسايي كه روحشون مهر ميشه تا ابد در بدن ميزبان زجر ميكشن (in the belly of the Shikigami) و هيچوقت ازش خلاص نميشن ، از همه نفرت پيدا ميكنن و تا ابد به نبردشون ادامه ميدن.

شيوه مبارزه شودايمه تاكيد به 1 نكته داشت:

ترجيح دادن حمله به سر حرف تو 1 مبارزه سريع و نزديك تن به تن تا حمله از راه دور يا تكيه كردن به جوتسوها براي انجام كار.
hok1.gif

متاسفانه ما فقط تونستيم يكي از جوتسوهاي اونو ببينيم.
تكنيك سري عنصر درخت : روياندن درختان (Mokuton Hijutsu, Jukai Koutan)، تكنيك سري كه ظاهرا فقط اون ميتونست ازش استفاده كنه و درختهاي بزرگي كه در كونوها وجود دارن رو
با استفاده از چاكراي خودش بوسيله اين تكنيك خلق كرد.

mukoton%20hijutsu%20jukai%20Koutan.jpg

شودايمه ميتونست درختان بزرگ و فشرده اي رو ايجاد كنه كه رشد سريعشون براحتي ديده ميشد و حركات اونها رو در حين رشد كردن كنترل ميكرد، اين مخصوصا براي بدام‌ انداختن‌ دشمن يا ويران كردن ساختمانها بسيار مفيد بود و البته كه اين چيزي بود كه از 1 جوتسو بي نظير انتظار ميرفت.

بالا