چقدر منو یاد دامبلدور میندازه![]()
دامبلدور که کلاسش خیلی بالاتر از این حرف هاست ... با هوکاگه ی سوم قابل قیاس نیست !
چقدر منو یاد دامبلدور میندازه![]()
=========================هوکاگه سوم========================
//
ساراتوبی در انتها پس از بکار بردن( Fuuinjutsu Shiki Fuujin) در برابر اوریچیمارو کشته شد.
در مورد مطلب قبلی من رو ببخشید ایندکس رو نگاه نکرده بودم.
این مطلب دیگه تکراری نیست امیدوارم خوشتون بیاد
//
شما رو نمیدونم ولی من که نمیتونم با این قضیه کنار بیام.
آخه این چهره میتونه مال یه پسر باشه:hmm::hmm:
كاملاً موافقم...
اوروچيمارو كشته شده... ولي كابوتو يه بخش از بدن اونو به خودش پيوند زده... (يا يه چيزي توي اين مايه ها) حالا نتيجه چه خواهد شد، ديگه خدا ميدونه...
در مورد ايتاچي هم از اول معلوم بود يه جاي قضيه مشكل داره... خداييش به هيچ وجه قيافش و رفتارش به نقش منفي نمي خوره... من تا حالا هم قانع نشدم كه ايتاچي همه رو كشته.. مطمئناً يه چيزايي هست كه احتمالاً توي قسمت آينده رو ميشه... قسمت بعدي مانگا رو از دست نديد... رويارويي ساسكه و ايتاچي...:f34r:
فکر می کنم که شخصیت هوکاگه ی چهارم باید جالب باشه ... ولی بعید می دونم که شبیه ناراتو باشه ( منظورم ظاهری نیست )
تا حالا که هیچ اطلاعاتی در موردش داده نشده... تا ببینیم بعد چی می شه ...![]()
دامبلدور که کلاسش خیلی بالاتر از این حرف هاست ... با هوکاگه ی سوم قابل قیاس نیست !
اینجا کلی دوست داریم که همه درباره ناروتو صاحب نظر هستن.
اینقده خلوت هم درست نیست.بیاین 1 ذره گفتمان کنیم
نظرتون درباره رده بندی من از نظر قدرت چیه؟
(تا پایان سیزن اول )
0)Leader of Akatsuki?
==============
1) Itachi
2)Orochimaru
3)Jiraiya
4) Tsunade
5)Tsuchi/Rai/mizu Kages?Kakashi?Kabuto?Gai?Anko?Other Jounin level Ninjas?
نکته :حساب کنیم دستهای اوریچیمارو سالم باشه.
نظر خودم:
Leader of Akatsuki
این نفر صفر که معلوم نیست کیه ولی میشه فرض کرد از همه قویتر هستش
ایتاچی:خوب همه خاندان هوچیها رو تو 1 شب کشته.
شارینگان رو تو بالاترین سطحش داره اوریچیمارو قبول داره که 1 بار به ایتاچی باخته و تو مبارزه با 3 تا جونین 2تا که اصلا تکون نخوردن و کاکاشی رو تقریبا تو 1 حرکت محو کرد.:blink: نمیدونم تو اون 1 لحظه چند تا جوتسو رو با هم اجرا کرد:wacko:
اوریچیمارو:
لیدر 3 تا سانین بوده .و اگه اتفاقات به اون صورت پیش نمیومد حداقل هوکاگه پنجم بود.
تقریبا نامیرا.
جیرایا در حالی که اوریچیمارو بدون دست مبارزه میکرد(بدون جوتسو) بازم تقریبا حریفش نشد.
جیرایا:
قویترین کسی هستش که میشه تو دهکده پیدا کرد.
تو مبارزه با ایتاچی تقریبا برنده بود:blink::blink:
اما ایتاچی خودش گفت که واسه جنگیدن نیومده و فقط سعی کرد از اونجا فرار کنه.که خیلی راحت این کار رو انجام داد . اگرچه همراهش ترسیده بود.
اگه درنظر بگیریم که ایتاچی نخواسته بجنگه با توجه به شکست جیرایا از اوریچیمارو میشه گفت تو همین مکان سوم قرار میگیره
تسوناده:
مبارزش میتونه با ایتاچی یا جیرایا نزدیک باشه اما بعیده از پس تکنیکهای شارنگان ایتاچی بر بیاد و در مقابل جیرایا جوتسوهای کمتری رو میتونه اجرا کنه.
.....
اینجا کلی دوست داریم که همه درباره ناروتو صاحب نظر هستن.
اینقده خلوت هم درست نیست.بیاین 1 ذره گفتمان کنیم
نظرتون درباره رده بندی من از نظر قدرت چیه؟
(تا پایان سیزن اول )
0)Leader of Akatsuki?
==============
1) Itachi
2)Orochimaru
3)Jiraiya
4) Tsunade
5)Tsuchi/Rai/mizu Kages?Kakashi?Kabuto?Gai?Anko?Other Jounin level Ninjas?
نکته :حساب کنیم دستهای اوریچیمارو سالم باشه.
نظر خودم:
Leader of Akatsuki
این نفر صفر که معلوم نیست کیه ولی میشه فرض کرد از همه قویتر هستش
ایتاچی:خوب همه خاندان هوچیها رو تو 1 شب کشته.
شارینگان رو تو بالاترین سطحش داره اوریچیمارو قبول داره که 1 بار به ایتاچی باخته و تو مبارزه با 3 تا جونین 2تا که اصلا تکون نخوردن و کاکاشی رو تقریبا تو 1 حرکت محو کرد.:blink: نمیدونم تو اون 1 لحظه چند تا جوتسو رو با هم اجرا کرد:wacko:
اوریچیمارو:
لیدر 3 تا سانین بوده .و اگه اتفاقات به اون صورت پیش نمیومد حداقل هوکاگه پنجم بود.
تقریبا نامیرا.
جیرایا در حالی که اوریچیمارو بدون دست مبارزه میکرد(بدون جوتسو) بازم تقریبا حریفش نشد.
جیرایا:
قویترین کسی هستش که میشه تو دهکده پیدا کرد.
تو مبارزه با ایتاچی تقریبا برنده بود:blink::blink:
اما ایتاچی خودش گفت که واسه جنگیدن نیومده و فقط سعی کرد از اونجا فرار کنه.که خیلی راحت این کار رو انجام داد . اگرچه همراهش ترسیده بود.
اگه درنظر بگیریم که ایتاچی نخواسته بجنگه با توجه به شکست جیرایا از اوریچیمارو میشه گفت تو همین مکان سوم قرار میگیره
تسوناده:
مبارزش میتونه با ایتاچی یا جیرایا نزدیک باشه اما بعیده از پس تکنیکهای شارنگان ایتاچی بر بیاد و در مقابل جیرایا جوتسوهای کمتری رو میتونه اجرا کنه.
.....
تو قسمت 13 naruto با یه دست rasngan درست کرد مگه می تونه.تازه این هوکاگه 4 بابای narutoهست یا نه؟؟
بابك جان در مورد اوروچيمارو كم و بيش حرفمون يكيه . ولي :
در همون قسمت كابوتو دليلش رو هم از پيوند زدن قسمتي از بدن اوروچيمارو به خودش ميگه و اونم اينه كه مي خواد هميشه يه چيزي رو در كنار خودش داشته باشه كه براي غلبه برش تلاش كنه... در واقع غلبه بر اوروچيمارو در بدنش انگيزه ي كسب قدرتش باشه واز اين راه قدرتمند تر بشه... براي همينه كه ميگم زياد به بازگشت اوروچيمارو خوشبين نباشيد...به نظر من با رو آمدن جريان آكاتسوكي، عملاً اوروچيمارو بايد حذف ميشد... هرچند از اين كيشيموتو هيچي بعيد نيست...
داشته باش میثمسورپرایز
اوروچیمارو زنده هستش
![]()
در مورد آكاتسوكي ليدر و ايتاچي و ساسكه و توبي :
...تازه این هوکاگه 4 بابای narutoهست یا نه؟؟
...در مورد هوکاگه چهارم ، هنوز این خبر تایید نشده :happy:
به نظر من :
1. Jiraiya
2. Itachi
3.Tsunade يا Orochimaru
4. ناروتوي عزيزم( اين يكي رو شوخي كردم)
چند تا نكته :
1. جيرايا قبل از مبارزه با اوريچيما به وسيله تسوناده مسموم شده بود به همين دليل اين مبارزه نمي تونه معيار سنجش باشه ( به حدي ضعيف بود كه ابتداي مبارزه وقتي مي خواست قورباغه اش رو احضار كنه نتوانست)
2. ايتاچي از جيرايا مي ترسيد دليل اش هم روشنه : وقتي كه ناروتو با جيرايا بود ايتاچي حتي نزديك ناروتو هم نشد . درباره اون مبارزه هم بايد بگم كه ايتاچي از دست جيرايا فرار كرد!
3. جيريا به راحتي مي تواند از پس شارينگام ايتاچي بربيايد به اين دليل كه جيرايا روش مبارزه با شارينگام رو به ناروتو آموزش داد.
4. در هر حال بازم مي گم ناروتو از همه قوي تره و تا حالا توي هيچ مبارزه ايي شكست نخورده
يا حداقل به دلايل زير ناروتو از همه قوي تره ( حتي از هوكاگه چهارم هم قوي تر):
کیوبی نو یوکو(جینچوریکی : اوزوماکی ناروتو)
کیوبی نو یوکو : از نظر قدرت در میان 9 بیجو : 1مین --- از نظر استقامت چاکرا(Chakra) : 1مین
مکان در نبرد باستانی بیجو ها :
4 نبرد – در همه برنده بود.
برد : نکوماته – هوکو – رایجو – یاماتا نو اوروچی
![]()
خوب من چند نكته رو در اين مورد بگم:
يكي اينكه اوروچيمارو يكي از سنين هاست و نه ليدرشون...
...
[/SPOILER]
ایتاچی فرار نکرد .فقط گفتش که درگیر شدن کار بیخودی هستش:happy: و فرصت زیادی هست که میشه بعدن ناروتو رو راحتتر گیر اوردش.خوب وقتی آدم نمیخوات بجنگه ول میکنه میره دیگه . میخواستی همینجوری جلو جیرایا وایسه.:blink:
ایتاچی مبارزه رو می بردش اما خودشم میدونست که به این آسونی نیست.آدم باید دیوانه باشه که فکر کنه میشه جلو یکی از سانینها واسه مرگ مبارزه کنه و سالم برگرده.:wackoمیشه رجوع کرد به قسمتی که کاکاشی میخواست نفرین ساسکه رو مهر کنه و اوریچیمارو رو دید .اونجا میخواست باهاش مبارزه کنه که اوریچیمارو گفتش نیازی نیست و تقریبا فرار کرد.خوب حالا میشه گفت کاکاشی قویتر بود؟ شانس اورد که اوریچیمارو حوصله نداشت ،خودشم بعدش اعتراف کرد که ایستادن جلو اوریچیمارو کار احمقانه ای بوده.
)
داشت یادم میرفت .درباره مسموم بودن جیرایا و اینکه نتونست خوب مبارزه کنه،حتما شوخی میکنی.یادت رفته که اوریچیمارو تو اون مبارزه دست نداشت و از هیچ جوتسویی نمیتونست استفاده کنه.با این حال دوتا سانین نتونستن شکستش بدن.
برای اینکه برداشت درستی از قدرت اوریچیمارو داشته باشیم باید مبارزه اویچیمارو و ساراتوبی رو ببینیم.حتی ساراتوبی هم نتونست زنده بمونه .فکر میکنم اگه منصف باشید قبول میکنید که جیرایا هیچوقت نمیتونست در مقابل هوکاگه اول و دوم و خود اویچیمارو زنده مبارزه رو ترک کنه.تازه ساراتوبی تونست جلو بالا اومدن تابوت سوم رو بگیره، که من فکر میکنم تابوت هوکاگه چهارم بود که اگه اونم بالا میومد برتری اوریچیمارو در برابر ساراتوبی مطلق بود.
من فکر نمیکنم جیرایا بتونه جواب شارینگان پیشرفته ایتاچی (کاکاشی اسمش چی بود؟) رو بده.چیزی که به ناروتو یاد داد در واقع به ناروتو کمک میکرد شارینگان رو درک کنه همین.در زمینه شارینگان الان تو دهکده کسی قویتر از کاکاشی نیست که اونم به سطح پیشرفته رسیده ولی دیدیم که نتونست کاری بکنه.چون از نظر خونی تواناییش رو نداشت.حتی خون اصیل ساسکه هم کمکی بهش نکرد.بازم فراموش نکنیم اوریچیمارو به عنوان 1 سانین نتونست از پس ایتاچی بر بیاد.
درباره ناروتو .اون استعداد اینکه قویترین رو بشه داره.درست مثل گارا یا ساسکه
اما تا پایان سیزن یک ناروتو حتی در حد کاکاشی هم نبود:lol:
وقتی با ایتاچی روبرو شدن ناروتو حتی فرصت نکرد راسنگان رو اجرا کنه(خیلی کند بود) ساسکه تونسته چیدوری رو اجرا کنه که ایتاچی 1 ذره تعجب کرد و خودتون دیدن که با چیدوری ساسکه چکار کرد:lol:
تا اونجایی که من خوندم اوریچیمارو تو ماموریتهاش با جیرایا و تسوناده لیدر تیم بود و ساراتوبی هم علاقه داشت که اوریچیمارو هوکاگه بشه.
شما فکر میکونید تسوناده یا جیرایا لیدر تیم بودن؟حتما دلایلتون رو میخونم:happy:
===================
کاکاشی سنسی قسمت آخر مانگا رو ول کن:happy:
ما که آخر سیزن 1 هستیم. بیا تا آخر همین سیزن حرف بزنیم
===================
دقیقا منم فکر میکنم نگاه کردن مانگا مزه انیمه رو از بین میبره
خوب من تقریبا با مهسا - چان موافقمبجز اینکه جیراییا نمیتونه در مقابل اوروچیمارو وایسته که یه ذره جای شک داره
و همچنین دلیل اینکه ساروتوبی هم کشته شد این بود که بیش از حد پیر بود وگرنه میتونست روح اوروچیمارو رو مهر کنه
.:happy:
تا اونجایی که من خوندم اوریچیمارو تو ماموریتهاش با جیرایا و تسوناده لیدر تیم بود و ساراتوبی هم علاقه داشت که اوریچیمارو هوکاگه بشه.
شما فکر میکونید تسوناده یا جیرایا لیدر تیم بودن؟حتما دلایلتون رو میخونم:happy:
===================
کاکاشی سنسی قسمت آخر مانگا رو ول کن:happy:
ما که آخر سیزن 1 هستیم. بیا تا آخر همین سیزن حرف بزنیم
===================
دقیقا منم فکر میکنم نگاه کردن مانگا مزه انیمه رو از بین میبره
مبارزه سختی میشه ولی اگه اوریچیمارو بتونه هوکاگه های اول - دوم - چهارم رو احضار کنه.شکست جیرایا حتمی هستش.
تو فکر میکنی جیرایا میتونه ماگکیو شارینگان رو تحمل کنه؟ حتی کاکاشی هم نتونست؟راستی چرا ساسکه و کاکاشی نتونستن؟
سنسی هنوزم لیستت رو اعلام نکردی؟زود باش دیگه؟
=============================
پس اون موقع هم اوریچیمارو قویتر بود
============================
تکنیکی که تسوناده تو مبارزه با اوریچیمارو استفاده کرد چی بود؟
اونی که بهش گفت پس اونو تکمیلش کردی؟
اونم ممنوعه بود؟
خوب در مورد ليدر گروه 3 نفره حق باشماست. من دچار سو ء تفاهم شدم فكر كردم منظورتون از ليدر سنسي بوده منو ببخشيد.
در مورد مانگا منم با كاكاشي جان هم عقيده ام و مانگاشو بيشتر دوست دارم...
صحبتهاتون در مورد جيرايا و اوروچيمارو و ايتاچي وغيره، منطقيه ولي يه نكته رو نبايد فراموش كنيد... اونم اينه كه قدرت اينها يه چيز نسبيه... يعني ممكنه يكي در مقابل يكي ديگه ضعيف باشه ولي مبارزه رو ببره. اين دليل بر قوي تر بودن برنده نيست... اصولاً روابط قدرت در اينجور موارد خيلي پيچيده تر از اونه كه بخوايم اينجوري راجع بهشون منطقي و رياضي وار فكر كنيم...هزار تا شرايط دروني و بيروني در لحظه ي مبارزه وجود دارند كه نتيجه ي مبارزه رو تحت تاثير قرار ميدن... و يه مبارزه ي واحد بين 2 نفر در دو مكان يا زمان مختلف ميتونه 2 نتيجه ي متفاوت داشته باشه... مثلاً كي فكرشو ميكرد ناروتو نجي رو شكست بده؟؟ در صورتي كه همه ميدونستند نجي قوي تره...
موفق باشيد...