mahsa_nini
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 586
- لایکها
- 0
پس این قسمت 28 کی میاتش؟ شنبه شد
سلامساعت پخش كارتون ناروتو در8.50,13.30,19.20game one مي باشد كه هر دفعه دوبار مي گذارد يك بار ديگر در بين ساعت 13.30 تا19.20 مي گذارد آن چه ساعتي است؟
سلامپس این قسمت 28 کی میاتش؟ شنبه شد
من تا حالا تا قسمت 121 ناروتو رو ديدم.اين اوروچيمارو ميخواد بدن ساسكه رو بكشه و توانايي هاشو بگيره
اگه بگيره از همه دنيا قويتر ميشه؟؟مقصود اين اوروچيمارو از نابود كردن كونو هو چيه؟؟
قصد داره همه دنيا رو نابود كنه؟؟
سلام
در مبارزه ناروتو با اورشيمارو كه ناروتو تا 4 دم در آورد مربوط به كدام قسمت است؟
با آرزوي موفقيت.
توي انيمه هنوز بهش نرسيده... احتمالاً حدود 10 قسمت ديگه بهش ميرسه...
اين اطلاعات از مانگا هست... قسمت 293-296
موفق باشيد...
خوب ببینید نیازی به این همه صبر نیستش شما هم برین سراغ مانگا مثل من www.onemanga.com میتونید اکثر مانگا ها رو راحت ببینید نیازی هم به دانلود نیست سایتش عالیه همیشه بروز هست.
isoباشه لطفآ :blush:
ozumaki naruto , naruto shippuden رو هم فراموش نكنيد.ضربه هاتون واقعا بايدسريع باشه.
منكه naruto رو به combat يا teken بيشتر ترجيح ميدم.خداي بازي fighting. ولي فناش از اونا ساده تر هست.
البته من فقط naruto:nautimate hero 2 گيرم اومده اونم ژاپنيش.متاسفانه گير نمياد.فقط اونايي كه دانلود كردن
دارن.
=================================================================پیر شدم از بس گفتم جلوتر رو میخواین تعریف کنید . بگید ما نخونیم
آخه سوال بود یا داستان تعریف کردن بازم دست آتیش پاره درد نکنه جواب مستقیم نداد.
اون بالا بنویسید اسپویل سخته؟
==============================
آخی !! این ozumaki عضو جدید بود من اینهمه دعوا کردم.
خوش آمدین .
گذشته دیگه ولی ما اینجا چیزی رو که هنوز پخش نشده مستقیم نمی نویسیم.یا از 1 باکس جانبی استفاده میکنیم یا بالاش مینویسیم اسپویل یعنی اگه اینو بخونی ممکنه از داستان قسمتهای جلوتر باخبر بشی. اینجوری کسی که میخوات با سریال جلو بره متن رو نمیخونه
نبابا من كه هنوز بازياشو نگرفتم.فقط يه بازي2 naruto:narutimate hero رو شانسي گيرم اومد.ممنون از كمك تون:happy:راستي razps5تو بازي رو از خارج از ايران گرفتي يا كسي برات از خار ج اورده؟؟؟؟
من تو سايت هاي Torrent ُSearch كردم يه چيزايي هست ولي سايت مشكل داره
نبابا من كه هنوز بازياشو نگرفتم.فقط يه بازي2 naruto:narutimate hero رو شانسي گيرم اومد.
بازياشو آقا vahidtoon دارن. گفتم بزارم هروقت بازي uzumaki naruto 2 اومدهمه باز هارو ازشون بگيرم.
ايشونم خودشون دانلود كردن.اينجور كه من فهميدم حالا هم سرشون خيلي شلوغه و كم به سايت سر ميزنن.
تازه شايد هنوز naruto shippuden رو هم دانلود نكرده باشن.و naruto:narutimate hero 2 رو ايشون ندارن.
-----------
يه سايت نميشناسين كه معني همه كلمه هاي ژاپني كه داخل ناراتو هست رو نوشته باشه.
genjutso
taijutso
dattebayo
shuukaku
kazekage
ninpou
معني اين جمله رو كسي ميدونه؟Be sure to keep that left leg iced