danger9597
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 11
- لایکها
- 2
اسم بنده رو هم بنویسید. کاربر اکسپورتر من رو معرفی کرده
لطف کنید ایمیل و زمان تقریبی خریدتون رو بفرمایید تا امتیازش براتون لحاظ شه.سلام
حاجی من قالب الیوم رو خریدم از شما فک کنم 90ت بود
شماره شما در قرعه کشی : 1159سلام
منم شرکت میکنم کاربر Exporter منو معرفی کرده.
شماره شما در قرعه کشی : 1160لطفا من رو هم قرار بدید ...
دو شماره جدید شما :dآقای استارتر. کاربر ESMIGHELE رو بنده معرفی کردم. دو امتیاز ما رو بده بریم
ممنونایده جالبیه ، من هم ثبت نام کنید.
شماره شما : 1164من هستم-
شماره شما : 1165من هستم!
شماره شما : 1166اسم بنده رو هم بنویسید. کاربر اکسپورتر من رو معرفی کرده
دو امتیاز جدید شما : 1167 1168آقای استارتر. کاربر بالایی رو هم بنده معرفی کردم. امتیاز اینم برامون منظور کن
داداش شماره ما چی شد پ؟دوستان واقعا معرفی میکنید یا دارید اذیت میکنید ؟ :general210:
ایشون که هنوز در تاپیک شرکت نکردند:general210:
نمیدونستم ریکال کردن چجوریه!کسی نمرده قرعه کشیه!داداش داستان چیه؟ من الان پستت رو دیدم و کلا این تاپیک رو. :general107: یه "@" که قبل اسم یوزر بذاری به اطلاعش میرسه که یکی recall ـش کرده، منم الان اتفاقی دیدم چی شده کی مرده؟
دوستان لطفا پس از اینکه هر کس رو معرفی کردید و ایشون شرکت کردند یاد آوری کنید امتیاز رو تقدیم کنم شما هم همینطور (در غیر اینصورت نظم گفتگو از بین میره ) ممنونداداش شماره ما چی شد پ؟
3 تا باید شماره بدی به ما!شرکت خواهند کرد!البته پست دادند شما شرکت کرده حساب کنید!
نمیدونستم ریکال کردن چجوریه!کسی نمرده قرعه کشیه!
شما به ازای هر نفر که معرفی میکنی دو تا شماره میگیری تو قرعه کشی شرکت میکنی.اگه معرفی نکنی فقط یه پست بدی یه شماره میگیری!
الان فهمیدم تایتانیک اون زنه بود که آخرش می خوندشما به ازای هر نفر که معرفی میکنی دو تا شماره میگیری تو قرعه کشی شرکت میکنی.اگه معرفی نکنی فقط یه پست بدی یه شماره میگیری!
شما الآن یک امتیاز دریافت میکنید و پس از اینکه این دوستتون شرکت کردند در گفتگو دو امتیاز دیگه هم دریافت میکنیدالان فهمیدم تایتانیک اون زنه بود که آخرش می خوند
داداش ممنون که به فکر ما بودی ولی ما از این شانس ها نداریم ولی به خاطر گل روی شما هم که شده شرکت می کنیم.
--------
استارتر جان جناب mehditab لطف کردن من رو دعوت کردن و من هم شرکت می کنم و از اینجا دوستم @Tidus رو هم دعوت می کنم. حساب بفرمایید الان چه طوری میشه امتیاز و شماره من؟