چقدر آواتارتون به http://forum.persiantools.com/members/miladgraph.265821/ شبیه هستشخیلی کار خوبیه، منم بذارید. مرسی
شماره شما در قرعه کشی : 1190
چقدر آواتارتون به http://forum.persiantools.com/members/miladgraph.265821/ شبیه هستشخیلی کار خوبیه، منم بذارید. مرسی
دو شماره جدید شما : 1191 1192داداش شماره ما چی شد پ؟
3 تا باید شماره بدی به ما!شرکت خواهند کرد!البته پست دادند شما شرکت کرده حساب کنید!
نمیدونستم ریکال کردن چجوریه!کسی نمرده قرعه کشیه!
شما به ازای هر نفر که معرفی میکنی دو تا شماره میگیری تو قرعه کشی شرکت میکنی.اگه معرفی نکنی فقط یه پست بدی یه شماره میگیری!
داداش شما شماره اولی رو به ما ندادیا!دو شماره جدید شما : 1191 1192
آها عذر میخوامداداش شما شماره اولی رو به ما ندادیا!
فکر کردین دارم سر کارتون میزارم!
اتفاقی بوده این شباهت.من توی انجمن های دیگه هم همین آواتارمه .اتفاقاً خود ایشون هم به محض این که من عضو شدم و این آواتار رو گذاشتم بهم پیام دادند. چه کنیم دیگه استاد حسین پناهی ...چقدر آواتارتون به http://forum.persiantools.com/members/miladgraph.265821/ شبیه هستش
شماره شما در قرعه کشی : 1190
تقدیم به شما : 1194به منم بدید ^_^ تشکر
توجه کنید که جایزه این قرعه کشی وجه نقد نیست و یک پک آموزش طراحی وب هستش . و شانس برنده شدنتون با توجه به تعداد افرادی که در گفتگو شرکت کردند بستگی داره.اتفاقی بوده این شباهت.من توی انجمن های دیگه هم همین آواتارمه .اتفاقاً خود ایشون هم به محض این که من عضو شدم و این آواتار رو گذاشتم بهم پیام دادند. چه کنیم دیگه استاد حسین پناهی ...
راستی خیلی مرسی بخاطر قرعه کشی.
میگم من اگر برنده یک میلون بشم همینجا میگم نصفشو رو به خودتون میدم. راستی من برنده میشم؟ چند درصد امکان داره؟
بله آواتارتون آشناست :دیما رو هم شرکت میدین؟ یه خرید دارم ازتون احتمالاً!
یعنی من به دویتام بگم بیان اینجا توب ابن تاپبک اعلام حصور کنند بعد بگن که فلانی معرفیمون کرده؟توجه کنید که جایزه این قرعه کشی وجه نقد نیست و یک پک آموزش طراحی وب هستش . و شانس برنده شدنتون با توجه به تعداد افرادی که در گفتگو شرکت کردند بستگی داره.
همچنین شما میتونید با معرفی این قرعه کشی به دوستانتون امتیاز جمع کنید
بله. به ازای هر نفر 2 امتیاز اضافه دریافت میکنیدیعنی من به دویتام بگم بیان اینجا توب ابن تاپبک اعلام حصور کنند بعد بگن که فلانی معرفیمون کرده؟
هر امتیاز 1 شانس در قرعه کشیتاثیر امتیاز توی قرعه کشی چیطوریه؟ یکم شفاف سازی می کنید؟
منم هستم و از @الهه آتش دعوت می کنم.الان فهمیدم تایتانیک اون زنه بود که آخرش می خوند
داداش ممنون که به فکر ما بودی ولی ما از این شانس ها نداریم ولی به خاطر گل روی شما هم که شده شرکت می کنیم.
--------
استارتر جان جناب mehditab لطف کردن من رو دعوت کردن و من هم شرکت می کنم و از اینجا دوستم @Tidus رو هم دعوت می کنم. حساب بفرمایید الان چه طوری میشه امتیاز و شماره من؟
2 امتیاز هدیه شما : 1196 1197الان فهمیدم تایتانیک اون زنه بود که آخرش می خوند
داداش ممنون که به فکر ما بودی ولی ما از این شانس ها نداریم ولی به خاطر گل روی شما هم که شده شرکت می کنیم.
--------
استارتر جان جناب mehditab لطف کردن من رو دعوت کردن و من هم شرکت می کنم و از اینجا دوستم @Tidus رو هم دعوت می کنم. حساب بفرمایید الان چه طوری میشه امتیاز و شماره من؟
امتیاز پایه شما : 1198 و امتیاز هدیه شما بعد از حضور کاربری که معرفی کردید تقدیم میشهمنم هستم و از @الهه آتش دعوت می کنم.
شماره شما در قرعه کشی : 1199من هستم