آره مجوز کوش؟به نقل از amirhoman :میتونین مجوزشو نشون بدین .
آره مجوز کوش؟به نقل از amirhoman :میتونین مجوزشو نشون بدین .
دقیقا! اگر مجوزی چیزی هست چرا فقط حرفشو میزنید؟ اصلا نشون بدید بیینیم چجوری هستش؟به نقل از amirhoman :هیچ منبعی تایید نکرده . ولی وقتی کسی ادعا میکنه یعنی توی جزییات دست داره . پس بهتره به جای سرو کله زدن خودش رو کنه .
آره منم شنیدم یکسری شون رو گرفتن.به نقل از amirhoman :چقدر هم زیاد شده این شرکتهای هرمی و ...
اخیرا هم یه سری شون رو تو جلسات هفتگی گرفتن.
درسته. فقط 7 تا. درسته چقدر وقتشون هدر میره؟؟؟به نقل از amirhoman :هم وقتشون هم پولشون میره و هم اینکه امید به واهی بعدها تاثیر منفی رو ذهنشون میذاره
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:به نقل از balabala :درسته. فقط 7 تا. درسته چقدر وقتشون هدر میره؟؟؟
به نقل از amirhoman ::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
راست میگی .به نقل از balabala :والا! راست میگم یا نه؟![]()
آره منم چند بار گرفتم الان. برو "بحث و تبادل نظر عمومی پیرامون اطلاعیه ها و اخبار " مطرح کن اگه خواستی.به نقل از amirhoman :راست میگی .
اقا یه مشکل دارم کجا تاپیک باز کنم
من وقتی میخوام ریپلای بزنم یا نیو پست این پیغام میاد
There seems to have been a problem with the PersianTools Forums database.
Please try again by clicking the Refresh button in your web browser.
An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, whom you can also contact if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.
ممنون از راهنماییتبه نقل از balabala :آره منم چند بار گرفتم الان. برو "بحث و تبادل نظر عمومی پیرامون اطلاعیه ها و اخبار " مطرح کن اگه خواستی.
من فعلا میرم...![]()
به نقل از amir-aida :سلام بچه ها هرکي که با داشتن مجوزه اين شرکت مشکل داره مي تونه برود سازمان زندانها طبقه هشتم قسمت حمايت از زندانيها مفاد قرار قوه قضائيه و سازمان زندانها را ببينه در ضمن شما ميدونيد چه کساني در جلسات سازمان زندانها شرکت دارند من يکي نفر را ميگم بقيه را برين خودتون تحقيق کنيد بنويسيد 1 دادستان کل کشور
همین که این وگفت!به نقل از princekin :چه ربطی داشت (اعضا جلسات سازمان زندانها و مجوز)
نتیجه اخلاقی :
اگر واقعا کار کردن این نتورک که شما میگی اشکالی ندارد قوه قضاییه بیخود میکنه جلو همه رو میگره بعد خودش یکی راه می اندازه پس ...............
آهای ................... بروبچ بیایید بهترین نتورک تو امضاء منه! گور ...............:f34r:
به نقل از princekin :چه ربطی داشت (اعضا جلسات سازمان زندانها و مجوز)
نتیجه اخلاقی :
اگر واقعا کار کردن این نتورک که شما میگی اشکالی ندارد قوه قضاییه بیخود میکنه جلو همه رو میگره بعد خودش یکی راه می اندازه پس ...............
آهای ................... بروبچ بیایید بهترین نتورک تو امضاء منه! گور ...............:f34r:
من 5 ماه پیش اینو معرفی کردمبه نقل از amir-aida :دوست عزیز قوه قضائیه فقط با نتورک سالم موافق هست ما ایرانی هستیم باید نتورک ایرانی و منطقی داشته باشیم
http://vastvisiontopleaders.persianblog.com