• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نتورک جديد با مجوزه قوه قضائيه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نقل از amir-aida :
کي گفته قوه قضائيه اين حرف را زده لطفا لينک اين خبر را بده من هم بخونم مجلس يک طرح تصويب کرده بود که شوراي نگهبان رد کرده اگه شما ميگي قوه قضائيه گفته لطفا لينک بده من هم بخونم
تصحیحش کردم.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از amir-aida :
کي گفته قوه قضائيه اين حرف را زده لطفا لينک اين خبر را بده من هم بخونم مجلس يک طرح تصويب کرده بود که شوراي نگهبان رد کرده اگه شما ميگي قوه قضائيه گفته لطفا لينک بده من هم بخونم
اگه شما لطف کنی لینک قرار داد اونها رو با این شرکت بذاری همه ببینن من هم لینک این خبرو میدم.
مطمئن باش قوه قضائیه اینقدر بودجه داره که مجبور نباشه تو همچین فعالیتهایی وارد بشه.

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
مصطفی جون این بحث ها فایده ای نداره .
به جایی نمیرسه .

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
در ضمن طرح مجلس ربطی به قوه قضائیه نداره.
مجلس اگه تصویب کنه به خاطر مسائل قانونی و اقتصادی باهاش برخورد میکنن ولی قوه قضائیه به خاطر مسائل حقوقی و شرعی و این دو قوه کاملا مستقل و جدا از هم عمل میکنن.
بررسی صحت این خبر هم به راحتی یه تماس گرفتنه.

luckychance

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان - من از اين سايت 3بار دريافت داشتم . دوره سرمايه گذاری 20 روزه و از 15 تا 50 درصد مبلغ سرمايه گذاری به پول اولیه اضافه میکنه و خودش به ایگولد میریزه - سايت تازه راه افتاده و بنظر میرسه حالا کارکنه -- فرصت رو از دست ندید در ضمن 10% هم پورسانت معرفی میده -- هرکی خواست فیشهاشو ببینه به من ايميل بزنه - آدرس سايت اينه topinvestore(کليک کنيد)

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amir-aida :
قوه قضائيه يکي از پشتيبانان اين شرکت هست و قرار داد رسمي امضاء کرده با اين شرکت قوه قضائيه با هر شرکتي مطمنا قرار داد امضاء نميکنه پس از اين شرکت اطمينان داره

تصویب شد و در حال اجراست

اگر قوه قضاییه چنین قراردادی امضاء کنه اولا به قول مصطفی لینک یا تصویر قرارداد رو بذار ما هم ببینیم
یا لااقل تاییدیه یکی از مقامات بلند پایه (دون پایه هم قبوله) این قوه که در روزنامه یا یک سایت رسمی تایید کرده باشه

در ثانی اگر قوه قضائیه چنین کاری بکنه در واقع پشت کرده به اون چیزی که گفته میشه به لحاظ شرعی این شرکتها دارای مشکل هستند.

و در آخر غیر ممکن که قوه قضائیه چنین کاری بکنه.

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amir-aida :

آقا مصطفی چرا عقب می کشی

آقای جمال کریمی راد سخنگوی قوه قضائییه و وزیر دادگستری در طول 2 ماه گذشته بیش از 200 بار از طریق کانالهای مختلف رادیویی و تلویزیونی این مسئله را اعلام کرده

به نظر شما این گفته، اعلام رسمی قوه قضائیه حساب نمیشه

athar

Registered User
لایک‌ها
8
این مستر راست میگه. شرکتشون مجوز قانونی گرفته. اسمش هم یه چیزی تو مایه های آسونت بود. که البته به نظر من نتورک مارکتینگ نیست و پیرامید هست. چون کالایی در اصل خرید و فروش نمیشه. خدمات هست و تخفیف و زمین و ..... مشکل هرمی رو هم به شکل خیلی مصغره ای (حل کردن) و کردنش پله ای. فقط با بازی با خطوط. خودم امکان داره عضوش بشم. نه برای نتورکش. برای اینکه در صورتی که عضو باشم میتونم کالای خودم رو جزو خدمات این شرکت برای فروش بذارم.
البته اگه این سیستمی که گفتم همون سیستمی باشه که منظور شما بوده!

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از athar :
این مستر راست میگه. شرکتشون مجوز قانونی گرفته. اسمش هم یه چیزی تو مایه های آسونت بود. که البته به نظر من نتورک مارکتینگ نیست و پیرامید هست. چون کالایی در اصل خرید و فروش نمیشه. خدمات هست و تخفیف و زمین و ..... مشکل هرمی رو هم به شکل خیلی مصغره ای (حل کردن) و کردنش پله ای. فقط با بازی با خطوط. خودم امکان داره عضوش بشم. نه برای نتورکش. برای اینکه در صورتی که عضو باشم میتونم کالای خودم رو جزو خدمات این شرکت برای فروش بذارم.

آیا مجوز از قوه قضائیه گرفته از وزارت بازرگانی یا هیچکدوم
لطفا با سند و مدرک

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از athar :
اینکه مجوز قانونی داره با اینکه قرارداد داره با جایی کلی فرق میکنه.

amir-aida

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mostafa_gm :
اگه شما لطف کنی لینک قرار داد اونها رو با این شرکت بذاری همه ببینن من هم لینک این خبرو میدم.
مطمئن باش قوه قضائیه اینقدر بودجه داره که مجبور نباشه تو همچین فعالیتهایی وارد بشه.

من لینک این خبر را بهت میگم این هفته از کدوم روزنامه بخونی و در کدام شبکه گوش کنی عزیز من سازمان زندانها که از بزرگترین سازمانهای قوه قضائیه هست با این شرکت قرار داد امضاء کرده شما خیلی از غافله عقبی بردار

athar

Registered User
لایک‌ها
8
میتونید بگید کارگشا چرا داره کار میکنه؟ احتمالا میتونید بگید! با اینکه پیرامید به معنای کامل هست و از نظر قانونی (که ما نداریم) باید ممنوع بشه. اما داره مثل تراکتور و راکتور هسته ای کار میکنه. دلیلش هم فقط و فقط کله گندگی رئیس رئسای شرکت هست.
با هر کسی که مایل باشه حاظرم شرط ببندم که این شرکت همین روزا شروع به کار میکنه به بهترین وجه ممکن. اونطور که شنیدم تمام شرکت هایی که بخوان توی سیستم های نتورک مجوز بگیرن باید بیان پابوس همین شرکت. فعلا هم دارن توی سیستم های مختلف دنبال لیدر میگردن. حق عضویتش هم 70 هزارتومان هست. این سیستم هم مشکل داره و از نظر من نباید قانونی بشه. اما چون کله گنده ها پشت سرش هستن هیچ کس نمیتونه چیزی بگه.
خوب؟ کی شرط میبنده؟ سر چی؟ ;)

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از amir-aida :
من لینک این خبر را بهت میگم این هفته از کدوم روزنامه بخونی و در کدام شبکه گوش کنی عزیز من سازمان زندانها که از بزرگترین سازمانهای قوه قضائیه هست با این شرکت قرار داد امضاء کرده شما خیلی از غافله عقبی بردار
بله حدس میزدم.

hepatit_b2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این نتوورکی که با مجوز قوه قضائیه کار میکنه VAST VISION نام داره که کاملا ایرانیه.
برای اطلاعات بیشتر به این سایت برید.
www.virusomid.persianblog.com
موفق باشید

قیمت بیشترین پلان 55000 تومان است:)

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از hepatit_b2000 :
سلام
این نتوورکی که با مجوز قوه قضائیه کار میکنه VAST VISION نام داره که کاملا ایرانیه.
موفق باشید

فلان فلان شده خر گاو کوسفند مردم رو الکی سر کار گذاستی من به تو چی بگم من که از اول گفتم وست ویژن هست احمق

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mostafa_gm :

به به به.:D
سلام آقا مصطفي.:happy: حال شما خوبه :) ؟ شناختي ؟:D
عرضم به حضور انور شما كه اينم يه لينك براي يه سري از جوابها :happy: :

http://nms.ir/index.php?action=show_news&news_id=284

اينم لينك يه وبلاگ كه با مراجعه به اون ميتونيد تمامي خبرهاي موثق همراه با منابع اونارو در مورد قضيه ي ثبت اين شركت و قرارداد اون با قوه قضاييه و همچنين قانوني اعلام شدن بعضي از نتوركها با شرايط خاص و ... رو ببنيد.
http://asoonetkaraj.persianblog.com/

-------------------------
تا حالا تنها نتورك ايراني معتبري كه ديدم همين آسونت بوده و به نظر من خيلي خيلي ميتونه موفق بشه.;)

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از golden_boy :
به به به.:D
سلام آقا مصطفي.:happy: حال شما خوبه :) ؟ شناختي ؟:D
عرضم به حضور انور شما كه اينم يه لينك براي يه سري از جوابها :happy: :

http://nms.ir/index.php?action=show_news&news_id=284

اينم لينك يه وبلاگ كه با مراجعه به اون ميتونيد تمامي خبرهاي موثق همراه با منابع اونارو در مورد قضيه ي ثبت اين شركت و قرارداد اون با قوه قضاييه و همچنين قانوني اعلام شدن بعضي از نتوركها با شرايط خاص و ... رو ببنيد.
http://asoonetkaraj.persianblog.com/

-------------------------
تا حالا تنها نتورك ايراني معتبري كه ديدم همين آسونت بوده و به نظر من خيلي خيلي ميتونه موفق بشه.;)
بله قربان شناختم. ما ارادت داریم.

amir-aida

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hepatit_b2000 :
سلام
موفق باشید

دوست عزيز اگر اين وست باشد قيمت پلانش 55000 تومان نيست

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
میتونین مجوزشو نشون بدین .

وضعیت
موضوع بسته شده است.