amirhoman
کاربر تازه وارد
تصحیحش کردم.به نقل از amir-aida :کي گفته قوه قضائيه اين حرف را زده لطفا لينک اين خبر را بده من هم بخونم مجلس يک طرح تصويب کرده بود که شوراي نگهبان رد کرده اگه شما ميگي قوه قضائيه گفته لطفا لينک بده من هم بخونم
تصحیحش کردم.به نقل از amir-aida :کي گفته قوه قضائيه اين حرف را زده لطفا لينک اين خبر را بده من هم بخونم مجلس يک طرح تصويب کرده بود که شوراي نگهبان رد کرده اگه شما ميگي قوه قضائيه گفته لطفا لينک بده من هم بخونم
اگه شما لطف کنی لینک قرار داد اونها رو با این شرکت بذاری همه ببینن من هم لینک این خبرو میدم.به نقل از amir-aida :کي گفته قوه قضائيه اين حرف را زده لطفا لينک اين خبر را بده من هم بخونم مجلس يک طرح تصويب کرده بود که شوراي نگهبان رد کرده اگه شما ميگي قوه قضائيه گفته لطفا لينک بده من هم بخونم
منم میدونم ولی میخوام همه بدونن.به نقل از amirhoman :مصطفی جون این بحث ها فایده ای نداره .
به جایی نمیرسه .
به نقل از amir-aida :قوه قضائيه يکي از پشتيبانان اين شرکت هست و قرار داد رسمي امضاء کرده با اين شرکت قوه قضائيه با هر شرکتي مطمنا قرار داد امضاء نميکنه پس از اين شرکت اطمينان داره
به نقل از amir-aida :کي گفته قوه قضائيه اين حرف را زده لطفا لينک اين خبر را بده من هم بخونم مجلس يک طرح تصويب کرده بود که شوراي نگهبان رد کرده اگه شما ميگي قوه قضائيه گفته لطفا لينک بده من هم بخونم
به نقل از athar :این مستر راست میگه. شرکتشون مجوز قانونی گرفته. اسمش هم یه چیزی تو مایه های آسونت بود. که البته به نظر من نتورک مارکتینگ نیست و پیرامید هست. چون کالایی در اصل خرید و فروش نمیشه. خدمات هست و تخفیف و زمین و ..... مشکل هرمی رو هم به شکل خیلی مصغره ای (حل کردن) و کردنش پله ای. فقط با بازی با خطوط. خودم امکان داره عضوش بشم. نه برای نتورکش. برای اینکه در صورتی که عضو باشم میتونم کالای خودم رو جزو خدمات این شرکت برای فروش بذارم.
البته اگه این سیستمی که گفتم همون سیستمی باشه که منظور شما بوده!
اینکه مجوز قانونی داره با اینکه قرارداد داره با جایی کلی فرق میکنه.به نقل از athar :این مستر راست میگه. شرکتشون مجوز قانونی گرفته. اسمش هم یه چیزی تو مایه های آسونت بود. که البته به نظر من نتورک مارکتینگ نیست و پیرامید هست. چون کالایی در اصل خرید و فروش نمیشه. خدمات هست و تخفیف و زمین و ..... مشکل هرمی رو هم به شکل خیلی مصغره ای (حل کردن) و کردنش پله ای. فقط با بازی با خطوط. خودم امکان داره عضوش بشم. نه برای نتورکش. برای اینکه در صورتی که عضو باشم میتونم کالای خودم رو جزو خدمات این شرکت برای فروش بذارم.
البته اگه این سیستمی که گفتم همون سیستمی باشه که منظور شما بوده!
به نقل از mostafa_gm :اگه شما لطف کنی لینک قرار داد اونها رو با این شرکت بذاری همه ببینن من هم لینک این خبرو میدم.
مطمئن باش قوه قضائیه اینقدر بودجه داره که مجبور نباشه تو همچین فعالیتهایی وارد بشه.
بله حدس میزدم.به نقل از amir-aida :من لینک این خبر را بهت میگم این هفته از کدوم روزنامه بخونی و در کدام شبکه گوش کنی عزیز من سازمان زندانها که از بزرگترین سازمانهای قوه قضائیه هست با این شرکت قرار داد امضاء کرده شما خیلی از غافله عقبی بردار
فلان فلان شده خر گاو کوسفند مردم رو الکی سر کار گذاستی من به تو چی بگم من که از اول گفتم وست ویژن هست احمقبه نقل از hepatit_b2000 :سلام
این نتوورکی که با مجوز قوه قضائیه کار میکنه VAST VISION نام داره که کاملا ایرانیه.
برای اطلاعات بیشتر به این سایت برید.
www.virusomid.persianblog.com
موفق باشید
قیمت بیشترین پلان 55000 تومان است![]()
به نقل از mostafa_gm :اگه شما لطف کنی لینک قرار داد اونها رو با این شرکت بذاری همه ببینن من هم لینک این خبرو میدم.
مطمئن باش قوه قضائیه اینقدر بودجه داره که مجبور نباشه تو همچین فعالیتهایی وارد بشه.
بله قربان شناختم. ما ارادت داریم.به نقل از golden_boy :به به به.![]()
سلام آقا مصطفي.:happy: حال شما خوبه؟ شناختي ؟
![]()
عرضم به حضور انور شما كه اينم يه لينك براي يه سري از جوابها :happy: :
http://nms.ir/index.php?action=show_news&news_id=284
اينم لينك يه وبلاگ كه با مراجعه به اون ميتونيد تمامي خبرهاي موثق همراه با منابع اونارو در مورد قضيه ي ثبت اين شركت و قرارداد اون با قوه قضاييه و همچنين قانوني اعلام شدن بعضي از نتوركها با شرايط خاص و ... رو ببنيد.
http://asoonetkaraj.persianblog.com/
-------------------------
تا حالا تنها نتورك ايراني معتبري كه ديدم همين آسونت بوده و به نظر من خيلي خيلي ميتونه موفق بشه.![]()
به نقل از hepatit_b2000 :سلام
این نتوورکی که با مجوز قوه قضائیه کار میکنه VAST VISION نام داره که کاملا ایرانیه.
برای اطلاعات بیشتر به این سایت برید.
www.virusomid.persianblog.com
موفق باشید
قیمت بیشترین پلان 55000 تومان است![]()