• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نتیجه پروژه لباس فروشی آنلاین

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
قبلا گفته بودم که میخوام یک فروشگاه اینترنتی لباس بزنم.
بعد از چندماه فکر و تحقیق، چند مدل لباس زنانه عمده خریدم و به مدت دو ماه تستی تو باسلام فروختم (چند مدل بافت، یک مدل کلاه و دو مدل شلوار). نتیجه شد:
-ماهی نزدیک به 500 هزار تومن سود! یعنی یک صدم چیزی که هدف گرفتم! :oops:
-هر لباس/سفارش چیزی بین 20 تا 30 تومن سود داشت.
-خیلی از مدل ها کلا فروش نرفت و حدود هشتاد درصد از سود حاصله فقط از یک مدل لباس بافت بود که پرفروش از آب دراومد.
-چالش ها مثل عکس گرفتن و اندازه گرفتن و ایراد داشتن و جواب دادن به پیام ها هم فراتر از حد تصورم بود.

از یک طرفی عقلم میگه بی خیال و از طرف دیگه دلم نمیاد بی خیالش بشم. به نظر شما با راه اندازی سایت و صفحه ایسنتاگرام و یا با ایجاد تغییراتی مثل افزودن لوازم آرایشی و بهداشتی و خلاصه وارد شدن حرفه ای بهش میشه تفاوت بارزی رقم زد یا پروژه رو شکست خورده در نظر بگیرم؟

Last edited:

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
حالا باز لباس خراب نمیشه ،

نرو سمت ارایشی بهداشتی که خراب میشه و تاریخ انقضا داره
و یه خنده خانوم دوربین رو میگیره جلو صورتش و میاد میگه فلان برند رو نخرید،بده، تخمیه و...
زنا هم تیم میکنن و نونتو پاره میکنن و جنستو نمیخرن و...
خلاصه سمت ارایشی بهداشتی نرو ، ..........

Last edited:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
چالش ها مثل عکس گرفتن و اندازه گرفتن و ایراد داشتن و جواب دادن به پیام ها هم فراتر از حد تصورم بود.
@Business plan
هرکی لباس ما را بپوشه از خودش عکس در مجازی بزاره و مشتری معرفی کنه (تخفیف میگیره)... :D
کلکسیون عکس جمع میکنی و هم تبلیغات مجانی... :D

https://www.banimode.com/BM-37240/بلوز-زمستانی-زنانه-مادر-madar-مدل-لئو/9.html#/رنگ-صورتی

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
چهار پنج تا پیج معروف اینستا و چند تا غرفه تو باسلام و چندتا سایت معروف در این زمینه - من زیاد صفحات اجتماعی رو بررسی نکردم چون هدف این بود که سایت بزنم و اصل کار سایت باشه.
پرس و جو کردم. توی گروه فروشندگان پوشاک تو تلگرام عضو هستم. منتها سوالی به اون صورت نبود که بپرسم، چون عملا چالش ها رو نمیدونستم. به هر حال من همین الانم ضرر نکردم. خیلی از لباس ها رو که نفروختم یکی برام تو دروهمسایه فروخت و بهش یک بخش از سود رو دادم. مسئله ورود حرفه ای به این کاره ...

دقت کنید که من هنوز وارد این کار نشدم. بلکه همچنان در مرحله تست و همون تحقیق و پرس و جو و اینها هستم.

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
لوازم ارایشی و بهداشتی صرف نمیکنه
لباسم باید گلچین کنی و ببینی الان ملت چ سبکی بیشتر میپسندن و میپوشن
کیف زنانه هم خوبه

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
چهار پنج تا پیج معروف اینستا و چند تا غرفه تو باسلام و چندتا سایت معروف در این زمینه - من زیاد صفحات اجتماعی رو بررسی نکردم چون هدف این بود که سایت بزنم و اصل کار سایت باشه.
پرس و جو کردم. توی گروه فروشندگان پوشاک تو تلگرام عضو هستم. منتها سوالی به اون صورت نبود که بپرسم، چون عملا چالش ها رو نمیدونستم. به هر حال من همین الانم ضرر نکردم. خیلی از لباس ها رو که نفروختم یکی برام تو دروهمسایه فروخت و بهش یک بخش از سود رو دادم. مسئله ورود حرفه ای به این کاره ...

دقت کنید که من هنوز وارد این کار نشدم. بلکه همچنان در مرحله تست و همون تحقیق و پرس و جو و اینها هستم.
من که میدونم مثله بقیه تاپیک ها هم حرفامون رو به شخمت میگیری و کار خودتو میکنی ولی میگم
فروش لباس تو اینستا بالاترین فروش رو بین محصولات داره
منم میخواستم وارد اینکار بشم که فعلا شرایطش نیست ولی خیلی پیج های موفق رو فالو کردم و بررسی دقیق کردم (درحدی کامنت هارو میخوندم) که میشه هزاران نکته ازش در آورد
مثلا :
تو این ویدیو معرفی محصول رو مقایسه کن با این ، تو ویدیو دوم میل به خرید خیلی بیشتره حتی بیشتر هم دیده میشه درحالی که شاید کیفیتش از اولی هم بدتر باشه !(البته کیفیت باید خوب باشه مشتری بازم برگرده)
پیج ویدیو دوم رو ببین هم جالبه ، متوجه میشی که تنوع لباس محدوده و بیشتر تمرکز رو گذاشته رو چیزای بیسیک و پرفروش !

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
به نظرم از سایتای واسطه محبوب بیشتر استفاده کن
سایت خودتم باشه کسی زبل باشه سرچ کنه و مستقیم سفارش بده

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
من که میدونم مثله بقیه تاپیک ها هم حرفامون رو به شخمت میگیری و کار خودتو میکنی ولی میگم
فروش لباس تو اینستا بالاترین فروش رو بین محصولات داره
منم میخواستم وارد اینکار بشم که فعلا شرایطش نیست ولی خیلی پیج های موفق رو فالو کردم و بررسی دقیق کردم (درحدی کامنت هارو میخوندم) که میشه هزاران نکته ازش در آورد
مثلا :
تو این ویدیو معرفی محصول رو مقایسه کن با این ، تو ویدیو دوم میل به خرید خیلی بیشتره حتی بیشتر هم دیده میشه درحالی که شاید کیفیتش از اولی هم بدتر باشه !(البته کیفیت باید خوب باشه مشتری بازم برگرده)
پیج ویدیو دوم رو ببین هم جالبه ، متوجه میشی که تنوع لباس محدوده و بیشتر تمرکز رو گذاشته رو چیزای بیسیک و پرفروش !
یعنی نظرت اینه که بی خیال نشم و ادامه بدم؟ الان یک سایت کلی دربدری اینماد و کد پستی و کد مالیاتی و درگاه اینها داره. دو هفته است میخوام یک درگاه ، مستقیم بگیرم هرکدوم یک بامبولی سرم درمیارند. باقی موارد بماند. ارزشش رو داره؟ یک لباس بفروشم 20 تومن سود کنم؟
ضمنا من آدم شبکه اجتماعی نیستم. اگر بخوام حرکتی بزنم فقط میتونم رو سایت بزنم.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
فردا گوش میدم. اتفاقا میخواستم به همین سایت اشاره کنم. بدجوری رشد کرده.
چند روز پیش رفتم توزیع پست منطقه مون. یک سری کارتن چیده بود برای پخش. دوتا درمیون یکیش مال همین سایت بود!!!

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
یعنی نظرت اینه که بی خیال نشم و ادامه بدم؟ الان یک سایت کلی دربدری اینماد و کد پستی و کد مالیاتی و درگاه اینها داره. دو هفته است میخوام یک درگاه ، مستقیم بگیرم هرکدوم یک بامبولی سرم درمیارند. باقی موارد بماند. ارزشش رو داره؟ یک لباس بفروشم 20 تومن سود کنم؟
ضمنا من آدم شبکه اجتماعی نیستم. اگر بخوام حرکتی بزنم فقط میتونم رو سایت بزنم.
اگه شبکه اجتماعی نمیری بنظرم بیخیال شو
یکی بود میگفت تو پیج میگم برید از سایت خرید کنید سریع تر و راحت تره بازم میان دایرکت شماره کارت میخوان !
پسره میاد کفش پاشنه بلند رو میپوشه که صرفا محصوصلشو معرفی کنه اون یکی میاد پسته میگیره دستش میرقصه
بعد دبوی میگه من آدم شبکه اجتماعی نیستم😐

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
فردا گوش میدم. اتفاقا میخواستم به همین سایت اشاره کنم. بدجوری رشد کرده.
چند روز پیش رفتم توزیع پست منطقه مون. یک سری کارتن چیده بود برای پخش. دوتا درمیون یکیش مال همین سایت بود!!!

این خانومی به خاطر قیمتاش معروف شد. یه جنسی رو آف میزنه مثلا 300 تومن روش قیمت خورده میده 190 تومن. حالا تو میخوای بری از عمده فروش بخری 210 تومن.

دلیل این قیمت دادنش هم اینه خود کارخونه تولید کننده بهش جنس میده و خرید سنگین هم میکنن. مثلا میاد از برند لافارر چندصدمیلیون جنس یه جا برمیداره. هم تخفیف بیشتر میگیره و هم بدون واسطه خریده. حتی ویزیتورها هم این وسط حذف میشن.

یا بانی مد، مدیرش رفیقمه. میگه ما از خود تولید کننده و برند مستقیم میخریم. گفتم منو وصل کن بهشون، گفت باشه ولی اکه خریدت کم باشه قیمتی که به ما میدن به تو نمیدن.

یعنی حتی قیمت تک اینا ، از قیمت عمده ای که تو بازار میخوای بخری ارزونتر درمیاد.

اینا رو نکفتم که دلسردت کنم. کفتم که حساب کارتو بکنی.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
-خیلی از مدل ها کلا فروش نرفت و حدود هشتاد درصد از سود حاصله فقط از یک مدل لباس بافت بود که پرفروش از آب دراومد.
نظرتون چیه فقط همین یه مدل که پرفروش بوده رو بیاره بفروشه و رو بقیه کار نکنه؟

این خانومی به خاطر قیمتاش معروف شد. یه جنسی رو آف میزنه مثلا 300 تومن روش قیمت خورده میده 190 تومن. حالا تو میخوای بری از عمده فروش بخری 210 تومن.

دلیل این قیمت دادنش هم اینه خود کارخونه تولید کننده بهش جنس میده و خرید سنگین هم میکنن. مثلا میاد از برند لافارر چندصدمیلیون جنس یه جا برمیداره. هم تخفیف بیشتر میگیره و هم بدون واسطه خریده. حتی ویزیتورها هم این وسط حذف میشن.

یا بانی مد، مدیرش رفیقمه. میگه ما از خود تولید کننده و برند مستقیم میخریم. گفتم منو وصل کن بهشون، گفت باشه ولی اکه خریدت کم باشه قیمتی که به ما میدن به تو نمیدن.

یعنی حتی قیمت تک اینا ، از قیمت عمده ای که تو بازار میخوای بخری ارزونتر درمیاد.

اینا رو نکفتم که دلسردت کنم. کفتم که حساب کارتو بکنی.
خب اندازه خریدشون چقدره؟ همون چند صد میلیون؟

منم برای فروشگاه این فکر تو ذهنم بود مستقیم از کارخونه ها خرید کنیم اونا حتی هزینه حمل هم ندن.
حالا اگه ما بریم مستقیم از کارخونه بخریم از قیمت بازار هم بیشتر میگن D:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
نظرتون چیه فقط همین یه مدل که پرفروش بوده رو بیاره بفروشه و رو بقیه کار نکنه؟
یه تعداد خریدم برای حتی سال دیگه. ولی قصد و هدف من این نبود. هدف راه اندازی کار جدید و پرسود بود.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یه تعداد خریدم برای حتی سال دیگه. ولی قصد و هدف من این نبود. هدف راه اندازی کار جدید و پرسود بود.
اگه میخوای کار فروش لباس راه بندازی برای بقیه لباس ها هم بازار درست کن. تبلیغ کن تخفیف بده . بعد که فروش بالا رفت تخفیفا رو بردار.
(نه فقط برای لباس، هر چی)

چند سال پیش ، نودل تازه اومده بود (حداقل قبلا تو شهر خودمون، ندیده بودم) فروشگاه فینال روی هر سفارش یه دونه نودل رایگان می ذاشت. بعدا کم کم رایگان ها رو برداشت قیمتش هم که 500 تومن بود، شد 1000 یا 1500 تومن. الانم که 10-12 هزار تومنه.

------------------
یا تحقیق کن اقبال بازار بیشتر رو کدوم مدلها هست از اونا بیار.

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اون موقع ها که تلویزیون مدام تبلیغ مترجم ویرا می داد، یه نونوا اومده بود مغازه گفت اینو خریدم نمی دونم چطور فعالش کنم/ بعد می گفت به کارم هم نمیاد همین طوری خریدم.
نه سفر خارجی می خواست بره نه با خارجیا ارتباط داشت.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دبوی جان یه چیزی مثل یه لباس یا شلوار قیمتش گم هست یعنی شما میتونی یه تیکه لباس رو مثلا بخری ۱۵۰ تومن و بفروشی ۲۲۰ تومن یا ۲۸۰ تومن یا ۳۵۰ تومن...هیچ کس هم نمیتونه بیاد بگه این قیمتش انقدره پس من نمیخرم ...چون روش قیمت نخورده....بستگی به سایت یا پیج یا مغازه یا هرچی شما میتونی هر قیمتی که کشش داره بفروشی....کسی نمیتونه بیاد بگه این لباس تو درجه ۳ هست ولی مال من درجه ۱ هست ....حتی اگر لباست در واقعیت درجه ۳ هم باشه میتونی گردن نگیری و بگی نه مال من فرق داره و ال و بل ...اینا راه و رسم کاسب های لباس و پوشاک هست چون قیمت لباس مخصوصا زنانه گم هست یعنی مثل فلش مموری ۱۲۸ گیگ یا مادربرد کامپیوتر یا لنت ترمز ماشین نیست که /

یعنی هرجوری باهاشون تا کنی باز یه چیزی بهت میگن به هیچ عنوان گردن نمیگیرن و همیشه جنس خودشون عالیه مال بقیه آشغال...اینا رو نمیگم که فکر کنی ملت نمیفهمن ها چرا متوجه میشن جنس درجه ۱ چیه یا بنجل چیه ولی نحوه برخورد فروشنده و محل مغازه حالا یا تعداد بازدید پیج و سایت تعیین میکنه که چقدر موفق میشی.کار سختیه برخلاف ظاهرش که از بیرون همه فکر میکنن اسونه باید زمان بزاری تجربه کسب کنی ودر اصطلاح خاک خوری داره ولی اگر جا بیفتی کاملا سودش مناسبه

لباس خراب نمیشه تاریخ انقضا نداره و هزینه نگهداری اش هم پایینه ...

ولی بازم سعی کن اگر ادامه میدی با ارقام کم شروع کن و یه دفعه طمع نکن...بزار کم کم بری بالا چون اگر یه حرکت اشتباه بزنی کلا داغون میشی

بالا