چقدر با این فرضیه موافقید؟ هر کی موافقه لایک بده و هرکی مخالفه آدمک خشمگین بگذاره (جدی).
با 9 تا محصول ماهی 500 سود کردم.
- اگر کانال های جدید فروش مثل سایت و شبکه های اجتماعی رو اضافه کنیم و بتونم این فروش رو به 1.5 تومن افزایش بدم.
- و اگر بتونم با دقت بیشتری جنس انتخاب کنم که جنس پرفروش افزایش پیدا کنه و درواقع به جای 9 تا جنس از 5 تا این سود به دست بیاد ( با توجهبه تجربه ای که به دست آوردم به نظرم میشه).
> اونوقت به 165 مدل جنس نیاز دارم تا به ماهی 50 تومن برسم.
به نظرتون شدنیه؟
البته همچنان مشکلاتی نظیر تامین جنس، انبار کردن و هندل کردن این حجم از کار و مهم تر از همه فروش نرفتن بخش زیادی از مدل ها پابرجاست. فعلا کاری به اینها ندارم. به غیر آخری اینها رو خودم که از شرایطم خبر دارم باید یک فکری براش بکنم. فعلا اون چیزی که رو کاغذ آوردم رو میخوام بدونم چقدر در عمل شدنیه؟
چند تا مطلب افتکی به ذهنم میرسه میگم، اگر خواستی روش فکر کن
اول اینکه شما در بیزینس خیلی بعیده که بتونی تناسب ببندی. یعنی نمیتونی بگی با 10 میلیون یا 10 تا جنس، اینقدر سود داد، پس با 100 میلیون و 100 تا جنس، ده برابر سود میکنم.
دوم اینکه با یه دست نمیشه 10 تا هندونه برداشت. شاید فکر کنی الان داری چند تا کار متفاوت رو خوب مدیریت میکنی و ظرفیت کارها در همین حده، اما اینطور نیست. حتی باهوشترین افراد در حد نوابغ هم نمیتونن دو یا سه کار رو همزمان به خوبی پیش ببرن، بیشترش که دیگه غیر ممکنه. آدم باید یک کاره باشه.
سوم اینکه بعضی از کارها راحت به پول میرسن مثل همین پوشاک یا خوراکی و این چیزا، اما منحنی درآمدشون بجز در موارد اسنثنا خیلی زود به ناحیه اشباع میرسه. خیلی خوبه که آدم جزو استثناها باشه، اما در استثنائات، شانس و رانت و حقه بازی و موارد دیگه هم دخیله. شما در شغلت ببین که 90 درصد نرمال، چه سقف درآمدی دارند. عدد 50 میلیون درآمد خالص در ماه که نوشتی، به نظر من خیلی نزدیک به سقف درآمد اون 90 درصده. شمایی که نیاز فوری به پول نداری، روی کاری وقت و سرمایه بذار که جای پیشرفت داره. این کار بیشتر به درد خانم های خانه دار میخوره که سرگرم باشن و درآمد جانبی داشته باشن، ضمنا به جنس و سلیقه مشتری هم آشنا هستن.
چهارم اینکه الان وضع مالی مردم خیلی خرابه. و قرائن و شواهد نشون میده که بدتر هم خواهد شد. لذا من اگر جای شما بودم، روی شغل هایی متمرکز میشدم که ایجاد ثروت افزوده بکنه. پول گرفتن از مردم برای ارائه کالایی که خودت تولید نکردی یا برای خدمات، روز به روز سخت تر میشه. مخصوصا برای شما که به کار فنی علاقه داری، الان کارهای خوبی با سرمایه کم هست
پنجم اینکه به حرف این ساندیس خوره گوش نکن. تو این بازار، جنسی که معلوم نیست فروش بره، بخری انبار کنی که چی بشه؟
اگر بحث تورمه، دلار بخر بذار کنار تا چشش درآد
، میلگرد بخر انبار کن. هم با تورم بالا میره، هم راحت نقد میشه. اگر بحث فروشه، همیشه جنس تو بازار هست. هر وقت تونستی بفروشی، همون موقع از بازار بخر و بفروش
اینا میخوان نقدینگی رو از دست مردم جمع کنند، اصلا هم براش مهم نیست چه بلایی سر شما و امثال شما میاد، قبلا هم تبلیغ بورس رو میکرد. یه روده راست تو شکم اینا نیست