• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نتیجه پروژه لباس فروشی آنلاین

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
با ۵ میلیارد چیکار کردی ؟
منظورش اینه که مثلا 1000 دلار توی صرافی داره ، 100 بار معامله 1000 دلاری انجام میده حجم کل معاملاتش 100000 تا میشه نه اینکه سرمایش اینقدر بشه. که البته مقایسه ارز دیجیتال با کالای فیزیکی در این مورد کلا اشتباهه ، چون توی ارز دیجیتال صرف نظر از سود یا زیان معامله، انجام دادنش خیلی راحته.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
آمار فروش ۱ تریلیون از کجا آوردی ؟
بالاتر گفتم . توی بلک فرایدی 300 میلیارد تومن تخفیف داده ... اگه میزان تخفیفی که توی بلک فرایدی داده 20 درصد باشه. فروش میشه بالای 1 تریلیون تومن
تازه اینو شکست میدونن
در طول اجرای هفت روز کمپین بلک فرایدی، روی هم رفته چهار میلیون و ۸۰۷ هزار محصول توسط مشتریان دیجی کالا خریداری شده تا آن عدد دهان پرکن ۲۹۹ میلیارد و ۱۴۱ میلیون تومانی مجموع تخفیف بلک فرایدی دیجی کالا، در دنیای واقعی به رقمی حقیر و ناچیز تبدیل شود.
https://fararu.com/fa/news/688610/

اون 20 درصد هم نسبی هست. ممکنه درصد تخفیف کمتری هم داده باشه.
با ۵ میلیارد چیکار کردی ؟
میزان معاملاتم 100 هزار شد، نه پولم. اون موقع هم دلار 10 هزار تومن بود.

Last edited:

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
بنظرم به جای اینکه دنبال یه عدد خاص مثله 50 میلیون باشه باید دنبال افزایش فروش ماه بعد باشه
مثلا این ماه 500ت سود کردی تارگت ماه بعد رو مثلا بذار 2میلیون دوباره ماه به ماه تارگت رو افزایش بده...

بازهم میگم تمرکز رو بذار اینستاگرام

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
نظر قطعی ام این است که جای این حرکات برو یه پیکان وانتی بخر، ماهی ۲۰ تومن در میاری.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
فکر میکنیم بیزینس جدای زندگی شخصیه ،
خب اشتباه فکر میکنیم !

دوستی که توی کار با هیچ کارفرمایی نمیتونست کار کنه و با اندک ناملایماتی میزد بیرون ، زیر یکی دو سال زندگی متاهلیش به نقطه آخر رسید . برای من خیلی تعجبی نداشت ، کاملا قابل پیش بینی بود ، توی کار خودش گول میزد میگفت من زیر بار حرف کسی نمیرم ، ولی زندگی درسهای بزرگ رو ذره ذره و قطره قطره میده .
مثلا امکان نداره شخصی تو کار منظم باشه ولی تو لایف استایلش بی نظم ، یا برعکسش .
ربط این حرفها به این موضوع و این بحث چیه ؟!
اینها رو گفتم که بگم توی بیزینس دنبال فرمول و تاکتیک و زیر آبی و ... نباشید ، شما زندگیت رو بر اساس نظم ، تعامل ، خیر خواهی ، استمرار ، صداقت و این چیزها ببری جلو ، خواهی نخواهی بیزینست هم الگو میگیره و میره جلو ، اگر واقعا به فکر پیشرفت شغلی هستیم ، قبلش به فکر توسعه فردی باشیم . یه تحقیق جالبی در مورد برندگان بخت آزمایی آمریکا انجام شده و دیدن خیلی هاشون از قبل هم فقیرتر شدن ، با اینکه جایزه میلیون دلاری برده بودن ! وقتی ذهنیت و شخصیت رشد نکرده باشه تزریق پول یا روشهای یهویی اثر خیلی خیلی کوتاه مدتی دارن .
آدمهای فیک و زرد با تزریق استرس (به روشهای مختلف) القا میکنن که تو خیلی عقبی و هیچی بلد نیستی ، واقعیت اینه که همه ی ما برای زندگی خودمون کاملا کافی هستیم ، فقط باید تو مسیر درست قرار بگیریم ، ذهنیت درست ، آموزش همیشگی ، خیر خواهی و چند تا چیز ساده دیگه .
اینکه از فلان مسیر لباس تهیه کن و فلان کار انجام بده یا نده ، صرفا یه دونه تکنیکه . بیزینس یه مسیر و یه ذهنیته ، یه دیدگاه کلی و جامع میطلبه ، با یکی دو تا کار هیچ تفاوت محسوس و ادامه داری ایجاد نمیشه . قدیمها این مهارتها طی شاگردی و اصطلاحا خاک بازار خوردن بدست میومد ، الان میشه سریعتر و ارزانتر بدستش آورد ، ولی همچنان کسب مهارت ، تفاوتها رو ایجاد میکنه ، نه شانس و اقبال و پارتی و ....
متقاعد سازی ، مذاکره ، منابع انسانی و تعاملات تاثیر گذار ، محاسبات مالی و مالیاتی بیسیک ، استمرار و نظم ، خوشبین بودن ، مهارت تصمیم گیری ، استخدام و اخراج اصولی .... اینها اگه نباشه هیچ آدمی تو اوضاع بلبشوی فعلی ایران نمیتونه دوام بیاره ، کارمند و کارفرما هم فرقی نداره .
از طرف دیگه کار باتری احساسی و انرژی آدم رو هم خالی میکنه ، باید برای پر کردن اینها هم برنامه داشت . زمان نه چندان دور (دو سه سال پیش) تا روزی ۱۵ ساعت کار میکردم ولی بعدا متوجه شدم چقدر اشتباه بوده و از آدمهای حرفه ای یاد گرفتم و بدون لجاجت سریعا تغییر دادم . چون کمیت ارزشی نداره ، کیفیت و راندمان مهمه .
ببهترین روش و سریعترین روش یاد گرفتن از کار آفرینهای واقعی ـه .
یاد گرفتن از طریق آزمون و خطا در روزگار فعلی ما خیلی پر هزینه ست.

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
نظر قطعی ام این است که جای این حرکات برو یه پیکان وانتی بخر، ماهی ۲۰ تومن در میاری.
طرز فکر ترفند محور همیشه دنبال راهکارهای موقتی و یهوییه
احتمالا این پیشنهاد هم از همین روند فکری نشات میگیره
الان ماست بندی وجود داره که از کارخانه دار سود بسیار بالاتری داره ،
تو هر شغلی هم شکست خورده داریم و هم موفق ، ربطی هم به نوع شغل نداره

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
اینم یه تاپیک بی نتیجه دیگه از سری تاپیک های بی نتیجه که هیچ خروجی ای نخواهد داشت
یعنی میخوای بگی دبوی یاد نگرفت ملت چطوری یکیو برا خودشون پیدا میکنن :oops:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
چقدر با این فرضیه موافقید؟ هر کی موافقه لایک بده و هرکی مخالفه آدمک خشمگین بگذاره (جدی).
با 9 تا محصول ماهی 500 سود کردم.
- اگر کانال های جدید فروش مثل سایت و شبکه های اجتماعی رو اضافه کنیم و بتونم این فروش رو به 1.5 تومن افزایش بدم.
- و اگر بتونم با دقت بیشتری جنس انتخاب کنم که جنس پرفروش افزایش پیدا کنه و درواقع به جای 9 تا جنس از 5 تا این سود به دست بیاد ( با توجهبه تجربه ای که به دست آوردم به نظرم میشه).
> اونوقت به 165 مدل جنس نیاز دارم تا به ماهی 50 تومن برسم.
به نظرتون شدنیه؟

البته همچنان مشکلاتی نظیر تامین جنس، انبار کردن و هندل کردن این حجم از کار و مهم تر از همه فروش نرفتن بخش زیادی از مدل ها پابرجاست. فعلا کاری به اینها ندارم. به غیر آخری اینها رو خودم که از شرایطم خبر دارم باید یک فکری براش بکنم. فعلا اون چیزی که رو کاغذ آوردم رو میخوام بدونم چقدر در عمل شدنیه؟

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
به نظرم داستان رو پیچیده نکن
من یه فروشگاه آنلاین اسباب بازی دارم با سرمایه حدودا 160 میلیون ماه پیش 7 میلیون سود حاصل داشتم .
خودم میدونم با همه اصولی که دارم‌ خوب کار میکنم اگه می‌خوام ماهی 20 تومن درآمد خالص داشته باشم باشیم باید حداقل 600 میلیون سرمایه بزارم و روزانه جنس جدید وارد کنم ‌.
توی این کار درآمدت به سرمایه اولیه ، انبارداری ، انتخاب محصول و باقی چیزایی که همه بلدن ربط داره .
به نظر من
هر چی سود می‌کنی دوباره سریع جنس بخر
پول تنقلات و تفریحات و... هر چی داری جنس بخر
تا حداقل یک سال آینده فقط جنس بخر و روی فروشگاه متمرکز باش ...
انشالله روزی که سابقه کار ،رضایت مشتری و تنوع جنست با هم بره بالا میتونی رو کارت حساب کنی .

فعلا فقط جنس بخر تا حداقل به اندازه یه فروشگاه عادی جنس داشته باشی .

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
چقدر با این فرضیه موافقید؟ هر کی موافقه لایک بده و هرکی مخالفه آدمک خشمگین بگذاره (جدی).
با 9 تا محصول ماهی 500 سود کردم.
- اگر کانال های جدید فروش مثل سایت و شبکه های اجتماعی رو اضافه کنیم و بتونم این فروش رو به 1.5 تومن افزایش بدم.
- و اگر بتونم با دقت بیشتری جنس انتخاب کنم که جنس پرفروش افزایش پیدا کنه و درواقع به جای 9 تا جنس از 5 تا این سود به دست بیاد ( با توجهبه تجربه ای که به دست آوردم به نظرم میشه).
> اونوقت به 165 مدل جنس نیاز دارم تا به ماهی 50 تومن برسم.
به نظرتون شدنیه؟

البته همچنان مشکلاتی نظیر تامین جنس، انبار کردن و هندل کردن این حجم از کار و مهم تر از همه فروش نرفتن بخش زیادی از مدل ها پابرجاست. فعلا کاری به اینها ندارم. به غیر آخری اینها رو خودم که از شرایطم خبر دارم باید یک فکری براش بکنم. فعلا اون چیزی که رو کاغذ آوردم رو میخوام بدونم چقدر در عمل شدنیه؟
چند تا مطلب افتکی به ذهنم میرسه میگم، اگر خواستی روش فکر کن

اول اینکه شما در بیزینس خیلی بعیده که بتونی تناسب ببندی. یعنی نمیتونی بگی با 10 میلیون یا 10 تا جنس، اینقدر سود داد، پس با 100 میلیون و 100 تا جنس، ده برابر سود میکنم.

دوم اینکه با یه دست نمیشه 10 تا هندونه برداشت. شاید فکر کنی الان داری چند تا کار متفاوت رو خوب مدیریت میکنی و ظرفیت کارها در همین حده، اما اینطور نیست. حتی باهوشترین افراد در حد نوابغ هم نمیتونن دو یا سه کار رو همزمان به خوبی پیش ببرن، بیشترش که دیگه غیر ممکنه. آدم باید یک کاره باشه.

سوم اینکه بعضی از کارها راحت به پول میرسن مثل همین پوشاک یا خوراکی و این چیزا، اما منحنی درآمدشون بجز در موارد اسنثنا خیلی زود به ناحیه اشباع میرسه. خیلی خوبه که آدم جزو استثناها باشه، اما در استثنائات، شانس و رانت و حقه بازی و موارد دیگه هم دخیله. شما در شغلت ببین که 90 درصد نرمال، چه سقف درآمدی دارند. عدد 50 میلیون درآمد خالص در ماه که نوشتی، به نظر من خیلی نزدیک به سقف درآمد اون 90 درصده. شمایی که نیاز فوری به پول نداری، روی کاری وقت و سرمایه بذار که جای پیشرفت داره. این کار بیشتر به درد خانم های خانه دار میخوره که سرگرم باشن و درآمد جانبی داشته باشن، ضمنا به جنس و سلیقه مشتری هم آشنا هستن.

چهارم اینکه الان وضع مالی مردم خیلی خرابه. و قرائن و شواهد نشون میده که بدتر هم خواهد شد. لذا من اگر جای شما بودم، روی شغل هایی متمرکز میشدم که ایجاد ثروت افزوده بکنه. پول گرفتن از مردم برای ارائه کالایی که خودت تولید نکردی یا برای خدمات، روز به روز سخت تر میشه. مخصوصا برای شما که به کار فنی علاقه داری، الان کارهای خوبی با سرمایه کم هست

پنجم اینکه به حرف این ساندیس خوره گوش نکن. تو این بازار، جنسی که معلوم نیست فروش بره، بخری انبار کنی که چی بشه؟:( اگر بحث تورمه، دلار بخر بذار کنار تا چشش درآد:D، میلگرد بخر انبار کن. هم با تورم بالا میره، هم راحت نقد میشه. اگر بحث فروشه، همیشه جنس تو بازار هست. هر وقت تونستی بفروشی، همون موقع از بازار بخر و بفروش
اینا میخوان نقدینگی رو از دست مردم جمع کنند، اصلا هم براش مهم نیست چه بلایی سر شما و امثال شما میاد، قبلا هم تبلیغ بورس رو میکرد. یه روده راست تو شکم اینا نیست

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
تو بازار پوشاک یا باید مغازه بزرگ داشته باشی بتونی ی خیری کنی یا فقط تمرکز بزاری اینستا و تبلیغات،تمام

7star

Registered User
لایک‌ها
280
پول گرفتن از مردم برای ارائه کالایی که خودت تولید نکردی یا برای خدمات، روز به روز سخت تر میشه. مخصوصا برای شما که به کار فنی علاقه داری، الان کارهای خوبی با سرمایه کم هست
میشه این قسمت رو بیشتر توضیح بدی؟

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
لباس بحث سایز و ... داره یکم سخته اینترنتی
کفش باز بهتره یا لوازم آرایش استاندارد به قیمت خوب
پول سایت واسطه محبوب و معتبر بده با فروش بیشتر جبرانش کن..انرژیت هدر نمیره زود خسته شی

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
فعلا آچمز شدم. قدرت تصمیم گیری ندارم. با مشورت بدتر هم شد. یک سری میگن ادامه بده و یک سری دیگه میگن ادامه نده!
مشکلات خانوادگی هم هست و اونم کلی از ذهنم رو مشغول کرده.

بالا