• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نتیجه پروژه لباس فروشی آنلاین

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
با مازی موافقم

خوب وقتی الان یک محصول هدف داری سعی کن روی اون زوم کنی حالا مثلا تو رنگبندی تغییراتی بدی برای فروش
بعد از حدود چند ماه سایت رو هم فعال کن و همین جور بحث کانال برای دیدن بیشتر تصاویر و دیگر طرح و مدل ها توسط مشتریان
شاخو برگ زیاد بدی نمی رسه و مشتری ها کم میشن.
اصلا فکر بیخیال شدن نباش

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
دبوی جان یه چیزی مثل یه لباس یا شلوار قیمتش گم هست یعنی شما میتونی یه تیکه لباس رو مثلا بخری ۱۵۰ تومن و بفروشی ۲۲۰ تومن یا ۲۸۰ تومن یا ۳۵۰ تومن...هیچ کس هم نمیتونه بیاد بگه این قیمتش انقدره پس من نمیخرم ...چون روش قیمت نخورده....بستگی به سایت یا پیج یا مغازه یا هرچی شما میتونی هر قیمتی که کشش داره بفروشی....کسی نمیتونه بیاد بگه این لباس تو درجه ۳ هست ولی مال من درجه ۱ هست ....حتی اگر لباست در واقعیت درجه ۳ هم باشه میتونی گردن نگیری و بگی نه مال من فرق داره و ال و بل ...اینا راه و رسم کاسب های لباس و پوشاک هست چون قیمت لباس مخصوصا زنانه گم هست یعنی مثل فلش مموری ۱۲۸ گیگ یا مادربرد کامپیوتر یا لنت ترمز ماشین نیست که /

یعنی هرجوری باهاشون تا کنی باز یه چیزی بهت میگن به هیچ عنوان گردن نمیگیرن و همیشه جنس خودشون عالیه مال بقیه آشغال...اینا رو نمیگم که فکر کنی ملت نمیفهمن ها چرا متوجه میشن جنس درجه ۱ چیه یا بنجل چیه ولی نحوه برخورد فروشنده و محل مغازه حالا یا تعداد بازدید پیج و سایت تعیین میکنه که چقدر موفق میشی.کار سختیه برخلاف ظاهرش که از بیرون همه فکر میکنن اسونه باید زمان بزاری تجربه کسب کنی ودر اصطلاح خاک خوری داره ولی اگر جا بیفتی کاملا سودش مناسبه

لباس خراب نمیشه تاریخ انقضا نداره و هزینه نگهداری اش هم پایینه ...

ولی بازم سعی کن اگر ادامه میدی با ارقام کم شروع کن و یه دفعه طمع نکن...بزار کم کم بری بالا چون اگر یه حرکت اشتباه بزنی کلا داغون میشی
ولی به نظرم من اگه کسی میخاد سود خوب کنه باید بازار هدفش از قشر متوسط جامعه تغییر بده بسمت قشر پولدار (مرفهین بی درد)...
.

اونا تخفیف و چونه نمیزنن... هرچی بیشتر رو جنس سود بکشی بیشتر جذبت میشن بخاطر لاکچری و چشم و همچشمی که با خودشون دارن :/

مثل همین پت شاپ ها (غذا و لباس و شامپوی توله سگا و گربه ها)

Last edited:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
ولی به نظرم من اگه کسی میخاد سود خوب کنه باید بازار هدفش از قشر متوسط جامعه تغییر بده بسمت قشر پولدار (مرفهین بی درد)...
.

اونا تخفیف و چونه نمیزنن... هرچی بیشتر رو جنس سود بکشی بیشتر جذبت میشن بخاطر لاکچری و چشم و همچشمی که با خودشون دارن :/

مثل همین پت شاپ ها (غذا و لباس و شامپوی توله سگا و گربه ها)
فقط و فقط دومیلیارد و پانصد میلیون تومان... :D

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
خیلی خوبه که این ایده رو اجرایی کردی
همین که بدون مغازه زدن و هزینه کردن داری میفروشی برای شروع عالیه
دیدت باید بلند مدت باشه و از الان نخوای ماهی ۵۰ میلیون از این کار دربیاری. اون طور که میدونم فعالیت های دیگه ای هم داری کنار لباس فروشی .پس تحت فشار مالی نیستی
تجربه من میگه تو فضای نت مردها بیشتر خرید میکنند تا خانم ها.زنها بیشتر دوست دارن تو پاساژ بچرخن و صدتا مغازه رو بگردن واسه خرید لباس.به نظر من:
۱.یک لاین واسه فروش لباس مردونه بذار کنار.اگر خواستی تو پی وی بگو دو تا تولیدی دست اول واقعی بهت بگم و یه تستی بزن ببین چطور جواب میده
۲.شبکه های فروشت رو گسترش بده.دیجی کالا،اسنپ شاپ و سایت های مشابه رو به پنل خودت اضافه کن
۳.حتما پیج اینستاگرام راه بنداز لازم نیست که جلوی دوربین بری فقط عکس جنساتو بگیر ادیت بزن و بذار اونجا
۴.فروش زنانه رو با همون چند قلم که گفتی مشتری داره ادامه بده

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
از یک طرفی عقلم میگه بی خیال
یک جایی خوندم میگفت تنها راهی که بی بروبرگرد ۱۰۰درصد شکست رو تضمین میکنه، اینه که تلاش نکنی. برای موفقیت باید تلاش کنی...
ادیت: امیدوارم کارت هرچه زودتر اون جوابی که میخوای رو بده و به سود هدفت برسی...

Last edited:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
یعنی هرجوری باهاشون تا کنی باز یه چیزی بهت میگن به هیچ عنوان گردن نمیگیرن و همیشه جنس خودشون عالیه مال بقیه آشغال...اینا رو نمیگم که فکر کنی ملت نمیفهمن ها چرا متوجه میشن جنس درجه ۱ چیه یا بنجل چیه ولی نحوه برخورد فروشنده و محل مغازه حالا یا تعداد بازدید پیج و سایت تعیین میکنه که چقدر موفق میشی.کار سختیه برخلاف ظاهرش که از بیرون همه فکر میکنن اسونه باید زمان بزاری تجربه کسب کنی ودر اصطلاح خاک خوری داره ولی اگر جا بیفتی کاملا سودش مناسبه
همین محصولی هم که پرفروش شد به خاطر قیمت پایینش بود. الان چند روزه چند رنگ پردرخواست رو گرون تر کردم و فروش خیلی خیلی کم شد. به هر حال مشتری آنلاین به راحتی میتونه سرچ بزنه و قیمت لباس رو دربیاره!
۱.یک لاین واسه فروش لباس مردونه بذار کنار.اگر خواستی تو پی وی بگو دو تا تولیدی دست اول واقعی بهت بگم و یه تستی بزن ببین چطور جواب میده
علاقه ای ندارم جنس عمده آنلاین بخرم ولی حالا بفرست شاید به دردم خورد. دستت درد نکنه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
همین محصولی هم که پرفروش شد به خاطر قیمت پایینش بود. الان چند روزه چند رنگ پردرخواست رو گرون تر کردم و فروش خیلی خیلی کم شد. به هر حال مشتری آنلاین به راحتی میتونه سرچ بزنه و قیمت لباس رو دربیاره!

علاقه ای ندارم جنس عمده آنلاین بخرم ولی حالا بفرست شاید به دردم خورد. دستت درد نکنه
قیمت اصلی با تخفیف بزار
یعنی مثلا می خوای گرون کنی
جنس قیمت اصلی بزار 2500 با تخفیف 2150 بعد یه مدت قیمت افزایش ریز بزن قیمت اصلی 2950 با تخفیف 2490
سر هر مناسبتی بود تخفیف بزار
چه می دونم شب یلدا عید نوروز تولد پرشین تولز دهه فجر و مراقب باش محصول هدفت شناسایی نشه توسط رقیبا

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
تا وقتی فکری به حال محصولاتی که رو دستم میمونه نکنم، نمیتونم کارو ادامه بدم. شوخی نیست 6 تا مثلا شلوار میخری و حتی یکیش هم فروش نمیره! با این وضع تورم شش ماه که بگذره عملا وارد ضرر میشی!!!
اگر مغازه حضوری باشه این مشکل حل میشه ولی نیمخوام مغازه حضوری بزنم!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
دبوی عزیز
همه میگن خوبه و ادامه بده و نا امید نشو و فلان و ... ولی من میگم واقعیت رو ببین
واقعیت اینه که برای سایت فروش لباس داشتن سرمایه بالا نیاز هست
من پیشنهاد میکنم بری اینجا : https://explore.digikala.com/
تور مرکز پردازش دی جی کالا هست
اینجا که بری میبینی که این فعالیت فعلی شما درآمدش در همین حد هست و قرار نیست اتفاق بزرگی رخ بده
توی این تور از قسمت عکس برداری کالا ها هم میشه بازدید کردید، دم و دستگاه و دوربین ها رو که ببینی حساب کار دستت میاد که چه خبره و شما کجای داستان هستی

پ ن : میدونم که اصلا به حرف هیچ کس گوش نمیدی ولی باز چند خط نوشتم ;)

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
عمولی ما یه کلام ده سال بهت گفتیم سس بزن مشکلاتت حل شه نزدی اونوقت بیای در اینمورد حرفمونو گوش کنی؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دبوی عزیز
همه میگن خوبه و ادامه بده و نا امید نشو و فلان و ... ولی من میگم واقعیت رو ببین
واقعیت اینه که برای سایت فروش لباس داشتن سرمایه بالا نیاز هست
من پیشنهاد میکنم بری اینجا : https://explore.digikala.com/
تور مرکز پردازش دی جی کالا هست
اینجا که بری میبینی که این فعالیت فعلی شما درآمدش در همین حد هست و قرار نیست اتفاق بزرگی رخ بده
توی این تور از قسمت عکس برداری کالا ها هم میشه بازدید کردید، دم و دستگاه و دوربین ها رو که ببینی حساب کار دستت میاد که چه خبره و شما کجای داستان هستی

پ ن : میدونم که اصلا به حرف هیچ کس گوش نمیدی ولی باز چند خط نوشتم ;)
درسته سرمایه زیاد می خواد اما اینم اشتباه هست که با دیجی کالا مقایسه بشه.
دیجیکالا تو بلک فرایدی فقط 200 میلیارد تومن تخفیف داده. درصد تخفیف رو اگه 20 درصد در نظر بگیریم 1 تریلیون تومن فروش داشته. 200 میلیارد تخفیف داده.

هدف دبوی سود 50میلیونی در ماه بوده. اگه میزان سود 20 درصد سود باشه باید در سال 3 میلیارد تومن فروش داشته باشه. آنچنان زیاد نیست.

دلایل شکست بایکس/
1 میلیون دلار سرمایه گرفته بوده

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
درسته سرمایه زیاد می خواد اما اینم اشتباه هست که با دیجی کالا مقایسه بشه.
دیجیکالا تو بلک فرایدی فقط 200 میلیارد تومن تخفیف داده. درصد تخفیف رو اگه 20 درصد در نظر بگیریم 1 تریلیون تومن فروش داشته. 200 میلیارد تخفیف داده.

هدف دبوی سود 50میلیونی در ماه بوده. اگه میزان سود 20 درصد سود باشه باید در سال 3 میلیارد تومن فروش داشته باشه. آنچنان زیاد نیست.

دلایل شکست بایکس/
1 میلیون دلار سرمایه گرفته بوده

به نظر شما برای سود 50 میلیونی ماهیانه چقدر سرمایه برای تامین محصول نیاز هست ؟
چون باید ماهی 250 میلیون بفروشی تا با سود 20 درصد 50 میلیون سود بده
میخوام ببینم چقدر محصول باید داشته باشی که موفق بشی 250 میلیونش رو به فروش برسونی
کاری با هزینه ها و مالیات ندارم

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
میخوام ببینم چقدر محصول باید داشته باشی که موفق بشی 250 میلیونش رو به فروش برسونی

یه سری دوستان تا حالا به معنای واقعی کاسبی نکردن ،
منم حوصله ندارم هی بخوام بحث کنم
وگرنه این اعداد و ارقام بیشتر برای تئوریسن ها خوبه . چون ما که در بازار و در عمل چیز دیگه ایی داریم میبینیم...
نمیدونم دوستان دارن کدوم کشور رو میگن. شاید منظورشون ایران نیست

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نظرات بچه ها متناقض هست همه هم به دبوی میگن میدونیم به حرف ما گوش نمیدی
خب این بنده خدا چطور به حرف همه گوش بده
سابقه دبوی درگذشته نشون داده که ادم حرف گوش کنی نیست خب چکار کنن بچه ها :LOL:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
من مقایسه با دیجیکالا رو اشتباه دونستم.. چون همونطور که گفتم میزان فروش دیجیکالا تو بلک فرایدی فروشش حداقل 1 تریلیون تومن بوده و فروش موردنیاز دبوی 6 میلیارد در سال هست.

دیگه با چه میزان سرمایه به اون فروش برسه بحثش جداست.
مالیات و بقیه هزینه ها هم درسته باید به اون میزان فروش اضافه شه

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یه سری دوستان تا حالا به معنای واقعی کاسبی نکردن ،
منم حوصله ندارم هی بخوام بحث کنم
وگرنه این اعداد و ارقام بیشتر برای تئوریسن ها خوبه . چون ما که در بازار و در عمل چیز دیگه ایی داریم میبینیم...
نمیدونم دوستان دارن کدوم کشور رو میگن. شاید منظورشون ایران نیست
این اعداد برای بعضی بازارها که نقدشوندگی بالایی دارن زیاد نیست
مثلا بازار ارز دیجیتال
4 سال پیش حدود 2 هزار دلار داشتم اینقدر معامله کردم تو یه ماه حجم معاملاتم بالای 100 هزار دلار شد. تو هر معامله 2-3 درصد سود می کردم.
100 هزار دلار الان 5 میلیارد تومن میشه.

موبایل هم اون زمان که مغازه بودم (سال 95-96) نسبتا خوب بود در ماه حدود 3-4 بار گوشی سفارش میدادن. هر بار حدود 40-50 میلیون تومن. (گوشی پرچمدار مثلا آیفون 7 فکر کنم 2-3 میلیون تومن بود)

Last edited:

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
من مقایسه با دیجیکالا رو اشتباه دونستم.. چون همونطور که گفتم میزان فروش دیجیکالا تو بلک فرایدی فروشش حداقل 1 تریلیون تومن بوده و فروش موردنیاز دبوی 6 میلیارد در سال هست.

دیگه با چه میزان سرمایه به اون فروش برسه بحثش جداست.
مالیات و بقیه هزینه ها هم درسته باید به اون میزان فروش اضافه شه
آمار فروش ۱ تریلیون از کجا آوردی ؟

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
این اعداد برای بعضی بازارها که نقدشوندگی بالایی دارن زیاد نیست
مثلا بازار ارز دیجیتال
4 سال پیش حدود 2 هزار دلار داشتم اینقدر معامله کردم تو یه ماه حجم معاملاتم بالای 100 هزار دلار شد. تو هر معامله 2-3 درصد سود می کردم.
100 هزار دلار الان 5 میلیارد تومن میشه.

موبایل هم اون زمان که مغازه بودم (سال 95-96) نسبتا خوب بود در ماه حدود 3-4 بار گوشی سفارش میدادن. هر بار حدود 40-50 میلیون تومن. (گوشی پرچمدار مثلا آیفون 7 فکر کنم 2-3 میلیون تومن بود)
با ۵ میلیارد چیکار کردی ؟

بالا