@gh@m@hdi
Registered User
منم دنبال این می گشتم مرسی
هادی عزیز
- ترتیب رنگ سیمها رو چک کردم.دقیقا مثل عکس صفحه اول همین پست بود. (cross over)
- در مورد ip منظور از "یه کلاس" چیه؟
همان طور که می دانید IP از 2 قسمت تشکیل یافته است :
1- Network ID
2- Host ID
کامپیوترهای یک شبکه دارای Net ID یکسان ولی Host ID مختص به خود می باشند که اگر Net ID یکسان نباشد نمی توانند با همدیگر ارتباط داشته باشند .
IP رو بصورت 4 قطعه 8 بیتی نمایش می دهند که در کل 32 بیت می باشد .
IP ها تویه سه کلاس می باشند که برای هرکدام تعداد سیستم ها و IP های مختلف می باشد .
این سه کلاس به ترتیب زیر هستند :
Host ID Net ID Rang Class
X.Y.Z W 1 ~ 126 A
Y.Z W.X 127 ~ 191 B
Z W.X.Y 192 ~ 223 C
برای مثال برای کلاس B
135.65.22.10 داریم : 135.65 جزو Net ID و برای 22.10 جزو Host ID
برای شبکه ای که شامل فقط دو کامپیوتر و بدون هاب هست , فکر میکنم باید ip ها از کلاس c باشند.من دو ip زیر رو گذاشتم و مطمئن نیستم که درست هستند یا نه
200.200.200.1
200.200.200.2
در ضمن اگه امکان داره سوالهای زیر رو هم برام توضیح بده:
-آیا برای این .........
برای داشتن یه شبکه بین 2 کامپیوتر نیازی به استفاده از اون ویزارد نیست اول باید رنگ بندی کابلتو درست مانند شکل بالا داشته باشی
دوم نام Work Group رو از Propertise قسمت My computer یکی کنی این مهمه .
سوم ازقسمت Propertise کانکشن کارت شبکه ات ، در قسمت Internet protocol ، در قسمت Propertise آی پی ها رو ست کن مثلا 10.0.0.1 و 10.0.0.2 لازم نیست IPها رو اونجوری بدی . وقتی با کلید تب بری پایین Subnet mask رو خودش تنظیم میکنه این Subnet mask خیلی مهمه بحثش هم زیاده که اینجا لازم به بجث نیست ( منهم کمی مشکل دارم باهاش )
چون WG هستی نیازی به دادن DNS و چیزهای دیگری نداری
کلاس A برای شبکه های کوچک با کلاینتهای محدود هستش هرقدر کلاسها میره بالا تعداد کلاینتها و محدوده Ip های میره بالا .
خلاصه وقتی اینا رو تنظیم کردی خود 2 تا سیستم بعد از مدتی بین خودشون ارتباط پیدا می کنند و میتونی Send v resive داشته باشی اگه علامتی چیزی انداخته باشه تو تنظیم IP مورد داری
بازهم امتحان کن نتیجه رو بگو منتظرم
سلام دوستان
من 2 تا کامپیوتر رو به هم وصل کردم IP ونام WG هم درسته ولی وقتی میخوام از یکی به یکی دیگه وصل شم ازم یوزر و پسورد می خواد اونا رو هم چک کردم ولی بازهم جواب نمیده چه کنم موندم ؟؟؟؟؟
آقاجان می خواستم ببینم که :
یک کلاینت حداکثر تا چه فاصله ای میتونه از سویچ یا هاب مستقر بشه یا به عبارتی حداکثر طول کابل از سویچ یا هاب چقدر میتونه باشه بطوریکه بتونه Data رد و بدل بشه و اون ور کابل Send , resive داشته باشه ؟
ممنونم
برای شبکه ای که شامل فقط دو کامپیوتر و بدون هاب هست , فکر میکنم باید ip ها از کلاس c باشند.من دو ip زیر رو گذاشتم و مطمئن نیستم که درست هستند یا نه
200.200.200.1
200.200.200.2
در ضمن اگه امکان داره سوالهای زیر رو هم برام توضیح بده:
-آیا برای این .........
برای داشتن یه شبکه بین 2 کامپیوتر نیازی به استفاده از اون ویزارد نیست اول باید رنگ بندی کابلتو درست مانند شکل بالا داشته باشی
دوم نام Work Group رو از Propertise قسمت My computer یکی کنی این مهمه .
سوم ازقسمت Propertise کانکشن کارت شبکه ات ، در قسمت Internet protocol ، در قسمت Propertise آی پی ها رو ست کن مثلا 10.0.0.1 و 10.0.0.2 لازم نیست IPها رو اونجوری بدی . وقتی با کلید تب بری پایین Subnet mask رو خودش تنظیم میکنه این Subnet mask خیلی مهمه بحثش هم زیاده که اینجا لازم به بجث نیست ( منهم کمی مشکل دارم باهاش )
چون WG هستی نیازی به دادن DNS و چیزهای دیگری نداری
کلاس A برای شبکه های کوچک با کلاینتهای محدود هستش هرقدر کلاسها میره بالا تعداد کلاینتها و محدوده Ip های میره بالا .
خلاصه وقتی اینا رو تنظیم کردی خود 2 تا سیستم بعد از مدتی بین خودشون ارتباط پیدا می کنند و میتونی Send v resive داشته باشی اگه علامتی چیزی انداخته باشه تو تنظیم IP مورد داری
بازهم امتحان کن نتیجه رو بگو منتظرم
فکر کنم اشتباه گفتی با هر IP کلاس C فقط میشه 256 (254 ) یوزر تعریف کرد .البته با همون subnrt mask می تونی چند تا گروه IP کلاس c یا B رو با هم ترکیب کنی که کمی نیاز به محاسبه داره.
و IP کلاس A به ما توان تعریف 1677216 یوزر میده (البته این به صورت تئوری هست چون تعدادی از این IP ها قبلا رزرو شدن.)
ممنون از همه دوستان که فعالانه در بحث شرکت میکنند.
هدف من از مطرح کردن سوال این بود که دوستان به این فکر کنند که به غیر از کارت شبکه ،با ابزارهای دیگر هم ( که روی اکثر کامپیوترها وجود دارند) میتوان شبکه ساخت.
روی local area connection ها فایروال رو off کنید..سلام
من pc را به لپتاپ شبکه کردم ظاهرا همه چیز درسته
ولی ارتباط کامل نمیشه یعنی recive وجود نداره فقط
چند بایتی دو طرف send میکنند و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته
از remote desktop هم استفاده کردم recieve فعال ولی متوقف
میشه خلاصه یه چیزی این وسط مشکل داره.
کمک کنید.
با سلام
قبلا Belden خوب بود ولی تازگی ها سیم هاشو انقدر نازک کرده که با Keystone مشکل میده یعنی خوب اتصال برقرار نمیکنه.
ولی حالا به نظر بنده کابل های Micronet و Nexans بدک نیستند . وکابلهای 1700 هم که دیگه حرف ندارن درسته به کمی کار کردن باهاشون سخته ولی خوب جواب میدن
با استفاده از درگاه های LPT و RS232 هم میشه دو تا سیستمو به صورت دایرکت به هم وصل کرد ولی 3 تا رو نمیدونم
شاید اگر دو تاشون کارت شبکه داشته باشن .اون دو تا رو با کارت شبکه به هم وصل می کنیم بعد یکیشونو با LPT به سومی وصل می کنیم.:blink:
با USB میشه شبکه درست کرد؟ من که فکر نمی کنم.:f34r:
Salam Dusteh Aziz,
You can make a network using USB ports too. All you need is a USB device that works exactly like a NIC card, it has all features of a NIC (like, wake on LAN, PXE and all the rest), it shouldn't be very expensive as it is becoming very poplular