• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه بستن کابل شبکه با توجه به رنگ سیم های کابل

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
هادی عزیز
- ترتیب رنگ سیمها رو چک کردم.دقیقا مثل عکس صفحه اول همین پست بود. (cross over)
- در مورد ip منظور از "یه کلاس" چیه؟

همان طور که می دانید IP از 2 قسمت تشکیل یافته است :
1- Network ID
2- Host ID
کامپیوترهای یک شبکه دارای Net ID یکسان ولی Host ID مختص به خود می باشند که اگر Net ID یکسان نباشد نمی توانند با همدیگر ارتباط داشته باشند .
IP رو بصورت 4 قطعه 8 بیتی نمایش می دهند که در کل 32 بیت می باشد .
IP ها تویه سه کلاس می باشند که برای هرکدام تعداد سیستم ها و IP های مختلف می باشد .
این سه کلاس به ترتیب زیر هستند :
Host ID Net ID Rang Class
X.Y.Z W 1 ~ 126 A
Y.Z W.X 127 ~ 191 B
Z W.X.Y 192 ~ 223 C

برای مثال برای کلاس B
135.65.22.10 داریم : 135.65 جزو Net ID و برای 22.10 جزو Host ID

m86

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همان طور که می دانید IP از 2 قسمت تشکیل یافته است :
1- Network ID
2- Host ID
کامپیوترهای یک شبکه دارای Net ID یکسان ولی Host ID مختص به خود می باشند که اگر Net ID یکسان نباشد نمی توانند با همدیگر ارتباط داشته باشند .
IP رو بصورت 4 قطعه 8 بیتی نمایش می دهند که در کل 32 بیت می باشد .
IP ها تویه سه کلاس می باشند که برای هرکدام تعداد سیستم ها و IP های مختلف می باشد .
این سه کلاس به ترتیب زیر هستند :
Host ID Net ID Rang Class
X.Y.Z W 1 ~ 126 A
Y.Z W.X 127 ~ 191 B
Z W.X.Y 192 ~ 223 C

برای مثال برای کلاس B
135.65.22.10 داریم : 135.65 جزو Net ID و برای 22.10 جزو Host ID

برای شبکه ای که شامل فقط دو کامپیوتر و بدون هاب هست , فکر میکنم باید ip ها از کلاس c باشند.من دو ip زیر رو گذاشتم و مطمئن نیستم که درست هستند یا نه
200.200.200.1
200.200.200.2
در ضمن اگه امکان داره سوالهای زیر رو هم برام توضیح بده:
-آیا برای این نوع اتصال (بدون هاب) مگه نمیشه از "setup a home or small office network wizard" استفاده کرد تا ip ها بطور خودکار داده بشه؟ البته من این رو هم امتحان کردم اما باز با مشکل مواجه شد.
-اگر بخواهیم ip ها رو بطور دستی وارد کنیم آیا باید وارد property کانکشن مربوطه شده و در قسمت internet protocol TCP/IP تنظیمات رو انجام بدیم؟ برای قسمتهای Subnet mask , default gateway , DNS server چی وارد کنم؟

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
برای شبکه ای که شامل فقط دو کامپیوتر و بدون هاب هست , فکر میکنم باید ip ها از کلاس c باشند.من دو ip زیر رو گذاشتم و مطمئن نیستم که درست هستند یا نه
200.200.200.1
200.200.200.2
-آیا برای این .........
برای داشتن یه شبکه بین 2 کامپیوتر نیازی به استفاده از اون ویزارد نیست اول باید رنگ بندی کابلتو درست مانند شکل بالا داشته باشی
دوم نام Work Group رو از Propertise قسمت My computer یکی کنی این مهمه .
سوم ازقسمت Propertise کانکشن کارت شبکه ات ، در قسمت Internet protocol ، در قسمت Propertise آی پی ها رو ست کن مثلا 10.0.0.1 و 10.0.0.2 لازم نیست IPها رو اونجوری بدی . وقتی با کلید تب بری پایین Subnet mask رو خودش تنظیم میکنه این Subnet mask خیلی مهمه بحثش هم زیاده که اینجا لازم به بجث نیست ( منهم کمی مشکل دارم باهاش )
چون WG هستی نیازی به دادن DNS و چیزهای دیگری نداری

کلاس A برای شبکه های کوچک با کلاینتهای محدود هستش هرقدر کلاسها میره بالا تعداد کلاینتها و محدوده Ip های میره بالا .

خلاصه وقتی اینا رو تنظیم کردی خود 2 تا سیستم بعد از مدتی بین خودشون ارتباط پیدا می کنند و میتونی Send v resive داشته باشی اگه علامتی چیزی انداخته باشه تو تنظیم IP مورد داری

بازهم امتحان کن نتیجه رو بگو منتظرم

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان

من 2 تا کامپیوتر رو به هم وصل کردم IP ونام WG هم درسته ولی وقتی میخوام از یکی به یکی دیگه وصل شم ازم یوزر و پسورد می خواد اونا رو هم چک کردم ولی بازهم جواب نمیده چه کنم موندم ؟؟؟؟؟

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان

من 2 تا کامپیوتر رو به هم وصل کردم IP ونام WG هم درسته ولی وقتی میخوام از یکی به یکی دیگه وصل شم ازم یوزر و پسورد می خواد اونا رو هم چک کردم ولی بازهم جواب نمیده چه کنم موندم ؟؟؟؟؟

یه تیک کوچیک بود که برداشتم حل شد ؟!!!!!!!!!!

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
آقاجان می خواستم ببینم که :

یک کلاینت حداکثر تا چه فاصله ای میتونه از سویچ یا هاب مستقر بشه یا به عبارتی حداکثر طول کابل از سویچ یا هاب چقدر میتونه باشه بطوریکه بتونه Data رد و بدل بشه و اون ور کابل Send , resive داشته باشه ؟

ممنونم

roozen

Registered User
لایک‌ها
1
آقاجان می خواستم ببینم که :

یک کلاینت حداکثر تا چه فاصله ای میتونه از سویچ یا هاب مستقر بشه یا به عبارتی حداکثر طول کابل از سویچ یا هاب چقدر میتونه باشه بطوریکه بتونه Data رد و بدل بشه و اون ور کابل Send , resive داشته باشه ؟

ممنونم

فکر کنم اگر از کابل cat7 استفاده کنی تا 200 متر تضمین شده جواب بده .البته میتونی به سایت کمپانی Nexans
یه سری بزنی اونجا اطلاعات خوبی وجود داره.

roozen

Registered User
لایک‌ها
1
200.200.200.1
200.200.200.2
-آیا برای این .........
برای داشتن یه شبکه بین 2 کامپیوتر نیازی به استفاده از اون ویزارد نیست اول باید رنگ بندی کابلتو درست مانند شکل بالا داشته باشی
دوم نام Work Group رو از Propertise قسمت My computer یکی کنی این مهمه .
سوم ازقسمت Propertise کانکشن کارت شبکه ات ، در قسمت Internet protocol ، در قسمت Propertise آی پی ها رو ست کن مثلا 10.0.0.1 و 10.0.0.2 لازم نیست IPها رو اونجوری بدی . وقتی با کلید تب بری پایین Subnet mask رو خودش تنظیم میکنه این Subnet mask خیلی مهمه بحثش هم زیاده که اینجا لازم به بجث نیست ( منهم کمی مشکل دارم باهاش )
چون WG هستی نیازی به دادن DNS و چیزهای دیگری نداری

کلاس A برای شبکه های کوچک با کلاینتهای محدود هستش هرقدر کلاسها میره بالا تعداد کلاینتها و محدوده Ip های میره بالا .

خلاصه وقتی اینا رو تنظیم کردی خود 2 تا سیستم بعد از مدتی بین خودشون ارتباط پیدا می کنند و میتونی Send v resive داشته باشی اگه علامتی چیزی انداخته باشه تو تنظیم IP مورد داری

بازهم امتحان کن نتیجه رو بگو منتظرم

فکر کنم اشتباه گفتی :rolleyes: با هر IP کلاس C فقط میشه 256 (254 ) یوزر تعریف کرد .البته با همون subnrt mask می تونی چند تا گروه IP کلاس c یا B رو با هم ترکیب کنی :) که کمی نیاز به محاسبه داره.

و IP کلاس A به ما توان تعریف 1677216 یوزر میده (البته این به صورت تئوری هست چون تعدادی از این IP ها قبلا رزرو شدن.) ;)

roozen

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من مشکل عمده راه اندازی یه شبکه کار سوکت زنی هست که اکثر آچارهای پرسی که تو ایران وجود داره

مشکل دارن و سوکتو کج می کنن که باعث می شه کانکشن درستی بین پین ها به وجود نیاد.

و وقتی شما کابل رو پلاگ می کی فکر می کنید چون چراغ کارت شبکه روشن شده پس هیچ مشکلی وجود نداره

و مشکل نرم افزاری هست. که البته این طور نیست.

roozen

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از همه دوستان که فعالانه در بحث شرکت میکنند.

هدف من از مطرح کردن سوال این بود که دوستان به این فکر کنند که به غیر از کارت شبکه ،با ابزارهای دیگر هم ( که روی اکثر کامپیوترها وجود دارند) میتوان شبکه ساخت.

با استفاده از درگاه های LPT و RS232 هم میشه دو تا سیستمو به صورت دایرکت به هم وصل کرد ولی 3 تا رو نمیدونم:eek:

شاید اگر دو تاشون کارت شبکه داشته باشن .اون دو تا رو با کارت شبکه به هم وصل می کنیم بعد یکیشونو با LPT به سومی وصل می کنیم.:blink:

با USB میشه شبکه درست کرد؟ من که فکر نمی کنم.:f34r:

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
یه سوالی داشتم :
اگه یه سیستمی به یه دومینی Join باشه
حالا
بخواهیم این سیستم رو توسط یه کابلی ( با توجه به تعریف و نوع اون کابل که در بالا اومده ) به یه سیستم دیگه ای که Single هستش وصل کنیم . یعنی کابل شبکه رو از اون سیستم شبکه شده در می اریم و کابل معروفمون وصل می کنیم .
IP اونا رو هم دستی یکی می کنیم .تا اینجا درست .ولی
این سیستم شبکه شده و این سیستم Single چطور می تونن همدیگر رو شناسایی کنن ؟
مگه نباید نام Work group با هم یکی باشن ؟
میتونن همدیگر رو ببینن و فایل با هم رد و بدل کنن ؟

مشکل فعلا همون نام هستش در Prop. my computer یکی در قسمت Domain نام دامین رو داره و اون سیستم Single در قسمت Work group کلمه Work Group رو داره .

چطوری میشه اینو حل کرد ؟ حتما لازمه که اون سیستم از شبکه Dis Join بشه ؟

( دلیلی واسه این کار دارم اینکه نمی خوام این سیستم Single رو وارد شبکه اش کنم خیلی خیلی خطرناکه هم یوزرهاش هم ویروسهاش .)

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
کسی از دوستان میدونه بهترین نوع کابل شبکه چیه ؟
اصولا چند نوع کابل شبکه داریم ؟
اگه کسی اطلاعاتی داره بگه ممنون میشم ؟

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
من pc را به لپتاپ شبکه کردم ظاهرا همه چیز درسته
ولی ارتباط کامل نمیشه یعنی recive وجود نداره فقط
چند بایتی دو طرف send میکنند و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته
از remote desktop هم استفاده کردم recieve فعال ولی متوقف
میشه خلاصه یه چیزی این وسط مشکل داره.
کمک کنید.
روی local area connection ها فایروال رو off کنید..

network-plus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
قبلا Belden خوب بود ولی تازگی ها سیم هاشو انقدر نازک کرده که با Keystone مشکل میده یعنی خوب اتصال برقرار نمیکنه.
ولی حالا به نظر بنده کابل های Micronet و Nexans بدک نیستند . وکابلهای 1700 هم که دیگه حرف ندارن درسته به کمی کار کردن باهاشون سخته ولی خوب جواب میدن

ahmad_ordi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
قبلا Belden خوب بود ولی تازگی ها سیم هاشو انقدر نازک کرده که با Keystone مشکل میده یعنی خوب اتصال برقرار نمیکنه.
ولی حالا به نظر بنده کابل های Micronet و Nexans بدک نیستند . وکابلهای 1700 هم که دیگه حرف ندارن درسته به کمی کار کردن باهاشون سخته ولی خوب جواب میدن

درسته من هم قبلا به این مشکل برخوردم

alitaaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با استفاده از درگاه های LPT و RS232 هم میشه دو تا سیستمو به صورت دایرکت به هم وصل کرد ولی 3 تا رو نمیدونم:eek:

شاید اگر دو تاشون کارت شبکه داشته باشن .اون دو تا رو با کارت شبکه به هم وصل می کنیم بعد یکیشونو با LPT به سومی وصل می کنیم.:blink:

با USB میشه شبکه درست کرد؟ من که فکر نمی کنم.:f34r:

Salam Dusteh Aziz,
You can make a network using USB ports too. All you need is a USB device that works exactly like a NIC card, it has all features of a NIC (like, wake on LAN, PXE and all the rest), it shouldn't be very expensive as it is becoming very poplular

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
Salam Dusteh Aziz,
You can make a network using USB ports too. All you need is a USB device that works exactly like a NIC card, it has all features of a NIC (like, wake on LAN, PXE and all the rest), it shouldn't be very expensive as it is becoming very poplular

؟؟؟؟؟ میشه کمی خودمونی تر صحبت کنی

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
من یه مشکل(سوال) دارم اونم اینه که یه کابل PC به هاب دارم جابجایی تو سر سوکت مهمه ؟! درست همون وری مشکل داره که از پنجره رد کردم و سوکت زدم :D میزنم چراغ هاب شروع میکنه چشمک زدن و به نظر میرسه فقط Send میکنه اما اون سوکت و که میزنم به هاب و اونم به PC قشنگ کار میکنه
questionedf.gif

بالا