• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه بستن کابل شبکه با توجه به رنگ سیم های کابل

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
من یه مشکل(سوال) دارم اونم اینه که یه کابل PC به هاب دارم جابجایی تو سر سوکت مهمه ؟! درست همون وری مشکل داره که از پنجره رد کردم و سوکت زدم :D میزنم چراغ هاب شروع میکنه چشمک زدن و به نظر میرسه فقط Send میکنه اما اون سوکت و که میزنم به هاب و اونم به PC قشنگ کار میکنه
questionedf.gif

من قدری دیر متوجه میشم میشه لطفا کمی اروم توضیح بدی کمی هم روشنتر
کابل رو می خوای PC به PC کنی یا Pc به هاب ؟

ehsanyzd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من میخام 4 تا pc رو با هم شبکه کنم. زیاد هم وارد نیستم تو کار شبکه. کسی می تونه راهنماییم کنه که چه سخت افزاری (hub و کارت شبکه و کابل) باید بگیرم و چطوری شبکه رو راه بندارم؟ در ضمن از این 4 تا سیستم 2 تاش کارت شبکه onboard دارن.ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام دوستان
من میخام 4 تا pc رو با هم شبکه کنم. زیاد هم وارد نیستم تو کار شبکه. کسی می تونه راهنماییم کنه که چه سخت افزاری (hub و کارت شبکه و کابل) باید بگیرم و چطوری شبکه رو راه بندارم؟ در ضمن از این 4 تا سیستم 2 تاش کارت شبکه onboard دارن.ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه.

این سوال جاش اینجا نیست ...

ehsanyzd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عذر میخام اگه میشه بگین جاش کجاست ممنون

Remote_Network

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با استفاده از درگاه های LPT و RS232 هم میشه دو تا سیستمو به صورت دایرکت به هم وصل کرد ولی 3 تا رو نمیدونم:eek:

شاید اگر دو تاشون کارت شبکه داشته باشن .اون دو تا رو با کارت شبکه به هم وصل می کنیم بعد یکیشونو با LPT به سومی وصل می کنیم.:blink:

با USB میشه شبکه درست کرد؟ من که فکر نمی کنم.:f34r:

اگه یه سیستم مرکزی با یه کامپیوتر از طریق LPT و با کامیوتر دیگه از طریقRS232 (درگاه سری) ارتباط پیدا کنه میتونیم از طریق درست کردن یه Bridge Connecton بین اون دو تا connection پل بزنیم.
حال اگه این کار رو رو کامیوتر های دیگه هم انجام بدیم(اونا رو به غیر از سیستم مرکزی با سیتمی دیگه شبکه کنیم) میتونیم شبکه ای داشته باشیم که از چندین کامپیوتر تشکیل شده (بدون هاب و کارت شبکه!)
فقط معلوم نمیشه تپولوژی شبکه مون چیه.:D:D

بالا